Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 3., szombat 18:48

Pipitának szokni kell még ezt az olasz virtust, de szerintem neki való csapat :). Az Arsenal meg valami szégyen brigád... Hol vannak már azok a régi Henry, Viera időszakok...

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 18:24

Sajnos ez már tényleg nevetséges azt kell mondjam. Vagy inkább bosszantó. KELL 3-4 ember legalább. Értelmes csatár nélkül nehéz lesz.Mert ugyanazzal a játékkal mint tavaly,nehezen hiszem,hogy 4. hely meglesz.

Callejón lement,Higu meg beállt.

Amúgy hogy valami pozitívum is legyen ma:
AZ Arsenal ma 14 éve igazolta le Thierry Henry-t
Kis összefoglaló videó
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 3., szombat 18:17

Jól van Arsenal... Jól van Wenger. Ügyesek vagytok. Most már az Emirates kupát is nehéz megnyerni? Aug. 3-a van és 0 igazolás (oké Sanogo, de gondolom nem vele akarnak akármit is megnyerni)

Érdekes lesz. Mondjuk Suarezről nagyon sokat cikkeznek, de valaki (sucre) lát esélyt, hogy odaigazoljon?

Persze megint ment a szöveg, hogy van pénz...

nagyon szimpatikusak számomra, de vicc, ami ott megy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 3., szombat 1:19

azért tudnék neki örülni, szimpatikus.
nektek skrtel egyedül lehozza úgyis a takarítást. :lol:

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 2., péntek 13:39

A következő napokban lesz a csk-helyettes Carra után, továbbá ez mindent elmond róla:
Nem mintha, ez jelentene bármit is Torres után. :hmmm:

Neki ugye a kapitányi karszalagjába volt varrva ez a szöveg, aztán...

Szóval ettől még simán léphet, ha több lehetőséget lát címekre, mint a Poolban (lássuk be, tényleg jóval nagyobbak ott az esélyei), habár szerintem is maradni fog.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 2., péntek 11:31

milyen felállásban tolja a pool ?
csak mert kicsit sok a támadó, szélső, nem ?
diego costát hova ?
4-2-3-1 vagy 4-3-3.
Costa nagyon fog feküdni ide, hiszen a 3 támadó (Suarez, Sturridge, Costa) mindenhol tud játszani elől, ezért nagyon sok lesz a mozgás és a helycsere, amire BR veri a padon. :mrgreen:
aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
Szerintem neis álmodj Agger-ről, mégha a Barca hívja is, nem fog elmenni. A következő napokban lesz a csk-helyettes Carra után, továbbá ez mindent elmond róla: http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/FjFji ... 71860.jpeg

De amúgy nagyon jókis védő ő, a Pool is az előző szezonban hasonlót játszott mint a Barca, gond nem volt vele.

rafael23

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. augusztus 2., péntek 8:18

realistahuni írta:Itt egy video
több gólja van Chelsea ellen mint Messinek :mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. augusztus 2., péntek 4:30

'shutterisland írta:aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
Bocsi a dupláért, de Agger lemaradt... :mrgreen: Szóval shutter...
Jókat írtál róla, de nem teljesen pontos... Kőkemény, sokszor túlságosan is...
Előre fele egyébként nagyon okos, Ő szervezi hátul a játékot, abszolút kreatív hátvéd. Kb mint nálunk Ramos.
A technikája sem rossz, mert szabadokat is lövöldöz, meg alapból nagyon jó rúgó technikája van.
Mivel Silva nem meg szerezhető, Luiz túl hullámzó, a többiek meg no name tehetségek, ezért szerintem Agger-rel járnátok a legjobban... "Fiatal" is, valamennyire feküdne is a Barca stílusába... Úgyhogy őt nem szabad, hogy le igazoljátok... :roll: :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. augusztus 2., péntek 4:20

'shutterisland írta:milyen felállásban tolja a pool ?
Elvileg 4-2-3-1, 4-3-3 Abban el is férne Diego C., mert szélen sem rossz a srác... csak hát nem teljesen tiszta... :roll:
1 szó mint száz... Szerintem nem hiányzik a 'Pool-nak, abszolút... (pláne nem ennyi pénzért, mert ez egy Liver-nek sajnos egy kisebb vagyon )

Ha felállnak egy:

Lucas - Gerrard
Sturridge - Coutinho- Sterling
Suarez

.....alakzattal, akkor akár vissza térhet a 'Pool a BL-be!

