Elektronika
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Elektronika
JBL fülesek 5-6k körül vannak jók. Én azt szoktam venni kb mindig.Sose volt velük gondom. Pedig volt már pár,eléggé fogyó eszköz
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ebben az árkategóriában Xiaomi Piston vagy JVC Xtreme Explosives tudom ajánlani.
Skullcandyről vegyes véleményeket hallottam, vannak akik dícsérik, mások szerint divatmárka és rossz hangminőség, én még nem használtam, nincs tapasztalatom. Sennheiserel viszont nem nagyon lehet mellélőni, csak ott is sokat dob rajta a név, ár/érték arányban nem a legjobb, AKG ugyanez. Jók, de annyiért vagy olcsóbban is megkaphatod azt a minőséget.
Skullcandyről vegyes véleményeket hallottam, vannak akik dícsérik, mások szerint divatmárka és rossz hangminőség, én még nem használtam, nincs tapasztalatom. Sennheiserel viszont nem nagyon lehet mellélőni, csak ott is sokat dob rajta a név, ár/érték arányban nem a legjobb, AKG ugyanez. Jók, de annyiért vagy olcsóbban is megkaphatod azt a minőséget.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A szomorú, hogy én egyáltalán nem vagyok kimagaslóan kifinomult hallással megáldva és még így is rossz volt a hangzása.babaking írta:Egyetértek. Mennyire vagytok egyébként audiofilek? Halljátok a különbséget az mp3 - lossless- lemez között?
Komolyra fordítva: mondjuk egy 128kb/s-es mp3 és egy gyári lemez között azért meghallom a különbséget.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
eReMA írta:Nyilván nem érdemes általánosítani, nekem sem a márka teljes lehúzása volt a célom.babaking írta:Lehet, hogy csak az addott széria, nekem többször volt Senn és mindig jó volt.
Viszont nem vagyunk egyformák, szóval .. ;)
Ilyen 5-6000es füleseket nem tudom, hogy ki lehet e próbálni, de ha valaki komolyabbat vesz akkor mindenképp tesztelni. Lehetöleg vmi HI-FI zenével és ne mp3-al.
A saját és ismerőseim tapasztalatai is jók voltak eddig, ezért vettem meg "vakon".
A saját hibámból kiindulva, gondoltam érdemes megemlíteni (pláne egy nem olcsó márkánál), hogy azoknál is ki lehet fogni vackot sok pénzért. A lényeg, hogy nem szabad csak a gyártó nevére hagyatkozni.
Egyetértek. Mennyire vagytok egyébként audiofilek? Halljátok a különbséget az mp3 - lossless- lemez között?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- eReMA
Nyilván nem érdemes általánosítani, nekem sem a márka teljes lehúzása volt a célom.babaking írta:Lehet, hogy csak az addott széria, nekem többször volt Senn és mindig jó volt.
Ilyen 5-6000es füleseket nem tudom, hogy ki lehet e próbálni, de ha valaki komolyabbat vesz akkor mindenképp tesztelni. Lehetöleg vmi HI-FI zenével és ne mp3-al.
A saját és ismerőseim tapasztalatai is jók voltak eddig, ezért vettem meg "vakon".
A saját hibámból kiindulva, gondoltam érdemes megemlíteni (pláne egy nem olcsó márkánál), hogy azoknál is ki lehet fogni vackot sok pénzért. A lényeg, hogy nem szabad csak a gyártó nevére hagyatkozni.
hallja a zajt? igen, na akkor működik jóvanazúgy."Működési rendellenességet nem tapasztaltunk"
Köszi bammeg.
na majd ha valamikor veszek ilyet akkor kerülöm a sennt. amúgy fej és füllhallgatóm is az jó sok éve már és eddig patent, ezért is ajánlottam most a sennt.
- babaking
Lehet, hogy csak az addott széria, nekem többször volt Senn és mindig jó volt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- eReMA
"Működési rendellenességet nem tapasztaltunk"BBeno írta:vezetéknélküli fejhallgatóknál nem volt dolgom sennel így nem is nagyon vagyok otthon bennük de elhiszem amit írsz. nem lehet hogy csak típushibás volt? vagy ennyire leadta a senn ?
Köszi bammeg.
Egyébként az értékeléseket utólag olvasva, többen voltak hasonló véleményen. Eső után köpönyeg esete.
Levonva a megfelelő konzekvenciát: Igen, leadta a Senn, speciel ez egy hulladék termék lett.
vezetéknélküli fejhallgatóknál nem volt dolgom sennel így nem is nagyon vagyok otthon bennük de elhiszem amit írsz. nem lehet hogy csak típushibás volt? vagy ennyire leadta a senn ?
- eReMA
Bár nem füles és nem bluetooth-os, de nekem a Sennheiser nagy csalódást okozott. Egy vezeték nélküli fejhallgatóról van szó, és a hozzáállásom olyan volt, mint Benőé, hogy egy Sennheiserrel nem lehet mellélőni. Hát jelentem: DE. Alapzaj mindhárom frekvencián, kis hatótáv, ótvar hangzás. Jól mutat a TV mellett, de utálom.BBeno írta:nem lehet nagyon melleloni egy sennheiserrel vagy skullcandyvel sem.
Úgyhogy mindenképp érdemes ilyesminek utánajárni, kipróbálni, tesztet olvasni. Sajnos a márkanévre és az árkategóriára már nem érdemes hagyatkozni, én ezt a projectet sajnos elbactam.
- Süti
Ha nem számít a márka, javaslom hogy itt nézz szét.
