Bajnokok Ligája
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ezt nem hiszem el, 2x döglik be a stream mindkétszer ez alatt gólt lő a BM...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem is tudtam, hogy ez 10 ember ellen egy BL-címvédőnek dicsőség, ilyen kerettel...petiamadridista írta:tessék a kettő itt is megvan közte, akárcsak tavaly.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
10 ember ellen gratulálok nekik. 11 vs 11-ben semmivel nem voltak jobbak.petiamadridista írta:tessék a kettő itt is megvan közte, akárcsak tavaly.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
tessék a kettő itt is megvan közte, akárcsak tavaly.
-
Sokkal nézhetetlenebb, és a védelme sem olyan mint volt... Bundesben ez elég, de címvédés szerintem (és remélem) nem lesz...'shutterisland írta:azért várjunk még azzal, hogy gyengébb ez a bayern, vagy nem.
egyrészt az arsenal is jobb, mint tavaly volt, nehezebb dolguk van, másrészt hiányzik ribery meg scweini ha jól tudom, sérülés miatt.
meg egyébként is, tavaly a "csodabayern" otthon könnyen ki is eshetett volna ellenük, hisz 0-2 lett.
hopp, közben az atletico...az szép, hogy eddig 4 meccs, 4 vendég győzelem a bl-ben.
Remélem kövi héten is vendégek nyernek
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Tavaly emberelőnyben kitömték volna őket, mint jenki a hálaadásnapi pulykát. Most meg körbe-körbe b*zizzák a lasztit.petiamadridista írta:hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
jelen pillanatban az ágyúsok csak nézegetik a lasztit, a kérdés csak az, hogy mikor ver még egyet a BM és ezzel le is tudja az egész párharcot egy tavalyinál azért összeszedettebb Arsenal ellen.
Az Arsenal, ha nem 9 és fél emberrel lenne pályán, talán egy ikszre is jó lenne.
-
Erre ez a gyökkettő Costa talál egy gólt...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért várjunk még azzal, hogy gyengébb ez a bayern, vagy nem.
egyrészt az arsenal is jobb, mint tavaly volt, nehezebb dolguk van, másrészt hiányzik ribery meg scweini ha jól tudom, sérülés miatt.
meg egyébként is, tavaly a "csodabayern" otthon könnyen ki is eshetett volna ellenük, hisz 0-2 lett.
hopp, közben az atletico...az szép, hogy eddig 4 meccs, 4 vendég győzelem a bl-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. február 19., szerda 22:28-kor.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én még mindig nem tudom, hogy lehet ezt köpésnek nézni. egyetlen csöpp volt, ami az álláról esett le. előtte meg megveregeti az oldalát, hogy rendben van-e. ha köpött volna, akkor az nagyobb mennyiség lenne. de ez még mindig egy csepp.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Amikor visszaolvastam már nem tudtam szerkeszteni...TBone írta:lécci neGéci írta:
Így azért nem tolyom tőlük össze a bokám
a tavalyi bayern szerintem is jobb volt, bár a továbbjutás ennek ellenére valószínű meglesz így is. a matracosoknak meg jó lenne 1-2-t lyukasztani azért...seedorfot be
A milan meccset nézem, és örülök neki, hogy Seedorf kicsit gatyába rázta a milánt. Egész jók szerintem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
okok... 10 ember ellen nem tud mit csinálni a Bayern. Ne szépítsük, ezt a tavalyi simán megverné. Túlszínezik, ez eddig csalódás nekem, sokkal többet vártam tőlük. Mondjuk ez csak jó lehet majd a későbbiekben. Bár az is lehet, hogy ez csak 1 meccs.petiamadridista írta:hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
jelen pillanatban az ágyúsok csak nézegetik a lasztit, a kérdés csak az, hogy mikor ver még egyet a BM és ezzel le is tudja az egész párharcot egy tavalyinál azért összeszedettebb Arsenal ellen.
Amúgy meg 10 emberrel mit csináljon az Arsenal? 0-1-el még van esély, ha kinyílnak és kapnak még egyet, akkor valószínűleg vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
10 emberrel van az Arsenal. Tavalyi Bayern már vert volna 2-3 gólt. Egyenlő létszámnál még nem volt jobb a Bayern egy fokkal se.petiamadridista írta:hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért az emberelőny igen sokat jelent jelen esetben.hagyjuk már...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hagyjuk már...Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
lécci neGéci írta:
Így azért nem tolyom tőlük össze a bokám
a tavalyi bayern szerintem is jobb volt, bár a továbbjutás ennek ellenére valószínű meglesz így is. a matracosoknak meg jó lenne 1-2-t lyukasztani azért...seedorfot be
robbenre ezt az XS-es mezt szerintem külön ember adja fel és veszi le a meccs után
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2014. február 19., szerda 22:22-kor.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szegény barca is pep miatt nem volt sikeres
Hátul azért be lehet őket fűzni. Tavaly már az is nagy szó volt, ha sikerült átjutni a Schwein-JM duón. Ezt a kettőst pl. teljesen kiherélte. De nem baj, csinálja, CR baromi értékeli majd, hogy nem Lahm-ot kell befűzni, hanem Rafinhát
Robben téma: köpés volt, nem kérdés. De a 10 meccs túlzás. Lábtörésekre osztogatnak 10 meccseket.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
basszus, megint a Barca van pályán?...
ugyanazt az unalmas semmit nyomja a bájern
ugyanazt az unalmas semmit nyomja a bájern
-
Egy is jó lenne már, de majd Seedorf beáll és ver eggyet...tubatibi írta:Amúgy most jár a Milannak a taps...esküszöm....
vágjanak pár gólt...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszi.Remy írta:Szimplán leköpte a fekvő Sagnat...Nzedge írta: Nem tudom megnezni telorol. Mit csinalt az oreg?
Majd meglesem azért a vidit is. Kiváncsi vagyok lesz e következménye..
Amúgy ezért örültem, hogy Pep ment a Bayernhez.. Gyengültek a bajorok.