Nekem akkor sem hianyozna CR ha meg Balet is eladtuk volnaRaúlCF írta:ezek elég hülye kérdések. Zidane mit csinálna a mostani kerettel? a 3 bl beton de azon kívül elég nyögvenyelős volt a dolog és a ligát is kb a b csapat hozta ami most nincs. Ronaldo is csak azért hiányzik mert nem jött senki. ha jön helyette egy rendes csatár nem siratnák.
itt a vezetőségen áll a dolog de állítom hogy Perez tudja mit csinál és lehet a stadion miatt most ennyi volt de az hogy Arsenal szintre viszi a klubot enyhén nevetséges picsogás. fog ő még itt nagyot igazolni csak felelősen mérlegeli a dolgokat.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
addig meg szotyolázunk minden nyáron. tiszta sor.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ezek elég hülye kérdések. Zidane mit csinálna a mostani kerettel? a 3 bl beton de azon kívül elég nyögvenyelős volt a dolog és a ligát is kb a b csapat hozta ami most nincs. Ronaldo is csak azért hiányzik mert nem jött senki. ha jön helyette egy rendes csatár nem siratnák.
itt a vezetőségen áll a dolog de állítom hogy Perez tudja mit csinál és lehet a stadion miatt most ennyi volt de az hogy Arsenal szintre viszi a klubot enyhén nevetséges picsogás. fog ő még itt nagyot igazolni csak felelősen mérlegeli a dolgokat.
ezek szerintem kurvára tultolt elvárások, mindegyiket többet kell játszatni, de akik azt hiszik, hogy ők megváltást fognak hozni azok szerintem arccal mennek a betonnakCsabi írta:összefoglalva
Cause of the poor form?
46% Administration
25% Lopetegui / players
4% injuries
87% squad is worse than last season
77% team still misses Cristiano
71% club misses Zidane
82% Lopetegui handling Vinicius wrongly
81% Mariano should star
közben sanitas update:
béla egészséges.
carvajal sérülése rosszabb mint gondolták, akár 2 hónap is off lehet számára.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
összefoglalva
közben sanitas update:
béla egészséges.
Cause of the poor form?
46% Administration
25% Lopetegui / players
4% injuries
87% squad is worse than last season
77% team still misses Cristiano
71% club misses Zidane
82% Lopetegui handling Vinicius wrongly
81% Mariano should star
közben sanitas update:
béla egészséges.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csányi Sándor és az OTP felkészülKAG írta:Most nézegetem ezt a szponzori támogatásokból befolyó összegek szerinti, megosztott képet.
Ami számomra érdekes, hogy az összes klub 30-40 és 70 szponzorral van leszerződve, míg mi csak 19-el.
Ez csak számomra furcsa?
nem hiába spanolt Perez papa vele a TheBest gálán.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most nézegetem ezt a szponzori támogatásokból befolyó összegek szerinti, megosztott képet.
Ami számomra érdekes, hogy az összes klub 30-40 és 70 szponzorral van leszerződve, míg mi csak 19-el.
Ez csak számomra furcsa?
Ez csak számomra furcsa?
ZIDANE
Konkrétan ezt kellett volna csinálni, de nem tettük le az árát.G. V.tinho írta:Kumma nagy hiba hogy élő szerződése van máshova. Pedig csak be kellett volna menni érte, mint a boltba tejért, oszt Lee élni a polcról.tubatibi írta:Kumma nagy hiba volt nem elhozni Hazardot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kumma nagy hiba hogy élő szerződése van máshova. Pedig csak be kellett volna menni érte, mint a boltba tejért, oszt Lee élni a polcról.tubatibi írta:Kumma nagy hiba volt nem elhozni Hazardot.
mit mondott volna? az igazságot? akkor már nem dolgozna itt. majd talán télen elmondja mikor perez megválik tőle. inkább bevágott egy akkora kamut amiből mindenkinek leesik hogy miért vini került a pályára 4! percre. mert 4 percre kellett valszeg a sebesség és lendület. ott fogyhattak el a többiek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lopetegui jó anyagot szívhatV. Mester 77 írta:A sebesség és a lendület miatt nem Mariano jött?
Ez mi faszsag már? Gyors, agilis és nagyon is lendületes gyerek, ha kapott vna 20 percet 442ben Karimmal még be is húzhatunk vna a meccset
- Mester77
A sebesség és a lendület miatt nem Mariano jött?
Ez mi faszsag már? Gyors, agilis és nagyon is lendületes gyerek, ha kapott vna 20 percet 442ben Karimmal még be is húzhatunk vna a meccset
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Kumma nagy hiba volt nem elhozni Hazardot.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
nem para, ma is helyt álltál.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
V. Mester 77 írta:Tádám írta:https://www.youtube.com/watch?v=24sSjSKS_20&t=102s
Ma reggeli szösszenet Modricsról és a tegnap estéről
“ azt hittem nem fogod felhozni “
Mondtam neki az elején, hogy nem szeretnék beszélni a tegnapi vereségről...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Mester77
Tádám írta:https://www.youtube.com/watch?v=24sSjSKS_20&t=102s
“ azt hittem nem fogod felhozni “
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=24sSjSKS_20&t=102s
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Már majdnem jobbulást kívántam, de legörgettem kicsit..Realista24 írta:d.gergo írta:Inkább pihenj akkor, ne fórumozz
A troll mindenedet