Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bajnokok Ligája
közben elvileg bréking, hogy se costa nem lesz, se turan, ellenben ugye raul garcía visszatér.
gondolom a villa-diego kettős kezdhet majd.
gondolom a villa-diego kettős kezdhet majd.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Barcelona nincs formában, összekapták magukat a klasszikusra , de utána megint elfogyott az erő , egy cseppet sem leszek meglepődve ha az Atletico hazai pályán kiveri őket , simán megcsinálhatja , Dortmundnak meg nincs esélye.. ennek a Dortmundnak Lewandovskival sem , idegenben is szerzünk 1et , csak esetlen úgy van esélyük ha egy tizi pirost kapnak , de hát erre kevés az esély , ezt már csak a Madrid szúrhatja el , ha innen kiesünk akkor el kell gondolkodni , ezt már nem adhatják le!!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amit a túlfűtött atletico produkál, az szerintem több, mint egyszerű kemény játék, ezt azért párszor ti is tapasztalhattátok ellenük, szóval biztosan nem lesz könnyű dolga webb-nek.
nagyon fontos lesz a helyzetkihasználás, mert nem lesz sok helyzetünk, ha szépen visszaállnak a matracosok, illetőleg az elsőt nekünk kell rúgni, ez lélektani szempontból nagyon fontos lenne.
úgy érzem, két rúgott góllal lehet továbbmenni.
remélem, hogy pár napon belül nem ér két ekkora csalódás.
nagyon fontos lesz a helyzetkihasználás, mert nem lesz sok helyzetünk, ha szépen visszaállnak a matracosok, illetőleg az elsőt nekünk kell rúgni, ez lélektani szempontból nagyon fontos lenne.
úgy érzem, két rúgott góllal lehet továbbmenni.
remélem, hogy pár napon belül nem ér két ekkora csalódás.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
utóbbira tennék komolyabb összegetEl Unico írta:Webb vezeti az Atletico-Barcát. Most vagy az lesz,hogy angol bíró lévén engedni fogja a keményebb játékot,ami az Atleticonak lenne jobb,vagy betolja a Barcát a 4 közé...
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Webb vezeti az Atletico-Barcát. Most vagy az lesz,hogy angol bíró lévén engedni fogja a keményebb játékot,ami az Atleticonak lenne jobb,vagy betolja a Barcát a 4 közé...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én is nagyon remélem, hogy nem fog játszani. Szarba nem fogunk kerülni, annál jobb csapat vagyunk. CR-nek simán végig kell padoznia a holnapi meccset.hunmadridista írta:Szerintem max. akkor fog beszállni, ha nagyon sz@rban lennénk, egyébként nem fogják erőltetni a játékát...kupadöntőn nagyobb szükség lesz rá...csak kérdés mennyire lesz formában így, hogy több meccset kihagy
Pont ezért voltam baromira ideges, amikor a Schalke ellen is betoltuk, meg még egy csomó jelentéktelen meccsen. Itt az eredménye. El van fáradva, ez látszik rajta, már a sérülése előtt is látszott 1-2 meccsen, csak a lötyögős ellenfelek ellen ez nem volt szembetűnő. Még csak az hiányzik, hogy ő is offra tegye magát, aztán Morata viríthat a kezdőben...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem max. akkor fog beszállni, ha nagyon sz@rban lennénk, egyébként nem fogják erőltetni a játékát...kupadöntőn nagyobb szükség lesz rá...csak kérdés mennyire lesz formában így, hogy több meccset kihagy
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyetértek, pedig nagyon szeretném, hogy rekorder legyen. Viszont, ha nincs nagyon szar állapotban, akkor egy jó 20 percet lehet be kéne rakni, hogy ne essen ki a ritmusból.pheco írta:Remélem nem lesz kezdő. Idegbeteg leszek, ha holnap erőlködik majd kezdőként, hogy rekordot döntsön és még rá is sérül.. Kupa döntőre nagyon kell. Carlo legyen tökös és csak padra tegye.
De többet semmiképp ne kapjon. (Húú, de jó lenne most egy Jesé )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem nem lesz kezdő. Idegbeteg leszek, ha holnap erőlködik majd kezdőként, hogy rekordot döntsön és még rá is sérül.. Kupa döntőre nagyon kell. Carlo legyen tökös és csak padra tegye.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Éles lesz és éhes...2 gólt várok Ronaldotol...
Kicsit off,de hiányolom hogy ma már nem igérik be a csatárok hogy mennyi gólt szándékoznak szerezni adott szezonban. Emlékszem mikor Ronaldo 30 gólt igért a Real szurkereknek,és meg is lőtte,sőt... (a brazil)
szerk:Most látom hogy mégse biztos hogy lesz... Na akkor majd Benz és Bale...
Kicsit off,de hiányolom hogy ma már nem igérik be a csatárok hogy mennyi gólt szándékoznak szerezni adott szezonban. Emlékszem mikor Ronaldo 30 gólt igért a Real szurkereknek,és meg is lőtte,sőt... (a brazil)
szerk:Most látom hogy mégse biztos hogy lesz... Na akkor majd Benz és Bale...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. április 7., hétfő 20:14-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A friss hírek szerint lehet mégsem játszik holnap...mert a mai edzést idő előtt hagyta abba...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1-2 gólt simán eltehet holnap is, most kell valami komoly csúcsot felállítani, az argentín magasember jövőre tuti megszórja a leverkusent vagy a pilzent a csoportkörben
Nem illik.
matador írta:Lesz C-nk holnap?
Miután kihagyta a hétvégi bajnoki mérkőzést, Cristiano Ronaldo már teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattal, így biztosan kezdő lesz a holnapi Bajnokok Ligája összecsapáson. Forrás: Madridom.hu
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Véleményem szerint a továbbjutás sima 3-0ás eredménnyel várjuk a visszavágót. Idegenbe szerintem 2-1 lesz a javunkra.
Csak a Madrid!
Csak a Madrid!
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Sajnos mostanában már ezen sincs olyan nagy szurkolás mint régen. Emlékszem a 80-as években egy teltházas fradi-honvédra, ez volt az első meccsem. Aztán -talán dacból,mert a család fradista volt- felnőtt fejjel az újpestet választottam, pedig középiskolás koromban még a honvéd játéka tetszett. (Dajka, Nagy Anti, Garaba, Eszterházy, Détári). Mindegy, ahogy felnőttként elkezdtem meccsekre járni az Újpestnek kezdtem szurkolni, de itt már az akkori olasz (ultra) szurkolói kultúra, és nem elsősorban a csapat játéka fogott meg. Sok meccsre elmentem, még vidékre is, (Tiszakécske, Stadler stadion, hogy csak a legendás hazai pályákat említsem ), de a fradi meccsek mellett a diósgyőri idegenbeli meccs maradt meg bennem tartósan. Ott voltam 98-ban az utolsó bajnokin, ahol megszerezte a csapat az azóta is utolsó bajnokságát, majd lassan lemorzsolódtam én is, mára már csak legyintek a magyar focieredményeken.Ramioli írta:Hat ebben teljesen igazad van..ma az Ute-Ftc nagyobb hangulat lesz azzal a 10akarhany ezer nezovel az szinte biztos..jo a jatek minoseget inkabb hagyjuk ..de a hangat teren tanulhatnanak ettol a Magyar derbitol.-:)Csabi írta:egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.
Kint voltam a fradi-anderlecht meccsen is, örültem a zöldek bejutásának a BL-be, de a madridnak csak azután kezdtem el szurkolni, hogy kiütötték a fradit. Külföldi csapat azóta számomra csak egy van, bár még nem láttam a kedvenceket élőben sajnos... És ennek már 19 éve lesz, nagyon telik az idő.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
10-15 perccel a meccs vége előtt szerintem több mint a fele néző már otthon volt.Csabi írta:egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Ramioli
Hangulat teren.
- Ramioli
Hat ebben teljesen igazad van..ma az Ute-Ftc nagyobb hangulat lesz azzal a 10akarhany ezer nezovel az szinte biztos..jo a jatek minoseget inkabb hagyjuk ..de a hangat teren tanulhatnanak ettol a Magyar derbitol.-:)Csabi írta:egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.