OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: OFF
Micsoda video... és hány és hány ilyen simli volt bazzeg.....és felálltunk...és mentünk....és győztünk.
egy óriási edző és egy óriási cenyó diadala....meg az akaraté és a hité.
egy óriási edző és egy óriási cenyó diadala....meg az akaraté és a hité.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak ajánlani tudom, nagyon jó videó Szerintem kötelező
http://www.youtube.com/watch?v=U_Vvdf4v_rw
http://www.youtube.com/watch?v=U_Vvdf4v_rw
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- h3x0r
Par napja en is megkerdeztem, azt mondtak, hogy nemsokara lesz, de meg dolgoznak rajtaArpinho írta:Más: A régi oldalon (amit nem nevezünk nevén) volt multimédia fülecske, ahova fel voltak töltve a meccsek, voltak dokumentumfilmek, stb... Az itt nem kivitelezhető?
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Egyetértek! Én Vajdaságban élek, és itt is csak Barcás, esetleg Manchesteres cuccok vannak Úgytűnik nem menő mostanság Madridistának lenni.Géci írta:Annyira kivan a f szom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen
Más: A régi oldalon (amit nem nevezünk nevén) volt multimédia fülecske, ahova fel voltak töltve a meccsek, voltak dokumentumfilmek, stb... Az itt nem kivitelezhető?
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- chosenone46
életedet befolyásoló tényezők a napokban. én is szurkolok mindekinek és ezt is kérem tőletek, hiszen elmondhatatlanul fontos, hogy bekerüljek/kerüljünk.Marky írta:minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.GT37 írta:holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
tanulót nem szondáztatjákMarky írta:minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.GT37 írta:holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem ez nem lesz túl nagy off az OFF topikhoz
ha valakinek kell meghívó az nC*re-re az írjon privátot.. Van most pár felesleges pontom
ha valakinek kell meghívó az nC*re-re az írjon privátot.. Van most pár felesleges pontom
- h3x0r
barcas vagy, szoval ne remenykedj nagy szurkolasbanGT37 írta:Más: holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne! Ti is szurkoljatok nekem.
(amugy sok sikert mindenkinek )
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Már most is majdnem az vagyok, jövőre szerintem nagyobb fanatikus leszek, mint ti.mocsok írta:hát amúgy te jövőre már úgyis madridista leszel szerintem, szóval legalább számítani fognak a szavazataid.
Más: holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!
Ti is szurkoljatok nekem.
- Galacticos
nem elérhető.nmate írta:Végül elérhető lett valahol? Vagy vak vagyok és csak nem találomGalacticos írta:nem tudtam hogy ide vagy a javaslatokhoz írjam. de szerintem ezeket a szavazatokat (év fórumozója, szerkesztője, gólja, igazolások stb stb) ezeket az adatokat letölthetővé tehetnétek. asszem tavaly úgyis volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Végül elérhető lett valahol? Vagy vak vagyok és csak nem találomGalacticos írta:nem tudtam hogy ide vagy a javaslatokhoz írjam. de szerintem ezeket a szavazatokat (év fórumozója, szerkesztője, gólja, igazolások stb stb) ezeket az adatokat letölthetővé tehetnétek. asszem tavaly úgyis volt.
szerk. Kár
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. július 23., kedd 18:25-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a hülye magyar...magyarul kereste.
köszönöm, jók ezek a converterek.
köszönöm, jók ezek a converterek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az 1991 római számokkal hogy van ?
MCMXCI ?
MCMXCI ?
- GT37
Hát igen, van ez így.mocsok írta:ki is nézem ezekből a gonosz szerkesztőkből hogy a rám érkezett szavazatokat figyelmen kívül hagyják.
de köszi.
máris jobban érzem magam.
amúgy miért van ez a három név az aláírásodban?
Nincs mit, jövőre Te szavazol rám, oké?
Az U21-es Eb alatt tettem be, a következő spanyol középpályás-generáció.
Hozzá kell tenni, hogy akkor Thiago barçás volt, a másik kettő pedig még nem igazolt Madridba. De úgy gondoltam, attól még nem fogom kirúgni őket az aláírásomból, hogy olyat tettek, amiért halálbüntetés járna egy normális országban.
- mocsok
ki is nézem ezekből a gonosz szerkesztőkből hogy a rám érkezett szavazatokat figyelmen kívül hagyják.GT37 írta:Na jó, neked elmondom, hogy valójában én rád szavaztam, csak nem vették figyelembe, mert barçás vagyok.
de köszi.
máris jobban érzem magam.
amúgy miért van ez a három név az aláírásodban?
- GT37
Grat RMCF-nek és R24-nek, azt hiszem, megérdemelt mindkét elismerés.
Csak az a baj, hogy nem emlékszem, hogy az év fórumozójánál kire szavaztam, Gala és RMCF között vacilláltam, de hogy végül melyiket írtam be, arról fogalmam sincs.
Csak az a baj, hogy nem emlékszem, hogy az év fórumozójánál kire szavaztam, Gala és RMCF között vacilláltam, de hogy végül melyiket írtam be, arról fogalmam sincs.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na jó, neked elmondom, hogy valójában én rád szavaztam, csak nem vették figyelembe, mert barçás vagyok.mocsok írta:nem kaptam egy szavazatot se.
menjetek a picsába.