Real Madrid vs. Barcelona
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az utolso barca meccs amit lattam,az a manchester united-barca bl donto volt.
De eskuszom mar engem is erdekel,hogy ki ez a nagy hentes.
De eskuszom mar engem is erdekel,hogy ki ez a nagy hentes.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Én imádom Casemirot, az sem kérdés hogy klasszisokkal jobb játékos. De rengeteg mindent megúszott a pályán. Tudod te is, tudja itt mindenki, ne hazudjunk legalább magunknak.
Kérdezem, hogy zavart ez minket akkor?
Kérdezem, hogy zavart ez minket akkor?
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egészen nevetséges miket ugrik, vetődik, bukvencezik tarkónátfordul. De ahogy látom a mentalitását emelték ki alább, az meg valóban dícséretes. Ehhez társul átlag la masias technika ami a mai mezőnyben bőven elég.
Ami irritáló benne amikor hátulról, oldalról nekifut az embernek, úgy hogy a labda megszerzésére esélye sincs és ezt notóriusan csinálja. Klasszis nem lesz, jó vizhordó csere. A goldenboy cím viszont nevetség tárgya tudva kiket előzött meg.
Ami irritáló benne amikor hátulról, oldalról nekifut az embernek, úgy hogy a labda megszerzésére esélye sincs és ezt notóriusan csinálja. Klasszis nem lesz, jó vizhordó csere. A goldenboy cím viszont nevetség tárgya tudva kiket előzött meg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
nincs itt esetleg olyan elvetemült aki felvette a tegnapi meccset stúdióval együtt?
stifler házban kint volt a spíler tv és elvileg vágtak is be felvételeket a félidőben/előtte/utána de természetesen a spíleres ismétléseknél csak a meccset ismétlik a stúdiót nem...
stifler házban kint volt a spíler tv és elvileg vágtak is be felvételeket a félidőben/előtte/utána de természetesen a spíleres ismétléseknél csak a meccset ismétlik a stúdiót nem...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Hallod, most tényleg rakjak be neked Gavis compilationöket miket tolt a gyerek? Lapot alig kapott, miközben már a 4. Sárgáját kellett volna kapnia egy meccsenHalfkey írta:Ez Casemironál is zavart?Gavit előző szezonban minden második meccsén ki kellett volna állítani és ez nem túlzás, egyenesen felháborító volt, amiket megengedtek neki folyamat.
Írd be youtubera Gavi aggression, aztán Gavi aggressive meg Gavi angry Mérhetetlen sok videó. Jó szórakozást hozzá, nagy csomag popcornt vegyél elő, hosszú lesz, hiába 19 a tag
Majd írd be ezeket ugyanúgy Casemiroval is kérlek, nem sok találat lesz, hiába van már mögötte egy teljes karrier és nem most kezdte a dolgot.
Már az is sértő a brazilra nézve hogy meg van említve Gavival együtt bármilyen témában is
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Egy patkány, akit a vak/objektív spanyol bírók tartanak meccsben a ligában, a bl mérlege meg minden második meccsen egy sárga. (vö Case 16 lapjával 73 bl meccsen)
Semmi szeretni és tisztelni való nincs benne, egy alattomos dög.
Semmi szeretni és tisztelni való nincs benne, egy alattomos dög.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ez Casemironál is zavart?Gavit előző szezonban minden második meccsén ki kellett volna állítani és ez nem túlzás, egyenesen felháborító volt, amiket megengedtek neki folyamat.
Gavit előző szezonban minden második meccsén ki kellett volna állítani és ez nem túlzás, egyenesen felháborító volt, amiket megengedtek neki folyamat.
Majd ha nem így játszik folyamat minimum egy évig talán visszatérhetünk rá hogy milyen focista, addig csak egy törpekomplexusos kisgörcs, aki mindig meg van sértődve, mert anyu nem vett neki fagyit meg mert a nagyobbak elvették tőle a játékait a homokozóban.
Majd ha nem így játszik folyamat minimum egy évig talán visszatérhetünk rá hogy milyen focista, addig csak egy törpekomplexusos kisgörcs, aki mindig meg van sértődve, mert anyu nem vett neki fagyit meg mert a nagyobbak elvették tőle a játékait a homokozóban.
Ahogy olvasgattam vissza az oldalakat, pont ezt akartam én is amit te Babi néni, hatalmas plusz egy.
Ilyet pedig nagyon jó kinevelni.
Nem tartom őt golden boynak meg top tehetségnek, de hasznos csapatember, aki tegnap a legnagyobb meccsen is elég sokáig meg tudta folytani a középpályánkat, úgy hogy nem a legstabilabb emberek voltak körülötte. Én azt vizionálom, hogy ilyen Busquets meg Pedro szindróma lesz ez a gyerek, hogy hiába nem top tehetség mint mondjuk Iniesta vagy Pique, mégis sokáig meghatározó segítség lesz.Viszont ez a hozzáállás Gavitól valahol mégis példaértékű. A kis törpe elkepeszto milyen erős fejben, es hogy ezzel mennyi mindent tud kompenzálni. Tegnap is nagyon hasznosan játszott bármilyen fura, rengeteg jo megoldasa volt, vagy nyertes párharca. Ha a bíró szerint meg ennyiszer meg határon belul van, akkor csak jól csinálja.
Ilyet pedig nagyon jó kinevelni.
Hát a Cancelos dolgok azok ebben az idősávban voltak amíg Camavinga felvette a ritmust, a gól után már fixen nem ficánkoltak, előtte ott is a kettőből az egyiknél szerelt a francia csak visszapattant a portugálhoz.Anthony írta:Voltak azért helyzetek. Cancelo úgy otthagyta Camát azt se tudta melyik világon van, csak aztán balfasz volt, nem tud bal lábbal egy egyenest rúgni a labdába ezért jobbal felé ügyetlenkedte. De volt még ott 1-2 meleg helyzet.ferni írta:
52.ben bejött Camavinga, kellett neki egy 10 perc mire felvette a ritmust, addigra pont sikerült is mikor beállt Modric meg Joselu a 63.ban,
Cancelo hatalmas meccsen volt, nem néztem volna ki belőle ezt, ezen a fene tudja milyen poszton, tényleg le a kalappal előtte. Mikor lehozta Xavi megkönnyebbültem picit
Azért ez a Gavi sírás...
A gyerek játekstílusa rohadt bicskanyitogató, főleg annak tudatában hogy 14 évesek férfiasabban néznek ki.
Az hogy ennyire komolyan veszik a madrid elleni meccseket mutatja mennyire komplexusosak miattunk. Nekik tényleg ez az év meccse minden évben, rajtunk ezt nem érzem.
Viszont ez a hozzáállás Gavitól valahol mégis példaértékű. A kis törpe elkepeszto milyen erős fejben, es hogy ezzel mennyi mindent tud kompenzálni. Tegnap is nagyon hasznosan játszott bármilyen fura, rengeteg jo megoldasa volt, vagy nyertes párharca. Ha a bíró szerint meg ennyiszer meg határon belul van, akkor csak jól csinálja.
Biztos hogy jelen helyzetben rengeteget ad a barcának, ez a mentalitás meg nekünk madridi oldalrol kicsit vicces, kicsit bosszantó, de nem.hiszem hogy mi megvetnénk egy ilyen mentalitasu játékost a csapatunkban...lehet túl van hypeolva, de sztem a barcának inkább büszkesége és értéke most, teljesen jogosan. Hogy ez nekik egyébként mennyire rossz hír, az mas kérdés, mert mutatja a keret minőségét.
A kis braziljaink is inkább efele kellene hogy elinduljanak mint amiben most vannak. Csak hogy hangozzon el egy más vélemény is Gaviról és a sírásáról...
A gyerek játekstílusa rohadt bicskanyitogató, főleg annak tudatában hogy 14 évesek férfiasabban néznek ki.
Az hogy ennyire komolyan veszik a madrid elleni meccseket mutatja mennyire komplexusosak miattunk. Nekik tényleg ez az év meccse minden évben, rajtunk ezt nem érzem.
Viszont ez a hozzáállás Gavitól valahol mégis példaértékű. A kis törpe elkepeszto milyen erős fejben, es hogy ezzel mennyi mindent tud kompenzálni. Tegnap is nagyon hasznosan játszott bármilyen fura, rengeteg jo megoldasa volt, vagy nyertes párharca. Ha a bíró szerint meg ennyiszer meg határon belul van, akkor csak jól csinálja.
Biztos hogy jelen helyzetben rengeteget ad a barcának, ez a mentalitás meg nekünk madridi oldalrol kicsit vicces, kicsit bosszantó, de nem.hiszem hogy mi megvetnénk egy ilyen mentalitasu játékost a csapatunkban...lehet túl van hypeolva, de sztem a barcának inkább büszkesége és értéke most, teljesen jogosan. Hogy ez nekik egyébként mennyire rossz hír, az mas kérdés, mert mutatja a keret minőségét.
A kis braziljaink is inkább efele kellene hogy elinduljanak mint amiben most vannak. Csak hogy hangozzon el egy más vélemény is Gaviról és a sírásáról...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Voltak azért helyzetek. Cancelo úgy otthagyta Camát azt se tudta melyik világon van, csak aztán balfasz volt, nem tud bal lábbal egy egyenest rúgni a labdába ezért jobbal felé ügyetlenkedte. De volt még ott 1-2 meleg helyzet.ferni írta: Barca teljesen jó volt, nem volt minőségi a pad, olyanok voltak max akik félig sérültek voltak meg elfogyott az erőnlét.
52.ben bejött Camavinga, kellett neki egy 10 perc mire felvette a ritmust, addigra pont sikerült is mikor beállt Modric meg Joselu a 63.ban, onnantól meg kb egy kapuzott a Real, helyzete se volt a Barcának utána, be voltak sokszor szorítva.
60. Percig kellett volna rúgniuk még egyet minimum, nem sikerült onnantól meg gatya volt.
Összképet tekintve ez egy X-es meccs volt, Bellingham hozta a különbséget.
Ennyi sérülttel meg foghíjasan szépet játszott a Barca.
- RealMadridFanatic
Volt itt video az esetekrol, lehet, hogy azota a twitter torolte.Kercsó írta: nem láttam a meccset, szóval csak az összefoglaló van meg.
milyen tizit nem kapott meg a Barca?
mikor Arajuo feltartotta/buktatta Camat, az nem ért büntetőt?
Tchouameni talan egy szogletnel hatulrol nyakon ragadta Araujot, ha befujjak en nem tudtam volna reklamalni. Mondjuk nalam a Camavinga - Araujo is tiszta tizenegyes volt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem láttam a meccset, szóval csak az összefoglaló van meg.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hagyhatod. Ö sem ertette hogy kapta…big joke.ferni írta:Ezt csak így csendben itt hagyom…lestat írta:
büdös patkány birkózó.
Cry me a river bitch!
Pár év és valami másodosztályban fogja tolni. kurva kevés ez a gyerek. szerencséje hogy a barcanál most nem válogatnak...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó de mitmond laporta? Mert perez épp most törölte ki a seggét a múltkori nyilatkozatával annyira beszart a barsza fiataljaitól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ezt csak így csendben itt hagyom…lestat írta:büdös patkány birkózó.Realista24 írta: Gavi is azt mondja, hogy nekik jart a gyozelem.
Erre en csak ezt tudom mondani
https://x.com/MikaelMadridsta/status/17 ... 85496?s=20
https://x.com/Mario___RM/status/1718322 ... 20587?s=20
Cry me a river bitch!
Pár év és valami másodosztályban fogja tolni. kurva kevés ez a gyerek. szerencséje hogy a barcanál most nem válogatnak...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
büdös patkány birkózó.Realista24 írta: Gavi is azt mondja, hogy nekik jart a gyozelem.
Cry me a river bitch!
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gavi is azt mondja, hogy nekik jart a gyozelem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Barca teljesen jó volt, nem volt minőségi a pad, olyanok voltak max akik félig sérültek voltak meg elfogyott az erőnlét.
52.ben bejött Camavinga, kellett neki egy 10 perc mire felvette a ritmust, addigra pont sikerült is mikor beállt Modric meg Joselu a 63.ban, onnantól meg kb egy kapuzott a Real, helyzete se volt a Barcának utána, be voltak sokszor szorítva.
60. Percig kellett volna rúgniuk még egyet minimum, nem sikerült onnantól meg gatya volt.