Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
milyen felállásban tolja a pool ?
csak mert kicsit sok a támadó, szélső, nem ?
diego costát hova ?
suarez,aspas,alberto,sturridge,borini,sterling,coutinho,downing...
aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
csak mert kicsit sok a támadó, szélső, nem ?
diego costát hova ?
suarez,aspas,alberto,sturridge,borini,sterling,coutinho,downing...
aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hát, ez a duó tényleg kegyetlen lennesucre írta:A Liverpool pedig 22 millió fontot ajánlott Diego Costa-ért, ami elvileg a kivásárlási ára, márcsak a játékossal kell megegyezni. Alakul a Suarez-Costa duó, csapat talpon nem fog maradni, szó szerint.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
A Liverpool pedig 22 millió fontot ajánlott Diego Costa-ért, ami elvileg a kivásárlási ára, márcsak a játékossal kell megegyezni. Alakul a Suarez-Costa duó, csapat talpon nem fog maradni, szó szerint.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
8 milláért sztem nagyon jó vétel lesz Chiriches a Spursnek.
Én figyelgetem a román focit de a gyereket kb egyszer láttam hibázni, gyors, kemény, nem zavarja a labda, és piszok gólerős.
Jelenleg a legértékesebb és szerintem a legjobb román játékosról van szó, idén lesz 24.
Ha el nem görcsöli angolszászföldön magát a gyerek, akkor évekig komoly páros lehetnek Verthongennel.
Itt egy video
Utolsó két gól azért nem semmi egy középső védőtől.
Én figyelgetem a román focit de a gyereket kb egyszer láttam hibázni, gyors, kemény, nem zavarja a labda, és piszok gólerős.
Jelenleg a legértékesebb és szerintem a legjobb román játékosról van szó, idén lesz 24.
Ha el nem görcsöli angolszászföldön magát a gyerek, akkor évekig komoly páros lehetnek Verthongennel.
Itt egy video
Utolsó két gól azért nem semmi egy középső védőtől.
Bony nélkül is okoztak problémát, szóval jók lesznek ők nagyon... Meg Voldemorttal is.Remy írta:Azért az a Bony, Michu csatárpáros nem lesz rossz a Swanseanál. EL-ben a Malmőt csúnyán elintézték. Kíváncsi leszek a bajnokságban mire mennek. Okoznak majd fejtörést a nagyoknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azért az a Bony, Michu csatárpáros nem lesz rossz a Swanseanál. EL-ben a Malmőt csúnyán elintézték. Kíváncsi leszek a bajnokságban mire mennek. Okoznak majd fejtörést a nagyoknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Most elől meglesznek már Soldado, Defoe és lehet Ade is marad. Kell a 3 csatár.Kerlon írta:Most meg hivatalosan is bejelentették, hogy megvették Soldadot 30 millió euróért. Így azért elég kemény a spurs és talán megcsíphetnék a 4. helyet.
Középpálya és támadórészleg kb jól megvan, kapusposzt is okés, már csak védő kéne.
Védelembe: jobbosra Naughton, Walker páros. Balosra Assou-Ekotto és Rose páros (ha kell Vertonghen is)
Szerintem, illetve merem remélni, hogy Bale is marad még minimum egy évet náluk.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Szerintem tuti megveszik. Amúgy nem értem, hogy Caulkert miért engedték el, mert elég sokat játszott és nem volt rossz.Anis írta:GT37:
Mi lesz a Tottenham-el?
Gallas elment, Khumalo újra kölcsönbe ment, most épp Caulkert adták el az újonc Cardiffnak.
Maradt Dawson, Vertonghen és a sérülékeny Kaboul. Három belső védővel nekivágni?
Vagy felvetődött valaki erre a posztra? ha jól tudom csak egy román védő, Vlad Chiriches.
Most meg hivatalosan is bejelentették, hogy megvették Soldadot 30 millió euróért. Így azért elég kemény a spurs és talán megcsíphetnék a 4. helyet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
GT37:
Mi lesz a Tottenham-el?
Gallas elment, Khumalo újra kölcsönbe ment, most épp Caulkert adták el az újonc Cardiffnak.
Maradt Dawson, Vertonghen és a sérülékeny Kaboul. Három belső védővel nekivágni?
Vagy felvetődött valaki erre a posztra? ha jól tudom csak egy román védő, Vlad Chiriches.
Mi lesz a Tottenham-el?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Erdekes ez az egesz orosz-arab futtball modell.
Origo cikk, ami leirja mikor kik erkeztek, edzok, nagyobb jatekosok
Itt pedig le van irva evrol evre a pontos penzugyi jelentes
Tehat mirol is van pontosan szo?
Jott egy orosz milliardos, megvett egy angol kozepcsapatot, 10 ev alatt kozel 1 milliard euronnyi veszteseget hozott ossze, viszont a Chelsea Europa top klubbjai koze kerult. A fenti link alapjan is latszik, hogy a bevetel evrol evre no
2003- 109 millio font, 2004-153M, 05-149 ,06-152M ,07-165M ,08-206M , 09-213 M , 2010-209M, 2011-225 M, 2012-257 millio font. A bevetel evrol evre no, viszont meg igy is boven veszteseges a klubb (jo, volt egy ev, amikor profitot termelt). A Chelsea szurkolok nyilvan orulnek a megnyert es a megnyerheto trofeaknak foleg, hogy egy fiatal csapatrol van szo. A klubb is egyre csalogatobb a fiatal jatekosok szamara is a megnyerheto kupak (mert jelenlegi helyzet szerint a Chelsea egy top klubb), az edzo (Mourinho) es a hatalmas fizetesek miatt is( mert azert a Chelsea-be joval nagyobb fizetesek vannak, mint a Real, Barca, Bayern, Juventus csapatok barmelyikebe).
Azt viszont ne felejtsuk el, hogy JELEN helyzet szerint mig a Bayern, Real, Barca harmas sajat magat fenn tudja tartani, addig a Chelsea (vagy akar a City, PSG, Monaco) erre keptelen.
Ez az egesz vegyunk meg egy kozepcsapatot es nyerjunk vele BL-t reg nem egy befektetesrol szol, ami idovel nyereseges lesz. Ezeknek az embereknek egyszeruen annyi penzuk van, hogy nem tudjak mire kolteni. Evrol evre vesznek nagyobb jachtokat, csak azert, hogy elmondhassak, az ovek a legnagyobb. Ha a milliardos tulaj azt mondja, hogy o bizony nem fog tobb penzt invesztalni a csapatba, akkor megneznem mi tortenne.
LEHET, hogy 5 de inkabb 10 even belul mar a Chelsea is fenn tudja tartani magat, vagyis evi 40-50 millios profitot termel, amibol lehet jatekosokat vasarolni, VISZONT szinte biztos vagyok benne, hogy azt a befektetett egy (vagy akar addigra mar masfel) milliard euronnyi veszteseget nem fogja visszahozni.
Origo cikk, ami leirja mikor kik erkeztek, edzok, nagyobb jatekosok
Itt pedig le van irva evrol evre a pontos penzugyi jelentes
Tehat mirol is van pontosan szo?
Jott egy orosz milliardos, megvett egy angol kozepcsapatot, 10 ev alatt kozel 1 milliard euronnyi veszteseget hozott ossze, viszont a Chelsea Europa top klubbjai koze kerult. A fenti link alapjan is latszik, hogy a bevetel evrol evre no
2003- 109 millio font, 2004-153M, 05-149 ,06-152M ,07-165M ,08-206M , 09-213 M , 2010-209M, 2011-225 M, 2012-257 millio font. A bevetel evrol evre no, viszont meg igy is boven veszteseges a klubb (jo, volt egy ev, amikor profitot termelt). A Chelsea szurkolok nyilvan orulnek a megnyert es a megnyerheto trofeaknak foleg, hogy egy fiatal csapatrol van szo. A klubb is egyre csalogatobb a fiatal jatekosok szamara is a megnyerheto kupak (mert jelenlegi helyzet szerint a Chelsea egy top klubb), az edzo (Mourinho) es a hatalmas fizetesek miatt is( mert azert a Chelsea-be joval nagyobb fizetesek vannak, mint a Real, Barca, Bayern, Juventus csapatok barmelyikebe).
Azt viszont ne felejtsuk el, hogy JELEN helyzet szerint mig a Bayern, Real, Barca harmas sajat magat fenn tudja tartani, addig a Chelsea (vagy akar a City, PSG, Monaco) erre keptelen.
Ez az egesz vegyunk meg egy kozepcsapatot es nyerjunk vele BL-t reg nem egy befektetesrol szol, ami idovel nyereseges lesz. Ezeknek az embereknek egyszeruen annyi penzuk van, hogy nem tudjak mire kolteni. Evrol evre vesznek nagyobb jachtokat, csak azert, hogy elmondhassak, az ovek a legnagyobb. Ha a milliardos tulaj azt mondja, hogy o bizony nem fog tobb penzt invesztalni a csapatba, akkor megneznem mi tortenne.
LEHET, hogy 5 de inkabb 10 even belul mar a Chelsea is fenn tudja tartani magat, vagyis evi 40-50 millios profitot termel, amibol lehet jatekosokat vasarolni, VISZONT szinte biztos vagyok benne, hogy azt a befektetett egy (vagy akar addigra mar masfel) milliard euronnyi veszteseget nem fogja visszahozni.
- Galacticos
de amit misztik írt abban bele vannak számolva az eladások is nem?Zsombor írta:kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbistaMegint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.Chelsea: 762 670 000 euró mínusz
Mellesleg ha a 2e milliárd eurónál az e betű az ezret jelöli, akkor az már 2 trillió.
nyilván nem lesz 2 milliárd euro, de 1 milliárd euro szerintem lehet úgy kijön.
plusz a fizetések..
a citynél meg itt egy oldallal hátrébb három évekről beszéltetek.
ezt nem tudom ki írta. de ez nagyon nem három év.a city 3 év (?) alatt megnyert egy bajnokságot.
robinhot 5éve vették 42millióért, és akkor már ott voltak az arabok, sőt talán ha jól emlékszem robinho az elsők között ment oda.(nyilván az új 'projektre' értem)
azzal viszont sucréval értek egyet hogy ezek az arabok, meg abra nem adná el akkor sem ha nem lenne jövedelmező, mert nem az. ezeknek az olajsejkeknek annyi pénzük van, és annyi bevételi forrásuk hogy "megengedhetik maguknak" euro 100 milliók elköltését új játékosokra. nyilván ez egy hosszútávú projekt de vegyük a cityt-t:
nem tudom mennyit költöttek az elmúlt években, nem is érdekel. ehhez képest eddig van egy bajnokságuk ez most mindegy is mert nyilván nem 2-3 évre vesz csapatot az aki euro százmilliók költ el nyaranta új játékosokra, szóval szerintem ez hosszútávon sem térül meg neki mert mire eljut oda hogy mondjuk bajnokok ligáját nyer(chelseanél ez közel 10(!) év volt) addigra még egy tucat új játékost fog venni, még egy tucat új játékosnak kell a fizetését emelni, plusz edzőkeringők, plusz stadionfelújítási/edzőközpont tervek stbstb. nyilván sok a bevételei is, tv-s jogok, reklámszerződések, ázsiai túrák de ez szerintem akkor is mínusz. de mindegy neki mert megteheti, mert annyira tele van.
és a realt ne keverjük ide az teljesen más. a laligában a tv-s közvetítések közel sem úgy vannak szétosztva mint mondjuk a premier leagueben, plusz a realnak több bevétele van mint egy manchester citynek..
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Meg sok más se.így ez nem tűnt fel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Igazad van, csak R.M.C.F össze-vissza dobálózott a számokkal, így ez nem tűnt fel.El Sie7e írta:és szted csak az átigazolási ktg-ek merültek fel az elmúlt 10 évben?Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.
Mellesleg ha a 2e milliárd eurónál az e betű az ezret jelöli, akkor az már 2 trillió.
De akkor az alátámasztás kedvéért itt lehet keresni azt a 2e milliárdot.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
és szted csak az átigazolási ktg-ek merültek fel az elmúlt 10 évben?Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbista
Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.Chelsea: 762 670 000 euró mínusz
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
na, tehát akkor a chelsea veszteséges,és az elért sikerihez képest nem lehet éppen jónak mondani ezt a modellt.
Mondjuk én a chelsea vs bm nél 2x annyi chelsea költekezés tippeltem.....hát ez sem jött be,nem annyi.
Mondjuk én a chelsea vs bm nél 2x annyi chelsea költekezés tippeltem.....hát ez sem jött be,nem annyi.
Lehet valahol elszámoltam, de a transfermarkt adatai szerint:
A 03/04-es szezontól, azaz ahogy Abra átvette a Chelseat:
Chelsea: 762 670 000 euró mínusz.
Bayern München: 334 674 600 euró mínusz.
Real Madrid: 584 750 000 euró mínusz.
Barcelona: 402 510 000 euró mínusz.
Borussia Dortmund: 6 500 000 euró mínusz.
A 03/04-es szezontól, azaz ahogy Abra átvette a Chelseat:
Chelsea: 762 670 000 euró mínusz.
Bayern München: 334 674 600 euró mínusz.
Real Madrid: 584 750 000 euró mínusz.
Barcelona: 402 510 000 euró mínusz.
Borussia Dortmund: 6 500 000 euró mínusz.
-
Sablonokat szoktam írni? Te összekeversz valakivel. Bernabeuról tudni lehet,hogy hogy hogyan "csinálta" meg a régi nagy madridot, milyen szellemiséget követelt meg, milyen alázatot stb......persze hogy nem ingyen jöttek ide a játékosok,ezt senki sem mondja,de ha valaki annyi pénzt költ mint a chelsea és mellette mindössze csak ennyi sikere van,azt azért ugye szabad sikertelennek nevezni?Persze a sablon Mi mást is mondhatnál?
Ha ennyire oda van a Real csodálatos múltjáért, akkor miért akar ilyen nehezen hosszabbítani, feltéve ha akar egyáltalán?
Talán mert ha a példa kedvéért a fizetése maradna a régi(ami elképzelhetetlen) akkor kb a felét kapná kézhez az új szabályok szerint.
Ti tényleg azt gondoljátok hogy mindenkit CSAK és KIZÁRÓLAG a pénz érdekel? Más nem? Ezt had ne higgyem el.
Mert nem nehéz kb összemérni őket exhasra sem, az elmúlt 10 év vásárlásaiban.....csak tippelem de kb 2x annyiért vehetett a chelsea.Ha nem számolgatsz honnan tudod, hogy a Chelsea jóval többet költött, mint például a Bayern?
- chosenone46
mert kiábrándult abból amit jelennek hívunk? a múltból nem lehet megélni.Wertz írta:és még a CR témához
Ha ennyire oda van a Real csodálatos múltjáért, akkor miért akar ilyen nehezen hosszabbítani, feltéve ha akar egyáltalán?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
és még a CR témához