Ki ebben a kakukktojás?Piquét lecserélték, Diego Costát lecserélték, Gabi egy favágó, Arda Turan egy favágó, Neymar Oscar-díjas, Iniesta zseni, Alves kicsit agyatlan, Pinto meg hátul cselezget.
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realmadridfan
Nem is neked szólt. De hogy fociban nem tett hozzá semmit abban azért nem vagyok biztos. Az is tetszik benne, hogy jól átlátja és be is ismeri a hibáit és képes radikális döntésekre, itt pl. zlatan mellőzésére és messi csatárba tolására gondolok(tudom, ezt messi sírta ki, nyilván). Mourinho-tól ebben jobbnak érzem. hiába taktikában jobb José, de tartotta magát a hülyeségeihez és keveset mert változtatni.R.M.C.F írta:Én mondjuk nem szaroztam le,de nem is tartom akkorára,meg fele akkorára sem amire a média agymosása.
De.......0km-es edzőként egy dolgot vitt véghez a barcában,hogy lelkesitette őket, mert fociban semmit nem tett hozzá.
A BM-meg,na hagyjál már......pep beleült a két korszakos csapat ülésébe.
Mintha Te egy ferrarival.......vettel meg egy opellel menne a versenyen. Meg is vernéd valószinű.
Jó meccs ez a Barca-AM, nagyon megy mindkét csapat. Az atmának sokba fognak kerülni a kihagyott helyzetek. De nem is az a csapat, amit nagyon megverne bárki is. Simeone, mekkora motivátor ő is. Sajnos Carlónál nem érzem ezt..
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak a szokásos. Baromi sokat birtokoljuk a labdát, az AtMa kontrákból és beadásokból próbál veszélyeztetni, egyelőre nem sok sikerrel, Piquét lecserélték, Diego Costát lecserélték, Gabi egy favágó, Arda Turan egy favágó, Neymar Oscar-díjas, Iniesta zseni, Alves kicsit agyatlan, Pinto meg hátul cselezget.R.M.C.F írta:Ki nézi az AM-Barca meccset, Valamit pár szóban irhatna.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realmadridfan írta:Azért ez már beteges amit néhányan itt művelnek Peppel kapcsolatban. 0kilométeres edzőként összerántotta a barca öltözőjét, megnyert mindent, aztán elment a BM-hez és ott is csak nyer. Minden meccset nem lehet azért megnyerni, de attól még nem lesz szar edző.A világlegjobbja Mourinhonak is beletelt pár zakóba mire meg tudta verni. Szerintem eléggé impresszív ahogy átvette a BM-et és egyből ennyire meglátszott a keze munkája a játékon.Boky írta:ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.
Én mondjuk nem szaroztam le,de nem is tartom akkorára,meg fele akkorára sem amire a média agymosása.
De.......0km-es edzőként egy dolgot vitt véghez a barcában,hogy lelkesitette őket, mert fociban semmit nem tett hozzá.
A BM-meg,na hagyjál már......pep beleült a két korszakos csapat ülésébe.
Mintha Te egy ferrarival.......vettel meg egy opellel menne a versenyen. Meg is vernéd valószinű.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem rohan a Bayern, ha itt nem is döntik el, majd otthon. Ez lehet amúgy a vesztük, hogy idén még kb. egy meccsen nem kellett nekik nagyot küzdeni.
- realmadridfan
Azért ez már beteges amit néhányan itt művelnek Peppel kapcsolatban. 0kilométeres edzőként összerántotta a barca öltözőjét, megnyert mindent, aztán elment a BM-hez és ott is csak nyer. Minden meccset nem lehet azért megnyerni, de attól még nem lesz szar edző.A világlegjobbja Mourinhonak is beletelt pár zakóba mire meg tudta verni. Szerintem eléggé impresszív ahogy átvette a BM-et és egyből ennyire meglátszott a keze munkája a játékon.Boky írta:ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Komolyan rossz nézni ezt az erőtlen Bayernt... Próbálják azt játszani, amit a Barca játszott Pep idejében, csak Xavi, Iniesta és Messi nélkül kb ennyit is ér a "tiki-taka"(de utálom ezt a kifejezést )
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ejj, de igénytelenül tolja a tiki-takát a Bayern.... Jupp csapata szimpatikusan focizott, de ez? Ez valami borzalom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Boky írta:én sem azt mondtam, h gyenge edző, de közelében sincs annak, amennyire fel van szopkodva a sajtóban.
ez tökéletesen igaz.
Most mondjam?
Ellenünk beverte volna még habzik a háló...
...és ez is tökéletesen igaz.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most mondjam?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én sem azt mondtam, h gyenge edző, de közelében sincs annak, amennyire fel van szopkodva a sajtóban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Welbeck te ász
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Boky írta:ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.
Én igazán nem birom pep-et,mert egy őszintétlen,megjátszós, full mázlista alak....de meg kell most védenem,azért ez nem igaz. Pep nem akkora isten ez tény,de azért nem rontott ő akkorát,mint sokan gondolják....nagyon kotor,akar,lelkes,ott van a faszik nyakán......ez pedig eredményt ad,bár én nem ismerem el,mint top edzőt,de azért nem annyira ratyi azért.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.
-
Ki nézi az AM-Barca meccset, Valamit pár szóban irhatna.
- Remy
- Kapcsolat:
Na, Costa lesérült. Ha hétvégéig nem tudják összedrótozni, akkor lehet bízni a Villarrealban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
BP póló azért befigyelt a szurkolón
amúgy nem sok kell h bealudjak a szuperbájern játékán...
amúgy nem sok kell h bealudjak a szuperbájern játékán...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
DavieS írta:továbbra se látom azt a mindenkinél 2 szinttel magasabban tanyázó csoda bayernt...
Ahogy én sem.. viszont azért hiába BL negyeddöntő gondolom a BM játékosai érzékelik, hogy kikkel állnak szemben. Sehol nincs ez az MU még a tavalyi csapathoz képest sem. Tavaly pl én nagyon tartottam tőlük (joggal ugyebár) de ha idén kaptuk volna őket inkább gondoltam volna valami bilbao szintű összecsapásra oda-vissza. Kihalt az MUból az amivel igazán rátudtak úgymond 'ijeszteni' az ellenre az pedig SAF volt ez köztudott.. de ahogy ő elment ez a keret nagyon mélyre süllyedt. Nem egy nagy húha ez a Bayern de nagyon erősek és valamennyire tartalékolnak is, ha úgy vesszük egy 0-1 tökéletes eredmény lenne számukra.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Pedig elég könnyedén játszanak, csak pontatlanok, nincs nyomás. De ahogy nézem lenézik az ellenfelet kicsit. El is kapcsoltam a másikra, az talán jobb. Pep úgy látszik nem tudta őket megnevelni, motiválni a meccs előtt. Ez a jövőben jó lehet. Szépen kiesnek majd a nagy arc miatt talán.DavieS írta:továbbra se látom azt a mindenkinél 2 szinttel magasabban tanyázó csoda bayernt...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
továbbra se látom azt a mindenkinél 2 szinttel magasabban tanyázó csoda bayernt...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23