Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Nekem nagyon felejtheto az osszes jatekvezeto arca, meg ugy mindene. Gonzalez Gonzalez vagy Hernandez Hernandez, 10 közül sem tudnam kivalasztani melyik melyik. Azt tudom a duplanevuekkel csak a gond van.
De nagy atlagban edes mindegy ki vezeti, altalanossagban gyenge a jatekvezetes szinvonala. Tavaly például ítéltek ellenünk 8 büntetőt (Sevilla 6, Barca 5, Atleti 4), és csak hármat kaptunk (ez volt a legkevesebb a ligaban, Elchevel holtversenyben, Barca 8, Sevilla, Atleti 7). Egy eléggé kiélezett vegjateku ligaban.
Idén ez eddig 1-1, de bőven tudnánk elmaradt befújt büntetőt félidézni.
De nagy atlagban edes mindegy ki vezeti, altalanossagban gyenge a jatekvezetes szinvonala. Tavaly például ítéltek ellenünk 8 büntetőt (Sevilla 6, Barca 5, Atleti 4), és csak hármat kaptunk (ez volt a legkevesebb a ligaban, Elchevel holtversenyben, Barca 8, Sevilla, Atleti 7). Egy eléggé kiélezett vegjateku ligaban.
Idén ez eddig 1-1, de bőven tudnánk elmaradt befújt büntetőt félidézni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Manzano volt asszem.halamadrid írta:Ő volt a 4-1nél is?Realista24 írta: Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezzel nem értek egyet, ahogy általában a bíró szapulással sem.kodo írta:Egyik spori sem fújja be nekünk, tök mindegy ki vezeti.Berti írta:
Kurvajó.
Legalább 2 db meg nem adott büntetőt jósolok.
Látni kell azt a részt is, hogy kordában kell tartani a meccset és egy bizonyos döntési szabadságuk megvan a megítélését illetően.
Viszont ez a kretén az a kategória, amelyik látványosan ellenünk fújt már többszöri alkalommal. Nálam viszi a pálmát, amikor Clasicon Suarez támadás közben elkaszálta Varanet és gól úgy sikerült gólt rúgjanak.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ő volt a 4-1nél is?Realista24 írta: Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Egyik spori sem fújja be nekünk, tök mindegy ki vezeti.Berti írta:Kurvajó.Realista24 írta: Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
Kurvajó.Realista24 írta: Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
E betűvel kezdődik mind. A klub legalább stimmelsebydani írta:Már megint kamuzol… az edző mondtaRealista24 írta: Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már megint kamuzol… az edző mondtaRealista24 írta: Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
a PSG-nélRealista24 írta: Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amig ilyen produkciok es fejben gyenge nyaralások láthatok az aranylabu fiainktol, mint vasárnap, addig nem az ellenfel a hibas, hogy pont ellenunk jatsza mindegyik elete meccset.
az egesz bajnoksag a mi kezunkben van, mi vagyunk a legjobb csapat, legjobb golarannyal, csak tolunk fugg, hogy fejben elengedjuk, vagy megnyerjuk.
az egesz bajnoksag a mi kezunkben van, mi vagyunk a legjobb csapat, legjobb golarannyal, csak tolunk fugg, hogy fejben elengedjuk, vagy megnyerjuk.
thereisonly1ronaldo
Nem is értettem és értem azokat akik abban reménykednek, hogy majd a Barca nem ér oda. Hova nem ér oda? Ha Xavi beállna a kapuba is röhögve meglenne a 4. hely legalább. Full középszer csapatok vannak most előttük/körülöttük. Lesz elől 4 csapat 70-90 ponttal, alatta meg egy 10-20 pontos szakadékkal az EL csapatok. Minden évben ez van. Annyira meg nem sz*r a Barca, hogy 50-60 ponttal zárja a bajnokságot.Yazid írta: én sem izgulok, ez egy pillanatnyi helyzet volt, gondolhattuk volna , hogy nem fogjuk 10pontnyi előnyökkel hozni a szezont. szoros lesz, barcának most jönnek a foscsi csapatok, felzárkoznak ők is.
Ki előzné meg őket? Egy Sociedad aki 6 meccs óta képtelen nyerni? Vagy egy Betis vagy egy Rayo? Maximum ilyen Valencia, Villarreal, Bilbao csapatokban lehetne bízni, de ők meg nagyon rosszul kezdték a bajnokságot.
Sajnos ez nem az Angol bajnokság, hogy van 6 csapat aki pályázik a negyedik helyre és ott is lesz a végén pár pontra egymástól, mi meg örülhetünk, hogy a Barca úgy jár mint az Arsenal, aztán EL helyen se végez. Ettől marha messze van sajnos a mi bajnokságunk.
én sem izgulok, ez egy pillanatnyi helyzet volt, gondolhattuk volna , hogy nem fogjuk 10pontnyi előnyökkel hozni a szezont. szoros lesz, barcának most jönnek a foscsi csapatok, felzárkoznak ők is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Barca is már 5-ik, 1 pontra vannak az Atleticotól, nemsokára a Betis is összeesik és helyreáll a rend. A Sevillánál is beüt a covid, aztán mehetnek a 4-5 helyért.
Nagyon fosi a spanyol bajnokság, és tényleg az az érzése az embernek, hogy ellenünk kapar minden utolsó kiscsapat, nem tudom hogy vannak ezzel a Barcások, de tőlük évekig rettegtek, és mintha most sem merné a csapatok nagy része rendesen betámadni a lamasiás kisfiúkat (vagy nem tudják?).
Nagyon fosi a spanyol bajnokság, és tényleg az az érzése az embernek, hogy ellenünk kapar minden utolsó kiscsapat, nem tudom hogy vannak ezzel a Barcások, de tőlük évekig rettegtek, és mintha most sem merné a csapatok nagy része rendesen betámadni a lamasiás kisfiúkat (vagy nem tudják?).
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Pedig ilyen csodálatos változásokra a következő fordulóban is rácsodálkozhatunk majd. Legközelebb a getafe csodakapusa sem fog oda-vissza röpködni a kapuban, az ultrafegyelmezett játékosok sem lesznek olyan élesek és a klublegendakikeflores sem fog majomként ugrálni végig a vonal mellett, belekötve minden játékosba, aki arra jár. De hát tudtuk, hogy ez lesz. Minden alsóházas csapat úgy focizik ellenünk, mintha BL döntő lenne vagy azon a meccsen múlna a bent maradás. Más részről viszont mi sem tudjuk komolyan venni őket, csak a rangadókat.krisz24 írta: Csak úgy, hogy az acapo gyerek ellenünk élete meccsét játszotta mostmeg full vakon van.. Sose értettem, hogy lehet egyik hétről a másikra ( na jó most volt egy téli szünet közte..) ilyen teljesítmény romlás..
Így viszont nagyon nehéz lesz. A többiekkel ellentétben én nem látom, hogy mitől pukkanna ki a Sevilla. Az van, mint tavaly az Atmánál, érzik a vérszagot, és mikorhanemmost van náluk. Rendkívül stabilak, a jó csapatok ellen vesztenek pontokat általában, a kötelezőt viszont hozzák. Mi fordítva vagyunk bekötve. Sajnos csapni kell majd őket idegenben is, mert ez szerintem végig izgi lesz sajnos.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Csak úgy, hogy az acapo gyerek ellenünk élete meccsét játszotta mostmeg full vakon van.. Sose értettem, hogy lehet egyik hétről a másikra ( na jó most volt egy téli szünet közte..) ilyen teljesítmény romlás..flori írta: Meddig lesztek még kiakadva ezen? Évek óta ez megy. Én is kiköpném a belemet a Real ellen.
Lőtávon belül lesz így a Sevilla, de annyira nem félek tőlük, vékony a keretük, egy kisebb hullámvölgy, aztán a hátunkat sem látják már.
- flori
Meddig lesztek még kiakadva ezen? Évek óta ez megy. Én is kiköpném a belemet a Real ellen.
Lőtávon belül lesz így a Sevilla, de annyira nem félek tőlük, vékony a keretük, egy kisebb hullámvölgy, aztán a hátunkat sem látják már.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Szánalmas ez a Cadiz.. Ugye ellenünk ledesma kiszed mindent most egy kaput találó lövést benyel ledesma... Bezzeg ellenünk mindent védett.. Hétvégén a Getafe ugyan ez lesz.. Ellenünk mindent kivedekeztek.. Sevilla ellen lefekszenek.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ne is mond, a Burgosnak volt egy meg nem adott gólja is, pedig hogy beverte GarciaSteve írta: Volt ma Real Oviedo - SD Ponferradina ahogy nézem 3! ponferradina pirossal
és egy jó Burgos C.F. - SD Amorebieta meccs is!
Ennyi spanyolbuzit
(Vamos Miguel Vamos Blanco jövőre is! )