Politika
Re: Politika
Mondjuk egyeztethettek volna a részletekről Rogánék, mert a faszi oldalán azt írják, hogy ő lép ki a fideszből, míg a Deák elemző Dániel azt mondja, hogy a Fidesz azonnal kibaszarintotta.
Persze minden megafonos kezdi már ezt is Magyar Péter ellen fordítani, amin már tényleg csak az nem lát át aki menthetetlenül agymosott.
Persze minden megafonos kezdi már ezt is Magyar Péter ellen fordítani, amin már tényleg csak az nem lát át aki menthetetlenül agymosott.
-
A vak komondorral egyetemben?tomi_b írta: Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőverést
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Pohár Dani már tolja, hogy mehet a Tiszába, ott tűrik a nőveréstM1Ö írta: Győrffy Balázs:Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul?Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt.
A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.
Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem.
Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem.
Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Ő arccal és névvel vállalja, hogy volt ilyen teszt és látta a saját szemével az eredményt. De tegyük fel, hogy Kokó hazudik. Továbbra sem értem a sportolónak miért nem érdeke egy független vizsgálat? Vagy miért nem mondja azt, hogy kedves " korrupt orosz csávó" hozzájárulok, hogy közzétegyétek milyen vizsgálat alapján zártatok ki vb-ről és állítjátok azt, hogy én nem vagyok nő. Egyből kiderülne mi a valóság.swfan írta:Kokó, amellett, hogy minden tisztelet megilleti a sportban elért sikereiért, minden, csak épp nem "független szakértő". Amióta világ a világ, fideszes a csávó, nyilván a Fidesznek megfelelő narratívát fogja tolniBlanco88 írta:
Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?
Én ebben az ügyben hajlamos vagyok Kokónak hinni, aki elmondta, hogy látta a nemi teszt eredményét.
Ilyen alapon Hámori Lucáról (meg a többi versenyzőről) sem tudjuk, hogy férfi vagy nő...
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"hallgattassék meg a másik fél is"nzooli93 írta: Hajdu Peterhez még elmehetne
- nzooli93
Hajdu Peterhez még elmehetne
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Győrffy Balázs:
Erről lesz szó, vagy elég ennyi, hogy megbánta bűneit és visszavonul?Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt.
A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.
Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem.
Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem.
Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Kokó, amellett, hogy minden tisztelet megilleti a sportban elért sikereiért, minden, csak épp nem "független szakértő". Amióta világ a világ, fideszes a csávó, nyilván a Fidesznek megfelelő narratívát fogja tolniBlanco88 írta:Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?géza írta: Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.
Én ebben az ügyben hajlamos vagyok Kokónak hinni, aki elmondta, hogy látta a nemi teszt eredményét.
Ilyen alapon Hámori Lucáról (meg a többi versenyzőről) sem tudjuk, hogy férfi vagy nő...
-
Nem tudom férfi vagy nő és te sem. Pont ez a lényeg. Ha csak egy korrupt orosz csávó (van másmilyen orosz csávó is?) telegram üzenete alapján, akkor továbbra sem értem miért nem fordult a CAS-hoz?géza írta: Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem ezzel kapcsolatban rémlik egy olyan eset, amikor talán a női 1500-on a top5-t tesztelték és mindet kizárták utólag doppingvétség miatt, így a 6. lett a győztes.h3x0r írta:Miutan o lett az aranyermes, talan nem olyan meglepo, hogy ot kell eloszor letesztelni. De teljesen jogos a felvetes, kuldjunk el mindenkit ilyen tesztre.swfan írta:
Az összes többi női olimpikon bokszoló is elment egy ilyen "független orvosi vizsgálatra", ahol megállapították, hogy női nemiszervük van, nem magas a tesztoszteronszintjük, és nincs Y kromoszómájuk? Ez mind megtörtént, csak lemaradtam róla?
Ha a válasz a kérdésre nem, akkor az újabb kérdés, hogy miért kéne akkor Imane Helifnek ilyen vizsgálaton részt venni?
Ha sok Y kromoszomaju not talalnak, akar kaphatnak egy kulon kategoriat is. Vagy akar mondhatjak azt is, hogy ok ennek ellenere is nok, joguk van a nok kozott indulni. Nekem mindket valasz megfelel, csak a hallgatas meg a szurke zona helyett legyen tisztazva a helyzet.
Igen ám, csak a 6.-at már nem tesztelték, de mi van ha ő is doppingolt? Vagy meddig kell ilyenkor menni, mindenkit az elsőtől az utolsóig tetőtől talpig? Nyilván ez lenne az igazságos mindenkivel szemben, de gondolom óriási költség, személyzetet és kapacitást is igényelne ez.
Mi alapjan zartak ki? Tudtommal nem volt hivatalos kozlemeny, csak egy korrupt orosz csavo telegram izenete, ami ez esetben lenyegtelen is, mert ha emelkedett tedztoszteron szintje volt, vagy xy kromodzomaja, tokmindegy, attol az meg nem valtoztat azon a tenyen, hogy o no.
