Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Berti

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. augusztus 23., péntek 14:47

Mondjuk egyeztethettek volna a részletekről Rogánék, mert a faszi oldalán azt írják, hogy ő lép ki a fideszből, míg a Deák elemző Dániel azt mondja, hogy a Fidesz azonnal kibaszarintotta.
Persze minden megafonos kezdi már ezt is Magyar Péter ellen fordítani, amin már tényleg csak az nem lát át aki menthetetlenül agymosott.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 23., péntek 12:43

tomi_b írta: Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőverést :kalapos:
A vak komondorral egyetemben?

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. augusztus 23., péntek 11:53

M1Ö írta: Győrffy Balázs:
Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt.
A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.
Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem.
Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem.
Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.
Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul? :roll:
Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőverést :kalapos:

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 23., péntek 11:50

swfan írta:
Blanco88 írta:

Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?
Én ebben az ügyben hajlamos vagyok Kokónak hinni, aki elmondta, hogy látta a nemi teszt eredményét.
Kokó, amellett, hogy minden tisztelet megilleti a sportban elért sikereiért, minden, csak épp nem "független szakértő". Amióta világ a világ, fideszes a csávó, nyilván a Fidesznek megfelelő narratívát fogja tolni :D

Ilyen alapon Hámori Lucáról (meg a többi versenyzőről) sem tudjuk, hogy férfi vagy nő...
Ő arccal és névvel vállalja, hogy volt ilyen teszt és látta a saját szemével az eredményt. De tegyük fel, hogy Kokó hazudik. Továbbra sem értem a sportolónak miért nem érdeke egy független vizsgálat? Vagy miért nem mondja azt, hogy kedves " korrupt orosz csávó" hozzájárulok, hogy közzétegyétek milyen vizsgálat alapján zártatok ki vb-ről és állítjátok azt, hogy én nem vagyok nő. Egyből kiderülne mi a valóság.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 23., péntek 11:47

nzooli93 írta: Hajdu Peterhez még elmehetne
"hallgattassék meg a másik fél is" :mrgreen:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 23., péntek 11:44

Hajdu Peterhez még elmehetne

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 23., péntek 11:40

Győrffy Balázs:
Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt.
A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.
Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem.
Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem.
Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.
Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul? :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 23., péntek 11:19

Blanco88 írta:
géza írta: Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.
Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?
Én ebben az ügyben hajlamos vagyok Kokónak hinni, aki elmondta, hogy látta a nemi teszt eredményét.
Kokó, amellett, hogy minden tisztelet megilleti a sportban elért sikereiért, minden, csak épp nem "független szakértő". Amióta világ a világ, fideszes a csávó, nyilván a Fidesznek megfelelő narratívát fogja tolni :D

Ilyen alapon Hámori Lucáról (meg a többi versenyzőről) sem tudjuk, hogy férfi vagy nő...

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 23., péntek 10:47

géza írta: Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. augusztus 23., péntek 10:13

h3x0r írta:
swfan írta:

Az összes többi női olimpikon bokszoló is elment egy ilyen "független orvosi vizsgálatra", ahol megállapították, hogy női nemiszervük van, nem magas a tesztoszteronszintjük, és nincs Y kromoszómájuk? Ez mind megtörtént, csak lemaradtam róla?

Ha a válasz a kérdésre nem, akkor az újabb kérdés, hogy miért kéne akkor Imane Helifnek ilyen vizsgálaton részt venni?
Miutan o lett az aranyermes, talan nem olyan meglepo, hogy ot kell eloszor letesztelni. De teljesen jogos a felvetes, kuldjunk el mindenkit ilyen tesztre. :D

Ha sok Y kromoszomaju not talalnak, akar kaphatnak egy kulon kategoriat is. Vagy akar mondhatjak azt is, hogy ok ennek ellenere is nok, joguk van a nok kozott indulni. Nekem mindket valasz megfelel, csak a hallgatas meg a szurke zona helyett legyen tisztazva a helyzet.
Nekem ezzel kapcsolatban rémlik egy olyan eset, amikor talán a női 1500-on a top5-t tesztelték és mindet kizárták utólag doppingvétség miatt, így a 6. lett a győztes.
Igen ám, csak a 6.-at már nem tesztelték, de mi van ha ő is doppingolt? Vagy meddig kell ilyenkor menni, mindenkit az elsőtől az utolsóig tetőtől talpig? Nyilván ez lenne az igazságos mindenkivel szemben, de gondolom óriási költség, személyzetet és kapacitást is igényelne ez.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 23., péntek 9:28

Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. augusztus 23., péntek 7:24

Ezt egyétek inkább a buzizás ( :mrgreen: ) helyett!
Vona <>Havas
https://youtu.be/ua0smHt_KFI?si=JkQJ1B13c8BaXiNy

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. augusztus 23., péntek 7:04

géza írta: A lenyeg a lenyeg, hogy attol o meg no.
2023-ban kizárták a vb-ről. Ő és az ügyvédei (nagyon helyesen) a CAS-hoz fordultak, majd három nap múlva mégis annyiban hagyták a dolgot. Miért? Ha valakit ilyen jogtalan sérelem ér az addig megy míg bizonyítja az igazát egy független bíróság előtt. Miért nem zárja le az ügyet azzal, hogy elmegy egy független orvosi laborba és felhatalmazza őket, hogy az eredményt közzétegyék?
Lehet nő vagy férfi, ezt egyikünk sem tudja biztosan, de szerintem, ha már egy ilyen kérdés felmerül, akkor a saját maga és az egész (női)sport érdeke lenne tisztázni a dolgot.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. augusztus 22., csütörtök 23:31

A lenyeg a lenyeg, hogy attol o meg no.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 22., csütörtök 22:10

swfan írta:
h3x0r írta:
Miert, mi valtozott vele kapcsolatban? Elment egy fuggetlen orvosi vizsgalatra, akik megallapitottak, hogy noi nemiszerve van, nem magas a tesztoszteronszintje, nincs Y kromoszomaja? Ez mind megtortent, csak lemaradtunk rola?

Vagy lattunk twitteren 2 darab gyerekkori kepet, amin hosszu a haja, rozsaszin nadragot visel, az utleveleben pedig F betu szerepel es ez mindenkit meg kell gyozzon.
Az összes többi női olimpikon bokszoló is elment egy ilyen "független orvosi vizsgálatra", ahol megállapították, hogy női nemiszervük van, nem magas a tesztoszteronszintjük, és nincs Y kromoszómájuk? Ez mind megtörtént, csak lemaradtam róla?

Ha a válasz a kérdésre nem, akkor az újabb kérdés, hogy miért kéne akkor Imane Helifnek ilyen vizsgálaton részt venni?
Miutan o lett az aranyermes, talan nem olyan meglepo, hogy ot kell eloszor letesztelni. De teljesen jogos a felvetes, kuldjunk el mindenkit ilyen tesztre. :D

Ha sok Y kromoszomaju not talalnak, akar kaphatnak egy kulon kategoriat is. Vagy akar mondhatjak azt is, hogy ok ennek ellenere is nok, joguk van a nok kozott indulni. Nekem mindket valasz megfelel, csak a hallgatas meg a szurke zona helyett legyen tisztazva a helyzet.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. augusztus 22., csütörtök 21:46

h3x0r írta:
géza írta: Imane Khelifrol meg mindig vannak itt emberek, akik ferfikent titulaljak, es aztan csodalkoznak, hogy mi a problema. :lol:
Miert, mi valtozott vele kapcsolatban? Elment egy fuggetlen orvosi vizsgalatra, akik megallapitottak, hogy noi nemiszerve van, nem magas a tesztoszteronszintje, nincs Y kromoszomaja? Ez mind megtortent, csak lemaradtunk rola?

Vagy lattunk twitteren 2 darab gyerekkori kepet, amin hosszu a haja, rozsaszin nadragot visel, az utleveleben pedig F betu szerepel es ez mindenkit meg kell gyozzon.

Egyébként a magas tesztoszteronszint önmagában nem juttat előnyhöz senkit. Lehet akár a PCOS nevű betegség szövődménye is, ilyen "előnyt" semmilyen nőnek nem kívánnék.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 22., csütörtök 17:10

nuevo_ericco írta:
h3x0r írta: De hat ez egy hosszu tavu feladat, rengeteg jol atgondolt munka, ok viszont most akarnak eredmenyeket es ez altal meg nagyobb befolyast, penzt, poziciokat, ezert minden egyes filmbe bele kell tenni ezeket a karaktereket. Sok producer meg studio fonok nem meri azt mondani, hogy ebbe a filmbe most nem illik bele ez a rassz vagy ez a szexualis kisebbseg, mert felnek, hogy ez a woke kor a sajtoival, a hiveivel (akik a teljes lakossaghoz kepest nincsenek olyan sokan, de brutal aktivak) betamadjak, megbelyegzik oket meg az egesz studiot, hogy rasszistak, homofobok, stb.
Talán ez az egyetlen bekezdés, ahol nem teljesen egyezik a véleményünk. Akkor végülis nem a profitot féltik? Ha nem lennének ostobák, rövidlátók, akkor tudnák, hogy a közönség politikailag inaktív, túlnyomó része ezeket leszarja. Az esetleges lejáratókampány el se jutna hozzájuk. Erre millió példa van, pl. a játékiparból is. A végső döntés náluk van, így a felelősség is az övék. De a legjobb az egészbe, hogy az állításaink nem is zárják ki egymást. Tuti vannak ilyen esetek, mint amit leírtál, de ott van az is, amikor a producer és a marketinges teljesen vakon van, és azt gondolják, hogy egy beleerőszakolt meleg szereplő liberális, városi fiatalok tömegeit fogják a moziba vonzani.
A hirnevuket feltik, aminek koszonhetik a profitjukat. :D
géza írta:
h3x0r írta:

https://eu.usatoday.com/story/sports/ol ... 645341007/
"Khelif is a woman, who is not transgender, nor identifies as intersex, according to GLAAD and InterACT."
GLAAD - is a non-profit LGBTQ advocacy organization
InterACT - talan egy EU-s program? nem talaltam meg

The IOC said the gender and age for the athletes is based on their passports.

Pont ennyit tudtunk eddig is.
géza írta:
h3x0r írta: Itt egy verseny, amit jo par even keresztul kovettem. Talan meg van is par szam, amit egesz jonak tartok. Volt egy nezoi szavazas, amit a svajcihoz kepest magasan megnyertek a horvatok (337 vs 226), majd jott a zsuri, akik politikai nyomasra pont forditott aranyban (365 svajci, 210 horvat) szavaztak, amivel meg is nyerettek a versenyt a svajcival. Attol, hogy a jogainkat nem korlatozzak, meg hadd beszelhessunk rola, ha valahol bundat latunk meg a politika beleszol elvileg fuggetlen versenyekbe.
Annyi problema van ezzel, hogy a zsuri az elo showt megelezoen egy nappal szavaz, szoval sajnos itt sem a meghekkelesrol volt szo, hanem eltero velemenyekrol. Amugy amikor az elmult evekben a ti ertekrendetek szerint "normalis" emberek nyertek, akkor az eurovizio zsurije eppen elfelejtette nyomni az agendat? Vagy csak az van, hogy ha nyer egy jo eurovizios produkcio, es az eloado tortenetesen az LGBT+ tagja, akkor egybol nem a tehetsege miatt nyert, hanem mert betoltak, bezzeg a "normalisak", azok a tehetseg miatt. Kettos merce?
En meghallgattam a szamokat a verseny elott, klipp vagy barmilyen mellekes tudas nelkul, de egyaltalan nem tartottam a svajcit erosnek. Nem neztem a dontot, egeszen addig nem is ertettem miert o nyert, amig nem lattam a dontos produkciot.

Ha elozo nap szavaztak, akkor jogos, tenyleg nem szamoltak ki, darabszamra a pontokat, de ennek ellenere tartom, hogy politikai okok miatt kapott ilyen magas pontszamot, nem azert, mert annyira jo volt. De ebben semmi uj nincs, a tobbi evekben se a pure talent vagy a legjobb produkcio szamitott, csak mondjuk nem egy lgbtqia+ tagsag, hanem egy bevandorlo hatter jelentett extra pontokat.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 22., csütörtök 17:01

Pipita írta:
Bencze írta: Ma megnezem a Keresztapat, hatha Don Benceve valok egy film hatasara.
Egyrészt undorítónak tartom hogy folyamatosan a maffiapropagandát kell lenyomni az ember torkán. Értem, egy erőszakos állat vagy aki mindenkit meg akar ölni aki szembejön az utcán, de nekem miért kell ezt néznem? Nem hiszem el hogy nem lehet másfajta filmet nézni, csak a sátánkultúrát éltető maffiafilmeket...

Viszont! És ami még ennél is fontosabb.

Vajon pattogatott kukoricát lehet enni a filmhez, vagy...?
A Keresztapa sokkal több ennél te tudatlan barbár. Agyadra ment a popcorn.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. augusztus 22., csütörtök 16:15

Tjacks írta:
Pipita írta:
Vajon pattogatott kukoricát lehet enni a filmhez, vagy...?
Gáz van, én szinte csak úgy tudok filmet nézni :mrgreen:
Lehet ezért megy olyan jól a szoros emberfogás. :mrgreen: :mrgreen:
Szegény Remyt coming outoltad...
Ezt a babért én biztosan nem aratom le, sajnos nem én világítottam rá a kukorica Igazságára. :(

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. augusztus 22., csütörtök 16:05

Bencze írta: Ma megnezem a Keresztapat, hatha Don Benceve valok egy film hatasara.
Arról a rengeteg második világháborús filmről, sorozatról, játékról nem is beszélve. Tele van mind náci propagandával.

Vissza: