Banán írta:infógrafika, facebook like alapján
ez jó...a cikk szerint egyenlő a két klub szimpatizánsainak az aránya,de a térképen a barcáé kb 5x több.
vagy nem jól néztem
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 24., péntek 20:30
Banán írta:infógrafika, facebook like alapján
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 24., péntek 20:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 24., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 24., péntek 20:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 24., péntek 19:59
nem te/ti fogjátok megmondani, hogy mit érezzek vagy gondoljak a holnapi meccsről.elég szánalmas hozzáállás amúgy az ilyen meccs előtti előre temetés. károgni ráér az ember egy esetleges bukó meccs után is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. október 24., péntek 19:44
realistahuni írta:+1Ha Hehe antirealos tippjei és ellenszenves szövegei valósak lennének akkor kb a kiesés ellen küzdenénk minden évben.
Lassan szervezhetnénk gyűjtést az eurobarcának, hogy fogadják vissza.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. október 24., péntek 19:38
Igen, nagyon különleges stratégiát állítottam össze.
Gondoltam rá, hogy lesz meglepetés a kezdőcsapatban, az előző szezonban ez nem sikerült jól, de van amikor mégis jó dolog.
Sergio Ramos azt mondta nekem, hogy szeretne csatár lenni. ... Egy mérkőzésen betettem már őt a középpályára, talán szombaton ő lesz a csatár.
Szegény Benzema ezek szerint padozni fog.A védelmet nem fogjuk három fősre csökkenteni, vagy a középpályáról jön le valaki, és a támadáshoz csatlakozik egy másik játékos, vagy fordítva.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 24., péntek 19:33
Szerintem így javította azt, hogy fel tudjon készülni LE a kezdőre. De lehet szándékos volt. Nem ma kezdte az öreg sem.Érdekes, most olvasom a teljes nyilatkozatot és először ezt válaszolta hogy nem lesz változás, pár kérdéssel lejjebb meg hogy lesz meglepetés. Franc se tudja, de remélem a hetek óta jól működő rendszer helyett nem most akar valami újat alkotni.BlancoMark írta:
"Lesz meglepetés a kezdőcsapatban."
mondjuk én khedira szagot érzek a levegőben...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 24., péntek 19:32
Valahogy én is így gondolom, 3-1-es tippem van.portillo írta:Remélem gálakezdő, és ha hozzuk a 'pool elleni első félidőt sebességben, akkor sima 4-1 ide. Amit láttam a Barcától ebben az évben futóteljesítményben, az semmi (még akkor is, ha ellenünk nyilván jön az extra).
Ha nem, és jönnek a hibák (Casillas?), akkor necces lesz. Reménykedem az előbbi forgatókönyvben.
Navas"Lesz meglepetés a kezdőcsapatban."
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 24., péntek 19:31
népszerű lenne.......realistahuni írta:+1Ha Hehe antirealos tippjei és ellenszenves szövegei valósak lennének akkor kb a kiesés ellen küzdenénk minden évben.
Lassan szervezhetnénk gyűjtést az eurobarcának, hogy fogadják vissza.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 24., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. október 24., péntek 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 24., péntek 19:19
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 24., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 24., péntek 19:11
Érdekes, most olvasom a teljes nyilatkozatot és először ezt válaszolta hogy nem lesz változás, pár kérdéssel lejjebb meg hogy lesz meglepetés. Franc se tudja, de remélem a hetek óta jól működő rendszer helyett nem most akar valami újat alkotni.ateeemadrid írta:"Lesz meglepetés a kezdőcsapatban."meg azt nyilatkozta Carlo, hogy nem lesz változás szerdához képest csak visszakerül Carvajal, és Ramos ha felépül.
mondjuk én khedira szagot érzek a levegőben...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 24., péntek 19:07
"Lesz meglepetés a kezdőcsapatban."meg azt nyilatkozta Carlo, hogy nem lesz változás szerdához képest csak visszakerül Carvajal, és Ramos ha felépül.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 24., péntek 19:05
Nem hiszem, hogy pont a Barca ellen fog próbálgatni egy új felállást, meg azt nyilatkozta Carlo, hogy nem lesz változás szerdához képest csak visszakerül Carvajal, és Ramos ha felépül.revolver írta:Én is pont ezen gondolkodtam, hogy mi van ha 5 védős rendszerrel áll ki Ancelotti?
---------------Casillas--------------
-------Varane-------Ramos-------
-Carvajal----Pepe------Marcelo-
-------Kroos-------Modric---------
--James----------------Ronaldo--
------------Benzema--------------
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 24., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 24., péntek 18:56
+1Ha Hehe antirealos tippjei és ellenszenves szövegei valósak lennének akkor kb a kiesés ellen küzdenénk minden évben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 24., péntek 18:54
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem