Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Igazából kéne egy Barca-Bayern meccs ,hogy kiderüljön,hogy Pep elrontotta-e őket, vagy csak elsajátitatta velük a tiki-takát...Mert a Barca ellen Tiki-takában nem nyernének szerintem, ezért ott csak vissza kéne állni a tavalyi felfogásra, ha két fajta stílust tudnának nyomatni (tavalyit és a Pep félét) és váltani mikor melyikre van szükség, az rohadt nagy fegyvertény.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Manapság mondjuk nem tudom, hogy ki az aki nem a sablonsz*rt nyomatja...Momentán sem mi, sem a barca nem különb, hogy a többiről már ne is beszéljünk.Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én az ideiről beszéltem.Mert a tavalyiba volt dinamika szó se róla.De amit idén láttam tőlük,(nem sok meccset igaz,néhányat a bundásban meg a BL-ben),az csak mismásolás...de amit tavaly játszottak az a barca féle tiki-takával pont szembe ment.
Félreértés ne legyen,ezzel a csapattal is lehet nyerni....bármikor.Csak szórakozni nem lehet a meccsen.Ha csak nyilván valaki nem bajor szurker.Mert annak biztos tetszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mocsok
az..a foci szégyene...adamzz írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
nem játszanak mindig így, de idegenben az a 2-0 több mint megfelelő.
inkább az volt a szánalmas, hogy az arsenal ennyit tudott kihozni magából.
egyébként semleges nézőként valóban "nézhetetlen szar" volt, de szerintem ezt a bayern játékosokat nem hatja meg.
eléggé tartok ettől a bayerntől. remélem nem nyerik meg idén is.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
azért ez erős voltmorientes írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebben nem értek egyet. A Bayern jó focit tol, ezt ne vegyük el tőlük. Idén nem sok meccsüket láttam de amit tavaly játszottak az a barca féle tiki-takával pont szembe ment. Direkt, lendületes, iszonyú erőszakos és ötletes foci volt. Szeretném én ha a real egyszer igy játszana. Most csak az irigység beszél sokunkból.. Nem lesz szégyen ha duplázni fognak, sőt, az papirforma lesz kb. De szerencsére ez a BL, itt a papirforma mit sem számit..morientes írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
- morientes
Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Kár Özilt szidni. Normál esetben ez nem tizi, hanem szabadrúgás kifelé les miatt.
Ami Kroos-t illeti, valóban 2015 ig van csak szerződése, de marasztalják és neki sincs oka váltani. Ő lesz az új Basti uh. Uliék nem fogják elengedni. Erre mondta Kalle, hogy "akaratunkon kívül nem válunk meg senkitől".
A sajtó fújja föl ezeket a dolgokat rendre. Mandzu is ki lett téve a keretből erre jajj mellőzötté vált stb. stb. Kroosra is mindenki elkezdte mondani, hogy mellőzött. Az ilyen firkászok megnézhetnék ki hány percet játszott a szezonban.
Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok.
Egy gól kell otthon és akkor minden bizonnyal továbbmegy a csapat.
Ja és Robben pedig nem köpött. Egyrészt Sagna és az ott érkező csapattársa leverte volna a holland fejét, másrészt Sagna nyilatkozta, hogy nem köpte le Arjen.
És még egy ja: NEUER !!
Ami Kroos-t illeti, valóban 2015 ig van csak szerződése, de marasztalják és neki sincs oka váltani. Ő lesz az új Basti uh. Uliék nem fogják elengedni. Erre mondta Kalle, hogy "akaratunkon kívül nem válunk meg senkitől".
A sajtó fújja föl ezeket a dolgokat rendre. Mandzu is ki lett téve a keretből erre jajj mellőzötté vált stb. stb. Kroosra is mindenki elkezdte mondani, hogy mellőzött. Az ilyen firkászok megnézhetnék ki hány percet játszott a szezonban.
Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok.
Egy gól kell otthon és akkor minden bizonnyal továbbmegy a csapat.
Ja és Robben pedig nem köpött. Egyrészt Sagna és az ott érkező csapattársa leverte volna a holland fejét, másrészt Sagna nyilatkozta, hogy nem köpte le Arjen.
És még egy ja: NEUER !!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8467_n.jpgNeuer és Özil.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem meg ez a Bayern konkrétan jobb, mint a tavalyi. Egy dologban állnak szarabbul, a sérülésekben. Amúgy nem tudom mitől gyengülhettek volna, igazolás piacon hoztak két iszonyú tehetséges játékost, a keretben sok a fiatal, akik egy évvel tapsztaltabbak lettek, megtanultak nyerni, olyan meghatározó játékosuk, akiknél ez a plusz egy év már korban sok lenne, nem nagyon van.Riberyék 30 évesen még hozni tudják a szintet.
Guardiola hozott új impulzusokat, abszolút nyerő típusú edző.
Szóval nem tudom miért lennének gyengébb, tényleg csak a sérülések hátráltatják őket. Egy kicsit kevesebb talán a lendület, de több a stabilitás.
Nálam ők vannak a toppon, ettől függetlenül persze verhetőek, ahogy tavaly is előfordulhatott volna ez. Nekünk is lenne bőven esélyünk ellenük, még ha valamivel azért inkább őket tartom az erősebbnek.
Guardiola hozott új impulzusokat, abszolút nyerő típusú edző.
Szóval nem tudom miért lennének gyengébb, tényleg csak a sérülések hátráltatják őket. Egy kicsit kevesebb talán a lendület, de több a stabilitás.
Nálam ők vannak a toppon, ettől függetlenül persze verhetőek, ahogy tavaly is előfordulhatott volna ez. Nekünk is lenne bőven esélyünk ellenük, még ha valamivel azért inkább őket tartom az erősebbnek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kicsit máshogy fejezem ki magam. Amint megszűnik a terület, megáll a tudomány. Egyébként meg látom, hogyan játszanak, próbálkoznak, kevés sikerrel.heccsat írta:Mondjuk kb. pont azt a két angol csapatot emelted ki, akik nem ezt játsszák. Ettől függetlenül nem egy szint a spanyol top csapatokkal és a bayernnel ezek a csapatok. De azért pont a City és az Arsenal az, aki próbál focizni is, nem csak 90es évek angol fociját erőltetni.Realista24 írta:Az egész Arsenal túl van lihegve, pont úgy, mint a City. Angliában vígan megélnek. Belerúgnak két nagyot, fejet leszegik, elfutnak a szélen, beadják, aztán majd valaki érkezik vagy nem. Néha egy átlövés, aztán meg is vagyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mocsok írta:elég csalódott vagyok.
a city-barcát és az arsenal- bayernt is nagyon vártam már. azt hittem jó meccsek lesznek, végre itt a bl kieséses szakasz.
erre mind a két meccs egy unalmas, lötyögős bullshit volt.
a két idegenbeli csapat tolta a szokásos játék- és fociölő szarját, amitől az egész élettől elmegy a kedvem, nemhogy a meccsnézéstől. ezek az angol csapatok meg gyengék ahhoz, hogy kezdjenek ez ellen valamit. az ember azt várná, hogy a pl-ből jövő csapatok majd futnak, szerelnek, támadnak, hajtanak végig. de nem, sétálgatva nézik, ahogy előttük passzolgatnak oldalra.
Azért az a két piros lap (bár jogosak volt) rendesen betett a meccseknek.A city talán nem jutott volna többre, de szerintem az arsenal megfoghatta volna a bajorokat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Mondjuk kb. pont azt a két angol csapatot emelted ki, akik nem ezt játsszák. Ettől függetlenül nem egy szint a spanyol top csapatokkal és a bayernnel ezek a csapatok. De azért pont a City és az Arsenal az, aki próbál focizni is, nem csak 90es évek angol fociját erőltetni.Realista24 írta:Az egész Arsenal túl van lihegve, pont úgy, mint a City. Angliában vígan megélnek. Belerúgnak két nagyot, fejet leszegik, elfutnak a szélen, beadják, aztán majd valaki érkezik vagy nem. Néha egy átlövés, aztán meg is vagyunk.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- mocsok
elég csalódott vagyok.
a city-barcát és az arsenal- bayernt is nagyon vártam már. azt hittem jó meccsek lesznek, végre itt a bl kieséses szakasz.
a két idegenbeli csapat tolta a szokásos játék- és fociölő szarját, amitől az egész élettől elmegy a kedvem, nemhogy a meccsnézéstől. ezek az angol csapatok meg gyengék ahhoz, hogy kezdjenek ez ellen valamit. az ember azt várná, hogy a pl-ből jövő csapatok majd futnak, szerelnek, támadnak, hajtanak végig. de nem, sétálgatva nézik, ahogy előttük passzolgatnak oldalra.
- morientes
Mert ő Özil.Ő még a tizenegyest is olyan elegánsan tudja kihagyni,ahogy senki más...szóval egy kihagyott tizenegyes, ami kb. a csapatának a minimális reménysugarával egyenlő, nem elég, hogy valaki teljesítménye rossz legyen? mesélj még :lol:
Sztm a tavalyi bayern eg y hangyányival erősebb volt,de még azért mindig europa legjobban összerakott csapata.Egy meccsen lehet hogy jók lennénk,talán,de az oda-vissza meccstől óvnám azért még magunkat.Persze....a foci kiszámíthatatlan de talán még nem nekünk állna a zászló....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Adom. Ugyanakkor sokszor nekem is az volt az érzésem és már nem először idén, hogy ez a mostani Bayern tényleg egy Pep-féle "Csoda Barca" 2.0 gyengébb, lassabb passzjátékkal; de picit több széljátékkal, egy mélyebb kerettel, jobb kapussal, német mentalitással (+ erősebb fizikum) és több átlövéssel egyelőre --> de a taktika, a letámadás, a kivárás, a leteszem-visszateszem stb. és az első 20 perces kihagyás, üresjárat szinte egy az egyben a korábbi évek Barcáját idézte. Nagyon bivaly csapat, de ők sem legyőzhetetlenek; mindenesetre la. az elődöntőig jobb lenne elkerülni őket biztos ami biztos alapon... De véleményem szerint a Chelsea, a Barca, a PSG és a Real is jobb eredményre, játékra képes ellenük, mint ez a foghíjas (Ramsey, Walcott off, illetve klasszis csatár, kispad hiányos) Arsenal! Tegnapelőtt a City ugyanez, Pelle-Demichelis faktor ide vagy oda; egy egészséges Agüero, Nasri, Fernandinho hármassal azért bőven erősebb lett volna az a kék-fehér alakulat.Írják páran, hogy a pirosig gyenge volt a Bayern, Pep kiherélte, stb. Mihez képest? Presszionáltak, kivártak, tudták, hogy az Arsenal úgysem fogja 90 percen keresztül bírni. Meg idegenben voltak, hova siessenek? Vártak az alkalomra, megjött, éltek vele.
Továbbra sem szeretnék a Münchennel találkozni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még, ha gyengültek is a tavalyihoz képest, akkor is Európa 90%-a előtt járnak. Egy meccsen persze lehet bármi, de az a mentalitás, ami jellemzi őket, ahogy fel tudják szívni magukat, az félelmetes.Ebben rengeteg az igazság, de szerintem a Bayern is túl van egy kicsit lihegve, mert őket se láttuk még komoly csapat ellen 90 percig játszani és szerintem gyengébbek, mint a tavalyi Bayern ezek ellenére mondjuk én is elkerülném őket, mert még mindig félkész csapat vagyunk és a Bayern komoly favorit idén is.
Viszont azt sem merem kijelenteni egyértelműen, hogy a döntőben mi hagynánk el vesztesen a pályát, mert tetszik, ami kezd kialakulni. Két meccsen viszont bőven őket látom favoritnak, egyelőre mindenki ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sanogonak is volt két veszélyesebb momentuma, szóval nem egy 11-es határozza meg a meccset, ha elhiszed, hogy van keresnivalód a meccsen, már pedig elég elszántak voltak addig.Boky írta:szóval egy kihagyott tizenegyes, ami kb. a csapatának a minimális reménysugarával egyenlő, nem elég, hogy valaki teljesítménye rossz legyen? mesélj mégKerlon írta:Az egész Arsenal visszaesett. Ramsey volt az igazi mozgató rúgó, Özil csak egy láncszem, aki épp úgy akadozik, mint a többi, ha nincs, ami tökéletesen hajtja. Fel lehetne sorolni bárkit, a különbség, hogy őket nem nyomja egy 50 milliós teher.
Komolyabb momentuma az egész Arsenalnak nem volt a rote karte után, addig meg nem voltak rosszak, Özil se.
Ebben rengeteg az igazság, de szerintem a Bayern is túl van egy kicsit lihegve, mert őket se láttuk még komoly csapat ellen 90 percig játszani és szerintem gyengébbek, mint a tavalyi Bayern ezek ellenére mondjuk én is elkerülném őket, mert még mindig félkész csapat vagyunk és a Bayern komoly favorit idén is.Realista24 írta:Az egész Arsenal túl van lihegve, pont úgy, mint a City. Angliában vígan megélnek. Belerúgnak két nagyot, fejet leszegik, elfutnak a szélen, beadják, aztán majd valaki érkezik vagy nem. Néha egy átlövés, aztán meg is vagyunk.
Amint taktikázni kéne, gondolkodni, megáll a tudomány.
Írják páran, hogy a pirosig gyenge volt a Bayern, Pep kiherélte, stb. Mihez képest? Presszionáltak, kivártak, tudták, hogy az Arsenal úgysem fogja 90 percen keresztül bírni. Meg idegenben voltak, hova siessenek? Vártak az alkalomra, megjött, éltek vele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az egész Arsenal túl van lihegve, pont úgy, mint a City. Angliában vígan megélnek. Belerúgnak két nagyot, fejet leszegik, elfutnak a szélen, beadják, aztán majd valaki érkezik vagy nem. Néha egy átlövés, aztán meg is vagyunk.
Írják páran, hogy a pirosig gyenge volt a Bayern, Pep kiherélte, stb. Mihez képest? Presszionáltak, kivártak, tudták, hogy az Arsenal úgysem fogja 90 percen keresztül bírni. Meg idegenben voltak, hova siessenek? Vártak az alkalomra, megjött, éltek vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szóval egy kihagyott tizenegyes, ami kb. a csapatának a minimális reménysugarával egyenlő, nem elég, hogy valaki teljesítménye rossz legyen? mesélj mégKerlon írta:Az egész Arsenal visszaesett. Ramsey volt az igazi mozgató rúgó, Özil csak egy láncszem, aki épp úgy akadozik, mint a többi, ha nincs, ami tökéletesen hajtja. Fel lehetne sorolni bárkit, a különbség, hogy őket nem nyomja egy 50 milliós teher.
Komolyabb momentuma az egész Arsenalnak nem volt a rote karte után, addig meg nem voltak rosszak, Özil se.