Marci77 írta:Tényleg GT,Holtbyval mi lesz? És hogy lesz a kezőcsapata a Sp?rsnek? elsősorban kp-ra gondolok.
Teljes a bizonytalanság, részemről és a spursös fórumokon is, annyi minőségi játékos van most a középpályán, hogy rengeteg variáció lehetséges, én most azt mondanám, hogy Bale betonbiztos kezdő, a védekező középpályán Sandro, Dembélé és Paulinho lesz főleg játszatva (itt szerintem igen erőteljes rotációt fog alkalmazni szeretett mesterünk), a jobb szélre Lennonnak nem igazán van alternatívája, szóval az ő helye is viszonylag biztosnak mondható, a támadó középpálya harmadik helyén (Lennon és Bale mellett) pedig Siggy és Holtby fog játszani, hogy milyen arányban, az már más kérdés.
És akkor még nem is volt szó Dempseyről, Townsendről, Parkerről és Tom Carrollról, bár szerintem közülük legalább egy távozni fog idén.
Illetve azt is el tudom képzelni, hogy lesz egy Dembélé-Sandro-Paulinho középpálya, előttük meg Lennon-csatár-Bale.
De mondom, szinte senkinek sem biztos a helye a walesin kívül.
Ezért nem raktam be a csapatomba Holtbyt és Paulinhót, pedig gondolkodtam mindkettőn.