OFF
- ateeemadrid
Re: OFF
Rákattintasz hogy play, és automatikusan behozza a géped a Sopcastot, majd szintén automatikusan bejelentkezik Anonymusként és behozza a streamet. Tehát kb. semmit nem kell csinálnod, csak rákattintani.A linkelt oldalon megkeresem a meccset, rákattintok, és a böngészőben tudom majd nézni?
A PC-n közben be kell jelentkezni a Sopcaston, vagy nem szükséges? És ha igen, akkor az anonymus bejelentkezés is megfelelő?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A linkelt oldalon megkeresem a meccset, rákattintok, és a böngészőben tudom majd nézni?portillo írta:Csak keresni sopcastos linket. Én innen szoktam, de van még rengeteg hasonló oldal.Donát írta:Telepítettem a Sopcast nevű programot, ami soha nem használtam még korábban. Mit kell majd tennem délben, h azon keresztül nézhessem a meccset?
A PC-n közben be kell jelentkezni a Sopcaston, vagy nem szükséges? És ha igen, akkor az anonymus bejelentkezés is megfelelő?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
van valami oldal, ahol le van írva, mely IC-ken van wifi? bp - pécs között ingázok, múlthéten a tettyén mentem, még térerő se volt ( ) de most csütörtökön valami másikkal jöttem haza és azon meg volt. jó lenne, ha nem az ablakot bámulva kéne menni
Köszönöm!
mióta Ronci megjött azóta lehet tudni hogy Calderón intézte és nagyon nem szarul mert nekünk igazából nem került 94 millióba Ronci.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://www.realmadrid.com/StaticFiles/R ... 161012.pdf
112. oldaltól kezdődnek a pénzügyes részek, abban talán benne van, amit keresel.
Bár aki így gondolkodik, azt nehéz lesz meggyőzni.
CR-t pedig elvileg tényleg Calderón intézte el.
112. oldaltól kezdődnek a pénzügyes részek, abban talán benne van, amit keresel.
Bár aki így gondolkodik, azt nehéz lesz meggyőzni.
CR-t pedig elvileg tényleg Calderón intézte el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tudnátok linkelni vmi cikket vagy vmit, hogy hogy működik a Real Madrid pénzügye?
Egyik ismerősöm nagyon győzköd, hogy a Real ugyanolyan mint a Chelsea, City stb, mert a Realt Perez pénzeli.
Mindezt azzal támasztja alá, hogy rekordigazolásokért vesz játékosokat!
Azt mondja ne legyek naív.
Illetve arról is kellene vmi, hogy Cristianot Calderon intézte el 2008 nyarán.
Lehet angol is, magyar is, csak ne ilyen nso!
Egyik ismerősöm nagyon győzköd, hogy a Real ugyanolyan mint a Chelsea, City stb, mert a Realt Perez pénzeli.
Mindezt azzal támasztja alá, hogy rekordigazolásokért vesz játékosokat!
Azt mondja ne legyek naív.
Illetve arról is kellene vmi, hogy Cristianot Calderon intézte el 2008 nyarán.
Lehet angol is, magyar is, csak ne ilyen nso!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
ezek az nso-nál miért ilyen nyomorékok???
folyamatosan hibát hibára halmoznak.... kik írják ezeket a cikkeket? mert hogy a focihoz közük nincs az biztos....
most is bakker lehoznak egy olyan cikket, ahol Sneijder a Fener-ben játszik.............
folyamatosan hibát hibára halmoznak.... kik írják ezeket a cikkeket? mert hogy a focihoz közük nincs az biztos....
most is bakker lehoznak egy olyan cikket, ahol Sneijder a Fener-ben játszik.............
- mocsok
http://aztadom.co/wp-content/uploads/20 ... y-volt.jpgAnis írta: ez a belga együttesnek nevezett valami meg tipikus no comment.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
sajnos jó sok ember továbbra sem tudja, hogy a reflektort le kell kapcsolni ha jön veled szembe valaki! jövők haza Szhelyről, hál Isten sok autó nem volt, de jó párat nem érdekelt hogy más is van az úton... még villogás után sem!
amúgy szhelyi gólyatábor jó nagy gagyi vacak volt. Anno 4 év amikor én voltam ott, akkor kb fullon voltunk, most meg lézengtek az emberek, kb 100an lehettek összesen, annak a fele meg már úgy be volt állva... ez a belga együttesnek nevezett valami meg tipikus no comment.
amúgy szhelyi gólyatábor jó nagy gagyi vacak volt. Anno 4 év amikor én voltam ott, akkor kb fullon voltunk, most meg lézengtek az emberek, kb 100an lehettek összesen, annak a fele meg már úgy be volt állva... ez a belga együttesnek nevezett valami meg tipikus no comment.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
ez mióta tart??A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz
A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll. Amíg vársz, tudj meg többet arról, hogy miért látod ezt az üzenetet. Köszönjük a türelmedet, míg fejlesztjük az oldalt.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- ___Samy___
tényleg nagyon összeraktákPetiii írta:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 9qHsLO8HDQ
a barcások új kedvence
amúgy jól össze van rakva, tény
RMCF, nincs kedved válaszul írni a barcásoknak egy kis szöveget, ez alá a videó alá? aztán mi is megcsinálnánk így a videót a te szövegeddel
de hehe is nyugodtan beszállhat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:A 10 kedvenc játékosom:1,Henry
2,Song
3,Messi
4,Thiago
5,Dinho
6,Hamsík
7,Vieira
8,Iniesta
9,Neymar
10,Alexis
ez....hát ez....hát hogyan lehet ilyen nevek mellett egy ezekhez képest lúdtalpas song a második? Fura egy világ ez na....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Mivel vitamin, nem hinném, hogy káros lenne hosszú távon sem.Valaki szedett már Memolife vagy ehhez hasonló kapszulát? Van valami mellékhatása, hosszútávon gondolom nem tesz jót.
Lehet nem hat, de benned van a tudat, hogy beszedtem, aztán most penge leszek.
- Petiii
- Kedvenc játékosaid: Guti
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 9qHsLO8HDQ
a barcások új kedvence
a barcások új kedvence