Ha a fenti nevekhez hozzávesszük még Jamest, Modricot, Kroost és Ramost nos meg is vannak a csapat, keret legfineszesebb, legtechnikásabb tagjai. Ha így nézzük és hozzájuk hasonlítjuk a wales-it; világos, hogy teljesen más stílust képvisel az emberünk, ugyanakkor ez szerintem nem feltétlenül baj és ennek ellenére is lehet hasznos, húzó tagja a csapatnak (amennyiben viszonylag konstansan hozná azt, amit tud és az erősségeinek megfelelően használják). Az már egy más kérdés és kevésbé örömteli, hogy ennek következtében mások esetleg háttérbe szorulhatnak (pl. Iscó), de erről véleményem szerint megint csak nem a játékos tehet, vagy la.is ez nem az ő közvetlen felelőssége!Tegnap,az a leegyszerűsített Ronaldo ahogyan vezette a labdát,mutatták lassításban,na az nem rúgta túl,nem akadt bele,Bale meg sokszor,mikor nagyon megtolja csak kapálózik utána...aztán lekeresztezik oszt annyi.
Nekem ezek az apró nüanszok hiányoznak,egyszerűen nem érzi azt a ritmust amit Ronaldo,Marcelo,Benzema vagy Isco diktál ott elől,nem vèletlen az hogy nèha fogja a fejèt az egyik,vagy csóválja a másik,mikor egy pofás támadás rajta megy el....nem ėrzi na,mondhat bárki bármit,ès soha nem is fogja.
Nézd Laca én elfogadom a véleményed és eszemben sincs e témában megtéríteni, szíved joga leírni a tagot, én azonban egyelőre még nem teszem. Az biztos, hogy tavaly az Ancelotti-féle Madrid jobb szélén azzal a bicskanyitogató hozzáállással megbukott (hozzáteszem ez a poszt továbbra is Achilles-pont a csapatban és talán James idomult hozzá leginkább); idén ugyanakkor teljes szabadságot kapott Beníteztől, majd év végén kiderül, hogy mennyire élt ezzel és hogy mennyire szolgált rá a beléje vetett bizalomra! Én a magam részéről továbbra sem várok tőle mást, mint hogy ezen az úton folytassa tovább, szerezze vissza az önbizalmát a pályán, élvezze a játékot és akkor a hasznos, jó megoldások és döntések is talán sűrűbben jelentkeznek majd nála. Mert abban teljes mértében egyetértek R.M.C.F kollégával, hogy a bukdácsoló, erőtlen, csetlő-botló béna Bale nem más, mint önmaga nevetséges paródiája és annál mindenképp több van ebben az emberben.
Viszonylag kevés meccs telt el szerintem az idényből, hogy az új szerepkörét tekintve túl sok pozitív, ill. negatív következtetést vonjunk le, így nekem egyelőre nem tűnt fel (bár annyira nem is figyeltem), hogy az eddigi megállapodás közte és Cristiano között változott volna-e az új idényben ; és a Sportingon kívül nagyon az átlövésekre sem voltunk még rákényszerítve (bár a Tottenham és a Betis ellen is szépen eltalálta a lasztit /még ha előbbi nem is feltétlenül minősült átlövésnek), így akár még igazad is lehet a későbbiekben, meglátjuk.Rėgen probálkozott sokkal tobb átlovèssel,most ezt sem nagyon látom.Odaált a szabikhoz mikor jo lábra jott ki neki,ezt sem látom.
Ès igen is,ha o akar lenni a vezèr ürü majd egyszer,vegye ki azt a kva labdát Ronaldo kezèbol,ha jo a szog,álljon bele akár a konfliktusba is,mert igy nem lesz belole semmi,hiába erolteti Rafa,(vagy inkább Perez)
Jó kérdés!Az utóbbi pár meccs jól sikerült neki,4 gp 2 gól.
Mi a probléma megint