-
Ezt egyétek inkább a buzizás ( ) helyett!
Vona <>Havas
https://youtu.be/ua0smHt_KFI?si=JkQJ1B13c8BaXiNy
Vona <>Havas
https://youtu.be/ua0smHt_KFI?si=JkQJ1B13c8BaXiNy
-
2023-ban kizárták a vb-ről. Ő és az ügyvédei (nagyon helyesen) a CAS-hoz fordultak, majd három nap múlva mégis annyiban hagyták a dolgot. Miért? Ha valakit ilyen jogtalan sérelem ér az addig megy míg bizonyítja az igazát egy független bíróság előtt. Miért nem zárja le az ügyet azzal, hogy elmegy egy független orvosi laborba és felhatalmazza őket, hogy az eredményt közzétegyék?géza írta: A lenyeg a lenyeg, hogy attol o meg no.
Lehet nő vagy férfi, ezt egyikünk sem tudja biztosan, de szerintem, ha már egy ilyen kérdés felmerül, akkor a saját maga és az egész (női)sport érdeke lenne tisztázni a dolgot.
A lenyeg a lenyeg, hogy attol o meg no.
- h3x0r
Miutan o lett az aranyermes, talan nem olyan meglepo, hogy ot kell eloszor letesztelni. De teljesen jogos a felvetes, kuldjunk el mindenkit ilyen tesztre.swfan írta:Az összes többi női olimpikon bokszoló is elment egy ilyen "független orvosi vizsgálatra", ahol megállapították, hogy női nemiszervük van, nem magas a tesztoszteronszintjük, és nincs Y kromoszómájuk? Ez mind megtörtént, csak lemaradtam róla?h3x0r írta:
Miert, mi valtozott vele kapcsolatban? Elment egy fuggetlen orvosi vizsgalatra, akik megallapitottak, hogy noi nemiszerve van, nem magas a tesztoszteronszintje, nincs Y kromoszomaja? Ez mind megtortent, csak lemaradtunk rola?
Vagy lattunk twitteren 2 darab gyerekkori kepet, amin hosszu a haja, rozsaszin nadragot visel, az utleveleben pedig F betu szerepel es ez mindenkit meg kell gyozzon.
Ha a válasz a kérdésre nem, akkor az újabb kérdés, hogy miért kéne akkor Imane Helifnek ilyen vizsgálaton részt venni?
Ha sok Y kromoszomaju not talalnak, akar kaphatnak egy kulon kategoriat is. Vagy akar mondhatjak azt is, hogy ok ennek ellenere is nok, joguk van a nok kozott indulni. Nekem mindket valasz megfelel, csak a hallgatas meg a szurke zona helyett legyen tisztazva a helyzet.
Az összes többi női olimpikon bokszoló is elment egy ilyen "független orvosi vizsgálatra", ahol megállapították, hogy női nemiszervük van, nem magas a tesztoszteronszintjük, és nincs Y kromoszómájuk? Ez mind megtörtént, csak lemaradtam róla?h3x0r írta:Miert, mi valtozott vele kapcsolatban? Elment egy fuggetlen orvosi vizsgalatra, akik megallapitottak, hogy noi nemiszerve van, nem magas a tesztoszteronszintje, nincs Y kromoszomaja? Ez mind megtortent, csak lemaradtunk rola?géza írta: Imane Khelifrol meg mindig vannak itt emberek, akik ferfikent titulaljak, es aztan csodalkoznak, hogy mi a problema.
Vagy lattunk twitteren 2 darab gyerekkori kepet, amin hosszu a haja, rozsaszin nadragot visel, az utleveleben pedig F betu szerepel es ez mindenkit meg kell gyozzon.
Egyébként a magas tesztoszteronszint önmagában nem juttat előnyhöz senkit. Lehet akár a PCOS nevű betegség szövődménye is, ilyen "előnyt" semmilyen nőnek nem kívánnék.
- h3x0r
A hirnevuket feltik, aminek koszonhetik a profitjukat.nuevo_ericco írta:Talán ez az egyetlen bekezdés, ahol nem teljesen egyezik a véleményünk. Akkor végülis nem a profitot féltik? Ha nem lennének ostobák, rövidlátók, akkor tudnák, hogy a közönség politikailag inaktív, túlnyomó része ezeket leszarja. Az esetleges lejáratókampány el se jutna hozzájuk. Erre millió példa van, pl. a játékiparból is. A végső döntés náluk van, így a felelősség is az övék. De a legjobb az egészbe, hogy az állításaink nem is zárják ki egymást. Tuti vannak ilyen esetek, mint amit leírtál, de ott van az is, amikor a producer és a marketinges teljesen vakon van, és azt gondolják, hogy egy beleerőszakolt meleg szereplő liberális, városi fiatalok tömegeit fogják a moziba vonzani.h3x0r írta: De hat ez egy hosszu tavu feladat, rengeteg jol atgondolt munka, ok viszont most akarnak eredmenyeket es ez altal meg nagyobb befolyast, penzt, poziciokat, ezert minden egyes filmbe bele kell tenni ezeket a karaktereket. Sok producer meg studio fonok nem meri azt mondani, hogy ebbe a filmbe most nem illik bele ez a rassz vagy ez a szexualis kisebbseg, mert felnek, hogy ez a woke kor a sajtoival, a hiveivel (akik a teljes lakossaghoz kepest nincsenek olyan sokan, de brutal aktivak) betamadjak, megbelyegzik oket meg az egesz studiot, hogy rasszistak, homofobok, stb.
"Khelif is a woman, who is not transgender, nor identifies as intersex, according to GLAAD and InterACT."géza írta:https://eu.usatoday.com/story/sports/ol ... 645341007/h3x0r írta:
Miert, mi valtozott vele kapcsolatban? Elment egy fuggetlen orvosi vizsgalatra, akik megallapitottak, hogy noi nemiszerve van, nem magas a tesztoszteronszintje, nincs Y kromoszomaja? Ez mind megtortent, csak lemaradtunk rola?
GLAAD - is a non-profit LGBTQ advocacy organization
InterACT - talan egy EU-s program? nem talaltam meg
The IOC said the gender and age for the athletes is based on their passports.
Pont ennyit tudtunk eddig is.
En meghallgattam a szamokat a verseny elott, klipp vagy barmilyen mellekes tudas nelkul, de egyaltalan nem tartottam a svajcit erosnek. Nem neztem a dontot, egeszen addig nem is ertettem miert o nyert, amig nem lattam a dontos produkciot.géza írta:Annyi problema van ezzel, hogy a zsuri az elo showt megelezoen egy nappal szavaz, szoval sajnos itt sem a meghekkelesrol volt szo, hanem eltero velemenyekrol. Amugy amikor az elmult evekben a ti ertekrendetek szerint "normalis" emberek nyertek, akkor az eurovizio zsurije eppen elfelejtette nyomni az agendat? Vagy csak az van, hogy ha nyer egy jo eurovizios produkcio, es az eloado tortenetesen az LGBT+ tagja, akkor egybol nem a tehetsege miatt nyert, hanem mert betoltak, bezzeg a "normalisak", azok a tehetseg miatt. Kettos merce?h3x0r írta: Itt egy verseny, amit jo par even keresztul kovettem. Talan meg van is par szam, amit egesz jonak tartok. Volt egy nezoi szavazas, amit a svajcihoz kepest magasan megnyertek a horvatok (337 vs 226), majd jott a zsuri, akik politikai nyomasra pont forditott aranyban (365 svajci, 210 horvat) szavaztak, amivel meg is nyerettek a versenyt a svajcival. Attol, hogy a jogainkat nem korlatozzak, meg hadd beszelhessunk rola, ha valahol bundat latunk meg a politika beleszol elvileg fuggetlen versenyekbe.
Ha elozo nap szavaztak, akkor jogos, tenyleg nem szamoltak ki, darabszamra a pontokat, de ennek ellenere tartom, hogy politikai okok miatt kapott ilyen magas pontszamot, nem azert, mert annyira jo volt. De ebben semmi uj nincs, a tobbi evekben se a pure talent vagy a legjobb produkcio szamitott, csak mondjuk nem egy lgbtqia+ tagsag, hanem egy bevandorlo hatter jelentett extra pontokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Keresztapa sokkal több ennél te tudatlan barbár. Agyadra ment a popcorn.Pipita írta:Egyrészt undorítónak tartom hogy folyamatosan a maffiapropagandát kell lenyomni az ember torkán. Értem, egy erőszakos állat vagy aki mindenkit meg akar ölni aki szembejön az utcán, de nekem miért kell ezt néznem? Nem hiszem el hogy nem lehet másfajta filmet nézni, csak a sátánkultúrát éltető maffiafilmeket...Bencze írta: Ma megnezem a Keresztapat, hatha Don Benceve valok egy film hatasara.
Viszont! És ami még ennél is fontosabb.
Vajon pattogatott kukoricát lehet enni a filmhez, vagy...?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Lehet ezért megy olyan jól a szoros emberfogás.Tjacks írta:Gáz van, én szinte csak úgy tudok filmet nézniPipita írta:
Vajon pattogatott kukoricát lehet enni a filmhez, vagy...?
Ezt a babért én biztosan nem aratom le, sajnos nem én világítottam rá a kukorica Igazságára.Szegény Remyt coming outoltad...
-
Arról a rengeteg második világháborús filmről, sorozatról, játékról nem is beszélve. Tele van mind náci propagandával.Bencze írta: Ma megnezem a Keresztapat, hatha Don Benceve valok egy film hatasara.