Meg sok más se.így ez nem tűnt fel.
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Igazad van, csak R.M.C.F össze-vissza dobálózott a számokkal, így ez nem tűnt fel.El Sie7e írta:és szted csak az átigazolási ktg-ek merültek fel az elmúlt 10 évben?Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.
Mellesleg ha a 2e milliárd eurónál az e betű az ezret jelöli, akkor az már 2 trillió.
De akkor az alátámasztás kedvéért itt lehet keresni azt a 2e milliárdot.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
és szted csak az átigazolási ktg-ek merültek fel az elmúlt 10 évben?Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.
Mellesleg ha a 2e milliárd eurónál az e betű az ezret jelöli, akkor az már 2 trillió.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbista
Megint ezek a hasból jövő számok. De hát miről beszélek, te már régóta tudod mi megy itt a háttérben.Chelsea: 762 670 000 euró mínusz
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
na, tehát akkor a chelsea veszteséges,és az elért sikerihez képest nem lehet éppen jónak mondani ezt a modellt.
Mondjuk én a chelsea vs bm nél 2x annyi chelsea költekezés tippeltem.....hát ez sem jött be,nem annyi.
Mondjuk én a chelsea vs bm nél 2x annyi chelsea költekezés tippeltem.....hát ez sem jött be,nem annyi.
Lehet valahol elszámoltam, de a transfermarkt adatai szerint:
A 03/04-es szezontól, azaz ahogy Abra átvette a Chelseat:
Chelsea: 762 670 000 euró mínusz.
Bayern München: 334 674 600 euró mínusz.
Real Madrid: 584 750 000 euró mínusz.
Barcelona: 402 510 000 euró mínusz.
Borussia Dortmund: 6 500 000 euró mínusz.
A 03/04-es szezontól, azaz ahogy Abra átvette a Chelseat:
Chelsea: 762 670 000 euró mínusz.
Bayern München: 334 674 600 euró mínusz.
Real Madrid: 584 750 000 euró mínusz.
Barcelona: 402 510 000 euró mínusz.
Borussia Dortmund: 6 500 000 euró mínusz.
-
Sablonokat szoktam írni? Te összekeversz valakivel. Bernabeuról tudni lehet,hogy hogy hogyan "csinálta" meg a régi nagy madridot, milyen szellemiséget követelt meg, milyen alázatot stb......persze hogy nem ingyen jöttek ide a játékosok,ezt senki sem mondja,de ha valaki annyi pénzt költ mint a chelsea és mellette mindössze csak ennyi sikere van,azt azért ugye szabad sikertelennek nevezni?Persze a sablon Mi mást is mondhatnál?
Ha ennyire oda van a Real csodálatos múltjáért, akkor miért akar ilyen nehezen hosszabbítani, feltéve ha akar egyáltalán?
Talán mert ha a példa kedvéért a fizetése maradna a régi(ami elképzelhetetlen) akkor kb a felét kapná kézhez az új szabályok szerint.
Ti tényleg azt gondoljátok hogy mindenkit CSAK és KIZÁRÓLAG a pénz érdekel? Más nem? Ezt had ne higgyem el.
Mert nem nehéz kb összemérni őket exhasra sem, az elmúlt 10 év vásárlásaiban.....csak tippelem de kb 2x annyiért vehetett a chelsea.Ha nem számolgatsz honnan tudod, hogy a Chelsea jóval többet költött, mint például a Bayern?
- chosenone46
mert kiábrándult abból amit jelennek hívunk? a múltból nem lehet megélni.Wertz írta:és még a CR témához
Ha ennyire oda van a Real csodálatos múltjáért, akkor miért akar ilyen nehezen hosszabbítani, feltéve ha akar egyáltalán?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
és még a CR témához
Ha nem számolgatsz honnan tudod, hogy a Chelsea jóval többet költött, mint például a Bayern?R.M.C.F írta:Nem matekórát akarok indítani,hanem jelezni az aránytalanságot,amivel a chelsea többet költött hasonló eredményekért,vagyis a modellje nem a legjobb.
Egyszerű szimpátiáról van szó. Ha ennyire a múltra menne akkor maradhatott volna a helyén is. A legtöbb embernek vannak kedvencei. Lehet az a Real is, de akár a Chelsea vagy a CityR.M.C.F írta:Igen. pl Cronaldo is ezért.
Persze a sablon Mi mást is mondhatnál?R.M.C.F írta:Bernabeu....és amit tudni lehet róla.
-
Igen. pl Cronaldo is ezért.Persze azért jöttek ide, mert lenyűgözték őket a régi eredmények
Nem matekórát akarok indítani,hanem jelezni az aránytalanságot,amivel a chelsea többet költött hasonló eredményekért,vagyis a modellje nem a legjobb.Ezt nem gondolhatod komolyan.
Bernabeu....és amit tudni lehet róla.Szerinted az a hatalmas múlt nem pénznek volt köszönhető a Realnál és más kluboknál?
Ha el is akarta adni a klubot az nem 2011 hanem 2008-2009 körül lehetett. Ekkor több újságnál felmerült ez az elmélet és pletykáltak valami arab fickóról aki megvette volna a Chelseat. Végül nem adta el tehát ezt be tudom annak, hogy egy szó sem volt igaz ebből a meséből. A pénz jelentősen visszaesett Abránál aminek első számú oka a gazdasági világválság volt. Ekkor gondolom kapva kaptak az alkalmon és kikalkulálták, hogy elakarja adni. Ettől viszont 2003-ban megvehette a klubot önmaga szórakoztatására. Ennek semmi köze ahhoz.Dupla D írta:Soha szenteltem nagy figyelmet a Chelsea ügyeinek, de nekem is olyasmi rémlik, hogy Abramovic már ott készült hagyni a Chealseat 2011 körül, mert nem jöttek az eredmények, nem volt BL győzelem, és hatalmas pénznyelő volt a klub. Aztán csodák csodájára nyertek egyet, és ezután gondolta meg magát, és nem adta el a klubot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem erre akartam célozni.Ha jól emlékszem ,akkor Cr-t pl Calderon hozta. Vagyis ő kötött vele előszerződést. De szerintem , hogy nem igazán jöttek sztárok ,az inkább Calderon hülye felfogás miatt volt. Még Schuster nyilatkozta valamikor ,hogy kiket kért , és akkor ilyen Fauberteket hoztak És például nem hiszem , hogy Villa nem akart volna jönni , egyszerűen nyomorék volt az a vezetőség , és más elképzelései voltak. Illetve , fiatal "tehetségekre" vadásztak , mint pl Gago , Higuaín,Marcelo.
Calderónnak nem más elképzelései voltak, hanem ahhoz nyúlt, ami maradt, mert hiába voltunk mi a Real Madrid, hiába kínáltunk csillagászati fizetéseket és átigazolási díjat, ha az aktuális sztárok nem látták a csapat jövőjét, 9 BL ide vagy oda.
Schuster szavai meg...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt nem gondolhatod komolyan. Megint azt tudom mondani, hogy számold ki a BL győztes csapatok kerete mennyibe került.R.M.C.F írta:Az elmúlt években a porto,a pool,a milan,a barca,a bm és a chelsea nyert bl.t....ezek közül a chelsea kis túlzással egymaga költött annyit amint a többi ezen idő alatt.
Ez a dolgok kiforgatása. Miért csak a rosszabbakat említed egyáltalán? Rossz edzők minden nagyobb csapatnál voltak mároroszisti írta:Igazából , ahogy ezt írom , rájöttem ,hogy ha sok játékosnak nem is fontos a múlt , a minőségi edzőknek annál inkább. Nem csoda , hogy Mancinik , Ranierik ülnek az araboknál .
Persze azért jöttek ide, mert lenyűgözték őket a régi eredmények. Hagyjuk már ezt. Egyszerűen szimpátia alapján jöttek ide, ami nem a múlt miatt vanR.M.C.F írta:Egy zsoldos egy realba mint pl ronaldo nem csak a pénzért megy,vagy ruud sem azért jött,mert a BM jobb anyagi lehetőségéket ajánlott neki,de voltak így sokan,hanem mert a madrid több a múltja miatt mint pl egy chelsea vagy city,hiába adnának több lét a tagnak.
Ez a múltas dolog csak egy jó indok a legtöbb szurkolónak, hogy a saját csapataikat mások felé emeljék
De ha már ennyire a pénz ellen vagy és élvezkedel a lényegtelen múltra, amihez a mostani Realnak már semmi köze, ezért lenne egy kérdésem. Szerinted az a hatalmas múlt nem pénznek volt köszönhető a Realnál és más kluboknál?
Komolytalan, nevetséges. Bayernnél, Realnál, Barcelonánál, ingyen vagy kevesebb pénzért játszanak?oroszisti írta:ha valami sztár megy oda akkor az meg egy zsoldos és szarik bele , csak a pénz miatt megy.
-
Azért örülök,hogy van aki egyetért velem,mert a sok hülyeség mellett amit írok,meg vakság mellett néha lehet véletlen beletalálok,és jót írok.
Meg mija is sokat tett a klub ellen.
Na,akkor van aki szerint egy új arab/orosz klub értékre,presztízsre,ismertségre egál egy madriddal,milannal vagy bm-el.........van aki szerint ezek a klubok különböznek. Szerintem különböznek.
Abra játszhat a házipénztárávál...még az is lehet ahogy írták alább hogy plusszos volt egy év erejéig(bár ezeket én fenntartásokkal kezelem), ki tudja hogyan trükközi össze,mint a vagyonát , de egy madrid,vagy bm nálam más kategória.
Az elég érdekes madrid szurkolói gondolkodás egyébként hogy egy chelseat vagy egy cityt a mi szintünkön tart.......(csak ne kezdjük el hogy az elmúlt 4 évben ki nyert több bl-t,mert rosszul leszek.....)
Mondjuk sokan nem is értették a kérdést,mert jöttek nekem és csaholás volt,hogy szembe köpöm magam,meg a szokásos hülyeségeket beszélek.De ez már mindennapos. én is beláttam. sokan úgy várnak arra mikor lehet belémkötni és köpködni mint afrikában az esőre.
z inkább Calderon hülye felfogás miatt volt.
Meg mija is sokat tett a klub ellen.
Na,akkor van aki szerint egy új arab/orosz klub értékre,presztízsre,ismertségre egál egy madriddal,milannal vagy bm-el.........van aki szerint ezek a klubok különböznek. Szerintem különböznek.
Abra játszhat a házipénztárávál...még az is lehet ahogy írták alább hogy plusszos volt egy év erejéig(bár ezeket én fenntartásokkal kezelem), ki tudja hogyan trükközi össze,mint a vagyonát , de egy madrid,vagy bm nálam más kategória.
Az elég érdekes madrid szurkolói gondolkodás egyébként hogy egy chelseat vagy egy cityt a mi szintünkön tart.......(csak ne kezdjük el hogy az elmúlt 4 évben ki nyert több bl-t,mert rosszul leszek.....)
Mondjuk sokan nem is értették a kérdést,mert jöttek nekem és csaholás volt,hogy szembe köpöm magam,meg a szokásos hülyeségeket beszélek.De ez már mindennapos. én is beláttam. sokan úgy várnak arra mikor lehet belémkötni és köpködni mint afrikában az esőre.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Soha szenteltem nagy figyelmet a Chelsea ügyeinek, de nekem is olyasmi rémlik, hogy Abramovic már ott készült hagyni a Chealseat 2011 körül, mert nem jöttek az eredmények, nem volt BL győzelem, és hatalmas pénznyelő volt a klub. Aztán csodák csodájára nyertek egyet, és ezután gondolta meg magát, és nem adta el a klubot.Casso írta:Nem akarok belebonyolódni a témába, de ebben igaza van legendaryank. Abramovicsnak gyakorlatilag kis túlzással mindene megvan/megvolt. Emellett nagy futball rajongó és imádja ezt a sportot. Én úgy gondolom, hogy nagyobb részt a saját szórakoztatása miatt vette meg anno a Chelseat nem pedig befektetésképp pusztán nyereségvágy miatt döntött így. Ajánlom figyelmedbe az önéletrajzi könyvét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ha jól emlékszem ,akkor Cr-t pl Calderon hozta. Vagyis ő kötött vele előszerződést. De szerintem , hogy nem igazán jöttek sztárok ,az inkább Calderon hülye felfogás miatt volt. Még Schuster nyilatkozta valamikor ,hogy kiket kért , és akkor ilyen Fauberteket hoztak És például nem hiszem , hogy Villa nem akart volna jönni , egyszerűen nyomorék volt az a vezetőség , és más elképzelései voltak. Illetve , fiatal "tehetségekre" vadásztak , mint pl Gago , Higuaín,Marcelo.Realista24 írta:Beszállok a buliba én is, mert látom jóféle.
Hozzánk ki akart igazolni, amíg Calderón volt az elnök? Hiába voltunk mi a nagy Real Madrid, a kutya nem akart idejönni, de még akkor sem, amikor Pérez újra színre nem lépett. És ez nem a pénztelenségen múlott, mert pénzünk volt mindig is. Florentinónak hatalmas áldozatokat kellett hoznia, hogy ismét értelmes játékosok érkezzenek Madridba, és ezt az első években többnyire pénzzel értük el, nem a múltunkkal.
A másik meg szerintem igenis sikertelenk . A City 3 év alatt nem tudott továbbjutni a csoportkörből . Összejött a bajnokság nem esek tőle hanyatt . A Chelsea , mindt Mounak köszönhet , ha őt nem hozza Abra , nem is tudom hol tartanának. A Bl meg pont akkor jött nekik , amikor senki sem számított rá . De mindent elmond róluk, hogy idén már az El-ben kellett vitézkedniük.(mondjuk sikerrel ,de a Benfica sokkal magasabb szinten focizott) Nyilván idén rohadt jók lesznek ,de Mou miatt.
A Psg jól kezdett ,de ez is szerintem a megfelelő szakembernek köszönhető. Meg úgy látom ,hogy ott tudatosabb munka folyik. De idén vissza esnek Blancal úgy érzem. De egy franica bajnokságban amúgy sem volt nehéz dolguk , akár idén is bajnokok lehetnek ,de a Bl menetelést , egyértelműen Carlo számlájára írom , + ők minőségi játékosokat vesznek , nem úgy mint a City.
A Monacoról sokat nem lehet mondani. A bajnokságban tuti ott lesznek , de Ranieri igencsak mellé fogtak szerintem
De itt van még a Malaga is ,akik azután értek el valamit , hogy az arab visszavonult.
Igazából , ahogy ezt írom , rájöttem ,hogy ha sok játékosnak nem is fontos a múlt , a minőségi edzőknek annál inkább. Nem csoda , hogy Mancinik , Ranierik ülnek az araboknál .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
Pl ronaldo,akit tudtommal a Mu hogy maradjon ott, egy nálunknál jobb fizetéssel lepte meg.....decsakamadrid.
de itt ne menjünk el csak a madrid irányába....sőt már sok irányba elmentünk,én azt kezdtem el mondani,hogy egy nagy múltú klub,az más mérce....nyilván ez az én véleményem,és lehet másnál egy city azonos egy madriddal,mert nem tudtuk őket megverni tavaly(tudom nem így volt,de ez csak példa).
de itt ne menjünk el csak a madrid irányába....sőt már sok irányba elmentünk,én azt kezdtem el mondani,hogy egy nagy múltú klub,az más mérce....nyilván ez az én véleményem,és lehet másnál egy city azonos egy madriddal,mert nem tudtuk őket megverni tavaly(tudom nem így volt,de ez csak példa).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Beszállok a buliba én is, mert látom jóféle.a fene nagy pénzükkel alig akart odaigazolni nagyobb név eleinte.......pedig dupla gázsi volt a többi klubhoz képest.
Hozzánk ki akart igazolni, amíg Calderón volt az elnök? Hiába voltunk mi a nagy Real Madrid, a kutya nem akart idejönni, de még akkor sem, amikor Pérez újra színre nem lépett. És ez nem a pénztelenségen múlott, mert pénzünk volt mindig is. Florentinónak hatalmas áldozatokat kellett hoznia, hogy ismét értelmes játékosok érkezzenek Madridba, és ezt az első években többnyire pénzzel értük el, nem a múltunkkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem akarok belebonyolódni a témába, de ebben igaza van legendaryank. Abramovicsnak gyakorlatilag kis túlzással mindene megvan/megvolt. Emellett nagy futball rajongó és imádja ezt a sportot. Én úgy gondolom, hogy nagyobb részt a saját szórakoztatása miatt vette meg anno a Chelseat nem pedig befektetésképp pusztán nyereségvágy miatt döntött így. Ajánlom figyelmedbe az önéletrajzi könyvét.Wertz írta:Vicc, hogy ezt sokak elhiszik