Kommentáld a híreket
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Kommentáld a híreket
tavaly már közel sem voltak akkora sérüléskitolódások, szóval nem csodálom, hogy már nem hat meg annyi embert a hír, lehet a cég maradt de közben sunyiban cserélődtek az emberek amikor Zidane szóvá tette, hogy WTF megy ott
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
na, Sanitast újabb három évre leszerződtette Pérez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
[quote="Toky"]Bennem az a kérdés merült fel, hogy rendben, hogy még 2 évig nem kapunk ezért többet, de jelenleg ki az, aki annyira eladható szrtár a keretben, hogy bármely sportszergyártó megadja a 100-ast. Mert szép, hogy mi Real szurkolók elvárjuk, mert hogy "hol van a ManU hozzánk képest", de erre nagyon egyszerű a válasz, szerte Ázsiában. Sajnos a La Ligának és így talán a Realnak sincs akkora marketingje, és most még a reklámarc is elment (...) Szóval kell egy Beckham, CR vagy Kaká a csapatba, mert arab nélkül a hátunk mögött, pusztán győzelmekkel nem fogunk tudni megküzdeni a többi pénzeszsákkal a piacon. Ha ez kell a pénzcsapokhoz, akkor ez kell.[quote]
Ezért is akarja Neymart vagy Mbappét elhozni Párizsból, mert a nagy duó után Ők képviselnek ma komoly marketing értéket, nem mellesleg mindkettő a Nike-val áll szerződésben
Ezért is akarja Neymart vagy Mbappét elhozni Párizsból, mert a nagy duó után Ők képviselnek ma komoly marketing értéket, nem mellesleg mindkettő a Nike-val áll szerződésben
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Az öreg úgy kalkulál, hogy benne van a korban és inkább utolsó nagy dobásnak egy új stadiont tervez, mint egy újabb galaktikust. Elhozta Figot, Zidanet, Ronaldot, Kroost, Modricot, Courtoist stb. De ha 70-80 év múlva valaki Madridban jár és ott lesz az új Bernabeu, akkor tudni fogják, hogy a Real legendás 21. századbeli elnöke építtette. Így lesz igazán halhatatlan a pali, ha még nem tartja magát annak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk ha elnökbá megoldja ezt saját zsebből szponzor nélkül és még 1-2 bl-t berántunk regnálása alatt csak időkérdése,hogy mikor lesz az átépült bernabeuból Estadio Florentino Perez stadion szerintem az öreg is így kalkulálwZoLee7 írta:
én mondjuk örülnék ha sikerülne megtartani a stadion nevét és nem kellene "eladni".
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jól rémlik, akkor a ManU kap 120-at, de nem részesedik az eladott mezekből. Nálunk ez 40+részesedés. Tehát azért több, mint 40.Raúlito írta:Ha az Adidas nem akar éves szinten 80-100 millió eurót - vagy többet - fizetni a szerződés meghosszabításáért, akkor más mezbesszállítót kell keresni, hiába tart 99’ óta ez az együttműködés...
Az elmúlt évek mezszponzorációi alapján a Nike-val lenne érdemes tárgyalásokba bocsátkozni, mert az amerikai óriáscég nagy harcot vív a német mezgyártóval az európai dominanciárt.
Bennem az a kérdés merült fel, hogy rendben, hogy még 2 évig nem kapunk ezért többet, de jelenleg ki az, aki annyira eladható szrtár a keretben, hogy bármely sportszergyártó megadja a 100-ast. Mert szép, hogy mi Real szurkolók elvárjuk, mert hogy "hol van a ManU hozzánk képest", de erre nagyon egyszerű a válasz, szerte Ázsiában. Sajnos a La Ligának és így talán a Realnak sincs akkora marketingje, és most még a reklámarc is elment a csapattól. Játszhatunk mi kurva jól, nyerhetünk mi BL(eke)t még, a marketinghez ez még nem lesz elég. És a mezszponzor ezt nagyon is nézni fogja. Szóval kell egy Beckham, CR vagy Kaká a csapatba, mert arab nélkül a hátunk mögött, pusztán győzelmekkel nem fogunk tudni megküzdeni a többi pénzeszsákkal a piacon. Ha ez kell a pénzcsapokhoz, akkor ez kell.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Ha az Adidas nem akar éves szinten 80-100 millió eurót - vagy többet - fizetni a szerződés meghosszabításáért, akkor más mezbesszállítót kell keresni, hiába tart 99’ óta ez az együttműködés...
