Premier League
Re: Premier League
Borininek komoly sérülése volt még simán jó lehet, Assaidi meg simán szar. Sterling még fiatal Aspast meg nem értem minek vették.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kezdő alap nálam, sturridge, suarez és coutinho ebből a hármasból.Sturridge, Suarez, Assaidi, Borini, Downing, Sterling, Aspas, Alberto, Coutinho.
borinit, de főleg downingot eltakarítanám helyükben (pedig egyik sem volt rossz játékos korábban) és akkor maradna még assaidi,sterling,aspas és alberto, akik kitűnő kiegészítő emberkék.
A fele töltelék.AMYF írta:akkor Higu oda sem menne a Juve üzlet zsákutcába futása után.sucre írta:Egyébként az Arsenal meg lehet komolyangondolja Suarezt.
Amúgy ha már van itt Pool fan.
Mit gondolsz, hogy fér el a sok támadó játékos a köv idényben?
Sturridge, Suarez, Assaidi, Borini, Downing, Sterling, Aspas, Alberto, Coutinho.
plusz ahogy olvastam felvetődött Yilmaz is ha elmenne az uruguayi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
akkor Higu oda sem menne a Juve üzlet zsákutcába futása után.sucre írta:Egyébként az Arsenal meg lehet komolyangondolja Suarezt.
Amúgy ha már van itt Pool fan.
Mit gondolsz, hogy fér el a sok támadó játékos a köv idényben?
Sturridge, Suarez, Assaidi, Borini, Downing, Sterling, Aspas, Alberto, Coutinho.
plusz ahogy olvastam felvetődött Yilmaz is ha elmenne az uruguayi.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Egyébként Bernard-ot a 'Pool-al is szóbahozták, 15 millió fontot ajánlanánk érte, mivel Mkhitaryan-t nem sikerült megszerezni (21.3 millió fontot ajánlottunk, elis fogadták, csak az ügynökük egy patkány volt és vele nem sikerült megegyezni). Azért a Cou-Bernard támogató sor...
Egyébként az Arsenal meg lehet komolyangondolja Suarezt.
Egyébként az Arsenal meg lehet komolyangondolja Suarezt.
Tényleg jól játszott idén csak sajnos erre nem volt sajnos sok alkalma, mert a szezon közepén sérüléssel bajlódottGT37 írta:Mirallas meg tényleg baromi jó, amennyit láttam belőle a tavalyi idényben, az alapján simán MU-, City- vagy Chelsea-szintű játékos, nem is értem, Moyes miért nem vitte magával azonnal a Unitedbe.
Amúgy nagyon durva a Belga válogatott. Minden posztra van legalább egy komoly játékosuk
Csak a kedvedértGT37 írta:Ráadásul volt egy meccse (talán a Swansea ellen), amikor gólt rúgott rögtön a mérkőzés elején, aztán gólpasszt adott Bale-nek, így meg is nyertük a meccset.
http://25.media.tumblr.com/943fcde793ea ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/fe6218d7055b ... o1_500.gif
Az elsőt még ajánlom azoknak akik Baleről azt tartják, hogy csak futni tud
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Ezeket a jövő-vági tippeket több nagy lap is megcsinálta, ami érdekes, hogy a manu seholsem volt top4 csapat, a pool viszont igen (skysportsnál egyenesen 1.) Azért ez nagyon túlzó, a manut a 4. hely környékére várom (bocs, de Moyes....)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Legendary már válaszolt, nagyon helyesen.R.M.C.F írta:...
Siggytől egyébként ez mindig meg fog maradni: http://www.youtube.com/watch?v=I2h35PDzdsE
Adebayor gólpassza is flegma volt.
Vertonghen meg hatalmas vétel volt, elképesztő, amit művelt az egész szezonban, gyakorlatilag napok alatt tökéletesen beilleszkedett, és középhátvédként, valamint balhátvédként is sziporkázott.
Ráadásul volt egy meccse (talán a Swansea ellen), amikor gólt rúgott rögtön a mérkőzés elején, aztán gólpasszt adott Bale-nek, így meg is nyertük a meccset.
Csak így tovább, Vertigo.
Ott van még Chadli is, akiért valami angol szennylap szerint érdeklődünk.legendary írta:Amúgy Mirallas például egyáltalán nem rossz játékos.
Nagyon technikás, gyors, veszélyes. Egy sokkal nagyobb klubban is bőven elférne.
A belga szélsők nagyon jók (más poszton is...), Hazard, Mirallas és Mertens is kiemelkedő játékos.
Mirallas meg tényleg baromi jó, amennyit láttam belőle a tavalyi idényben, az alapján simán MU-, City- vagy Chelsea-szintű játékos, nem is értem, Moyes miért nem vitte magával azonnal a Unitedbe.
A Barçában is elnézegetném Pedro helyett.
Amúgy Mirallas például egyáltalán nem rossz játékos.
Nagyon technikás, gyors, veszélyes. Egy sokkal nagyobb klubban is bőven elférne.
A belga szélsők nagyon jók (más poszton is...), Hazard, Mirallas és Mertens is kiemelkedő játékos.
Hát ha Deu nem tud mit kezdeni az Evertonban Pienarral, Naismith-szel és Mirallas-szal, akkor el is bújhat. Főleg, hogy a belga szokott középen is játszani, ha a skót nem sérült, szóval egész jó helyre került. Viszont nem tartom jó döntésnek a részéről az Evertont és talán a PL-t se.
Vertonghen meg hatalmas vétel volt a Spurs számára. Bal oldalt és középen is tanárkodik és asszem az év csapatában is benne van.
Vertonghen meg hatalmas vétel volt a Spurs számára. Bal oldalt és középen is tanárkodik és asszem az év csapatában is benne van.
K
K
Nem engem kérdeztél, de igen, valóban először az izlandi volt középen.R.M.C.F írta:GT37:
Sigurdsson eleinte középen irányított ugye? Jól láttam? Amikor érkezett.....majd bale kiszorította,és helyette a walesi lett a középső játékos. asszem igen.
Jó is a tag.Vertonghen egyértelmű
A belga pedig egyszerűen zseniális védő. Szerintem a Top10 belső védőben benne van.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37:
Sigurdsson eleinte középen irányított ugye? Jól láttam? Amikor érkezett.....majd bale kiszorította,és helyette a walesi lett a középső játékos. asszem igen.
Jó is a tag.Vertonghen egyértelmű
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
És Sigurdsson sem rossz a szélen. (A baloson.)Kerlon írta:főleg, hogy két szél van és Holtby se rossz a szélen.
Vertonghen egyértelmű, Dawson is, mert szellemi vezér és amúgy is baromi jó, Gallas mehet, amerre lát, Kaboul szerintem maradni fog, és ott van még Caulker is, plusz vészesetben Fryers-t és Sandrót is lehet játszatni középen.AMYF írta:viszont belső védő poszton mi lesz? GT37?
Így szerintem ki lehet bírni egy idényt, főleg akkor, ha Dawsonék viszonylag sokáig húzzák sérülés nélkül.
Csatárnak igazából csak Jelavic és Koné van.AMYF írta:Everton csurig van támadókkal, hova fér be? vagy eladnak majd pár játékost?Wertz írta:Szerintem jó lesz neki az Everton. A lehetőséget biztosan megkapja ott
A többi visszavontabban játszik, talán még Anichibe, aki tud fent játszani. Fellaini visszamehet középpályára, Naismith, Pienaar és Mirallas a széleken + jön a kis spanyol, aki a csatár mögött bárhol elvan abban a 3 pozícióban.
Megoldják.
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Everton csurig van támadókkal, hova fér be? vagy eladnak majd pár játékost?Wertz írta:Szerintem jó lesz neki az Everton. A lehetőséget biztosan megkapja ott
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
Szerintem jó lesz neki az Everton. A lehetőséget biztosan megkapja ott
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jobban jart volna egy Ajaxal...szerintemWertz írta:Deulofeu az Evertonhoz került kölcsönbe
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Deulofeu az Evertonhoz került kölcsönbe
főleg, hogy két szél van és Holtby se rossz a szélen.Wertz írta:Egy Bernard típusú gyors, jól cselező szélsőTKP nagyon kellene. Bale már nem azt játszik, így Lennon magában arra a posztra kevésGT37 írta:Talán Bernard jobb lenne ebből a szempontból.
Engem az lep meg, hogy az az Ince gyerek még nem PL csapatban van és ő simán jó vétel lehetne a Spursnek.
K
K
Egy Bernard típusú gyors, jól cselező szélsőTKP nagyon kellene. Bale már nem azt játszik, így Lennon magában arra a posztra kevésGT37 írta:Talán Bernard jobb lenne ebből a szempontból.