Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Volt pár meccse, amikor CR nélkül játszott és gólokat rúgott, valamint felszabadultabban játszott a sokat mozgó b sorral.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En amugy kumma kivancsi vagyok mit fog hozni benzema CR nelkul, mert ilyet eddig meg csak 1-1 meccsen lathattunk meg elotte a Lyonban...
De tenyleg. En erre vagyok a legjobban kivancsi a next szezonban. Amig nem ment el Ronaldo egy vallranditassal elinteztem volna ha elkuldik Karimot, de igy mostmar nehogy eladjak, mert furdal a kivancsisag.
Nyilvan tul optimista nem vagyok hogy majd megtaltosodik es 2essevel veri a golokat, de azert meg is ott motoszkal a gondolat....
Annyira kacagnek ha hozna egy baszo world class szezobt igy a vegen.
De tenyleg. En erre vagyok a legjobban kivancsi a next szezonban. Amig nem ment el Ronaldo egy vallranditassal elinteztem volna ha elkuldik Karimot, de igy mostmar nehogy eladjak, mert furdal a kivancsisag.
Nyilvan tul optimista nem vagyok hogy majd megtaltosodik es 2essevel veri a golokat, de azert meg is ott motoszkal a gondolat....
Annyira kacagnek ha hozna egy baszo world class szezobt igy a vegen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
akkor meg főleg lehet bizakodni, mert Ronaldo is elmentKAG írta:mocsok írta: Minden nyáron ebben reménykedünk.
Ez amugy tenyleg minden evben tema volt.
Mint ronaldo eligazolása
most lesz ám KAK-ázás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mocsok írta:Minden nyáron ebben reménykedünk.RaúlCF írta:
egyébként mintha fogyott volna valahogy kisebbnek tűnik meg szálkásabbnak. reméljük ez jó jel.
Ez amugy tenyleg minden evben tema volt.
Mint ronaldo eligazolása
ZIDANE
- mocsok
Minden nyáron ebben reménykedünk.RaúlCF írta:
egyébként mintha fogyott volna valahogy kisebbnek tűnik meg szálkásabbnak. reméljük ez jó jel.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kicselezett ifistákat.
egyébként Lopi focijába egy ilyen játékos center nagyon is passzolna csak a góloknak is ott kell lenniük. reméljük megéljük a reneszánszát.
egyébként Lopi focijába egy ilyen játékos center nagyon is passzolna csak a góloknak is ott kell lenniük. reméljük megéljük a reneszánszát.
-
Gólt lő?flori írta:Gyerekek, Benzó papa nagyon erős dolgokat csinál edzésen.
Talán...?
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- flori
Gyerekek, Benzó papa nagyon erős dolgokat csinál edzésen.
Talán...?
Talán...?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sonic
Just you wait!Faust írta:10 évre lebontva?sonic írta:Meg is van az uj 40 golos emberunk.
Pont ma neztem meg a casablancat. Disz iz dö bigining of ö bjutiful frencsip.
Meccsenkent 3 golpont estenkent meg egyutt hajtjak majd a csajokat. Annyi.
Vini JR!!wxyz írta:Ha nem jön Hazard vagy egy másik támadó, akkor maradnia kell. Benzema, Asensio, Bale, Lucas, Mayoral támadósor elég vékony létszámban.
K
K
Ha nem jön Hazard vagy egy másik támadó, akkor maradnia kell. Benzema, Asensio, Bale, Lucas, Mayoral támadósor elég vékony létszámban.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
nem csak benzema de szerintem mindenki úgy érzi a támadó szekcióba h ő lesz a madrid aranyembere kövi szezonba szóval elvileg mindenki bizakodva várja a szezont és maradni akar, nekem legalábbis ez jön le
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
10 évre lebontva?sonic írta:Meg is van az uj 40 golos emberunk.
- sonic
Meg is van az uj 40 golos emberunk. Benzema ala jatszik vini dzsuniornak es kesz is.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy megy ügynöket kovesd Twitteren. Szarra oltja ezeket a pletykákatKercsó írta:BREAKING: AC Milan in talks with Karim Benzema. The striker is happy with the idea of joining Milan. (Source: Di Marzio)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
BREAKING: AC Milan in talks with Karim Benzema. The striker is happy with the idea of joining Milan. (Source: Di Marzio)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Milyen? 12 golos szezon alapemberkent? Tavaly lehozta kb fele annyi jatekidovelRealista24 írta:James örülne, ha egyszer ilyen szezonja lenne az életben.pheco írta:Minden nyaron elhiteti az edzos storyjaival, hogy na most majd jo lesz, gyorsabb, leszalkasodott. Aztan hozza a James tempot
Amugy kivancsi vagyok ra, hogy Ce nelkul milyen lesz, de felek, hogy o es Bale kevesek lesznek elsoszamu golfelelosoknek.
Na de en drukkolok Benznek, ha marad. Ha nem, akkor meg plane
De hát Zsirut is támadják csak néhány nagyotmondó és Arsenal szurkoló védi.Remy írta:Omlett meg Peet Knows bevédték Giroud-t, hogy hiába a 0 gól az alapkezdő csatártól, ő neki nem a gólszerzés az első számú feladata, stb. Visszafelé játszott, lefejelte a labdákat stb.
Na már most, akkor érdekelne, hogy Benzema-t miért fikázzák sokan, mikor ugyanezt tolja lényegében. Mert nem a kaput támadja...
Egyébként ebben sem volt jó, főleg nem annyira, hogy felmentse a kapura teljesen veszélytelen játékát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
James örülne, ha egyszer ilyen szezonja lenne az életben.pheco írta:Minden nyaron elhiteti az edzos storyjaival, hogy na most majd jo lesz, gyorsabb, leszalkasodott. Aztan hozza a James tempot
Amugy kivancsi vagyok ra, hogy Ce nelkul milyen lesz, de felek, hogy o es Bale kevesek lesznek elsoszamu golfelelosoknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema