hétvégén Arsenal - MU :-) 2,15 jelenleg az odds a hazaira, amit szerintem simán meg lehet rakni.Toti írta: akkor a végén tippmixen lehet veretni őket, főleg ha olyan csapatok ellen játszanak akiknek élet-halál a pont.
Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Suárez eltiltásával valószínű..BBeno írta:ja bajnok a mu és valszeg gólkirály lesz van persie
ja bajnok a mu és valszeg gólkirály lesz van persie
most ezzel bajnok a mu?
akkor a végén tippmixen lehet veretni őket, főleg ha olyan csapatok ellen játszanak akiknek élet-halál a pont.
akkor a végén tippmixen lehet veretni őket, főleg ha olyan csapatok ellen játszanak akiknek élet-halál a pont.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Van Persienek a kapáslövések mindig is nagyon mentek. Korábban még az Arsenalban az Everton ellen küldött egy hasonlót.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Van Persie mekkora gólt szerzett,atyavilág... Rooney 40 méteres ívelését kapásból beb*szta a kapuba
A másik vicc: Giggs 40 évesen megkerülős csellel ment el az egyik védő mellett Tud az öreg még mindig,na.
A másik vicc: Giggs 40 évesen megkerülős csellel ment el az egyik védő mellett Tud az öreg még mindig,na.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano
- Kedvenc csapatod: Real, Portugália
én úgy hallottam, hogy az eltiltás és a pénzbüntetés mellett dühterápiára küldik - pontosabban egy ilyen pszichiáter ajánlotta fel a segítségét a klubnak
Ezt azoknak, akik szerint fölösleges eltiltani.
fcklogic
fcklogic
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Luis Suárez is facing a ban of more than three games after the Football Association charged him with violent conduct.sucre írta:Ezek a 8 meccses eltiltásokról szóló cikkek kacsák. Sőt, még hír szintén se láttam, egyedül a megbízható tippmixcsászár hozta le a fb oldalán
FA: "It is alleged that the conduct of Suárez constitutes violent conduct, and it is the FA's contention that the standard punishment of three matches is clearly insufficient in these circumstances."
Szóval simán lehet ebből akár 8 meccs is.
Amúgy kíváncsi leszek, hogy Sturridge tudja-e pótolni majd a Harapókirályt.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Ezek a 8 meccses eltiltásokról szóló cikkek kacsák. Sőt, még hír szintén se láttam, egyedül a megbízható tippmixcsászár hozta le a fb oldalán
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eltudom kepzelni, h ha majd palyara lep hogy fogjak zrikalni az ellenfelek(vagy rettegni es kerulni a kontaktust)
Talan olaszba kellene igazolnia, ott meg dijaznak is az ilyet, egy olasz biro talan meg tizit is adott volna ezert.
Talan olaszba kellene igazolnia, ott meg dijaznak is az ilyet, egy olasz biro talan meg tizit is adott volna ezert.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
8 forduló. idén már nem játszhat.
köszönjétek meg neki Pool drukkerek!
idióta.
megérdemelte.
köszönjétek meg neki Pool drukkerek!
idióta.
megérdemelte.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Legkisebbtobi
ezt meg mindig nem birom ki nevetes nelkul
hogy lehet valaki ekkora fogyatekos
hogy lehet valaki ekkora fogyatekos
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ezek a lepesek erthetok, a klub probalja menteni a menthetot. Gondolom ott is elitelik amit csinalt, de szukseguk van a jatekara is.Azert megerdemli az eltiltast.sucre írta:A Pool ki is szabott valami pénzbüntetést Suarezre, amit az ő kérése a Hillsborough-i tragédia egyik fő csoportjának adományozta a klub. Továbbá felhívta este Suarez Ivanovicot és elnézést kért tőle, amit Iva elfogadott, és nem tesz lépéseket az FA felé, bár ettől még eltilthatják.
Ez a kep sem rossz:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ez-2238079
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
A Pool ki is szabott valami pénzbüntetést Suarezre, amit az ő kérése a Hillsborough-i tragédia egyik fő csoportjának adományozta a klub. Továbbá felhívta este Suarez Ivanovicot és elnézést kért tőle, amit Iva elfogadott, és nem tesz lépéseket az FA felé, bár ettől még eltilthatják.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én tuti szezon végéig elmeszelném.
nem a grundon vagyunk bakker, hogy ilyeneket csináljunk.
emlékeztem, hogy anno Oli Kahnnal is volt valami hasonló eset, de végül is ott tettlegesség nem volt:
nem a grundon vagyunk bakker, hogy ilyeneket csináljunk.
emlékeztem, hogy anno Oli Kahnnal is volt valami hasonló eset, de végül is ott tettlegesség nem volt:
na de beindult a gépezet.. Kahn egy alkalommal kis híján megharapta a Borussia Dortmund csatárát, Heiko Herrlichet? Az 1998-99-es szezonban a BVB elleni meccsen Oli a fogát csattogtatva igyekezett megfélemlíteni ellenfelét.
#whatisyourexcuse
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
az Ajaxba anno 7 mecset kapott legutóbb egy ilyen harapásért, és az csak a holland bajnokság. Lazán lehetne egy 10 meccses is most. Undorító féreg ez az ember, nem értem, hogy hogy lehet valakinek ez az ember a példaképe.
halálomig madridista leszek
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Persze fölösleges, ha elnézést kért akkor nem történt semmi...még jó h elnézést kért mert ha még nem is akart volna, akkor is utasította volna rá a klubja, az egész klubot lejárata. Remélem idén már nem lép pályára.Nem fogják eltiltani. Fölösleges. Elnézést is kért.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
nem azért, de akinek ilyen fordul meg a fejében az kis tulzással már klinikai eset, pláne, hogy nem is először csinál ilyent. még megértem, ha lerúgja, leüti, lefejeli, de ezt nem tudom hova tenni, lejáratta magát elég szépen.
egy életre el kell tiltani, és elelktromos szék...megnéztem volna a sajtóvisszhangját ha ezt pepe csinálja.