GT37 írta:Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján eldőlt, melyik hat játékos közül kerül majd ki az Év Játékosa-díj győztese:
Gareth Bale
Juan Mata
Luis Suárez
Eden Hazard
Robin van Persie
Michael Carrick
Carrick megérdemelte végre legalább ezt az elismerést, Hazard-t viszont nem értem, voltak ugyan kiemelkedő periódusai, de elég gyenge időszakai is a Chelsea-ben, szerintem sokkal inkább Fellaininek vagy Michunak kellett volna a top6-ba kerülnie.
Nálam: 1. Bale, 2. Suárez, 3. van Persie.
A Legjobb Fiatal Játékos díjának jelöltjei:
Gareth Bale
Eden Hazard
Romelu Lukaku
Danny Welbeck
Christian Benteke
Jack Wilshere
Ezen a listán szerintem abszolút megérdemelt az összes játékos szereplése.
Örülnék, ha itt is Bale nyerne, de Bentekének vagy Wilshere-nek is joggal járna az elismerés.
Nem értelek Hazard ügyében. Egyik helyen megérdemelt másikon nem... Fellaini meg Michu mostanában azért eléggé elhalványultak. Hazard meg első évében szerintem kirobbanthatatlan lett a Chelseaben.
Nálam Suárez, Bale és Perse a sorrend.
A második sorban viszont Welbecket nem értem.. A gyerek 1(!) szem gólt lőtt idén és még nem is játszik kiemelkedően... Kellett 2 angol szerintem azért van ott. Amúgy ott Bale, Hazard, Benteke a sorrend nálam. A belga csatár is első szezonját húzza a Villában és nélküle még komolyabb bajban lennének.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K