nem.raul0791 írta:az nem baj, hogy az év fórumozójának egy szerkesztőt írtam be?
OFF
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: OFF
Persze, ezekre is válaszoltam annyira objektíven, amennyire csak tőlem telt.'shutterisland írta:én azokat a kérdéseket kihúztam, amit barcásként nem tudsz megválaszolni.
de pölö szezon igazolása, mourinho munkája, év fórumozója meg ezek objektíven is értékelhetőek.
Kíváncsi leszek majd a végeredményre.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én azokat a kérdéseket kihúztam, amit barcásként nem tudsz megválaszolni.
de pölö szezon igazolása, mourinho munkája, év fórumozója meg ezek objektíven is értékelhetőek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ki is töltöttem, bár volt pár kérdés, amihez nem tudtam Barça-drukkerként hozzászólni.Realista24 írta:Év végi értékelős szavazás:
http://wp.me/p3pppF-3FA
Példa:
Nem fogom beírni, hogy Granero és Pedro León...12. Most azokat írd, akiket TE látnál szívesen a csapatban!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Év végi értékelős szavazás:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Háromszor nekifutottam és a legjobb nekem 79 WPM, 71 helyes 0 helytelen szó, de még ezt is egészen gyorsnak éreztem. Nálad szerintem akkor kb füstölt a billentyűzet.fiore írta:nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
az szép teljesítmény szerintem grat hozzá,amúgy melóhelyen nincs is ennél jobb dolga az embernekfiore írta:nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
megint nagyon hasznos tevékenységgel töltöm el az időmet - persze tanulás helyett
gépelés teszt
sajnos magyarban nem valami változatos.
nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
unaloműzésre jó, próbáljátok ki!
gépelés teszt
sajnos magyarban nem valami változatos.
nekem a rekord 109 WPM, 99 helyes 1 helytelen szó
unaloműzésre jó, próbáljátok ki!
.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Először is szeretném megosztani a Madridista társakkal, hogy jeles minősítéssel református lelkész lettem! S.D.G.
Másrészt talán itt tudom feltenni, mert a múltkor a Real vs Barcában ment, oda meg már nem vinném, hogy azok akik látták Van Bastent, az idősebb generáció, RMCF, Morientes, tényleg akkora játékos volt, mint amit a videók alapján és a fáma alapján le lehet szűrni?
Másrészt talán itt tudom feltenni, mert a múltkor a Real vs Barcában ment, oda meg már nem vinném, hogy azok akik látták Van Bastent, az idősebb generáció, RMCF, Morientes, tényleg akkora játékos volt, mint amit a videók alapján és a fáma alapján le lehet szűrni?
ne vezesd már félre.Galacticos írta:k mint kiss.raul0791 írta:gáz vagy nem, de ez a szmájl mit jelent? (K)
a kislány aki küldte le akar téged c*pni
joabulicsak
- Galacticos
k mint kiss.raul0791 írta:gáz vagy nem, de ez a szmájl mit jelent? (K)
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Unszimpatikus csapat:
Valdes-Alves,Piqué,Materazzi,Alba-Van Bommel,de Jong,Busquets,Xavi-M.Gomez(Neymar),Messi edző:Guardiola
szimp.:Casillas-Cafu,Varene,T.Silva,R.Carlos-Makelele,Davids,Zidane,Giggs-Ronaldo,Ronaldinho edző:Del Bosque
Valdes-Alves,Piqué,Materazzi,Alba-Van Bommel,de Jong,Busquets,Xavi-M.Gomez(Neymar),Messi edző:Guardiola
szimp.:Casillas-Cafu,Varene,T.Silva,R.Carlos-Makelele,Davids,Zidane,Giggs-Ronaldo,Ronaldinho edző:Del Bosque
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Jesének 20 évesen ilyen borostája van? Rohadjon meg, de irigylem, pedig én 23 vagyok... (az enyém béna, ezért max 2 naponta borotválkoznom kell...)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt nevezem. Mintha egy játékfigura lenne egy virtuális játékban. És úgy áll fel, mint amikor visszajátszol egy jelenetet a Fifa-ban. Brutális. Mire nem képesek ezek...BBarni írta:Durván tolja..