realmadridfan írta:És annak mi értelme van, hogy ezeket ide beírjátok? A szabályzattal is ellentétes tudtommal. Értelmes kommenteket elvétve lehet a topikban találni mostanában, csak a gyűlölködés meg a vicceskedés megy, sajnos.
Sajnos így igaz, bár ez részben betudható a közelgő Clásicónak is, ilyenkor azért mindig "eldurvul" kicsit a helyzet, nem csak itt, hanem a túloldalon is, most is pörög a Barça vs Real topik (és sokszor nem éppen megfelelő stílusú kommenteket lehet olvasni), pedig egy jó ideje már eléggé ki volt halva, köszönhetően annak is, hogy gyakorlatilag már egy olyan madridista sincs ott, aki hétről hétre rendszeresen véleményt nyilvánítana a két csapattal kapcsolatos ügyekben.
Valószínűleg a klasszikus után jó pár napig még lehet majd cifra dolgokat olvasni itt is, ott is (ezeknek az eloszlása nagyban függ majd a végeredménytől és a bíró valós vagy vélt teljesítményétől), aztán szerintem lecsillapodik majd mindkét oldal.
kredenc írta:Bizton állíthatom,hogy az ottani stílus az utóbbi 2 évben erősen romlott és ezáltal zuhant a színvonal. Lehet,hogy ez nem igaz,csak én lettem ""érettebb"". De kifejezetten irritáló olvasni. Iróniával teli hozzászólások,melyekbe így a bunkó tényleges véleményt jól bele lehet bujtatni. Nem tetszik,rossz olvasni.
Ezzel egyet kell értenem (egyébként az egész hsz-t adom), de ezt már nem egyszer leírtam mindkét oldalon. Sajnos egy kivételesnek nevezhető fórumozói "mag" bomlott fel az utóbbi időben, amelynek tagjai közül néhányan még részt vesznek a fórum életében, csak sokkal kevésbé rendszeresen, mint korábban, viszont néhányan teljesen felhagytak a fórumozással. És a probléma az, hogy (még?) nem jelent meg egy olyan generáció, aki pótolni tudná őket, mennyiségben és minőségben egyaránt. Jöttek viszont nso- és sporthíradó-szökevények, ahogyan jöttek és jönnek ide is, csak az a különbség (és itt jön be a képbe, amit írtál a két fórumon végbemenő moderációról), hogy itt ezeket az embereket a legtöbb esetben elég hamar kivágják a moderátorok, nálunk viszont huzamosabb ideig "garázdálkodhatnak" büntetlenül. Ez pedig a maradék értelmes tag kedvét is elveszi, elveheti a fórumozástól. Szóval egyfajta ördögi kör ez, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg...
kredenc írta:Nekem szimpatikusabb az a határ,ami itt van húzva és mivel átjárnak egyre többen,így lehetséges,hogy ez a szimpátia nem szubjektív.
Ebben is lehet valami, bár én az egyre növekvő számú "átjárót" inkább a túloldal csökkenő színvonalának és aktivitásának (ez utóbbi főleg az itteni fórum folyamatos pörgésének fényében feltűnő) számlájára írnám. Igaz, ez szorosan összefügg azzal, amit írsz.
kredenc írta:Alapjaiban mindkét tábor azt gondolja,hogy különb,pedig nem.
Ezzel szintén csak egyetérteni tudok.