Az elmúlt évek mezszponzorációi alapján a Nike-val lenne érdemes tárgyalásokba bocsátkozni, mert az amerikai óriáscég nagy harcot vív a német mezgyártóval az európai dominanciárt.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Én New Balance és Nike között variálnék, de gondolom nálunk csak a Nike Adidas vonal lehetséges. Amúgy jelenlegi trendeknek megfelelően szerintem az új mezszponzor 80-120 millió per évet fog jelenteni, de még lehet többet is.realistahuni írta:Csabi írta:na, 2020 az nem vészes. majd a puma megadja a 100+ milliót
Én egy under armourt vagy niket adnék, szerintem fasza kis mezeket lehetne csinálni a csíkok nélkül.
Egy Nikeval mondjuk egy Mbappet is idecsábítanék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Milyen otthonosan mozgol a 100 millio euros spanyol hitelekben.Halfkey írta:Hitelt is rég vehettél fel Éves 60ra is jó az, persze az is elviselhető.Realista24 írta:Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.
- P. Krisz
Vagy egy fasza kis 2rule.Én egy under armourt vagy niket adnék, szerintem fasza kis mezeket lehetne csinálni a csíkok nélkül.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nade nem 20 évre.El Sie7e írta: inkább te vettél fel régen hitelt régen valóban így volt, ma már a "0" %-os hitelek korszakát éljük
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csabi írta:na, 2020 az nem vészes. majd a puma megadja a 100+ milliót
Én egy under armourt vagy niket adnék, szerintem fasza kis mezeket lehetne csinálni a csíkok nélkül.
Persze, ha tvt veszel vagy biciklit... Ha szerinted fel lehet venni 0%ra hitelt akkor csinald gyorsan es rakd be allampapirba, soha tobbe nem kell dolgoznod ;)
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
inkább te vettél fel régen hitelt régen valóban így volt, ma már a "0" %-os hitelek korszakát éljükHalfkey írta:Hitelt is rég vehettél fel Éves 60ra is jó az, persze az is elviselhető.Realista24 írta:
Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Hitelt is rég vehettél fel Éves 60ra is jó az, persze az is elviselhető.Realista24 írta:Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.wZoLee7 írta:Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szavazzunk én mondjuk örülnék ha sikerülne megtartani a stadion nevét és nem kellene "eladni". 2020 után meg bőven jók lehetünk egy új mez szerződésselRealista24 írta:Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.wZoLee7 írta:Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
Ehhez meg hozzajon a Ronaldoert kapott 100 millio gondolom.
Nekem úgy rémlik,hogy a Juventus nem fizette ki egyben C.Ronaldot.
A stadionra meg szerintem az arabok majd úgyis lefognak csapni.
Ha tényleg annyi van a kasszában akkor nem kevés pénz ment el a prémiumokra.
Viszont a csapatot féltem,mert ha beindul a stadion projekt tuti hogy nem lesz 100 200 millió igazolgatni.
Közben Realista már válaszolt arra amit írtam.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.wZoLee7 írta:Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Bár nem láttam a beszámolót, szerintem nagyban közrejátszik a játékosok prémiuma abban, hogy “csak” ennyi van a kasszában. Előző szezon végén kb. 70 millió ment ki csak ezeknek a kifizetésére. A BL meg egy nagy csapatnak közel se olyan jövedelmező, mint mondjuk 15 éve, ahol emlékeim szerint nem sokkal kevesebbet kapott a győztes, mint most, csak mára a fizetések is legalább megduplázódtak. Biztos vagyok benne, hogy ha csak a BL elődöntőig jutunk sokkal több marad a kasszában.
De persze ez így van jól, inkább verjünk agyon mindenkit.
De persze ez így van jól, inkább verjünk agyon mindenkit.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.