+ még Negredo és a barca sétál is tovább...R.M.C.F írta:Várható voltcsak én touréra tippeltem.....de lehet még mindkettő kiesik addigra.
![]()

Nem baj,majd Zabaleta megoldja

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 12:20
+ még Negredo és a barca sétál is tovább...R.M.C.F írta:Várható voltcsak én touréra tippeltem.....de lehet még mindkettő kiesik addigra.
![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 1., szombat 12:09
Ő is közel járt már hozzá. Az utóbbi x City meccset néztem vagy belenéztem, és többször is lerúgták Yaya-t. Volt hogy tudta folytatni és végigjátszotta a meccset is. De pl a Newcastle elleni meccsen le is kellett cserélni - hál Isten nem volt komolyabb problémája. ő a City motorja, úgyhogy remélem nem lesz semmi baja addig - és remélem Pelle pihenteti majd a BL előtti bajnokin (elvileg a sunderland ellen játszanak a barca előtti meccsen: 02.18 Barca, 02.12 Sunderland, 02.22 Stoke a visszavágónál pedig: Aston villa és Hull lesz a BL meccs előtt és után)R.M.C.F írta:Várható voltcsak én touréra tippeltem.....de lehet még mindkettő kiesik addigra.
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 31., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 13:31
morientes írta:Capello volt az,aki a galaktikus éra után elkezdett CSAPATOT építeni,de a bajnoki cím is kevés volt ahhoz hogy folytathassa...A madridot meg visszapofozta oda ahová más nem tudta....a nagymenő tribli edzők,akik az állítólagos de soha nem látott szépfocit akarták,azok rendre elbuktak,mert kevesek voltak hozzá képest minden tekintetben.
Aztán Mou próbálkozott ismét,kimobdva-kimondatlanul azért lett hozva hogy BL-t nyerjen,és talán tavaly,az utolsó évében tűzközelben is voltunk,ha dortmundba nem basszuk el.
De megvoltak neki a hibái,a makacssága,ami egyszersmind valamilyen szinten az erényei is volt,akadályokat gördített mint az ő,mint a csapad teljesítménye elé...A középszerű,bejáratott emberek játszatása,az egygólos vezetésnél való visszaállás,a kompromisszum készség hiányaa,az állandó az "én otthonom London" szlogen,ezek voltak azok amiatt elment.Nem hagyta el a süllyedő hajót.Csak ő is,meg a vezetőség is érezte,nem mehet így tovább.Sok pozitivumot hozott a csapathoz,és kb ugyan annyi negativumot is...mindegy.Váltott,mert ilyen a foci.Elment,azért kár is beszélni róla.Ha csak nem a PL topicban
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 12:34
Az igaz,csakhogy tavaly a BL-re lett kihegyezve minden,mivel hogy olyan csodásan kezdtük a bajnokságot,hogy 3 meccs után megette a fene az egészet.És a BL-be azért hoztuk magunkat,csak dortmundba volt az egész társaság indiszponált idióták gyülekezete.Aztán Madridban,ha Özil vagy Pipita ziccere bemegy,nincs miről beszélni....mert a döntőben bármi lehetett volna.Tudom sok a "ha" meg a "volna"Inkább tavalyelőtt voltunk igazán tűzközelben. Akkor jobbak voltunk a BM-nél és a Barcánál is, de nagyon elkúrtuk. Tavaly az is kisebb csoda volt, hogy a négyig eljutottunk.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 31., péntek 12:24
Inkább tavalyelőtt voltunk igazán tűzközelben. Akkor jobbak voltunk a BM-nél és a Barcánál is, de nagyon elkúrtuk. Tavaly az is kisebb csoda volt, hogy a négyig eljutottunk.Aztán Mou próbálkozott ismét,kimobdva-kimondatlanul azért lett hozva hogy BL-t nyerjen,és talán tavaly,az utolsó évében tűzközelben is voltunk,ha dortmundba nem basszuk el.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 12:18
Capello volt az,aki a galaktikus éra után elkezdett CSAPATOT építeni,de a bajnoki cím is kevés volt ahhoz hogy folytathassa...A madridot meg visszapofozta oda ahová más nem tudta....a nagymenő tribli edzők,akik az állítólagos de soha nem látott szépfocit akarták,azok rendre elbuktak,mert kevesek voltak hozzá képest minden tekintetben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 31., péntek 10:15
Szerintem nem tudta volna menteni már......iker miatt óriási balhé volt. A média akik mindig gennyeztek minket állandóan egy igazi vetélytársra lelt benne és sokszor kifigurázta a hazugságaikat az agymosásaikat.....támadták is ahol érték mint a veszett kutyák, meg volt pecsételve a sorsa. Már anno raul és guti miatt is támadták,jogtalanul, nem tudta volna megoldani. csak nagyobb baj lett volna. Nagy forma,én is szerettem , mert az igazáért mindig kiállt,és sokkal több igaza volt mint amit megadtak neki....sokkal több.dzsi91 írta:h3x0r írta: Mindenki tudta, hogy a portugalnak eredmenytol fuggetlenul szezon vegen bucsuznia kell.
A többivel egyet értek, de biztos vagyok benne, hogy Mourinho csakis saját akaratából távozott.Perez az utolsó percig marasztalta.Nagyon csípem Mourinho-t de ez rosszul esett nekem,hogy úgymond a süllyedő hajót hagyta el, tőle azt vártam volna,hogy ezt a szezont bebuktuk de kijavítom amit elrontottam/elrontottunk...Persze tudom,hogy azért elég menthetetlen szitu volt a Casillas story+ a média miatt,de tökösebbnek gondoltam.Mind1 én összességében elégedett vagyok a munkájával,voltak nagy baklövések (hol nincsenek),de visszarakott minket a térképre,nyertünk 3 kupát és a bl-ben is mindig a döntő kapujában buktunk el...az utolsó év kaotikusra sikerült, de a jót se szabad elfelejteni.Azt viszont érdekes látni ,hogy akik 1-2 éve vérüket adták volna Mourinho-ért ma már elég érdekesen nyilvánulnak meg róla...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 31., péntek 3:03
h3x0r írta: Mindenki tudta, hogy a portugalnak eredmenytol fuggetlenul szezon vegen bucsuznia kell.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 30., csütörtök 18:49
A 11-12-es szezonban szerintem is viszonylag jo focit toltunk, voltak hibak, de az akkori jatekunk teljesen vallalhato volt. A 12-13-as szezonban szintet kellett volna lepni, csak ez egyaltalan nem sikerult, sott.Toky írta:Szerintem meg nem. Mert nem személyes problémákkal kezdődött, hanem szakmaival (az alapozás és a megfelelő előszezon hiánya, a visszaállás - mert 12-13-ban már nem azt játszottuk, amit előtte, csak hasonlót!). A portugál tette személyessé.dzsi91 írta:Azért ahhoz képest ,hogy "bekkelő" Madrid volt elég sok gólt összezongoráztak a srácok...szerintem akkor is jó focit toltunk (2011-12), bár tény ,hogy ez eddig bejövősebb amerre Carlo halad...Csak sokan úgy állítják be Mourinho érát,mintha csak bekkelt volna a portugál, ha a személyes problémák nem járnak előrébb a csapaténál, szerintem tavaly arathattunk volna...
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 16:42
Szerintem meg nem. Mert nem személyes problémákkal kezdődött, hanem szakmaival (az alapozás és a megfelelő előszezon hiánya, a visszaállás - mert 12-13-ban már nem azt játszottuk, amit előtte, csak hasonlót!). A portugál tette személyessé.dzsi91 írta:Azért ahhoz képest ,hogy "bekkelő" Madrid volt elég sok gólt összezongoráztak a srácok...szerintem akkor is jó focit toltunk (2011-12), bár tény ,hogy ez eddig bejövősebb amerre Carlo halad...Csak sokan úgy állítják be Mourinho érát,mintha csak bekkelt volna a portugál, ha a személyes problémák nem járnak előrébb a csapaténál, szerintem tavaly arathattunk volna...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 30., csütörtök 16:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 13:09
Adom.De ami most van kialalulóban tetszik.....jó lesz ez.Csabi írta:Mindegy, Real Madridhoz egyik sem melto
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 30., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 30., csütörtök 7:27
Kb 3 meccsen akart bekkelni a madrid JM alatt,azt is első évben csak és az is egy bizonyos csapat ellen. Nem összekeverendő a bekkelés,és a visszább állt(több terület átadása,mélyebb labdaszerzés és abból villámgyors váltások) és a beállt,rombolni-védekezni akaró,letáborozó és támadni nem is akaró bekkeléssel.Idén talán nem bekkelni akar majd a Real, mint Mou ideje alatt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 29., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 12., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 12., vasárnap 15:25
Ilyet már sokszor hallottunk. Idén talán nem bekkelni akar majd a Real, mint Mou ideje alatt. Ez lehet talán a kulcs. Az elmúlt időszak legjobb BL playoffjára van kilátás. A Barca/City Bayern duó mellé odatenném a PSG Chelsea Atleti BVB négyest és már nem olyan vidám a helyzet.ikarus93 írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a Bl-be a Bayernen meg talán a Barcán kivül az összes csapatot simán ütnünk kell.
Ez a 2 csapat az aki ellen ki-ki meccset játszanánk. Szerintem kis szerencsével meglehet a 10.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 9., csütörtök 0:09
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem