Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kodo

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 6., csütörtök 14:32

Nekem nagyon felejtheto az osszes jatekvezeto arca, meg ugy mindene. Gonzalez Gonzalez vagy Hernandez Hernandez, 10 közül sem tudnam kivalasztani melyik melyik. Azt tudom a duplanevuekkel csak a gond van.

De nagy atlagban edes mindegy ki vezeti, altalanossagban gyenge a jatekvezetes szinvonala. Tavaly például ítéltek ellenünk 8 büntetőt (Sevilla 6, Barca 5, Atleti 4), és csak hármat kaptunk (ez volt a legkevesebb a ligaban, Elchevel holtversenyben, Barca 8, Sevilla, Atleti 7). Egy eléggé kiélezett vegjateku ligaban.

Idén ez eddig 1-1, de bőven tudnánk elmaradt befújt büntetőt félidézni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 6., csütörtök 14:11

halamadrid írta:
Realista24 írta: Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
Ő volt a 4-1nél is?
Manzano volt asszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 6., csütörtök 14:07

kodo írta:
Berti írta:

Kurvajó.
Legalább 2 db meg nem adott büntetőt jósolok.
Egyik spori sem fújja be nekünk, tök mindegy ki vezeti.
Ezzel nem értek egyet, ahogy általában a bíró szapulással sem.
Látni kell azt a részt is, hogy kordában kell tartani a meccset és egy bizonyos döntési szabadságuk megvan a megítélését illetően.

Viszont ez a kretén az a kategória, amelyik látványosan ellenünk fújt már többszöri alkalommal. Nálam viszi a pálmát, amikor Clasicon Suarez támadás közben elkaszálta Varanet és gól úgy sikerült gólt rúgjanak.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 6., csütörtök 13:44

Ő volt a 4-1nél is?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 6., csütörtök 13:41

Berti írta:
Kurvajó.
Egyik spori sem fújja be nekünk, tök mindegy ki vezeti.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 6., csütörtök 13:22

Kurvajó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 6., csütörtök 12:37

Rossz hír, 2xHernandez vezeti a Valencia elleni meccset.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 4., kedd 19:38

sebydani írta:
Realista24 írta: Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
Már megint kamuzol… az edző mondta :mrgreen:
E betűvel kezdődik mind. A klub legalább stimmel :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. január 4., kedd 19:31

Realista24 írta: Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
Már megint kamuzol… az edző mondta :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 4., kedd 19:05

a PSG-nél
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 4., kedd 17:28

Azt mondja a Valencia elnöke, hogy a Barcának van több százmillió adóssága, de közben leigazolták Ferran Torrest, most Morata következik, és be akarják rántani Haalandot. Hol van ilyenkor az FFP?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 4., kedd 10:30

amig ilyen produkciok es fejben gyenge nyaralások láthatok az aranylabu fiainktol, mint vasárnap, addig nem az ellenfel a hibas, hogy pont ellenunk jatsza mindegyik elete meccset.
az egesz bajnoksag a mi kezunkben van, mi vagyunk a legjobb csapat, legjobb golarannyal, csak tolunk fugg, hogy fejben elengedjuk, vagy megnyerjuk.
thereisonly1ronaldo

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 4., kedd 9:57

Yazid írta: én sem izgulok, ez egy pillanatnyi helyzet volt, gondolhattuk volna , hogy nem fogjuk 10pontnyi előnyökkel hozni a szezont. szoros lesz, barcának most jönnek a foscsi csapatok, felzárkoznak ők is.
Nem is értettem és értem azokat akik abban reménykednek, hogy majd a Barca nem ér oda. Hova nem ér oda? :D Ha Xavi beállna a kapuba is röhögve meglenne a 4. hely legalább. Full középszer csapatok vannak most előttük/körülöttük. Lesz elől 4 csapat 70-90 ponttal, alatta meg egy 10-20 pontos szakadékkal az EL csapatok. Minden évben ez van. Annyira meg nem sz*r a Barca, hogy 50-60 ponttal zárja a bajnokságot.

Ki előzné meg őket? Egy Sociedad aki 6 meccs óta képtelen nyerni? Vagy egy Betis vagy egy Rayo? Maximum ilyen Valencia, Villarreal, Bilbao csapatokban lehetne bízni, de ők meg nagyon rosszul kezdték a bajnokságot.

Sajnos ez nem az Angol bajnokság, hogy van 6 csapat aki pályázik a negyedik helyre és ott is lesz a végén pár pontra egymástól, mi meg örülhetünk, hogy a Barca úgy jár mint az Arsenal, aztán EL helyen se végez. Ettől marha messze van sajnos a mi bajnokságunk. :-(

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 4., kedd 9:26

én sem izgulok, ez egy pillanatnyi helyzet volt, gondolhattuk volna , hogy nem fogjuk 10pontnyi előnyökkel hozni a szezont. szoros lesz, barcának most jönnek a foscsi csapatok, felzárkoznak ők is.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 4., kedd 9:19

A Barca is már 5-ik, 1 pontra vannak az Atleticotól, nemsokára a Betis is összeesik és helyreáll a rend. A Sevillánál is beüt a covid, aztán mehetnek a 4-5 helyért.

Nagyon fosi a spanyol bajnokság, és tényleg az az érzése az embernek, hogy ellenünk kapar minden utolsó kiscsapat, nem tudom hogy vannak ezzel a Barcások, de tőlük évekig rettegtek, és mintha most sem merné a csapatok nagy része rendesen betámadni a lamasiás kisfiúkat (vagy nem tudják?).

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. január 4., kedd 9:10

krisz24 írta: Csak úgy, hogy az acapo gyerek ellenünk élete meccsét játszotta mostmeg full vakon van.. Sose értettem, hogy lehet egyik hétről a másikra ( na jó most volt egy téli szünet közte..) ilyen teljesítmény romlás..
Pedig ilyen csodálatos változásokra a következő fordulóban is rácsodálkozhatunk majd. Legközelebb a getafe csodakapusa sem fog oda-vissza röpködni a kapuban, az ultrafegyelmezett játékosok sem lesznek olyan élesek és a klublegendakikeflores sem fog majomként ugrálni végig a vonal mellett, belekötve minden játékosba, aki arra jár. De hát tudtuk, hogy ez lesz. Minden alsóházas csapat úgy focizik ellenünk, mintha BL döntő lenne vagy azon a meccsen múlna a bent maradás. Más részről viszont mi sem tudjuk komolyan venni őket, csak a rangadókat.
Így viszont nagyon nehéz lesz. A többiekkel ellentétben én nem látom, hogy mitől pukkanna ki a Sevilla. Az van, mint tavaly az Atmánál, érzik a vérszagot, és mikorhanemmost van náluk. Rendkívül stabilak, a jó csapatok ellen vesztenek pontokat általában, a kötelezőt viszont hozzák. Mi fordítva vagyunk bekötve. Sajnos csapni kell majd őket idegenben is, mert ez szerintem végig izgi lesz sajnos.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. január 3., hétfő 23:05

flori írta: Meddig lesztek még kiakadva ezen? Évek óta ez megy. :D Én is kiköpném a belemet a Real ellen.

Lőtávon belül lesz így a Sevilla, de annyira nem félek tőlük, vékony a keretük, egy kisebb hullámvölgy, aztán a hátunkat sem látják már.
Csak úgy, hogy az acapo gyerek ellenünk élete meccsét játszotta mostmeg full vakon van.. Sose értettem, hogy lehet egyik hétről a másikra ( na jó most volt egy téli szünet közte..) ilyen teljesítmény romlás..

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 22:34

Meddig lesztek még kiakadva ezen? Évek óta ez megy. :D Én is kiköpném a belemet a Real ellen.

Lőtávon belül lesz így a Sevilla, de annyira nem félek tőlük, vékony a keretük, egy kisebb hullámvölgy, aztán a hátunkat sem látják már.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. január 3., hétfő 22:32

Szánalmas ez a Cadiz.. Ugye ellenünk ledesma kiszed mindent most egy kaput találó lövést benyel ledesma... Bezzeg ellenünk mindent védett.. Hétvégén a Getafe ugyan ez lesz.. Ellenünk mindent kivedekeztek.. Sevilla ellen lefekszenek.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. december 31., péntek 21:09

Steve írta: Volt ma Real Oviedo - SD Ponferradina ahogy nézem 3! ponferradina pirossal :lol:

és egy jó Burgos C.F. - SD Amorebieta meccs is!
Ne is mond, a Burgosnak volt egy meg nem adott gólja is, pedig hogy beverte Garcia :(

Ennyi spanyolbuzit :lol: :mrgreen:
(Vamos Miguel Vamos Blanco jövőre is! :salute: )

Vissza: