Na őt elfelejtettem, maradjon csak dortmundban ő tényleg rendet rakna ott, bár kitudja azért más egy Underdog csapatot edzeni meg egy bl esélyest...Mondjuk az átigazolási tilalom se teszi őket vonzóvá egy top edző számára.Mike írta:Kloppdzsi91 írta:Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...
de remélem meg se fordul a fejükben, benne érzem h rendet tudna tenni
vagy viszik Wengert, ő úgyis szereti a fiatalokat
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Majd akit Messi jóváhagy, Klopp nem olyan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Kloppdzsi91 írta:Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...
de remélem meg se fordul a fejükben, benne érzem h rendet tudna tenni
vagy viszik Wengert, ő úgyis szereti a fiatalokat
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Hát nem kis meglepetés lenne az x de reménykedni még lehet
bocsi a félrevezetésért
amúgy tényleg nagyon kontrázható csapat a Barca... talán amikor a nagy 3-as, az MSN van fent, akkor nincs aki védekezzen? a védelem meg alapból rossz, ha a középpályáról fellép valaki a támadásokhoz akkor könnyen emberhátrányba kerülnek a védekezésnél
amúgy tényleg nagyon kontrázható csapat a Barca... talán amikor a nagy 3-as, az MSN van fent, akkor nincs aki védekezzen? a védelem meg alapból rossz, ha a középpályáról fellép valaki a támadásokhoz akkor könnyen emberhátrányba kerülnek a védekezésnél
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Volt egy bokaficamom unalmamban végignéztem az összes CR és Messi gólt, tényleg sok elépattanós volt ...amiből még sok volt azok az átemelősek, azt nagyon faszán csinálja, Raúl csinálta ilyen jól...Cr góljai viszont olyan szines könyv,ott tényleg minden van cselsorozattól a 10 méteres fejelős bombagólos szabadrúgásos sarkazós mindenes... de ebben már tényleg elfogúlt lehetek.
Suarez jól játszik, a bibi hogy szélsőt játszik így adtak a szarnak egy pofont 80 milláért...Mascherano középhátvéd , Suarez szélső, ezek olyan szakmai fogalmatlanságok amiknél a hajamat tépném, de így hangosan kacagok...Nyerni fognak, de ezek tényleg semmiből nem tanulnak,most is rengeteg lehetősége lett volna a Celtának kontrázni,csak az utolsó szakaszokban elbénázták.Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...Azt viszont imádnám ha Pep visszatérne és megmutathatna mekkora edző is valójában,mehetne Messi kapusnak Matyiő csatárnak stb..
Suarez jól játszik, a bibi hogy szélsőt játszik így adtak a szarnak egy pofont 80 milláért...Mascherano középhátvéd , Suarez szélső, ezek olyan szakmai fogalmatlanságok amiknél a hajamat tépném, de így hangosan kacagok...Nyerni fognak, de ezek tényleg semmiből nem tanulnak,most is rengeteg lehetősége lett volna a Celtának kontrázni,csak az utolsó szakaszokban elbénázták.Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...Azt viszont imádnám ha Pep visszatérne és megmutathatna mekkora edző is valójában,mehetne Messi kapusnak Matyiő csatárnak stb..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Gyenge a Barca... 2 tudatos támadásuk volt az egész meccsen a többi meg szerencse kérdése volt. Igaz a kapufa is szerencse kérdése. Mondjuk, ha kicsit ügyesebb játékosok lennének elöl a Celtában, akkor már mehetnének pár góllal, mert nagyon könnyen feltudják vinni a labdát a Barca kapujáig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Reménykedni azért lehet, hogy buknak.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Pedig nem ártana a pofáraesés, pont ma kaptam meg, hogy hiába nyert a madrid a klasszikuson, az semmit nem jelent, meg a sok gól sem, mert ők stabilan hozzák a pontokat... Na mondom.. JólvanR.M.C.F írta:Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ti mit beszéltek itt? Azthittem már vezetnek, ki is nyomtam az eredmények.comot és elkezdtem filmezni, csak haver írt, hogy ha így folytatják vezetni fogjuk a tabellát
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ha CR elé így pattannának a labdák már hány gólnál járna...Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
Igen....még egyszer írtam is,hogy rúgott kb 400 gólt,és össze kellene számolni,abból hány volt ami CSAK úgy odapattant és KÖSZ beverte.......nagyon durva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
- Fuentealbilla
Hát ekkorát már rég nevettem... Csak megköszönni tudom ezen irományod.dzsi91 írta:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
(mint annó fanatikus DB fan)
Persze-persze tudom én csak nem akartam offolni mert még kapok megint egy figyelmeztetést'shutterisland írta:
Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.
És nem tudtam a szörpös emlékeimet összekapcsolni más módon a Real Vs Barcával
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hogy még ebben a topikban is szpojlerbe fut az emberdzsi91 írta:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
Pedig könnyen lehet, hogy az lenne a Barca legnagyobb problémájára a megoldás, hogy az argentin fellép egy sort. Sokkal jobb védekezésben, mint Busquets így Rakiticék szabadabbak lehetnének... És stabilabb is lehetne a védelem. LE se fogja meghúzni ezt a lépést, nem elég céltudatos és markáns edző. Én is belenézek a meccsbe amúgy.'shutterisland írta:azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre.Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. november 1., szombat 19:12-kor.