Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 21., péntek 9:03

Last minute megérzés:

Barça-Dortmund
Bayern-PSG
Real-Chelsea
Atlético-MU

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 21., péntek 8:56

BBeno írta:mivel nekünk az lenne a legjobb ha a többi erős kiejtené egymást így nem kérdés hogy a MU-t akarom mmert mocskos gyengék, nem is értem miért nem őket akarja mindenki. RVP kiesett 6 hónapra elvieg. még csak góllövőjük sem lesz. jó ha Rooney lő nekünk két meccsen 1 gólt. Ronci meg oda vissza fog össz hármat pakolni.
Várjá!!!! Moyes azt nyilatkozta, hogy esélyesek a BL megnyerésére. Végül is igaza van, mert még pariban vannak :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 21., péntek 8:44

mivel nekünk az lenne a legjobb ha a többi erős kiejtené egymást így nem kérdés hogy a MU-t akarom mmert mocskos gyengék, nem is értem miért nem őket akarja mindenki. RVP kiesett 6 hónapra elvieg. még csak góllövőjük sem lesz. jó ha Rooney lő nekünk két meccsen 1 gólt. Ronci meg oda vissza fog össz hármat pakolni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 21., péntek 8:31

Ne vegyünk részt a BM felszopásában....fel vannak,és jók is,de elég. Nem ők a minden. Lesz aki kiveri őket.
Igen? Biztos? Én úgy tudom, hogy a Bayernnek alanyi jogon jár a döntő, a többi 7 csapat pedig idén azért versenyez, hogy ki kerüljön be a döntőbe, ahol kapnak egy ötöst a csodaBayerntől. Átvertek? :angry:

Én személy szerint erősebb csapatnak tartottam a csodaBarcát, aztán lám, még nekik sem jött össze a BL címvédés... Idén ráadásul annyira jó a mezőny a 8 között, hogy mindegyik csapat győzelme mellett lehet találni érveket.

Visszatérve a mai sorsolásra. Mivel úgy vélem, hogy bárkit elverhetünk és bárkitől ki is kaphatunk, nekem olyan ellenfél lenne az ideális, akinek fontos a 2 meccs közötti bajnoki. Ebből adódóan a Bayern és a PSG kiesett, ők leültethetnék az egész gálakezdőt, hiszen beleférne a bajnokság szempontjából. Ráadásul sem az Augsburg, sem a Reims nem túl acélos ellenfél. Nem szeretnék úgy járni, mint pár éve, amikor a Bayern - Barcelona - Bayern sorozat csinált ki minket, nem pedig az ellenfél.

Maradt 5 csapat: Barcelona, Atletico, MU, Chelsea, Dortmund. Ebből a körből a Barcelona és a Chelsea esne ki. Nekik sem tét nélküli a bajnoki, de azért egy Betis és egy Stoke otthon nem venne ki belőlük annyit, mint belőlünk a Sociedad.

A következő az Atletico Madrid lenne, akik otthon nyomják a Villarreallal. Ez nekik nehéz lesz, de nem szeretném kitenni a Realt - pláne most, hogy van 3 komoly sérültünk - egy ilyen szenvedélyes párharcnak. Nem találtam jobbat a bunkó szóra. :mrgreen:

Maradt a Dortmund és a MU. Közülük meg már mindegy.

Persze borul az egész, ha esetleg verjük a Barcát és a Sevillát a következő két körben, és még mellette bukik egyet az Atletico is a ligában. Akkor akár le is adhatjuk az Anoetában a meccset.

Ideális sorsolás, aminek nagyon örülnék:
Borussia Dortmund - REAL MADRID
Bayern München - Chelsea
Manchester United - PSG
Barcelona - Atletico Madrid

Amitől tartok, hogy lesz:
Manchester United - Borussia Dortmund
PSG - Barcelona
REAL MADRID - Chelsea
Bayern München - Atletico Madrid

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 21., péntek 8:28

Valahol található leírás a délben kezdődő sorsolásról? Az érdekelne,hogy pontosan mikor lesz a húzás,mennyit beszél a kopasz úriember előtte, csapatok bemutatása.. jó lenne tudni,hogy hogy menjek ebédszünetre, a sorsolásra vissza kell érni,vagy ha 12:15kor elkezdik akkor ráérek utána is :mrgreen:

Apropó, valaki dobna egy streamet majd?

