OFF
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Saslik, jó hideg sör!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sör.Kerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
Amúgy szerintem szalonna/sonka/kolbász sütögetés némi itókával a legjobb. Olcsó, egyszerű, finom és úgy megkívánod rá a szeszt mint annak a rendje.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a halászlé és a gulyásleves(babgulyás) verhetetlen bográcsban. Mellé sör/fröccs, ízlés szerintKerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
pilóta kekszKerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a gép előtt miért nem jó ülni ?Kerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. július 7., vasárnap 14:56-kor.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most néztem meg a kórházi videót, elképesztő!Toti írta:más oldalakon lehet találni képeket is. bazdmeg kajak levágták a lábait a kezeit meg fejét. úristen, hol élünk geci.Horror egy brazil bajnokin
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elég rég óta fórumozok már és tudom honnan indultam és tudom mennyi hibát vétettem, de hát nincs hibátlan ember. Ahogy Gala is írta voltak olyan hülyeségeim is, amik szinte szállóigévé váltak... valaki röhög rajta valaki nem.Kisfiu írta:
Robotok:
Robotok#2:
Ha pedig nagyon bátor vagy, akkor akár magadat is besorolhatod valahova. Akár a normális fórumozók közé is...
Sok sok összetűzésbe keveredtem, de úgy érzem, hogy ez elkerülhetetlen, ha valaki sokat fórumozik. A a nagysága a "harcnak" már csak az embertől függ, hogy mikor tud megálljt parancsolni magának. (vagy egy modi ki nem vágja egy kis pihire)
a kisfiu féle csoportok közül a robotokba sorolnám magam, mert megpróbálok a legtöbb dologhoz hozzászólni (ez gondolom látható) de azért ezek közül is azokat célzom meg, amiket úgy gondolom, hogy valamilyen szinten ismerek. Gondolok itt a filmes topicra, forma-1, .... + ezek mellé jön még az ahol témától függően írok. Off, kommentáld a hírek, stb...
kerülöm azokat, amikhez tényleg semmi közöm nincs, pl. tenisz, taktika topic.
No, tehát ezzel csak azt akartam írni, hogy amihez hozzászólok, azt megpróbálom úgy csinálni, hogy a fórum azzal előrébb legyen, és tényleges infóval szolgáljon, mert mégis csak egy közösség vagyunk. A célom, hogy a normális csoportba tartozzak, és ezért megpróbálok mindent megtenni. Közös játékok stb...
Szerintem azért az évek alatt sokat fejlődtem, de ezt inkább ti tudjátok megmondani.
[quote="Realista24""]Na, az ilyen emebrek veszik el az élettől is a normális fórumozók kedvét. Kiválóak teniszben, a fociról (legyen az az albán hatodosztály vagy a vb) hat évesen jobban tudtak mindent még Fergusonnal is, a Forma 1 a kisujjukban van, és természetesen született zeneszakértők, filmkritikusok...[/quote]
Gondolom a filmkritikus dolgot részben (vagy teljesen) rám értetted. Egyáltalán nem tartom magam annak, mert miért is lennék az, hiszen semmi papírom nincs róla, de azért napról napra próbálom bővíteni a tudásomat a filmekről, filmtörténelemről. Szeretem csinálni, és érdekel. Ezért is kezdtem el blogolni.
Nem volt kedvem pü-t írni, + felvállalom, hogy valamilyen szinten a legidegesítőbb csoportba tartozom (szerintem). Remélem azért a jövőben változik ez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
más oldalakon lehet találni képeket is. bazdmeg kajak levágták a lábait a kezeit meg fejét. úristen, hol élünk geci.Horror egy brazil bajnokin
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
persze, bátorítani kell a népet az alkoholra amikor elmennek bulizni és minden héten kiírják: "na csapjuk szét a helyet" kirakják a csini kis koktélruciban amit ki lehet és posztolnak.. na ez még a végem tud lenni
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem ha képpel együtt van kirakva a csekkinelés, akkor nincs vele baj. Az még mindig érdekesebb, mint egy szimpla "iszunk - itt: kocsma". Mindez kép nélkül persze.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Horror egy brazil bajnokin
Valójában nagyon tragikus történet, de ahogy felolvastam a lakótársamnak, nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Nálam Darwin-díjas eset.
Valójában nagyon tragikus történet, de ahogy felolvastam a lakótársamnak, nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Nálam Darwin-díjas eset.
- ___Samy___
kiírod, hogy éppen hol vagy, legalábbis szerintem
én még sosem csináltam ilyet, max megjelöltek benne
én még sosem csináltam ilyet, max megjelöltek benne
én már láttam olyat is, hogy fészbukon kért egy számot, hogy játsszák le a rádióban, és a másik 2 vagy 3 profiljával meg ezt az állapotot lájkoltaegyébként nekem az a kedvencem, mikor valaki a saját állapotát/képét lájkolja. virtuális high-five magadnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
barcas csoport.. normalisabbat nem talaltal?'shutterisland írta:80%-ban csetre és csoportra (van egy barcás és egy amolyan "off" csoportunk) használom.
attol en is a falra tudnek maszni. vagy hozzaszol egy kephez es like-olja a sajat hsz-et'shutterisland írta:egyébként nekem az a kedvencem, mikor valaki a saját állapotát/képét lájkolja. virtuális high-five magadnak.
Elmegyunk egy szulinapra, becsekkinelunk, csinalunk egy kozos kepet. vagy vannak olyan barataim akikkel egy honapba egyszer talalkozok, leulunk inni egy sort, becsekinelunk.ateeemadrid írta:Persze, az úgy már nem vészes, de akkor sem értettem sohasem, hogy mi értelme van ennek a csekkinelésnek. Mit akar elérni vele az illető? Vagyis nekem a személyes tapasztalatom az, hogy általában pár hülyegyerek felakar vágni vele, hogy épp hol van... Persze biztos vannak kivételek.Egy honapba haromszor siman belefer
- ateeemadrid
Persze, az úgy már nem vészes, de akkor sem értettem sohasem, hogy mi értelme van ennek a csekkinelésnek.Egy honapba haromszor siman belefer
Mit akar elérni vele az illető? Vagyis nekem a személyes tapasztalatom az, hogy általában pár hülyegyerek felakar vágni vele, hogy épp hol van... Persze biztos vannak kivételek.
...egyébként nekem az a kedvencem, mikor valaki a saját állapotát/képét lájkolja.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát de milyen menő már, ha valaki becsekkol zakynthos-ról, vagy saint-tropez-ről.
régebben egyébként többet használtam, mára már nagyjából 2-3 naponta teszek ki/fel valamit, valami kiírás, vicc, fénykép, akármi.
80%-ban csetre és csoportra (van egy barcás és egy amolyan "off" csoportunk) használom.
egyébként nekem az a kedvencem, mikor valaki a saját állapotát/képét lájkolja.
virtuális high-five magadnak.
régebben egyébként többet használtam, mára már nagyjából 2-3 naponta teszek ki/fel valamit, valami kiírás, vicc, fénykép, akármi.
80%-ban csetre és csoportra (van egy barcás és egy amolyan "off" csoportunk) használom.
egyébként nekem az a kedvencem, mikor valaki a saját állapotát/képét lájkolja.
virtuális high-five magadnak.
- ateeemadrid
a f@szt nincs.mi is sokszor "csekinelunk", amivel nincs is gond.