Gőzöm sincs, hova férne el a Barca középpályáján, de akkor elsírom magam.Kerlon írta:Azt írha a telegraaf, hogy Frenkie De Jongot akarjuk a Barce orra elől elhappolni 80 millióért.
Vidal hátha elmegy Kínába Paulinho után sok pénzért, akkor elfér.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 24., hétfő 12:21
Gőzöm sincs, hova férne el a Barca középpályáján, de akkor elsírom magam.Kerlon írta:Azt írha a telegraaf, hogy Frenkie De Jongot akarjuk a Barce orra elől elhappolni 80 millióért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 24., hétfő 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 23., vasárnap 20:17
30%kal dragabb jegyekDupla D írta:Bár csak a látványterveket láttam, meg a videót nem vagyok azért maradéktalanul elégedett a projekttel. Az látszik, hogy nem balfasz építészek alkotják az irodát, aki tervezi.
A koncepció alapvetően jó szerintem, hogy valamelyest le akarják takarni az eddig pőrén kilátszó épületelemeket, amik nem adnak semmit hozná a látványához az épületnek, sőt el is vesznek belőle.
Viszont ez egy teljesen más stadion lesz, mint a mostani. Meg se próbál belőle megtartani elemeket, mint például az elég ikonikus tornyok. Ezt sajnálom.
De összességében nem rossz, baromi futurisztikusnak tűnik, ami tetszeni fog a sok ázsiai turistának, akik majd hozzák a sok lóvét.
Amit egyelőre nem értek, hogy jön ki a +150 millió évente. Úgy tudom szálloda nem lesz, talán a bevásárló központot belezsúfolják, az pedig mindig nagy profitot tud termelni, de ezen felül kíváncsian várom, mivel fogják lehúzni az odalátogatókat.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. szeptember 23., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 23., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 23., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. szeptember 23., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 23., vasárnap 17:35
Fúúú, nagyon jó ez a videó.
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. szeptember 23., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 14., péntek 11:51
ManUnal van gond, nem kezelik jol a szerződéseket.KAG írta:99,9%-val hosszabbítanak úgyis, de azért érdemes végigfutni a listán.
http://www.goal.com/en/lists/out-of-con ... vhipe8japx
Vannak rajta bőven nagy nevek, akik az utolsó évüket tapossák az aktuális kontraktusukban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 14., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. szeptember 12., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 12., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. szeptember 9., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 9., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 9., vasárnap 5:34
Mondjuk ha elnökbá megoldja ezt saját zsebből szponzor nélkül és még 1-2 bl-t berántunk regnálása alatt csak időkérdése,hogy mikor lesz az átépült bernabeuból Estadio Florentino Perez stadion szerintem az öreg is így kalkulálwZoLee7 írta:
én mondjuk örülnék ha sikerülne megtartani a stadion nevét és nem kellene "eladni".
HozzászólásSzerző: Toky » 2018. szeptember 9., vasárnap 2:13
Ha jól rémlik, akkor a ManU kap 120-at, de nem részesedik az eladott mezekből. Nálunk ez 40+részesedés. Tehát azért több, mint 40.Raúlito írta:Ha az Adidas nem akar éves szinten 80-100 millió eurót - vagy többet - fizetni a szerződés meghosszabításáért, akkor más mezbesszállítót kell keresni, hiába tart 99’ óta ez az együttműködés...
Az elmúlt évek mezszponzorációi alapján a Nike-val lenne érdemes tárgyalásokba bocsátkozni, mert az amerikai óriáscég nagy harcot vív a német mezgyártóval az európai dominanciárt.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. szeptember 8., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 8., szombat 14:35
Én New Balance és Nike között variálnék, de gondolom nálunk csak a Nike Adidas vonal lehetséges. Amúgy jelenlegi trendeknek megfelelően szerintem az új mezszponzor 80-120 millió per évet fog jelenteni, de még lehet többet is.realistahuni írta:Csabi írta:na, 2020 az nem vészes. majd a puma megadja a 100+ milliót
Én egy under armourt vagy niket adnék, szerintem fasza kis mezeket lehetne csinálni a csíkok nélkül.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 8., szombat 14:17
Milyen otthonosan mozgol a 100 millio euros spanyol hitelekben.Halfkey írta:Hitelt is rég vehettél fel Éves 60ra is jó az, persze az is elviselhető.Realista24 írta:Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem