nmate írta:Most elkezdtem olvasni a régi szamárpad topicot, anyám mik voltak ott Minden második bejegyzés R.M.C.F meg hehe. Meg réj.
Jó kis időtöltés ez a szamárpad...
"petejke
idő: 2010.11.29. - Végleges
ok: nyert a Barca."
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 7., vasárnap 21:00
nmate írta:Most elkezdtem olvasni a régi szamárpad topicot, anyám mik voltak ott Minden második bejegyzés R.M.C.F meg hehe. Meg réj.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 7., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 7., vasárnap 20:38
amúgy sajnos ja.GT37 írta: Tévesen.
(Peace.)
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 7., vasárnap 20:19
Igen, de direkt figyeltem rá, hogy csak olyan mértékben (vagy még annyira sem), mint előtte Csabi, de az persze senki szemét nem böki.Galacticos írta:lehet mert kicsit személyeskedtél benne nem?boomer írta:Az milyen, hogy indok nélkül törlik a kommentem, mert nem tetszett a tartalma?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 7., vasárnap 20:15
lehet mert kicsit személyeskedtél benne nem?boomer írta:Az milyen, hogy indok nélkül törlik a kommentem, mert nem tetszett a tartalma?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 7., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 7., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 7., vasárnap 20:08
Őket hívjuk provokátoroknakGT37 írta:Tévesen.mocsok írta:ja, én még nem is mondtam.
én a normálisakhoz sorolom magam.
(Peace.)
Én a barçásokhoz sorolom magam, az egy külön csoport, nem?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 7., vasárnap 20:05
Tévesen.mocsok írta:ja, én még nem is mondtam.
én a normálisakhoz sorolom magam.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 7., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 7., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 7., vasárnap 15:03
Sör.Kerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 7., vasárnap 14:58
Szerintem a halászlé és a gulyásleves(babgulyás) verhetetlen bográcsban. Mellé sör/fröccs, ízlés szerintKerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 7., vasárnap 14:56
pilóta kekszKerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 7., vasárnap 14:55
a gép előtt miért nem jó ülni ?Kerlon írta:Itt a nyár, jó idő stb. Valaki valami jó bográcsozós kaját esetleg?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 7., vasárnap 14:52
Most néztem meg a kórházi videót, elképesztő!Toti írta:más oldalakon lehet találni képeket is. bazdmeg kajak levágták a lábait a kezeit meg fejét. úristen, hol élünk geci.Horror egy brazil bajnokin
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 7., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 7., vasárnap 11:55
Elég rég óta fórumozok már és tudom honnan indultam és tudom mennyi hibát vétettem, de hát nincs hibátlan ember. Ahogy Gala is írta voltak olyan hülyeségeim is, amik szinte szállóigévé váltak... valaki röhög rajta valaki nem.Kisfiu írta:
Robotok:
Robotok#2:
Ha pedig nagyon bátor vagy, akkor akár magadat is besorolhatod valahova. Akár a normális fórumozók közé is...
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 6., szombat 16:38
más oldalakon lehet találni képeket is. bazdmeg kajak levágták a lábait a kezeit meg fejét. úristen, hol élünk geci.Horror egy brazil bajnokin
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 6., szombat 15:46
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem