40 millióba egy edző????..jézus..Dupla D írta:Miért elérhető a nyáron? Májusban hosszabbított 5 évre. A nyáron kb. 40 millióba került volna elhozni.
Beteg egy világ ez a foci világa.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 29., hétfő 22:34
40 millióba egy edző????..jézus..Dupla D írta:Miért elérhető a nyáron? Májusban hosszabbított 5 évre. A nyáron kb. 40 millióba került volna elhozni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. október 29., hétfő 22:29
Miért elérhető a nyáron? Májusban hosszabbított 5 évre. A nyáron kb. 40 millióba került volna elhozni.Pad'em írta:Madridista, nyártól valószínű elérhető, és jó focit játszat a Tottenham-mel. Továbbá nem nagyon van jobb opció.tubatibi írta: Pochettino miért jó egyébként?
Komolyan érdekel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2018. október 29., hétfő 21:42
Madridista, nyártól valószínű elérhető, és jó focit játszat a Tottenham-mel. Továbbá nem nagyon van jobb opció.tubatibi írta: Pochettino miért jó egyébként?
Komolyan érdekel.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. október 29., hétfő 21:33
Pochettino miért jó egyébként?Kerlon írta:Conte sehol sem volt jó hosszútávon, fogalmam sincs minek hoznánk ide. A filozófiája meg a habitusa szintén nem idevaló. Továbbra is nyárig kell egy vészmegoldás, aztán Pochettinot idehozni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2018. október 29., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 29., hétfő 7:59
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. október 29., hétfő 7:50
Ibrahimovic, Hazard elég lesz.ELSiete írta:Ez nem is rossz elképzelés, habár Modric maradjon. Gondolom amúgy Conte is feltételeket szabott, biztosan lesz 1-2 érkező a télen, hogy saját képére kialakítsa a csapatot.Csabi írta:conte icardit meg hazardot kéri a télen, valamint modricot is le akarná cserélni
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2018. október 29., hétfő 0:19
Ez nem is rossz elképzelés, habár Modric maradjon. Gondolom amúgy Conte is feltételeket szabott, biztosan lesz 1-2 érkező a télen, hogy saját képére kialakítsa a csapatot.Csabi írta:conte icardit meg hazardot kéri a télen, valamint modricot is le akarná cserélni
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. október 29., hétfő 0:12
Na neeee màr olyat is olvastam , hogy ki is esünk elfelejtettek focizni, 1 év alatt megöregedtek ez egy jòkora hullàmvölgy, gyenge az egész tàrsasàg tudàsa alatt teljesìt, a Real Madridnàl nem igen van türelem ez tény! Nehogy megnyerjék megint a Blt annyira leirja mindenki most a csapatot aztàn eltelik megint fél év és megint térdel a vilàg , pont ugyanezek a jàtékosok előtt kinézem belőlük ! 3 Bl győzelmet sem a szél hordta össze habàr 2őt a sporira fogtak most mindenki a Real Madrid ellen van, még a sajàt szurkoloi is nagyreszt! De azert legendás ez a Klub és a vilàg legnagyobbja, mert bàrmikor képes forditani a dolgok àllásàn én làttam màr karon varjùt! a Realt soha nem lehet leirni!! Most ez ilyen gyengécske időszak! Olyan csapat nem volt még akinek ne lettek volna gyengébb idoszakai , emberek ők is..de ki fognak ebből jönni higyjétek elRemy írta:BL indulás is veszélyben lenne, szóval kell igazolás télen.
Amúgy Kanteval milyen viszonyban volt Conte? Ha ő jön, hozhatna.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 28., vasárnap 23:55
Együtt kezdték a Chelseaben, nem hiszem, hogy azzal a palival lehet rosszban lenni.Remy írta:BL indulás is veszélyben lenne, szóval kell igazolás télen.
