Én itt max CR-ék nézését hasonlítottam össze Benzemáéval de kiragadtad a lényeget és 1 újabb lenéző kommenttel bővítetted ISMÉT a fórumot (pls tilts ki legalább fél évre,hogy még véletlenül se tudjak újra írni )Realista24 írta:Vinit hasonlítod Benzemához, jól vanKovaLlos írta:
Szerintem pont a hiányuk miatt lépett szintet Benzema.Tipikusan olyan játékos valszeg,aki akkor igazán jó,ha ő lehet a vezér.A Lyonban ezért volt jó,majd itt és a válogatottban ezért lehetett gyengébb.Szerintem rosszabb érzés volt neki,amikor rajta haltak el a támadások és CR-ék néztek rá úgy,mint ahogy ő most Vinire
Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Re: Vinícius Junior - 20
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cr pontosan tudta mennyit jelent benzema.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vinit hasonlítod Benzemához, jól vanKovaLlos írta:Szerintem pont a hiányuk miatt lépett szintet Benzema.Tipikusan olyan játékos valszeg,aki akkor igazán jó,ha ő lehet a vezér.A Lyonban ezért volt jó,majd itt és a válogatottban ezért lehetett gyengébb.Szerintem rosszabb érzés volt neki,amikor rajta haltak el a támadások és CR-ék néztek rá úgy,mint ahogy ő most VinireSteve írta:
20évesen a maga tudásával nem tudta a nagy sztárigazolás 160millás Hazard lenyomni..
Az évek óta itt játszó minden bizalmat élvező Asensioról ne is beszéljünk.
Mi durva lehet Karimnak CR után ilyen arcokkal megoldani a támadásokat.Iszonyat frusztráló lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Szerintem pont a hiányuk miatt lépett szintet Benzema.Tipikusan olyan játékos valszeg,aki akkor igazán jó,ha ő lehet a vezér.A Lyonban ezért volt jó,majd itt és a válogatottban ezért lehetett gyengébb.Szerintem rosszabb érzés volt neki,amikor rajta haltak el a támadások és CR-ék néztek rá úgy,mint ahogy ő most VinireSteve írta:20évesen a maga tudásával nem tudta a nagy sztárigazolás 160millás Hazard lenyomni..kiserik írta: A nagyon durva az, hogy ezzel a teljesítménnyel amióta itt van, a gólerősebb szélsők közé tartozik. Nem lóg ki lefelé.
Mi durva lehet Karimnak CR után ilyen arcokkal megoldani a támadásokat.Iszonyat frusztráló lehet.
Nagyon durva, hogy valaki errőlaz elszomorítóan szar teljesítményről úgy próbál beszélni, hogy az poztívan hasson rá.
Vini attól még éppúgy szart sem ér, mint Rehabzard vagy Ghostsensio.
Vini attól még éppúgy szart sem ér, mint Rehabzard vagy Ghostsensio.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
20évesen a maga tudásával nem tudta a nagy sztárigazolás 160millás Hazard lenyomni..kiserik írta: A nagyon durva az, hogy ezzel a teljesítménnyel amióta itt van, a gólerősebb szélsők közé tartozik. Nem lóg ki lefelé.
A nagyon durva az, hogy ezzel a teljesítménnyel amióta itt van, a gólerősebb szélsők közé tartozik. Nem lóg ki lefelé.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Steve
**..magára talál, eset..
- Steve
Mondom én a recept adott.KAG írta: Az a 12 gól elképesztően kevés.
Egy gólerősebb VKP, de akár védő hozta volna ezt a számot.
Casemiro támadóba fel és Valverde(reméljük magáta talál) be. Esetleg még Ramost is lehetne csatárban játszatni.
Bármelyik esett jobb lenne a jelenlegi támadók helyett(kivéve ugye Karim).
Na igen, legszebb az egészben h milyen névsor mellé csatlakozott.Pad'em írta: Illusztris névsorba került, csak Raúl, Iker és Camacho játszott több meccset ennyi idősen. Reméljük Perez fater minél előbb kiábrándul belőle
Csóri gyerek, nem tehet róla hogy ez lett a helyzet, de attól még bosszantó. Meg a sok vakegér akik nem látták a nyilvánvalót.
Szerintem a legszebb abban a 12-ben, hogy kb 10 úgy pattant be a védőkről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Illusztris névsorba került, csak Raúl, Iker és Camacho játszott több meccset ennyi idősen. Reméljük Perez fater minél előbb kiábrándul belőleSierra írta: Elkepeszto h ez az ember a 100. meccset jatszhatja ma. Plane h ennyi idosen eljutott idaig. Tokeletesen jellemzi ezt a jelenlegi korszakot. Es sikerult eddig 12 gollal megfejelni azt a 99 meccset. Pure world class
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a 12 gól elképesztően kevés.
ZIDANE
Elkepeszto h ez az ember a 100. meccset jatszhatja ma. Plane h ennyi idosen eljutott idaig. Tokeletesen jellemzi ezt a jelenlegi korszakot. Es sikerult eddig 12 gollal megfejelni azt a 99 meccset. Pure world class
Előre meg volt írva neki, hogy verje fel az árát.
Nem mondhatja azt, hogy balfasz vagyok, fél éve nem rúgtam gólt és még basztatnak is a franciák.
Nem mondhatja azt, hogy balfasz vagyok, fél éve nem rúgtam gólt és még basztatnak is a franciák.
Mondtam én, neki fingja nincs arról, hogy egy komolyan vehetetlen balfek.
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Uhh az úgy kemény volt így reggelre. Akkor nem fogjuk bevonni a Mbappé bizniszbe?Pad'em írta: Vinicius: "Florentino always tells me he is my biggest fan. It has never crossed my mind to leave on loan. I want to stay in Real Madrid forever."
Az a forever azért finoman szólva is mellbevágó
Vinicius Jr: "I'm not dribbling and taking risks like before? Maybe that's because I'm more mature now and I make the right decisions, I try to help the team in a different way."
Vinicius Jr: "Is the Ballon d'Or one of my goals? Yes, but the road is long, because this is a great generation with a lot of great young players."
Hu bzmeg van baj.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem most épült/lábalt ki a koronából?
Ki tudja mit kapott
Mer ez még nekem is húzós, pedig próbálom jó oldalról közelíteni.
Ki tudja mit kapott
Mer ez még nekem is húzós, pedig próbálom jó oldalról közelíteni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Megtebolyult oreg korara Perez is
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."