OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A Facebook is olyan, hogy sokan nem tudjak normalisan hasznalni.
En mondjuk leginkabb azert hasznalom, mert van egy egyetemi csoportunk, ahova minden hasznos dolgot feltoltunk ( kurzusokat, laborokat, hazikat, elozo eves teteleket, konyveket, stb.)
Ha a baratokkal osszeulunk kartyazni, pizzazni vagy csak iszogatni, mi is sokszor "csekinelunk", amivel nincs is gond. Viszont az tulzas ha valaki napi 5-szor csinalja szorakozasbol. Peldaul egyszer par baratom egy plazaban check in-elt, par perc mulva felhivta oket az egyik unokatestveruk, akivel mar regota nem talalkoztak, hogy o is pont ott van, talalkoztak es megittak egy kavet. Szoval ez is csak jo valamire.
En monduk a facebook messengert hasznalom a legtobbszor. Szinte egesz nap fent vagyok rajta mobilrol, barki keres, legtobbszor par percen belul tudok neki valaszolni.
En mondjuk leginkabb azert hasznalom, mert van egy egyetemi csoportunk, ahova minden hasznos dolgot feltoltunk ( kurzusokat, laborokat, hazikat, elozo eves teteleket, konyveket, stb.)
Ha a baratokkal osszeulunk kartyazni, pizzazni vagy csak iszogatni, mi is sokszor "csekinelunk", amivel nincs is gond. Viszont az tulzas ha valaki napi 5-szor csinalja szorakozasbol. Peldaul egyszer par baratom egy plazaban check in-elt, par perc mulva felhivta oket az egyik unokatestveruk, akivel mar regota nem talalkoztak, hogy o is pont ott van, talalkoztak es megittak egy kavet. Szoval ez is csak jo valamire.
En monduk a facebook messengert hasznalom a legtobbszor. Szinte egesz nap fent vagyok rajta mobilrol, barki keres, legtobbszor par percen belul tudok neki valaszolni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én mindenképp szeretnék rá elmenni, és inkább a látvány a lényeg. Barátnőmet próbálom rávenni, de azt mondta, hogy úgyse tudnak újat mutatni, mert szinte mindent olvasott már, ezek szerint, az előbbi példa alapján úgy valóban kicsit csalódás lehet
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyik nagyon jó barátom volt rajta.Nagyon szereti az ilyeneket, de Ő sokkal többet várt az egésztől.Mondta, hogy ő már sok dolgot tudott amit ott olvasott és annyira rémisztő sem volt mint várta.Bár ettől még Neked lehet tetszene.RealRaúl77 írta:Sorozatgyilkosokról volt szó tegnap. Valaki a Murder kiállításon volt már? Elég látványos, meg rémisztő?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
a barátnőmék voltak, neki tetszett, izgalmas volt, de azt mondta, hogy jobbra számított, jobban is meg lehetett volna ezt csinálni. rémisztőnek nem volt rémisztő szerintevalaki a Murder kiállításon volt már? Elég látványos, meg rémisztő?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Sorozatgyilkosokról volt szó tegnap. Valaki a Murder kiállításon volt már? Elég látványos, meg rémisztő?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Igen egyébként a fősuliról nagyon sok fontos dolgot a fb csoportból tudok meg, és sok haverommal beszélek ott.
Ez a legnagyobb Amikor Juci ír Gizi üzenőfalára, hogy majd írj rám, mert akarok valami fontosat mondani és akkor ők ketten írnak vagy 10 kommentet, szívecskékkel meg 20 röhögősfejjel. Fú de felrugdosnám őketchosenone46 írta:meg a másik, hogy sokan nem képesek feldolgozni, hogy létezik privát üzenet is, de mondjuk ezek már szűrésre kerültek..[/color]
- chosenone46
majd meglesem őket is, ha lesz hozzá gyomrom.Casso írta:Van egy jó dokumentumfilm a sorozatgyilkosokról ajánlom figyelmedbe. Van még egy két durva név. Gacy,Fish,Chikatilo...
Victor írta:mindent lehet ésszerűen használni, nem magával a facebookkal van gond. aki meg csücsörít, pózol, posztolgat, hát egészségére, legyen ez a legnagyobb gondja.
én mondjuk attól kaptam frászt érettségi idején amikor az egyik csaj állandóan posztolta, fényképeket tett fel, hogy ő bizony milyen sokat tanul... de nem ítelek el senkit.
meg a másik, hogy sokan nem képesek feldolgozni, hogy létezik privát üzenet is, de mondjuk ezek már szűrésre kerültek..
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
engem jobban felhúznak ezek a lefordított mémek. némelyik már teljesen eltér az eredetitől, még csak nem is vicces már így, de megosztják 25 ezerszer. néha elgondolkozok, hogy lehet szűrni kéne az ismerőseim listáját, de eltartana pár napig mire a felesleget kitörölném.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én az ilyeneket egyből leveszem a falamról. nem tiltom le, hogyha röhögni akarunk haverokkal, vagy csak felsőbbrendűnek akarom érezni magam ezeknél, akkor meg tudjam nézni.Victor írta:+1. amúgy én nem szarozom, meg nem 'ítélem' el azt, aki fent van, egy az, hogy nincsen hozzá jogom, kettő az, hogy mindenkinek a saját szív - és magányügye, hogy mit használ és hogyan, de csak akkor látom értelmét, ha valaki így tartja kapcsolatait más városban esetleg országban lévő haverral, baráttal, rokonnal, vagy ugye már lassan az iskolai tanulmányokhoz is szinte elengedhetetlen a facebook, mert a tanárok is ott szoktak minden értesítést megosztani.Ezért nem kell azon a sz/ron fent lenni.
mindent lehet ésszerűen használni, nem magával a facebookkal van gond. aki meg csücsörít, pózol, posztolgat, hát egészségére, legyen ez a legnagyobb gondja.
a 800 ismerősömből kb már 100 le van így véve.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
+1. amúgy én nem szarozom, meg nem 'ítélem' el azt, aki fent van, egy az, hogy nincsen hozzá jogom, kettő az, hogy mindenkinek a saját szív - és magányügye, hogy mit használ és hogyan, de csak akkor látom értelmét, ha valaki így tartja kapcsolatait más városban esetleg országban lévő haverral, baráttal, rokonnal, vagy ugye már lassan az iskolai tanulmányokhoz is szinte elengedhetetlen a facebook, mert a tanárok is ott szoktak minden értesítést megosztani.Ezért nem kell azon a sz/ron fent lenni.
mindent lehet ésszerűen használni, nem magával a facebookkal van gond. aki meg csücsörít, pózol, posztolgat, hát egészségére, legyen ez a legnagyobb gondja.
Ezért nem kell azon a sz/ron fent lenni.pheco írta:Szerintetek miért van az, hogy egyes emberek facebookon 3 percenként posztolnak valamit? Vagy rak fel képet, hogy mit sütött, vagy magáról felrakja a 200. képet, vagy a kutyája, hogy milyen aranyos, vagy az új körméről stb stb. A másik halálom meg a folyamatos bejelentkezések vagy mi az isten az, hogy éppen hol és kikkel van. Nagyon felidegesítenek és a legrosszabb az egészben, hogy nem csak lányok csinálják ezt, hanem fiúk is persze ők nem a műkörmükről
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szerintetek miért van az, hogy egyes emberek facebookon 3 percenként posztolnak valamit? Vagy rak fel képet, hogy mit sütött, vagy magáról felrakja a 200. képet, vagy a kutyája, hogy milyen aranyos, vagy az új körméről stb stb. A másik halálom meg a folyamatos bejelentkezések vagy mi az isten az, hogy éppen hol és kikkel van. Nagyon felidegesítenek és a legrosszabb az egészben, hogy nem csak lányok csinálják ezt, hanem fiúk is persze ők nem a műkörmükről
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
feladatkezelőben ha leállítom a daemon tools-t, akkor sem engedni. daemon tools service-t meg nem találok...most lehet én vagyok a hülye, de nem vágom..Boky írta:feladatkezelővel
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- h3x0r
Ha rendesen Unmount-oltad es nem engedi letorolni, akkor inditsd ujra a gepet es mukodni fog.hala real írta:Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval?
- hala real
és azt hogyan? tényleg nem vágom, mert régebben ilyen nem volt.Kyller írta:Állítsd le a daemon tools service-ét.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Állítsd le a daemon tools service-ét.hala real írta:Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval?
- hala real
Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval?
Bundy a legnagyobb sorozatgyilkosként ismert a világon. Mindenki aki foglalkozott/foglalkozik a bűnüggyel ismeri a nevét. Elég cseles és ravasz ember volt. A börtönből is röhögve szökött meg.chosenone46 írta:az amerikai pszichóban említették talán Ted Bundy nevét (nembiztos, de úgy rémlik), na aztán én is utánaolvastam és ő is elég beteg egy elme volt, amúgy a mai sorozatok (gyilkos elmék) szerintem simán alapul veszi a pasas őrültségeit. de akármennyire, nézed a filmet, hogy miket csinálnak és van olyan aki ezeket tényleg megtette. egyszerűen beteg.
Van egy jó dokumentumfilm a sorozatgyilkosokról ajánlom figyelmedbe. Van még egy két durva név. Gacy,Fish,Chikatilo...