Gyere Dortmund !!!! :rock:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 20., csütörtök 20:51

ziro4vr írta:AtmA-Bayernt adnám én is, ki lehet hozni a németeket a komfortzónából, Simeone szerintem gépfegyverrel tüzelné az embereit, nem mintha egy Costa/Turan számára szükséges lenne. Nyomás alatt megrogyasztható a Bayern, amit csinálnak azt meg csinálta már más jobban, és az a csapat sem volt verhetetlen. Bármennyire is közelít a két halmaz (egyik Pep elképzelése, a másik a játékosok minősége/szintje) szerintem nem lesz meg a tökéletes metszet.

Ne vegyünk részt a BM felszopásában....fel vannak,és jók is,de elég. Nem ők a minden. Lesz aki kiveri őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 20., csütörtök 15:16

AtmA-Bayernt adnám én is, ki lehet hozni a németeket a komfortzónából, Simeone szerintem gépfegyverrel tüzelné az embereit, nem mintha egy Costa/Turan számára szükséges lenne. Nyomás alatt megrogyasztható a Bayern, amit csinálnak azt meg csinálta már más jobban, és az a csapat sem volt verhetetlen. Bármennyire is közelít a két halmaz (egyik Pep elképzelése, a másik a játékosok minősége/szintje) szerintem nem lesz meg a tökéletes metszet.
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 20., csütörtök 15:08

mia san mia írta:
Géci írta:A német mentalitású hajtós focit ne keverd azzal amit most játszik a Bayern...
Nem feltétlen az Arsenal elleni 180 percből kell kiindulni. De kiindulhatunk abból is. Volt kb Londonban egy jó 15-20 perce az ágyúsoknak, Münchenben meg kb 10. Idén nem erőből próbál végigmenni a csapat a mezőnyön, hanem minden meccset kézben tartva. Tud ez a brigád olyan lendülettel játszani ami szükséges a címvédéshez.
Persze a történet nem ilyen egyszerű...
Sokaktól olvasom/hallom itt ott, hogy még a Pep Barcája sem tudott címet védeni. Na igen de az a Barca zsinórban kétszer döntőt játszani sem tudott. Remélem holnap jól alakul a sorsolás. Bár egy bizonyos logika mentén arra jutottam, hogy a Chelsea-t kellene kapnunk. Inkább még ebben a szakaszban és inkább két meccsen jöjjenek szembe, mint később. :)
(Ettől még mindig a MU-t akarom ! :D )
Majd, ha leiskoláznak egy Chelseat vagy akár majd minket változni fog a véleményem, de addig ameddig ilyen gyenge bundesligában brillíroznak, meg 10 emberrel játszó Arsenal ellen nyernek nem vonok le igazán nagy következtetést. Az a baj, hogy sok a csapatban az olyan játékos aki nem alkalmas arra a focira amit Pep nyomni akar. Amúgy szerintem most a Bayern megizzadna a Barca ellen, mert azt a focit amit a Bayern tol, azt a Barca még szar formában is jobban tolja, ha hajtanak...

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2014. március 20., csütörtök 14:28

Nem egy szint a két csapat.
Viszont pont azt a focit tolják a Chelsea mellett,ami legkevésbé feküdne a Bayern-nek. Az meg,hogy Pep jobb edző egyértelműen,mint Simeone,számomra elég erősen kérdéses.Az argentin a semmiből rakta össze a csapatát,ami játékosokra lebontva,bőven gyengébb,mint sok más európai élcsapat,de csapatként elképesztő erősek.Pepnek pedig tudjuk,hogy a Barcánál és a Bayern-nél milyen csapat áll(t) a rendelkezésére.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2014. március 20., csütörtök 14:24

El Unico írta: Az esetek 98%-ban azt csinálnak a pályán amit akarnak,ráerőltetik az akaratukat az ellenfélre,védekezésre kényszerítik őket,a labda felívelésére,belehajszolják őket a hibába.
Nem engedik kibontakozni az ellenfél játékát.
Összességében azt érzem, hogy a Madridnak nem tetszik és sokszor bajba is kerül ha ilyen csapat ellen kell játszani. PL: tavaly a Dormund. idén pedig okozott azért fejtörést rendesen az Atletico Madrid. Egyszerűen nem tudunk sokszor megbirkózni azzal, ha az ellenfél pitbull módjára jön ránk, szerintem ezen kéne valahogy változtatni. Ha meg nem tudunk akkor idén sem lesz 10. hiába mondjuk, hogy nagyon erősek vagyunk és nagy az egyensúly.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 20., csütörtök 14:16

Bayern-Atletico
Barca-Chelsea
Dortmund-ManU
PSG-Real

Elődöntőben pedig:
Dortmund-Real
Atletico-Chelsea

Ez lenne szerintem a legjobb.
A Münchennek nagyon kemény falat lenne a matracos brigád, és nem mellékesen az Atletico is szépen le lenne terhelve,ami a bajnokságban pontvesztések formájában meg is mutatkozhatna.Kőkemény taktikai csata Simeone és Pep között,ahol a kopasz talán el is vérezne.
Az Atletico soha a büdös életben nem fog továbbjutni két meccsen a Bayern ellen :lol: Nem egy szint a két csapat. Pep pedig jóval jobb edző,mint Simeone. Mindkettő nagyon jól tud motiválni,de Pepnek nagyobb rutinja van. A Bayern minden poszton jobb játékossal rendelkezik,Costanak momentuma se lenne...
:goat:

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2014. március 20., csütörtök 14:01

Bayern-Atletico
Barca-Chelsea
Dortmund-ManU
PSG-Real

Elődöntőben pedig:
Dortmund-Real
Atletico-Chelsea

Ez lenne szerintem a legjobb.
A Münchennek nagyon kemény falat lenne a matracos brigád, és nem mellékesen az Atletico is szépen le lenne terhelve,ami a bajnokságban pontvesztések formájában meg is mutatkozhatna.Kőkemény taktikai csata Simeone és Pep között,ahol a kopasz talán el is vérezne.
Barca-Chelsea szintén hasonló lenne,José miatt még külön pikantériája is lenne,és szerintem a Barcelonának itt véget is érne a BL,de addig is ők is veszíthetnének pár pontot a Ligában.
Dortmund-Manchester igazi megjósolhatatlan meccs lenne,két nem túl jó formában lévő csapat között,Klopp miatt inkább dortmundi továbbjutással.Aztán ennek a párharcnak a győztese lehetne a jolly az elődöntőben,persze csak ha nem úgy állnának hozzá az ellenfelek,mint mi tettük tavaly a dortmundi odavágón.
PSG-Real:nagyon jó meccsek lennének,hajtós,pörgős játékkal,sok góllal,és madridi továbbjutással.Ancelotti jól ismeri őket,Zlatan szerintem már túl van a csúcson,Blanc pedig nem egy klasszis edző.

Az elődöntőben nekünk jöhetne a joker,míg a másik ágon egy kőkemény Atletico-Chelsea párharc.Hogy a döntőben ki lenne a jobb ellenfél az nagyon nehéz ügy,mert egy meccsen láttuk,hogy mire képes az Atleti ellenünk,egy BL-döntőben nem nagyon kell ecsetelni,hogy ez hatványozottan igaz lenne.José pedig még nem veszített Bajnokok Ligája döntőt.Viszont ha bejutnánk a fináléba,akkor szerintem nincs az az isten,hogy ne nyerjük meg a tizediket.Méghozzá egy akkora Bale bombával,mint amilyet Zidane akasztott 2002-ben.Atyavilág,de régen volt már.

Na szóval ennyit az álmodozásról,de azért remélem az UEFA-nál is hasonlóan gondolkodnak,amikor megtervezik a "teljesen véletlenszerű" sorsolást.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. március 20., csütörtök 13:55

Géci írta:A német mentalitású hajtós focit ne keverd azzal amit most játszik a Bayern...
Nem feltétlen az Arsenal elleni 180 percből kell kiindulni. De kiindulhatunk abból is. Volt kb Londonban egy jó 15-20 perce az ágyúsoknak, Münchenben meg kb 10. Idén nem erőből próbál végigmenni a csapat a mezőnyön, hanem minden meccset kézben tartva. Tud ez a brigád olyan lendülettel játszani ami szükséges a címvédéshez.
Persze a történet nem ilyen egyszerű...
Sokaktól olvasom/hallom itt ott, hogy még a Pep Barcája sem tudott címet védeni. Na igen de az a Barca zsinórban kétszer döntőt játszani sem tudott. Remélem holnap jól alakul a sorsolás. Bár egy bizonyos logika mentén arra jutottam, hogy a Chelsea-t kellene kapnunk. Inkább még ebben a szakaszban és inkább két meccsen jöjjenek szembe, mint később. :)
(Ettől még mindig a MU-t akarom ! :D )

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 20., csütörtök 13:51

Ez nem hypolás,egyszerűen tényleg ennyire erős a Bayern. Nem verhetetlenek,nem kell szaros gatyával pályára lépni,de nem véletlenül tart tőlük mindenki. Az esetek 98%-ban azt csinálnak a pályán amit akarnak,ráerőltetik az akaratukat az ellenfélre,védekezésre kényszerítik őket,a labda felívelésére,belehajszolják őket a hibába.
Nem engedik kibontakozni az ellenfél játékát. Ez Pep stílusa,csak ez jobban megy neki a Bayernnel mint a Barcával. Kevesebbet járatják a labdát,nem centizik ki az utolsó passzokat is a gólvonalon,kevésbé játsszák ki sakk-mattra,többet vállalkoznak a távolról. :)

Vicc,hogy valaki azzal jön,hogy a tizenegyesig partiban volt az Arsenal. :lol: Már az szánalom,hogy az Arsenalnak szinte nem volt kidolgozott helyzete,egy tizenegyesben bízhattak :lol: Ennyire tellett a nagy Arsenaltól. A City megint nem tudott mit kezdeni velük. A Dortmund szintén nem bírta tartani a lépést velük,bár azért bátrabb futballal próbálkoztak,mint az angolok.

A Citynek hármat rúgtak idegenben,a Dortmundnak szintén,Moszkvában is hármat,Londonban kettőt rúgtak és egyet sem kaptak.

Követem a Bayern meccseit,mert ők a címvédők a BL-ben,ők a favoritok,ráadásul mixelek is rájuk rendszeresen. Ez van,el kell fogadni a tényt,hogy kurva erősek,és nagyon oda kell figyelni a taktika kidolgozásánál,a formaidőzítést jól ütemezni,a srácokat feltüzelni,a védelmet megszervezni.

Ez a véleményem a Bayernről.

Amúgy meg,a 10.-et nem adják ingyen,vért kell izzadni érte,de ha sikerül,az hatalmas fegyvertény lesz,óriási siker. Nagyszabású ünneplés a Cibelesen,több tízezer Madridistával,a játékosokkal... ááá... CÉLBA KELL ÉRNÜNK SRÁCOK :shifty: Vamos Real Hasta el final!
:goat:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 20., csütörtök 13:47

Realista24 írta:
csak a tavasz számit.
csakatavasz&csakabéel :salute:
Viszont a sérülés előtti Karim kulcsfontosságú, így nagyon remélem, hogy rendben lesz.
baromság a csakabéell, hagyd el a topikot, felszólitalak. triplát akarok, most még van rá esély, mindent oda kell tenni.
(marcelo úgyis egész ősszel alibizett, ő nem fog a vébére fáradtan menni, ellentétben madridos csapattársaival, szóval vinni kell a triplát, brazil barátaim meg viszik a vébét is. flawless :mrgreen: )
karim meg az, aki marceloval együtt a kreativitást dobja be a közösbe, de én a 2 kv, illetve a kp miatt jobban izgulok, nem a támadásokkal lesz a baj sztem.
Kép
Kép
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 20., csütörtök 13:14

dannen írta:
Realista24 írta:Viszont a sérülés előtti Karim kulcsfontosságú, így nagyon remélem, hogy rendben lesz.
az már tuti, hogy hétvégén ott lesz?
A mai napon teljes értékű edzésmunkát végzett a hírek szerint. Ez szerintem azt jelenti, hogy igen :)
hunmadridista írta:Chelsea: nagyon kevés gólos meccs lenne, ha lenne egyáltalán gól, megfojtanák a játékunkat + tuti leparkolnák a buszt is+ ott van Mou is aki tuti kiakarna cseszni velünk, igazi vértpisálós meccs lenne
Nagy előny a bunker ellen, hogy van 1-2 olyan játékosunk akik fel tudnak bontani ilyen védelmeket. A másik, hogy van 2 olyan játékosunk akik át is lőnek rajtuk :D

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 20., csütörtök 13:07

realistahuni írta:
Továbbra sem félek tőlük különösebben, nyilván jók, de Pepnek ugyanúgy megvannak a hülyeségei, ahogy eddig is megvoltak. Kicsit változatosabb a játékuk, mint a Pep-féle Barcának, de amikor 8-an támadnak majd és elvesztik a labdát, akkor ott bizony 2 jó passzal mehet is 1vs1-ben Bale vagy Cé.
Irányítani fogják a meccset, mert uralni fogják a kp-t, és az nekünk pont elég baj. Persze benne van a hiba, de én ahogy ismerem a bajorokat a Real ellen mindig kegyetlenül fel tudnak pörögni. Mi meg görcsölünk és hibázunk olyankor, lásd a két évvel ezelőtti meccset. Összesen volt jó 30-40 percünk akkor is a 210-ből.
A német mentalitású hajtós focit ne keverd azzal amit most játszik a Bayern...

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 20., csütörtök 13:02

Dortmund: Nagy adok-kapok lenne, sok gólos meccsek, most szerintem most mi jönnénk ki belőle jól és a tavalyik visszavágás lehetősége is meglenne

MU: Nekik az utolsó szalmaszál most a BL, lehet a tegnapi meccs nagy vízválasztó volt számukra és beindulnak, + a tavalyi miatt tuti fűti őket a revans, ennek ellenére szerintem tovább mennénk ellünk

PSG: a tavalyinál jobbak, bár nagy ellenfél ellen még nem mérettettek meg idén, ellenük is szerintem látványos meccseket játszanánk + nagy előny, hogy Ancelotti ismeri őket

Atletico: verekedős, brusztolós, színészkedés, sok lapos, kiállításos párharc lenne, szerintem tovább mennénk ellenünk, igaz a fél csapat eltiltás közelében, vagy alatt lenne utána

Barcelona: már nem a csodacsapat, de a nagy meccsekre tuti felszívják magukat +ott a Messi faktor is, valamint nagyon nem akarnék a 3. fronton is megmérkőzni ellenük, az összes színtéren úgysem győznénk le őket, ahogy ők sem csinálták meg 2011-ben ellenünk, pedig akkoriban voltak a csúcson

Chelsea: nagyon kevés gólos meccs lenne, ha lenne egyáltalán gól, megfojtanák a játékunkat + tuti leparkolnák a buszt is+ ott van Mou is aki tuti kiakarna cseszni velünk, igazi vértpisálós meccs lenne

Bayern: Jelenleg a világ legjobbja, őket 1 körig még kerülni kéne...elődöntőben talán jöhetnének, mert én sokakkal ellentétben nem várom őket a döntőbe, max. elődöntő + ugye rajtuk van a címvédők átka, már ha létezik ilyen

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 20., csütörtök 12:54

Továbbra sem félek tőlük különösebben, nyilván jók, de Pepnek ugyanúgy megvannak a hülyeségei, ahogy eddig is megvoltak. Kicsit változatosabb a játékuk, mint a Pep-féle Barcának, de amikor 8-an támadnak majd és elvesztik a labdát, akkor ott bizony 2 jó passzal mehet is 1vs1-ben Bale vagy Cé.
Irányítani fogják a meccset, mert uralni fogják a kp-t, és az nekünk pont elég baj. Persze benne van a hiba, de én ahogy ismerem a bajorokat a Real ellen mindig kegyetlenül fel tudnak pörögni. Mi meg görcsölünk és hibázunk olyankor, lásd a két évvel ezelőtti meccset. Összesen volt jó 30-40 percünk akkor is a 210-ből.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 20., csütörtök 12:47

Na ez nem lesz gyenge kőr az tuti... Reggel meglepetten láttam, hogy nyert a MU meg a Zenit is, bár nekik ez kevés volt. Én egy ilyennek örülnék:

Real Madrid - Dortmund
Bayern - Chelsea
PSG - Barca
AtMa - MU

Vissza: