Grat!Dupla D írta:Felvétel?
Nekem sikerült, szeptembertől BME-ÉSZK.
Nekem is megvan, szeptembertől ELTE-BTK, skandinavisztika.
438 volt a ponthatár, nekem 442 lett, úgyhogy necces volt...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 24., szerda 21:13
Grat!Dupla D írta:Felvétel?
Nekem sikerült, szeptembertől BME-ÉSZK.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 24., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 24., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 24., szerda 16:57
isten vagy, ezt kerestem! kösziferni írta:azt én el nem hiszem, hogy nem ismerted ezt a videót (vagyis hát ez csak egy részlet)...R.M.C.F írta:Micsoda video... és hány és hány ilyen simli volt bazzeg.....és felálltunk...és mentünk....és győztünk.
egy óriási edző és egy óriási cenyó diadala....meg az akaraté és a hité.
Gazooly's Real Madrid 30th Liga Title movie
itt az egész, a Real-Barca 3-3 és onnantól a nem tudom hány meccs van benne, 38 perc, én már rengetegszer végignéztem, zseniális
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 24., szerda 16:56
Örülök, hogy mutatni tudtam Neked is valami újat Igazából ez egy hosszabb összevágott videóból részlet (Úgy az igazi ez a videó), amit letöröltek. (Talán valami Barcás) Nekem gépen megvan, dehát azt linkelni nem tudomR.M.C.F írta:Micsoda video... és hány és hány ilyen simli volt bazzeg.....és felálltunk...és mentünk....és győztünk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 24., szerda 16:54
azt én el nem hiszem, hogy nem ismerted ezt a videót (vagyis hát ez csak egy részlet)...R.M.C.F írta:Micsoda video... és hány és hány ilyen simli volt bazzeg.....és felálltunk...és mentünk....és győztünk.
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 24., szerda 16:42
Én is így vagyok ezzel.. nézem a tv-t valamelyik nap.. és még az uton a csöves (kb úgy nézett ki) is azt nyilatkozza , hogy már alig várja, hogy megszülessen a gyerek.. nem tud ettől aludni se, annyira izgul.. na itt fogtam és kikapcsolatam a tv-t.. eleve nálam már betelt a pohár azzal h az esküvőt közvetítette a tv..raul0791 írta:Én vagyok az egyedüli, akit hihetetlen mód irritál, ez a hype a királyi újszülött körül? meg úgy az egész királyi intézményt rühellem, kapja a font milliárdokat arra, hogy királynősködik II. Erzsébet. A kisgyerek is megszületett, innentől gondja nincs neki... felfoghatatlan, és ökölbe szorul a kezem.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 24., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 24., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 24., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 24., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 24., szerda 12:21
Par napja en is megkerdeztem, azt mondtak, hogy nemsokara lesz, de meg dolgoznak rajtaArpinho írta:Más: A régi oldalon (amit nem nevezünk nevén) volt multimédia fülecske, ahova fel voltak töltve a meccsek, voltak dokumentumfilmek, stb... Az itt nem kivitelezhető?
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 24., szerda 12:11
Egyetértek! Én Vajdaságban élek, és itt is csak Barcás, esetleg Manchesteres cuccok vannak Úgytűnik nem menő mostanság Madridistának lenni.Géci írta:Annyira kivan a f szom, hogy akármerre megyek boltba, minden fele barca táska meg ágyhuzat meg minden sz r, de Realost nem találok sehol. Annyira felcsesz már, hogy hihetetlen
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 24., szerda 8:41
életedet befolyásoló tényezők a napokban. én is szurkolok mindekinek és ezt is kérem tőletek, hiszen elmondhatatlanul fontos, hogy bekerüljek/kerüljünk.Marky írta:minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.GT37 írta:holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 23., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 23., kedd 22:50
tanulót nem szondáztatjákMarky írta:minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 23., kedd 22:47
minden sorstársamnak szorítok én is, a gondom annyi, hogy nem ihatok mert csütörtökön forgalmi vizsgázok 9től csodálatos az időzítés.GT37 írta:holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne!
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 23., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 23., kedd 19:30
barcas vagy, szoval ne remenykedj nagy szurkolasbanGT37 írta:Más: holnap derülnek ki a ponthatárok, szurkolok minden felvételizőnek, hogy bekerüljön oda, ahová szeretne! Ti is szurkoljatok nekem.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 23., kedd 19:26
Már most is majdnem az vagyok, jövőre szerintem nagyobb fanatikus leszek, mint ti.mocsok írta:hát amúgy te jövőre már úgyis madridista leszel szerintem, szóval legalább számítani fognak a szavazataid.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem