Zsombor írta:R.M.C.F
Imádom, hogy ezek után is képes vagy szembe köpni saját magadat.
Fejtsd ki légy szíves bővebben, hogy a Real és a Chelsea kezdőjének összeállítása miben különbözött?(nem,ne forgasd ki a szavaimat, ahogy azt szoktad csinálni) Mi esetleg, a nagy tradíciókkal rendelkező Real saját nevelésű játékosokat használtunk,míg a csúnya,rossz Chelsea vette őket? A Real, amely csapat képes 94 millió eurót is kiadni egy játékosért, és az elmúlt évtizedben szinte csak vásárolta a tehetségeket, azt megkülönbözteted ilyen szempontból a Chelseatől? Mondd már meg kérlek, hogy milyen alapon!
Azért az is új dolog, hogy egy BL megnyeréséhez csak szerencse meg pénz kell, de hát mindig tanul az ember tőled. Gondolom semmit nem dolgoztak, tettek meg a sikerért, csupán egy egész kupa sorozat alatt szerencséjük volt. De aztán mondhatod, hogy a Real megérdemelte volna, csak pont nem volt szerencsének a Bayernnel, de egyébként rendre csapjuk őket(ami elég gyorsan meg lett cáfolva, mely szerint közünk nincs a Bayern Münchenhez az európai kupasorozatokban)
És igen, veszteséges a Chelsea(40 milliót írsz, ez a valóságban 70,ha már számokkal dobálózol, legalább utána olvashatnál), de gondolod, ha nem érné meg Abramovicsnak nem szállt volna már ki belőle?
De gondolom majd ezt is szépen megmagyarázod, ahogy az össze többi hibádat is(amiből mint tudja az egész fórum, egyáltalán nincs).
Miért köpöm szembe magamat?
Azzal hogy megkülönböztetek egy realt a chelseatől mint klub? Hogy melyik a nagyobb érték? Melyik a nagyobb presztízsű? hogy a világ legjobbjai melyiket preferálnák jobban? Ezért? Akkor szembeköpöm igen,mert megkülönböztetek.
Magyarázni? Minek,hiszen te tudod......
Kiforgatás?
nem az a kiforgatás hogy olyant adsz a számba amit nem is mondtam? A real megérdemelte volna csak a BM-nek szerencséje volt? Mi ez ha nem kiforgatás?
Mi az ha nem kiforgatás ha azt veted rám,hogy szerintem a chelseanek CSAK szerencséje volt......nem CSAK az,de elég sok....ezek nem kiforgatások? Amikor mást írsz mint amit valójában írtam? Ez az igazi kiforgatás.
És igen, veszteséges a Chelsea(40 milliót írsz, ez a valóságban 70,ha már számokkal dobálózol, legalább utána olvashatnál)
Nem szoktam utánanézni,vagy emlékszem rá,vagy nem.......40 millát írtam volna? NA ez új,hol?......kiforgatás?
De nem magyarázom meg neked.....nem akarom,legyen úgy ahogy szeretnéd,a real madrid egél a chelseavel mint klub. Se több sem kevesebb.
A két klubot ha a világ bármely pontján bárkitől megkérded,ki melyiket ismeri jobban,vagy tud róla többet,vagy mondjon az elmúlt évtizedek nagy sztárjaiból 2-3 nevet.....akkor lehet puskást,di stefanot,butraguenot,vagy éppen raul mondanák......nem pedig zolát és hasselbainket.
Na de,tényleg,mindig tanul valamit az ember ahogy szólt a rege. Most én tanultam,és ez jó.de tényleg.
Arról meg már tényleg nem beszélek,mert teljesen felesleges,hogy nem arról beszéltem,hogy most,vagy az elmúlt mondjuk 10 évben ki győzne egy adott meccsen.....hanem hogy a klubok között teszek különbséget a múltjuk között,mint presztízs,mint nagyobb sikerek,több nagy arc a labdarúgás világából stb.....de én forgatok ki.
hát beszarok ha nem ellenkezőleg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.