Tehetséges, fiatal csapat... Ott van még Suso is... Rodgers hosszú távra tervezett és k*rva jól csinálja... :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 2., péntek 1:08

milyen felállásban tolja a pool ?
csak mert kicsit sok a támadó, szélső, nem ?
diego costát hova ?
suarez,aspas,alberto,sturridge,borini,sterling,coutinho,downing...

aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 2., péntek 0:45

sucre írta:A Liverpool pedig 22 millió fontot ajánlott Diego Costa-ért, ami elvileg a kivásárlási ára, márcsak a játékossal kell megegyezni. Alakul a Suarez-Costa duó, csapat talpon nem fog maradni, szó szerint. :D
Hát, ez a duó tényleg kegyetlen lenne :D

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 2., péntek 0:28

A Liverpool pedig 22 millió fontot ajánlott Diego Costa-ért, ami elvileg a kivásárlási ára, márcsak a játékossal kell megegyezni. Alakul a Suarez-Costa duó, csapat talpon nem fog maradni, szó szerint. :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 2., péntek 0:17

8 milláért sztem nagyon jó vétel lesz Chiriches a Spursnek. :)
Én figyelgetem a román focit de a gyereket kb egyszer láttam hibázni, gyors, kemény, nem zavarja a labda, és piszok gólerős.
Jelenleg a legértékesebb és szerintem a legjobb román játékosról van szó, idén lesz 24.
Ha el nem görcsöli angolszászföldön magát a gyerek, akkor évekig komoly páros lehetnek Verthongennel.

Itt egy video

Utolsó két gól azért nem semmi egy középső védőtől. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 2., péntek 0:05

Remy írta:Azért az a Bony, Michu csatárpáros nem lesz rossz a Swanseanál. :hmmm: EL-ben a Malmőt csúnyán elintézték. Kíváncsi leszek a bajnokságban mire mennek. Okoznak majd fejtörést a nagyoknak.
Bony nélkül is okoztak problémát, szóval jók lesznek ők nagyon... Meg Voldemorttal is. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:27

Azért az a Bony, Michu csatárpáros nem lesz rossz a Swanseanál. :hmmm: EL-ben a Malmőt csúnyán elintézték. Kíváncsi leszek a bajnokságban mire mennek. Okoznak majd fejtörést a nagyoknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 1., csütörtök 14:50

Kerlon írta:Most meg hivatalosan is bejelentették, hogy megvették Soldadot 30 millió euróért. Így azért elég kemény a spurs és talán megcsíphetnék a 4. helyet.
Most elől meglesznek már Soldado, Defoe és lehet Ade is marad. Kell a 3 csatár.
Középpálya és támadórészleg kb jól megvan, kapusposzt is okés, már csak védő kéne.
Védelembe: jobbosra Naughton, Walker páros. Balosra Assou-Ekotto és Rose páros (ha kell Vertonghen is)

Szerintem, illetve merem remélni, hogy Bale is marad még minimum egy évet náluk.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 1., csütörtök 13:07

Anis írta:GT37:
Mi lesz a Tottenham-el?
Gallas elment, Khumalo újra kölcsönbe ment, most épp Caulkert adták el az újonc Cardiffnak.
Maradt Dawson, Vertonghen és a sérülékeny Kaboul. Három belső védővel nekivágni?
Vagy felvetődött valaki erre a posztra? ha jól tudom csak egy román védő, Vlad Chiriches.
Szerintem tuti megveszik. Amúgy nem értem, hogy Caulkert miért engedték el, mert elég sokat játszott és nem volt rossz.

Most meg hivatalosan is bejelentették, hogy megvették Soldadot 30 millió euróért. Így azért elég kemény a spurs és talán megcsíphetnék a 4. helyet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 23:17

GT37:
Mi lesz a Tottenham-el?
Gallas elment, Khumalo újra kölcsönbe ment, most épp Caulkert adták el az újonc Cardiffnak.
Maradt Dawson, Vertonghen és a sérülékeny Kaboul. Három belső védővel nekivágni?
Vagy felvetődött valaki erre a posztra? ha jól tudom csak egy román védő, Vlad Chiriches.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 29., hétfő 17:09

Erdekes ez az egesz orosz-arab futtball modell.
Origo cikk, ami leirja mikor kik erkeztek, edzok, nagyobb jatekosok

Itt pedig le van irva evrol evre a pontos penzugyi jelentes

Tehat mirol is van pontosan szo?
Jott egy orosz milliardos, megvett egy angol kozepcsapatot, 10 ev alatt kozel 1 milliard euronnyi veszteseget hozott ossze, viszont a Chelsea Europa top klubbjai koze kerult. A fenti link alapjan is latszik, hogy a bevetel evrol evre no
2003- 109 millio font, 2004-153M, 05-149 ,06-152M ,07-165M ,08-206M , 09-213 M , 2010-209M, 2011-225 M, 2012-257 millio font. A bevetel evrol evre no, viszont meg igy is boven veszteseges a klubb (jo, volt egy ev, amikor profitot termelt). A Chelsea szurkolok nyilvan orulnek a megnyert es a megnyerheto trofeaknak foleg, hogy egy fiatal csapatrol van szo. A klubb is egyre csalogatobb a fiatal jatekosok szamara is a megnyerheto kupak (mert jelenlegi helyzet szerint a Chelsea egy top klubb), az edzo (Mourinho) es a hatalmas fizetesek miatt is( mert azert a Chelsea-be joval nagyobb fizetesek vannak, mint a Real, Barca, Bayern, Juventus csapatok barmelyikebe).

Azt viszont ne felejtsuk el, hogy JELEN helyzet szerint mig a Bayern, Real, Barca harmas sajat magat fenn tudja tartani, addig a Chelsea (vagy akar a City, PSG, Monaco) erre keptelen.
Ez az egesz vegyunk meg egy kozepcsapatot es nyerjunk vele BL-t reg nem egy befektetesrol szol, ami idovel nyereseges lesz. Ezeknek az embereknek egyszeruen annyi penzuk van, hogy nem tudjak mire kolteni. Evrol evre vesznek nagyobb jachtokat, csak azert, hogy elmondhassak, az ovek a legnagyobb. Ha a milliardos tulaj azt mondja, hogy o bizony nem fog tobb penzt invesztalni a csapatba, akkor megneznem mi tortenne.

LEHET, hogy 5 de inkabb 10 even belul mar a Chelsea is fenn tudja tartani magat, vagyis evi 40-50 millios profitot termel, amibol lehet jatekosokat vasarolni, VISZONT szinte biztos vagyok benne, hogy azt a befektetett egy (vagy akar addigra mar masfel) milliard euronnyi veszteseget nem fogja visszahozni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 29., hétfő 12:33

Zsombor írta:
kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbista
Chelsea: 762 670 000 euró mínusz
Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben. :)
Mellesleg ha a 2e milliárd eurónál az e betű az ezret jelöli, akkor az már 2 trillió. :)
de amit misztik írt abban bele vannak számolva az eladások is nem?
nyilván nem lesz 2 milliárd euro, de 1 milliárd euro szerintem lehet úgy kijön.
plusz a fizetések..

a citynél meg itt egy oldallal hátrébb három évekről beszéltetek.
a city 3 év (?) alatt megnyert egy bajnokságot.
ezt nem tudom ki írta. de ez nagyon nem három év.
robinhot 5éve vették 42millióért, és akkor már ott voltak az arabok, sőt talán ha jól emlékszem robinho az elsők között ment oda.(nyilván az új 'projektre' értem)

azzal viszont sucréval értek egyet hogy ezek az arabok, meg abra nem adná el akkor sem ha nem lenne jövedelmező, mert nem az. ezeknek az olajsejkeknek annyi pénzük van, és annyi bevételi forrásuk hogy "megengedhetik maguknak" euro 100 milliók elköltését új játékosokra. nyilván ez egy hosszútávú projekt de vegyük a cityt-t:
nem tudom mennyit költöttek az elmúlt években, nem is érdekel. ehhez képest eddig van egy bajnokságuk ez most mindegy is mert nyilván nem 2-3 évre vesz csapatot az aki euro százmilliók költ el nyaranta új játékosokra, szóval szerintem ez hosszútávon sem térül meg neki mert mire eljut oda hogy mondjuk bajnokok ligáját nyer(chelseanél ez közel 10(!) év volt) addigra még egy tucat új játékost fog venni, még egy tucat új játékosnak kell a fizetését emelni, plusz edzőkeringők, plusz stadionfelújítási/edzőközpont tervek stbstb. nyilván sok a bevételei is, tv-s jogok, reklámszerződések, ázsiai túrák de ez szerintem akkor is mínusz. de mindegy neki mert megteheti, mert annyira tele van.
és a realt ne keverjük ide az teljesen más. a laligában a tv-s közvetítések közel sem úgy vannak szétosztva mint mondjuk a premier leagueben, plusz a realnak több bevétele van mint egy manchester citynek..

Vissza: