Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:46

Piquét lecserélték, Diego Costát lecserélték, Gabi egy favágó, Arda Turan egy favágó, Neymar Oscar-díjas, Iniesta zseni, Alves kicsit agyatlan, Pinto meg hátul cselezget.
Ki ebben a kakukktojás?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. április 1., kedd 21:44

R.M.C.F írta:Én mondjuk nem szaroztam le,de nem is tartom akkorára,meg fele akkorára sem amire a média agymosása.
De.......0km-es edzőként egy dolgot vitt véghez a barcában,hogy lelkesitette őket, mert fociban semmit nem tett hozzá.
A BM-meg,na hagyjál már......pep beleült a két korszakos csapat ülésébe.

Mintha Te egy ferrarival.......vettel meg egy opellel menne a versenyen. Meg is vernéd valószinű.
Nem is neked szólt. De hogy fociban nem tett hozzá semmit abban azért nem vagyok biztos. Az is tetszik benne, hogy jól átlátja és be is ismeri a hibáit és képes radikális döntésekre, itt pl. zlatan mellőzésére és messi csatárba tolására gondolok(tudom, ezt messi sírta ki, nyilván). Mourinho-tól ebben jobbnak érzem. hiába taktikában jobb José, de tartotta magát a hülyeségeihez és keveset mert változtatni.

Jó meccs ez a Barca-AM, nagyon megy mindkét csapat. Az atmának sokba fognak kerülni a kihagyott helyzetek. De nem is az a csapat, amit nagyon megverne bárki is. Simeone, mekkora motivátor ő is. Sajnos Carlónál nem érzem ezt..

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 1., kedd 21:39

R.M.C.F írta:Ki nézi az AM-Barca meccset, Valamit pár szóban irhatna.
Csak a szokásos. Baromi sokat birtokoljuk a labdát, az AtMa kontrákból és beadásokból próbál veszélyeztetni, egyelőre nem sok sikerrel, Piquét lecserélték, Diego Costát lecserélték, Gabi egy favágó, Arda Turan egy favágó, Neymar Oscar-díjas, Iniesta zseni, Alves kicsit agyatlan, Pinto meg hátul cselezget.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:34

realmadridfan írta:
Boky írta:ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.
Azért ez már beteges amit néhányan itt művelnek Peppel kapcsolatban. 0kilométeres edzőként összerántotta a barca öltözőjét, megnyert mindent, aztán elment a BM-hez és ott is csak nyer. Minden meccset nem lehet azért megnyerni, de attól még nem lesz szar edző.A világlegjobbja Mourinhonak is beletelt pár zakóba mire meg tudta verni. Szerintem eléggé impresszív ahogy átvette a BM-et és egyből ennyire meglátszott a keze munkája a játékon.

Én mondjuk nem szaroztam le,de nem is tartom akkorára,meg fele akkorára sem amire a média agymosása.
De.......0km-es edzőként egy dolgot vitt véghez a barcában,hogy lelkesitette őket, mert fociban semmit nem tett hozzá.
A BM-meg,na hagyjál már......pep beleült a két korszakos csapat ülésébe.

Mintha Te egy ferrarival.......vettel meg egy opellel menne a versenyen. Meg is vernéd valószinű.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 1., kedd 21:33

Nem rohan a Bayern, ha itt nem is döntik el, majd otthon. Ez lehet amúgy a vesztük, hogy idén még kb. egy meccsen nem kellett nekik nagyot küzdeni.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. április 1., kedd 21:30

Boky írta:ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.
Azért ez már beteges amit néhányan itt művelnek Peppel kapcsolatban. 0kilométeres edzőként összerántotta a barca öltözőjét, megnyert mindent, aztán elment a BM-hez és ott is csak nyer. Minden meccset nem lehet azért megnyerni, de attól még nem lesz szar edző.A világlegjobbja Mourinhonak is beletelt pár zakóba mire meg tudta verni. Szerintem eléggé impresszív ahogy átvette a BM-et és egyből ennyire meglátszott a keze munkája a játékon.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 1., kedd 21:30

Komolyan rossz nézni ezt az erőtlen Bayernt... Próbálják azt játszani, amit a Barca játszott Pep idejében, csak Xavi, Iniesta és Messi nélkül kb ennyit is ér a "tiki-taka"(de utálom ezt a kifejezést :vivo: )

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 1., kedd 21:29

Ejj, de igénytelenül tolja a tiki-takát a Bayern.... Jupp csapata szimpatikusan focizott, de ez? Ez valami borzalom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:27

Boky írta:én sem azt mondtam, h gyenge edző, de közelében sincs annak, amennyire fel van szopkodva a sajtóban.

ez tökéletesen igaz.
Most mondjam?

Ellenünk beverte volna még habzik a háló...

...és ez is tökéletesen igaz.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 1., kedd 21:26

Most mondjam?

Ellenünk beverte volna még habzik a háló...

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 1., kedd 21:25

én sem azt mondtam, h gyenge edző, de közelében sincs annak, amennyire fel van szopkodva a sajtóban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 1., kedd 21:25

Welbeck te ász :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:20

Én igazán nem birom pep-et,mert egy őszintétlen,megjátszós, full mázlista alak....de meg kell most védenem,azért ez nem igaz. Pep nem akkora isten ez tény,de azért nem rontott ő akkorát,mint sokan gondolják....nagyon kotor,akar,lelkes,ott van a faszik nyakán......ez pedig eredményt ad,bár én nem ismerem el,mint top edzőt,de azért nem annyira ratyi azért.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 1., kedd 21:18

ez a meccs is bizonyítja guardiola zsenijét, a tavalyi bayern már kb hárommal menne most.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:15

Ki nézi az AM-Barca meccset, Valamit pár szóban irhatna.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 1., kedd 21:14

Na, Costa lesérült. Ha hétvégéig nem tudják összedrótozni, akkor lehet bízni a Villarrealban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. április 1., kedd 21:12

BP póló azért befigyelt a szurkolón :D

amúgy nem sok kell h bealudjak a szuperbájern játékán...

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 1., kedd 21:11

DavieS írta:továbbra se látom azt a mindenkinél 2 szinttel magasabban tanyázó csoda bayernt...

:roll:

Ahogy én sem.. viszont azért hiába BL negyeddöntő gondolom a BM játékosai érzékelik, hogy kikkel állnak szemben. Sehol nincs ez az MU még a tavalyi csapathoz képest sem. Tavaly pl én nagyon tartottam tőlük (joggal ugyebár) de ha idén kaptuk volna őket inkább gondoltam volna valami bilbao szintű összecsapásra oda-vissza. Kihalt az MUból az amivel igazán rátudtak úgymond 'ijeszteni' az ellenre az pedig SAF volt ez köztudott.. de ahogy ő elment ez a keret nagyon mélyre süllyedt. Nem egy nagy húha ez a Bayern de nagyon erősek és valamennyire tartalékolnak is, ha úgy vesszük egy 0-1 tökéletes eredmény lenne számukra.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 1., kedd 21:09

DavieS írta:továbbra se látom azt a mindenkinél 2 szinttel magasabban tanyázó csoda bayernt...

Pedig elég könnyedén játszanak, csak pontatlanok, nincs nyomás. De ahogy nézem lenézik az ellenfelet kicsit. El is kapcsoltam a másikra, az talán jobb. Pep úgy látszik nem tudta őket megnevelni, motiválni a meccs előtt. Ez a jövőben jó lehet. Szépen kiesnek majd a nagy arc miatt talán. :)

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 1., kedd 21:05

továbbra se látom azt a mindenkinél 2 szinttel magasabban tanyázó csoda bayernt...

92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: