Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 7., hétfő 22:06

közben elvileg bréking, hogy se costa nem lesz, se turan, ellenben ugye raul garcía visszatér.
gondolom a villa-diego kettős kezdhet majd.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 7., hétfő 22:01

Barcelona nincs formában, összekapták magukat a klasszikusra , de utána megint elfogyott az erő , egy cseppet sem leszek meglepődve ha az Atletico hazai pályán kiveri őket , simán megcsinálhatja , Dortmundnak meg nincs esélye.. ennek a Dortmundnak Lewandovskival sem , idegenben is szerzünk 1et , csak esetlen úgy van esélyük ha egy tizi pirost kapnak , de hát erre kevés az esély , ezt már csak a Madrid szúrhatja el , ha innen kiesünk akkor el kell gondolkodni , ezt már nem adhatják le!!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 7., hétfő 21:51

amit a túlfűtött atletico produkál, az szerintem több, mint egyszerű kemény játék, ezt azért párszor ti is tapasztalhattátok ellenük, szóval biztosan nem lesz könnyű dolga webb-nek.

nagyon fontos lesz a helyzetkihasználás, mert nem lesz sok helyzetünk, ha szépen visszaállnak a matracosok, illetőleg az elsőt nekünk kell rúgni, ez lélektani szempontból nagyon fontos lenne.
úgy érzem, két rúgott góllal lehet továbbmenni.

remélem, hogy pár napon belül nem ér két ekkora csalódás.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 21:28

El Unico írta:Webb vezeti az Atletico-Barcát. Most vagy az lesz,hogy angol bíró lévén engedni fogja a keményebb játékot,ami az Atleticonak lenne jobb,vagy betolja a Barcát a 4 közé...
utóbbira tennék komolyabb összeget
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 7., hétfő 21:01

Webb vezeti az Atletico-Barcát. Most vagy az lesz,hogy angol bíró lévén engedni fogja a keményebb játékot,ami az Atleticonak lenne jobb,vagy betolja a Barcát a 4 közé...
:goat:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 7., hétfő 20:48

hunmadridista írta:Szerintem max. akkor fog beszállni, ha nagyon sz@rban lennénk, egyébként nem fogják erőltetni a játékát...kupadöntőn nagyobb szükség lesz rá...csak kérdés mennyire lesz formában így, hogy több meccset kihagy :hmmm:
Én is nagyon remélem, hogy nem fog játszani. Szarba nem fogunk kerülni, annál jobb csapat vagyunk. CR-nek simán végig kell padoznia a holnapi meccset.

Pont ezért voltam baromira ideges, amikor a Schalke ellen is betoltuk, meg még egy csomó jelentéktelen meccsen. Itt az eredménye. El van fáradva, ez látszik rajta, már a sérülése előtt is látszott 1-2 meccsen, csak a lötyögős ellenfelek ellen ez nem volt szembetűnő. Még csak az hiányzik, hogy ő is offra tegye magát, aztán Morata viríthat a kezdőben...

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 7., hétfő 20:42

Szerintem max. akkor fog beszállni, ha nagyon sz@rban lennénk, egyébként nem fogják erőltetni a játékát...kupadöntőn nagyobb szükség lesz rá...csak kérdés mennyire lesz formában így, hogy több meccset kihagy :hmmm:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 7., hétfő 20:28

pheco írta:Remélem nem lesz kezdő. Idegbeteg leszek, ha holnap erőlködik majd kezdőként, hogy rekordot döntsön és még rá is sérül.. Kupa döntőre nagyon kell. Carlo legyen tökös és csak padra tegye.
Egyetértek, pedig nagyon szeretném, hogy rekorder legyen. Viszont, ha nincs nagyon szar állapotban, akkor egy jó 20 percet lehet be kéne rakni, hogy ne essen ki a ritmusból.

De többet semmiképp ne kapjon. (Húú, de jó lenne most egy Jesé :'( )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 7., hétfő 20:14

Remélem nem lesz kezdő. Idegbeteg leszek, ha holnap erőlködik majd kezdőként, hogy rekordot döntsön és még rá is sérül.. Kupa döntőre nagyon kell. Carlo legyen tökös és csak padra tegye.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 7., hétfő 20:12

Éles lesz és éhes...2 gólt várok Ronaldotol...
Kicsit off,de hiányolom hogy ma már nem igérik be a csatárok hogy mennyi gólt szándékoznak szerezni adott szezonban. :) Emlékszem mikor Ronaldo 30 gólt igért a Real szurkereknek,és meg is lőtte,sőt...:) (a brazil)
szerk:Most látom hogy mégse biztos hogy lesz...:( Na akkor majd Benz és Bale...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. április 7., hétfő 20:14-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 7., hétfő 20:09

A friss hírek szerint lehet mégsem játszik holnap...mert a mai edzést idő előtt hagyta abba...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 19:51

1-2 gólt simán eltehet holnap is, most kell valami komoly csúcsot felállítani, az argentín magasember jövőre tuti megszórja a leverkusent vagy a pilzent a csoportkörben :lol:
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 7., hétfő 19:38

matador írta:Lesz C-nk holnap?

Miután kihagyta a hétvégi bajnoki mérkőzést, Cristiano Ronaldo már teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattal, így biztosan kezdő lesz a holnapi Bajnokok Ligája összecsapáson. Forrás: Madridom.hu
"If you don't like your destiny, don't accept it."

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. április 7., hétfő 19:33

Lesz C-nk holnap?
Sportfilozófia: Roger Federer

94adam
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: 94adam » 2014. április 4., péntek 21:02

Véleményem szerint a továbbjutás sima 3-0ás eredménnyel várjuk a visszavágót. Idegenbe szerintem 2-1 lesz a javunkra.
Csak a Madrid!

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 4., péntek 15:35

Ramioli írta:
Csabi írta:egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.
Hat ebben teljesen igazad van..ma az Ute-Ftc nagyobb hangulat lesz azzal a 10akarhany ezer nezovel az szinte biztos..jo a jatek minoseget inkabb hagyjuk ..de a hangat teren tanulhatnanak ettol a Magyar derbitol.-:)
Sajnos mostanában már ezen sincs olyan nagy szurkolás mint régen. Emlékszem a 80-as években egy teltházas fradi-honvédra, ez volt az első meccsem. Aztán -talán dacból,mert a család fradista volt- felnőtt fejjel az újpestet választottam, pedig középiskolás koromban még a honvéd játéka tetszett. (Dajka, Nagy Anti, Garaba, Eszterházy, Détári). Mindegy, ahogy felnőttként elkezdtem meccsekre járni az Újpestnek kezdtem szurkolni, de itt már az akkori olasz (ultra) szurkolói kultúra, és nem elsősorban a csapat játéka fogott meg. Sok meccsre elmentem, még vidékre is, (Tiszakécske, Stadler stadion, hogy csak a legendás hazai pályákat említsem :) ), de a fradi meccsek mellett a diósgyőri idegenbeli meccs maradt meg bennem tartósan. Ott voltam 98-ban az utolsó bajnokin, ahol megszerezte a csapat az azóta is utolsó bajnokságát, majd lassan lemorzsolódtam én is, mára már csak legyintek a magyar focieredményeken.
Kint voltam a fradi-anderlecht meccsen is, örültem a zöldek bejutásának a BL-be, de a madridnak csak azután kezdtem el szurkolni, hogy kiütötték a fradit. Külföldi csapat azóta számomra csak egy van, bár még nem láttam a kedvenceket élőben sajnos... És ennek már 19 éve lesz, nagyon telik az idő.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 4., péntek 13:51

Csabi írta:egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.
10-15 perccel a meccs vége előtt szerintem több mint a fele néző már otthon volt.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 4., péntek 9:48

Hangulat teren.

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 4., péntek 9:46

Hat ebben teljesen igazad van..ma az Ute-Ftc nagyobb hangulat lesz azzal a 10akarhany ezer nezovel az szinte biztos..jo a jatek minoseget inkabb hagyjuk ..de a hangat teren tanulhatnanak ettol a Magyar derbitol.-:)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 4., péntek 9:07

egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.

Vissza: