Vinícius Junior - 7
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Hihetetlen hogy két ennyire ügyetlen fazon van a csapatban mint ő meg Mendy. És az a legszomorúbb, mikor (főleg ő) ki lehet emelni őket pozitívumnak.
Mondjuk Asensio helyett bármikor inkább Vini.
Mondjuk Asensio helyett bármikor inkább Vini.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Volt lehetősége, helyzetbe kerültek a társak is általa, ment a labdára mint légy a carra.
Mentek az oldalán az akciók, amiből lett veszélyhelyzet.
Nálam pozitívum mindenképpen, pedig csak egy félidőt láttam végig.
Mentek az oldalán az akciók, amiből lett veszélyhelyzet.
Nálam pozitívum mindenképpen, pedig csak egy félidőt láttam végig.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Szerintem a legjobb támadónk volt ma. Minden támadásunkban benne volt. Többször is helyzetbe hozta a társait és a gólban is tevékenyen részt vett.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Jól játszott, hajtott végig, lendületet tudott adni a csapatnak. Nyilván szúrt is el dolgokat, de engem ez már lassan nem érdekel, mert a többi támadó sem szórja a gólokat. Legalább akkor lendületet adjon, meg futtassa meg a védőket.
Folytassa így minden meccsen, hajtson, fusson, legalább akkor az van.
Folytassa így minden meccsen, hajtson, fusson, legalább akkor az van.
- ateeemadrid
Így kell beszélni arról, aki hozta nekünk a 3 pontot?G. V.tinho írta: Szabaduljunk már meg ettől az agyatlan ügyetlen fogalmatlan Vakiciustól. Borzasztóan irrotáló
Amúgy ma nem venném elő, továbbra is szar, arról nem Ő tehet, hogy játszatják. Viszont a védekezésből is kivette a részét keményen, meg össze hozott egy győztes gólt.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jó megmozdulásai voltak, első félidőben míg követtem, jöttek az oldalán a helyzetek is, startol is a labdákra, nem sétálgatott.
Biztató volt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Szabaduljunk már meg ettől az agyatlan ügyetlen fogalmatlan Vakiciustól. Borzasztóan irrotáló
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Plusz nem volt olyan stáb mögötte mint most Viniék mögött akik vannak, plusz orrnehéz koncepció nélküli csapatba jött, aztán Capello rendszerébe szintén nem illett, majd Calderon eladta. Volt sok tényezőjézus Robinho, ha lett volna agya több, mint egy amőbának, mi karriere lehetett volna.. ugyan.. nem ég-föld a kettő, külső mag-sztratoszféra inkább
Ebbe a csapatba tuti életmentő lenne egy 20 éves Robinho.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
PerszeCsabi írta: robinho volt az akinek messi a cipőjét sem vihetné?
Viccet félretéve, azon kevés játékosok egyike volt aki úgy cselezett hogy annak haszna is volt, kár érte, kiváló ügynök volt
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Re: Vinicius Junior
jézus Robinho, ha lett volna agya több, mint egy amőbának, mi karriere lehetett volna.. ugyan.. nem ég-föld a kettő, külső mag-sztratoszféra inkábbTjacks írta: Robinho-tól fényévekre, az a srác igazi jogabonitos klasszikus brazil focit nyomott, sosem felejtem el a Cadiz elleni bemutatkozását, ment az alázás rendesen.
Viniben ennyi van.
Vini a tökéletes (második-harmadik vonalas) csere volna. ha már meg van nyerve a meccs, beáll 20 percre, megfutja még a védőt 1-2szer, netán ver pár gólt, de ennyi. brutál fizikum, állóképesség, ordító technikai hiányosságok.
ha valaki azzal jön, h Benz gladbach elleni "beszólása" indította el a mentális lejtőn, s mostanság azért mutat még annyit se mint eddig, az rossz úton jár nálam..
ad1 -> bírja a kritikát ezen a szinten
ad2 -> nem Benz volt ott a rosszfiú, csak megmondta az őszintét, az meg néha fáj..
