OFF
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Erstet én is ajánlom, egyszer fel kellet hívni őket, mert elfelejtettem a netbank jelszavam(ügyes. ) és egyből visszaállították. Az már más kérdés, hogy megint elfejetettem és letiltottam magam ismét, de nem akarom őket felhívni, mert egy kicsit cink.
Könnyű kezelni a netbankot, tehát az utalás és az egyenleg, a számlák kezelése letisztult, semmi felesleges cucc.
Amikor én nyitottam, akkor a hónap első pénzfelvétele ingyen volt, az hiszem ezt már törölték az adók miatt.
Könnyű kezelni a netbankot, tehát az utalás és az egyenleg, a számlák kezelése letisztult, semmi felesleges cucc.
Amikor én nyitottam, akkor a hónap első pénzfelvétele ingyen volt, az hiszem ezt már törölték az adók miatt.
- Galacticos
én az unicreditet ajánlom.ferni írta:szeretnék kérni egy kis helpet
holnap kéne számlát nyitnom és az lenne a kérdésem ,hogy mit ajánlanátok? melyik bank stb ?
illetve az is fontos lenne, hogy tudjam használni minél több oldalon, bet365-on vagy bármely nemzetközi oldalon, PlayStation Store stb.
ez esetben mire kell odafigyelni?
ugyanúgy lehúznak mint az összes többi bank, viszont az automatáknál van mód készpénzbefizetésre, és ez csak náluk van. azonnal odakerül a számládra akár hétvégén is, akár banki zárás után is.
az meg hogy hol tudod használni nem bank hanem kártyatípus függő.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nincs fórum(új oldal lesz hamarosan ezért), a hírek alatt vannak a hozzászólások!fórum van egyáltalán? ha igen belinkelnéd légyszi, mert a jobb felsőben nem enged rákattintani....
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem az Ersténél van diákszámlám, eddig nem volt gondom velük.
Trollfocin mi ez a Petur Andrásos bogaras poén? Lemaradtam róla.
Trollfocin mi ez a Petur Andrásos bogaras poén? Lemaradtam róla.
szeretnék kérni egy kis helpet
holnap kéne számlát nyitnom és az lenne a kérdésem ,hogy mit ajánlanátok? melyik bank stb ?
illetve az is fontos lenne, hogy tudjam használni minél több oldalon, bet365-on vagy bármely nemzetközi oldalon, PlayStation Store stb.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Már lehet érdeklődniBoky írta:nem találom melyik topikban kérdezték, hogy mi van az itteni mezrendeléssel? annyira emlékszem, hogy nyaral az illetékes, mikortól lehet majd rendelni? beújítanék egy modric v bale mezzel
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem találom melyik topikban kérdezték, hogy mi van az itteni mezrendeléssel? annyira emlékszem, hogy nyaral az illetékes, mikortól lehet majd rendelni? beújítanék egy modric v bale mezzel
fórum van egyáltalán? ha igen belinkelnéd légyszi, mert a jobb felsőben nem enged rákattintani....BBarni írta:Az fc-arsenal a minőségibb!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
van az Arsenalnak ilyen komolyabb magyar oldala fórummal, mint pl a Realnak a madridom?
szeretnék röhögni
szeretnék röhögni
igazából ehhez felesleges Photoshopot letölteni, ezt a Callejónos képet pár perc alatt meglehet csinálni.fringsquad írta:fbn és instragramon is látok már 3-4 képet összeszerkesztve. madridom fb oldalán is van pár ilyen, mint ez pl.
ezeket mivel lehet megcsinálni?
én ilyen egyszerűbb dolgokra a Photofiltre Studio-t használom, teljesen korrekt, ha meg valami komolyabb van, akkor használom csak a Photoshopot.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
hát gépen ps-el megtudod ezt csinálni de,ha telón akarsz ilyen képeket csinálni,ajánlom a picsart nevű alkalmazást !fringsquad írta:fbn és instragramon is látok már 3-4 képet összeszerkesztve. madridom fb oldalán is van pár ilyen, mint ez pl.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Ha van pénzed, akkor egy wellness hétvégénél nincs jobb. Sőt ilyen-olyan kuponokkal viszonylag olcsón is meg lehet úszni.Victor írta:valakinek van valami ötlete, hogy mit vegyek asszonynak évfordulóra?
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
fbn és instragramon is látok már 3-4 képet összeszerkesztve. madridom fb oldalán is van pár ilyen, mint ez pl.
carvajal.bale.vidal.jesé