Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyébként tényleg szánalmas ami odaát megy. Még a moderátorok is egy 10 éves gyermek szintjét ütik csak meg.
- realmadridfan
És annak mi értelme van, hogy ezeket ide beírjátok? A szabályzattal is ellentétes tudtommal. Értelmes kommenteket elvétve lehet a topikban találni mostanában, csak a gyűlölködés meg a vicceskedés megy, sajnos. De ezt be se írom, mert jönni fog valaki, hogy nem kötelező olvasni és ezzel minden meg van oldva.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Végem van!!!
Olvasom odaát a szebnél szebb dolgokat, mert most kimondottan jókat lehet nevetni.
Erre egy frissen regelt gyerek azt írja, hogy az UEFA mindig a seggünket nyalja, mert most is a csoportkör hùzásánál külön volt Realt dicsérő részek, meg csak madridisták hùztak. Hát szerinted miért te szerencsétlen...
Olvasom odaát a szebnél szebb dolgokat, mert most kimondottan jókat lehet nevetni.
Erre egy frissen regelt gyerek azt írja, hogy az UEFA mindig a seggünket nyalja, mert most is a csoportkör hùzásánál külön volt Realt dicsérő részek, meg csak madridisták hùztak. Hát szerinted miért te szerencsétlen...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Messis videóra egy barcás ismerősöm: "hát most mit mondjak erre szeret focizni!!! "
Atya ég.. mennyire elvetemült?! :-)
Atya ég.. mennyire elvetemült?! :-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igen, Messi 10 éve nyomja a ligát, ami azt is jelenti, hogy már 19-20 évesen vitte a hátán a csapatot. Ezt olyan sokan nem mondhatják el magukról. Azzal is lehet próbálkozni kissebbíteni őt, hogy most már akármilyen szarul játszik, akkor is rekordokat fog döntögetni. Jah, eddig el is kellett neki jutni és nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolta, hogy élete végéig évi 70-80 gólt lövöldöz. Ilyen nincs, pláne a mai fociban heti 2 meccsel. Ha gólrekordokat döntöget az azért van, mert hosszú ideig egy ligában, egy csapatban a csúcson volt, ami nem mondható el olyan sztárokról, mint pl Maradona v Ronaldinho.
Érdekes meccs lesz a szombato. Komoly tüzijáték is kialakulhat, a jelenlegi kerettel nem fogtok visszaállni vékekezni. Nekem ne mondja senki, hogy majd Kroos, Isco meg James is ugyanúgy fog védekezni, ahogy Khedira és Alonso. Marhaság. Az említett 3 játékos a támadásokhoz ért, egész eddigi életükben ezt csinálták, nem fognak varázsütésre területet védeni meg embert fogni.
Vagy igen, de annak ára is lesz.
A jelenlegi Madrid pontosan olyan csapat amilyennek lennie kell egy Real-nak. Potyognak a gólok, zúgnak a kapura a lövések, le akarnak darálni mindenkit.
...és azt ne felejtsük el, hogy eddig mindkét csapat csak 1 komolyabb ellenféllel játszott és egyik meccsen se sikerült nyerni...
Szóval olvasni sok helyen, hogy így a Real meg úgy a Barca aztán az Atlético meg a PSG már akadály volt, pedig egyik se olyan jó eddig a bajnokságban, mint tavaly.
Érdekes meccs lesz a szombato. Komoly tüzijáték is kialakulhat, a jelenlegi kerettel nem fogtok visszaállni vékekezni. Nekem ne mondja senki, hogy majd Kroos, Isco meg James is ugyanúgy fog védekezni, ahogy Khedira és Alonso. Marhaság. Az említett 3 játékos a támadásokhoz ért, egész eddigi életükben ezt csinálták, nem fognak varázsütésre területet védeni meg embert fogni.
Vagy igen, de annak ára is lesz.
A jelenlegi Madrid pontosan olyan csapat amilyennek lennie kell egy Real-nak. Potyognak a gólok, zúgnak a kapura a lövések, le akarnak darálni mindenkit.
...és azt ne felejtsük el, hogy eddig mindkét csapat csak 1 komolyabb ellenféllel játszott és egyik meccsen se sikerült nyerni...
Szóval olvasni sok helyen, hogy így a Real meg úgy a Barca aztán az Atlético meg a PSG már akadály volt, pedig egyik se olyan jó eddig a bajnokságban, mint tavaly.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kezdek pesszimista lenni....
ez jó volt.
carlo helyében okosan csinálnám, liverpoolt vhogy vmi nyamvadt egynullra kéne megcsapkodni, aztán a barcára ráengedni minden firepowert.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
csak most nézem, hogy szombaton lesz a meccs..
eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy vasárnap játszunk...
Hát ez így nem túl jó..
Így már máshogy látom kicsit a dolgot.
Nem sok idő marad pihenni.
Carlo hány edzést tud majd levezetni a Pool és a Barca közötti időben? 1et, 2őt???
Nagyon rosszkor jön ez a BL meccs, legalább mi játszanák kedden, ha már idegenbe megy a csapat, ráadásul pont egy ilyen nehéz ellenfélhez..
eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy vasárnap játszunk...
Hát ez így nem túl jó..
Így már máshogy látom kicsit a dolgot.
Nem sok idő marad pihenni.
Carlo hány edzést tud majd levezetni a Pool és a Barca közötti időben? 1et, 2őt???
Nagyon rosszkor jön ez a BL meccs, legalább mi játszanák kedden, ha már idegenbe megy a csapat, ráadásul pont egy ilyen nehéz ellenfélhez..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mi van ?Ùgy beszéltek a kp-ról mintha fogalmatlan senkik lennének rajta. James semmiben nincs elmaradva DM-hez képest. Max annyi, hogy még nem érzik annyira egymást, de védekezés terén semmi baj sincs vele. A Kroos-Modric páros meg ùgy van beadva mintha dísznek lennének.
én a középpályátok felépítéséről beszéltem, hogy az lehet egy érdekes pont messi gyakori visszalépései miatt, nem a minőségi összetételről.
valamivel jobb is a középső hármasotok, mint a miénk.
-
Ùgy beszéltek a kp-ról mintha fogalmatlan senkik lennének rajta. James semmiben nincs elmaradva DM-hez képest. Max annyi, hogy még nem érzik annyira egymást, de védekezés terén semmi baj sincs vele. A Kroos-Modric páros meg ùgy van beadva mintha dísznek lennének. Most, ha Isco kezdeni fog, akkor védekezés terén vele is stabilabbak leszünk. Alonsohoz képest Kroos kicsit sem visszaesés, Khedirát meg hadjuk inkább...
Amùgy ùgy látom odaát jó a hangulat... Reméljük nem tart sokáig. ;)
Amùgy ùgy látom odaát jó a hangulat... Reméljük nem tart sokáig. ;)
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
állítólag kroos lesz ráállítva
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én arra leszek kíváncsi, hogy hogyan fogtok a középpályán védekezni messivel szemben.
most, hogy se alonso, se khedira, illarrát meg nem hiszem, hogy pont most fogja bedobni.
azért általában mindig volt vagy khedira vagy alonso, akik védekezőbb stílusú játékosok (vagy tavaly di maría, mint mérgezett egér) most kicsit más stílusú lesz a középpályátok, mert feltételezem, hogy modric-kroos-isco/james lesz.
a meccs szempontjából kulcsfontosságú, hogy a sokat visszalépő messinek mennyi területe lesz a középpályán.
most, hogy se alonso, se khedira, illarrát meg nem hiszem, hogy pont most fogja bedobni.
azért általában mindig volt vagy khedira vagy alonso, akik védekezőbb stílusú játékosok (vagy tavaly di maría, mint mérgezett egér) most kicsit más stílusú lesz a középpályátok, mert feltételezem, hogy modric-kroos-isco/james lesz.
a meccs szempontjából kulcsfontosságú, hogy a sokat visszalépő messinek mennyi területe lesz a középpályán.
-
Csak Messi 10 éve nyomja a ligát, Cr pedig 5... Ezt sokan elfelejtik.
Ajaj, mik derülnek itt ki!!?? Neymar fgy? Kizárt!!!!44!4
Ajaj, mik derülnek itt ki!!?? Neymar fgy? Kizárt!!!!44!4
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Én attól félek, hogy megint hülye lesz, és bedől a provokációknak. Carlo helyébe tuti rámennék erre, ilyenkor általában kevésbé foglalkozik a játékkal, és a sárga is könnyen becsúszik neki.. Fejbe néha elég gyenge sajnos a srác, remélem a jobbik énjével rukkol elő szombaton.ziro4vr írta:kíváncsi leszek, szerintem a klasszikusra megint előkerül majd a fetrengősebb énje
Annyira bánom, hogy én lemaradtam az ő ámokfutásáról. Pedig rendre felhozzátok, biztos jó dolgokat művelt..ziro4vr írta:ember, te most megidézted Réjt. csak óvatosan csak altintopot ne kezd el fényezni pls vagy badstubert
Amúgy gyorsan megnéztem, ha jól számoltam akkor 4 gólt lőtt a Bernabeuban nekünk, a Camp Nouban 8-at, és semleges pályán 1-et. Messi meg 8-at a Camp Nouban, 13-at pedig a Bernabeuban. Úgy látszik idegenben jobban megy mindkettőjüknek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kíváncsi leszek, szerintem a klasszikusra megint előkerül majd a fetrengősebb énjeGéci írta:Mùltkor is micsoda mesterhármast rùgott!!
Jobban tartok a kis egyszálbél braziltol jelenleg mint Messitől az az igazság...
Nem illik.
-
Mùltkor is micsoda mesterhármast rùgott!!
Jobban tartok a kis egyszálbél braziltol jelenleg mint Messitől az az igazság...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ember, te most megidézted Réjt. csak óvatosan csak altintopot ne kezd el fényezni pls vagy badstubertpalesz77 írta: Fun fact: Messi eddig 12 gólt lőtt a Bernabeuban, eddig csak Raúl(12) és Di Stefano(13) lőttek annyit vagy többet, ha duplázik, akkor a valaha volt legeredményesebb El Classico góllövő lesz a Bernabeuban.
Valami statguru nem tudja, hogy CR mennyit lőtt nálatok nekünk? Bajnokikon 2-t, azt olvastam, de a többi sorozatról nem írtak.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Luis Enrique: "Not subbing off Messi against Eibar? When we're doing a sub, more so the third, we always ask several players how they feel."Realista24 írta:LE: "Before making changes we generally ask the players"
Így azért kicsit egyértelműbben kijön, hogy hogy értette.
Fun fact: Messi eddig 12 gólt lőtt a Bernabeuban, eddig csak Raúl(12) és Di Stefano(13) lőttek annyit vagy többet, ha duplázik, akkor a valaha volt legeredményesebb El Classico góllövő lesz a Bernabeuban.
Valami statguru nem tudja, hogy CR mennyit lőtt nálatok nekünk? Bajnokikon 2-t, azt olvastam, de a többi sorozatról nem írtak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Olyat még majd eltudok képzelni hogy LE leakarja cserélni mondjuk Alvest, de közben Messire pillant aki int hogy NEM. Majd mutat Pedrora.....és Pedro már kocog is le.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
engem soha nem kerdeztek. ha tudtam volna ezt annak idejen akkor bemutadtam volna a kozepso ujjamat az edzonek.Realista24 írta:LE: "Before making changes we generally ask the players"
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem eléggé mélyen érinthette Enrikét,hogy egy játékosa felette áll. Ilyenkor azért egy edző önbecsülése eléggé meginghat,főleg,hogy a média így felkapja,hozzáteszem,jogosan. Most már egyértelmű,hogy ki a főnök Barcelonában.