nem vagyok Vini ellenes, mert hasznos dolognak tartok egy ilyen karaktert is, de nem real kezdő szint.. ugyan..
tegye magát helyre, dolgozzon keményen mint állat (továbbra is) és hasznos tagja lehet a csapatnak, de értékelje ő is/mindenki más is a helyén őt..
ja, és cáfoljon rá a károgókra, rúgjon sok gólt, vagy tanulja meg átvenni a zsugát, meg passzolni. még csak 20, fejlődhet, de 1-2 dolog egyszerűen hiányzik belőle, az már úgy is marad..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Re: Vinicius Junior
EasyH.E.H.E. írta: aranylabda.
43 gól.
var-ral 58 a tizik miatt.
tavaszig.
Robinho-tól fényévekre, az a srác igazi jogabonitos klasszikus brazil focit nyomott, sosem felejtem el a Cadiz elleni bemutatkozását, ment az alázás rendesen.
Viniben ennyi van.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nézd vissza a "passzát" vagy "indítását" az egyik kontránál miután beszállt.rashidm írta: Mi ez a nagy veszekedés? Komolyan kérdezem. Csinált valamit előző meccsen vagy történt valami? Realista hozzászólása volt az pár napja hogy "KUKA". Zizu leteremtette vagy csak rájöttek hogy balfasz?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
kiserik írta:Az értelmező olvasás látom nem fontos.Realista24 írta:
Kiserik szerint Karim tönkretette
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az értelmező olvasás látom nem fontos.Realista24 írta:Kiserik szerint Karim tönkretetterashidm írta: Mi ez a nagy veszekedés? Komolyan kérdezem. Csinált valamit előző meccsen vagy történt valami? Realista hozzászólása volt az pár napja hogy "KUKA". Zizu leteremtette vagy csak rájöttek hogy balfasz?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rosszabb már ne nagyon, így is szarfilmeket nézek hétvégenként Real meccs helyett.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem tudom, nekem majd akkor szóljatok, ha megtanult labdát levenni, kapura lőni és beadni.
Ha ez megvan akkor térjünk vissza arra, hogy Karim, vagy más szarozza.
Azt remélem, hogy visszatalál ahhoz, hogy elhiszi magáról, hogy ő az új CR, mert az legalább vitte előre.
Amúgy vannak itt még páran,akiknek uúgy vannak hiányosságaik. Szerencse, hogy vannak az idősebb, jó játékosaink még.
Az is szerencse, hogy Courtois a nulláról világklasszis szintet hoz jóideje.
Voltak már rosszabb idők is, jobb is. Lesz még rosszabb is, jobb is.
Ha ez megvan akkor térjünk vissza arra, hogy Karim, vagy más szarozza.
Azt remélem, hogy visszatalál ahhoz, hogy elhiszi magáról, hogy ő az új CR, mert az legalább vitte előre.
Amúgy vannak itt még páran,akiknek uúgy vannak hiányosságaik. Szerencse, hogy vannak az idősebb, jó játékosaink még.
Az is szerencse, hogy Courtois a nulláról világklasszis szintet hoz jóideje.
Voltak már rosszabb idők is, jobb is. Lesz még rosszabb is, jobb is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah értem. Miért, nem úgy történt?Realista24 írta:Kiserik szerint Karim tönkretetterashidm írta: Mi ez a nagy veszekedés? Komolyan kérdezem. Csinált valamit előző meccsen vagy történt valami? Realista hozzászólása volt az pár napja hogy "KUKA". Zizu leteremtette vagy csak rájöttek hogy balfasz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiserik szerint Karim tönkretetterashidm írta: Mi ez a nagy veszekedés? Komolyan kérdezem. Csinált valamit előző meccsen vagy történt valami? Realista hozzászólása volt az pár napja hogy "KUKA". Zizu leteremtette vagy csak rájöttek hogy balfasz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mi ez a nagy veszekedés? Komolyan kérdezem. Csinált valamit előző meccsen vagy történt valami? Realista hozzászólása volt az pár napja hogy "KUKA". Zizu leteremtette vagy csak rájöttek hogy balfasz?