Én az akkor 6k-s Sennheiseremet cseréltem le, és nagyon meglepődtem. A helyette kinézett Rock Zircon nem csak simán jobb volt, mint a korábbi összes fülhallgatóm, de még szobatársam 35 ezres Sonyját is lezenélte. (Nem én mondtam, hanem ő. Vett is egyet azonnal, a Sony azóta a fiókjában pihen. )
Azóta kijött az utódja, MEMT X5 (megtalálod a listán). Én őt venném a helyedben, de mindenhol van pro-con lista, ami segít dönteni.
Én az akkor 6k-s Sennheiseremet cseréltem le, és nagyon meglepődtem. A helyette kinézett Rock Zircon nem csak simán jobb volt, mint a korábbi összes fülhallgatóm, de még szobatársam 35 ezres Sonyját is lezenélte. (Nem én mondtam, hanem ő. Vett is egyet azonnal, a Sony azóta a fiókjában pihen. )
Azóta kijött az utódja, MEMT X5 (megtalálod a listán). Én őt venném a helyedben, de mindenhol van pro-con lista, ami segít dönteni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- babaking
Sennheisert én is nagyon ajánlom. Kb 3 éve vettem szintén 6000-ért és nagyon jól szól. Egyedül a gumikat hagytam el róla, szóval most a kisebb van rajta, így nem szigetel annyira, és veszít az élményböl.
De épp egy rendes fejhallgató beszerzésén gondolkozom, utazás miatt jó lenne egy aktív zajkioldós. A Bose tesztik is és nagyon szépen is szól, de hát az ára....
De épp egy rendes fejhallgató beszerzésén gondolkozom, utazás miatt jó lenne egy aktív zajkioldós. A Bose tesztik is és nagyon szépen is szól, de hát az ára....
Nekem Sonym volt, a tescoban vetem 4-re volt leárazva és az is húzta 3-4 évig, aztán elhagytam az egyik harangot. Nem vagyok nagyon kifinomult hallású, de jól szólt a számomra. Plusz kényelmes is volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
En evi 2-3 fulest siman tonkrevagok, viszont egy xiaomi hybrid 9-10 honapja siman birja.
Ha valakit esetleg erdekel bluetoothos fejhallgato, annak tudom ajanlani az alis Bluedio T3-at, az arahoz kepest brutal hangzasa van. (Vagy ott van a T3 Plus, amibe lehet SD kartyat is rakni)
Ha valakit esetleg erdekel bluetoothos fejhallgato, annak tudom ajanlani az alis Bluedio T3-at, az arahoz kepest brutal hangzasa van. (Vagy ott van a T3 Plus, amibe lehet SD kartyat is rakni)
nem lehet nagyon melleloni egy sennheiserrel vagy skullcandyvel sem.
- ___Samy___
Én alirol rendeltem kb 2 ezerért xiaomit, azt használom mar vagy egy éve. Nekem nagyon bevált.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En tobb, mint 4 eve vettem egy Sennheisert 6ezerert es meg mindig semmi baja es szerintem nem is szol rosszul. Szoval, ha nem hagyod el akkor hosszu evekig hasznalhatod.gergo írta:Szétbarmoltam a telefon gyári fülesét, és vennék agybamenőset helyette. Korábban egy Pioneer-t gyűrtem a 3-5 ezer forintos árkategóriából, az zseniális volt. Látom van JBL, Sennheiser, Skullcandy is ebben az ársávban. Ezek mennyire lehetnek gagyik? Többet isten igazából nem szánnék a vásárlásra, pont a Pioneer-es tapasztalat miatt
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Szétbarmoltam a telefon gyári fülesét, és vennék agybamenőset helyette. Korábban egy Pioneer-t gyűrtem a 3-5 ezer forintos árkategóriából, az zseniális volt. Látom van JBL, Sennheiser, Skullcandy is ebben az ársávban. Ezek mennyire lehetnek gagyik? Többet isten igazából nem szánnék a vásárlásra, pont a Pioneer-es tapasztalat miatt
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Mint majdnem mindenkinek a fórumról nekem is xiaomim van és szintén note 4.
Átlagos kamera. A célnak megfelel, se nem szar, se nem világmegváltó. 8 hónap használat után is villámgyors, bugok nélkül, 2-3naponta töltöm.
Kézre jól áll. Fém keret, gorilla glassos kijelzővel.
Negatívumok: Mono hangszóró, hangfelvétel gyenge, ha telibekapja a nap akkor emelni kell jócskán a fényerőn (ez amúgy is ips sajátossága).
2.5 formatervezés. Le kéne törni a kezét aki kitalálta. Emiatt kijelzővédőből full cover-t kell venni, nem pedig a sima átlátszót. Mondjuk a full covernek megvan az előnye hogy ha megunod a fehér előlapot akkor raksz rá feketét és van egy új telefonod.
Apámnak fél órája jött meg a xiaomi 5a eustocktól.
Átlagos kamera. A célnak megfelel, se nem szar, se nem világmegváltó. 8 hónap használat után is villámgyors, bugok nélkül, 2-3naponta töltöm.
Kézre jól áll. Fém keret, gorilla glassos kijelzővel.
Negatívumok: Mono hangszóró, hangfelvétel gyenge, ha telibekapja a nap akkor emelni kell jócskán a fényerőn (ez amúgy is ips sajátossága).
2.5 formatervezés. Le kéne törni a kezét aki kitalálta. Emiatt kijelzővédőből full cover-t kell venni, nem pedig a sima átlátszót. Mondjuk a full covernek megvan az előnye hogy ha megunod a fehér előlapot akkor raksz rá feketét és van egy új telefonod.
Apámnak fél órája jött meg a xiaomi 5a eustocktól.