Amúgy Kanteval milyen viszonyban volt Conte? Ha ő jön, hozhatna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 28., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 28., vasárnap 23:48
Nyáron még más volt a helyzet, ezek az eredmények fel kell hogy nyissa a vezetés de főleg perez szemét akik úgy gondolták megfelelő lesz ez a keret. A másik dolog pedig ha nem is igazolna és maradnak az eredmények akkor már nem az edzőt fogják "piszkálni" hanem előbb utóbb perez is előkerül.Yazid írta:Volt itt többször szó januári igazolásokról, ha nyáron nem engedte lopét vásárolni, akk most se fogjs télen gondolom, bár akkor már lehet bőgünk annyira, hogy vkit kukázunk
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 28., vasárnap 23:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 28., vasárnap 23:28
Mindig ugyanazt mondom, ezek a döntések nem a mi kezünkben vannak, a halálunkig az edzővel vagyunk, aki van, ezek a döntések felülről jönnek, meglátjuk, hogy mi fog történni a következő órákban.
sztem ezekben minden benne van. holnap menesztik szerencsétlent.A tiszteletet el kell nyerni, nem lehet követleni. Mindent megnyertünk olyan edzőkkel, akiket már ismertek. Végül az öltöző vezetése sokkal fontosabb, mint az edző technikai képzettsége.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. október 28., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: mexes » 2018. október 26., péntek 21:14
Hát Dembele most se siet edzésre nem mellesleg áron felül vették őket.Torquemada írta:Ez igaz. Oda mentek, ahová valók.
Hazardnak viszont akkor sok sikert a jelenlegi csapatában. Őszintén.
De ne kenje Perezre a szart, jól tudja, hogy ilyen-olyan okok miatt nem áll módunkban 200 és 300 M közötti összeget kipengetni kemény valutában. Úgyhogy nem Florenen múlik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 26., péntek 19:40
Mikor kente Perezre a szart?Torquemada írta:Ez igaz. Oda mentek, ahová valók.
Hazardnak viszont akkor sok sikert a jelenlegi csapatában. Őszintén.
De ne kenje Perezre a szart, jól tudja, hogy ilyen-olyan okok miatt nem áll módunkban 200 és 300 M közötti összeget kipengetni kemény valutában. Úgyhogy nem Florenen múlik.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 26., péntek 19:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 26., péntek 18:57
Dembelé meg kutinnyo patkányok voltak és odaszartak ahonnan enni kaptak.Szerintem hazard minden tőle telhetőt meg tett amit ilyenkor meglehet a többi meg perezen múlik.Torquemada írta:Kérdezze meg Dembelét meg Coutinhot, hogy mit kell csinálni. Mindkettőt szerették volna megtartani a klubjukban, csak hát sajnos elfelejtettek edzésre járni vagy véletlenül mindig sérültek voltak a barsza érdeklődése után. Nem mondom, hogy ezt csinálja, de akkor ne is spanoljon minket mindig. Engem csak a hangulatkeltése zavar. Ha itt akar játszani, akkor itt is fog játszani. Ha meg a cselzi az álmai csapata, akkor azt is megértem, tényleg, de akkor ezt kell mondani.dzsi91 írta:Mér mitt kéne még csináljon Hazard? Vásárolja ki magát?
Ő is tudja amúgy, hogy Perez nem fog 200+ M eurót kiadni érte, és érthető is. Innentől kezdve nincs ügy.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 26., péntek 18:51
Kérdezze meg Dembelét meg Coutinhot, hogy mit kell csinálni. Mindkettőt szerették volna megtartani a klubjukban, csak hát sajnos elfelejtettek edzésre járni vagy véletlenül mindig sérültek voltak a barsza érdeklődése után. Nem mondom, hogy ezt csinálja, de akkor ne is spanoljon minket mindig. Engem csak a hangulatkeltése zavar. Ha itt akar játszani, akkor itt is fog játszani. Ha meg a cselzi az álmai csapata, akkor azt is megértem, tényleg, de akkor ezt kell mondani.dzsi91 írta:Mér mitt kéne még csináljon Hazard? Vásárolja ki magát?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem