Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 9., csütörtök 0:00

wZoLee7 írta:hát inkább a Cityt tartanám ellenfélnek mint a Chelsea-t...
Én mind2-őt :D Chelsenek a középpályás sora nagyon jó és Mourinhot taktikailag kicsit jobbnak tartom mint Carlot..És amúgy is ismeri mindenki Mourinho taktikáját az meg nekünk nem fekszik hogyha 11-en védekeznek ellenünk.
A City meg alapból minőségi csapat már bár ellenük talán taktikailag előnyben lennénk és ha CR+Bale jó napot fog ki akkor az a City védelem nem állítja meg őket, viszont a mi védelmünk se állítaná meg Aguerot és társait ,szóval az egy nagyon gól gazdag ki-ki meccs lenne szerintem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 22:00

hát inkább a Cityt tartanám ellenfélnek mint a Chelsea-t...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 8., szerda 21:05

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a Bl-be a Bayernen meg talán a Barcán kivül az összes csapatot simán ütnünk kell.
Azért az Atletico, PSG, Chelsea hármas még meglephet, és nem csak minket, hanem az összes általad említett csapatot.

Talán még a City is. :shifty:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. január 8., szerda 20:54

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a Bl-be a Bayernen meg talán a Barcán kivül az összes csapatot simán ütnünk kell.
Ez a 2 csapat az aki ellen ki-ki meccset játszanánk. Szerintem kis szerencsével meglehet a 10. :)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 18., szerda 18:15

R.M.C.F írta:

P.S.: Azért Cruyff (Cruijff) nevét szerintem illik tudni leírni, mert olyan amilyen, de a futballtörténelem egyik legnagyobb alakja.
Én is vakaródzom egyébként néha hogy is kell irni.......de nem két féleképpen írják amúgy? Mintha láttam volna így is meg úgy is. De lehet csak a szesz az oka :lol:
wikipediarol: Hendrik Johannes Cruijff (általában Johan Cruijff, a sajtóban gyakran Johan Cruyff) (Amszterdam, 1947. április 25. –) holland labdarúgó, edző. Beceneve: "El Flaco" (spanyol; magyarul: "Vézna").

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 18., szerda 16:34

dzsi91 írta:P.S.: Amíg a mi legendánkat , Arbeloa-t nem tudja néhány kommentátor tisztességesen kiejteni addig én sem foglalkozok Cruyff nevével... :mrgreen:
siker :happy: :D
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 18., szerda 16:31

Thiago11 írta:Nem akarok provokálni, de te kiragadtál egy hsz-bőla, egy mondatot, ami nyilvánvalóan ironikus volt (ha nem is érezted rajta, de legalább a smile-kra figyelhettél volna) és erről írtál egy ódát (mielőtt félreértenél semmi bajom a terjedelemmel), arról,, hogy tulajdonképpen mennyivel különbek vagytok.
Hidd el én is átéltem egyet s mást '97 óta. Tudom milyen volt a Gaspart vagy a Nunez éra, milyenek voltunk Van Gaal alatt, de ez minden nagyobb klubnál megvan.

Arról, hogy ki mennyire nem tudja elviselni a vereséget sokáig vitatkozhatnánk, mindkét oldalon lennének pro és kontra érvek. Egyik klub se tökéletes, Pereznek is voltak/vannak szép dolgai. Rosell nekem sem a szívem csücske, és akkor még finom voltam, de Neymart bárki is igazolta volna le, mindenképp egy bonyolult, szurkolók számára átláthatatlan dolog lett volna. Nem akarom részletezni, de ha utánaolvasol elfogulatlanul te is láthatod. Attól hogy Perez azt mondta, több mint 100 millió én nem veszem szentírásnak. De például nálatok is azt hiszem 25 milliónak kommunikálta le, viszont ott volt mellette még egy 5+6 milliós záradék.

Az aktuális sztárcsapatokat mindig nagyítóval lesi a média és hidd el nem csak a pozitív dolgokat, mivel ez az érdekük. Az pedig, hogy minket mindig is nyalt a média már megbocsáss, de baromság. Olyan szalagcímek jelentek meg mondjuk a "hollandosítás" alatt, hogy a bicska kinyílt az ember zsebében.
A Galaktikus időszak alatt pedig titeket nyaltak fényesre, ahogy kezdtek elmaradni az eredmények jött az ellenkezője. Ez így volt a MU-nál is, mikor BL-t nyertek. Még fél év múlva is az folyt a csapból, hogy milyen fantasztikus és rettenthetlen játékosok, hogy nem adták fel és fordítani tudtak.
Az meg, hogy ki mit mond, divatszurkolók nagyban köszönhető az Internet előretörésének. Manapság bárki szót kaphat arc nélkül. A Ti ezredfordulós aranykorszakotokban szerinted nem lett volna nálatok ennyi divatszurkoló, aki nyomta volna a nagyobbnál-nagyobb hülyeségeket? Dehogynem.

Bocs a litániáért, be is fejezem, kkicsit eltértem a témától , esetleg egy modi átpakolhatná a megfelelő topicba.

P.S.: Azért Cruyff (Cruijff) nevét szerintem illik tudni leírni, mert olyan amilyen, de a futballtörténelem egyik legnagyobb alakja.

Illetve még egy dolog: A spanyol rendőrség közleményben cáfolta, hogy bármi alapja lenne a híresztelésnek, és jelezte, semmilyen hasonló nyomozás nem zajlik Jorge Horacio Messi kapcsán.

A hatóságok jelezték, valóban szó van arról, hogy a drogkereskedő koncertek és más események belépőinek értékesítésével mostak volna tisztára piszkos pénzeket, és négy személyt őrizetbe is vettek, de Messi édesapjánek felelőssége nem merült fel.
A mondandóm lényege pont az volt,hogy nagy vonalakban ugyan az a 2 klub,csak az egyik nyíltan teszi a dolgait, a másik eltusolja a rá negatívan ható dolgokat, nem arról írtam,hogy mennyivel jobbak vagyunk...

P.S.: Amíg a mi legendánkat , Arbeloa-t nem tudja néhány kommentátor tisztességesen kiejteni addig én sem foglalkozok Cruyff nevével... :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 18., szerda 13:52

Én is vakaródzom egyébként néha hogy is kell irni.......de nem két féleképpen írják amúgy? Mintha láttam volna így is meg úgy is. De lehet csak a szesz az oka :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. december 17., kedd 17:07

Nem akarok provokálni, de te kiragadtál egy hsz-bőla, egy mondatot, ami nyilvánvalóan ironikus volt (ha nem is érezted rajta, de legalább a smile-kra figyelhettél volna) és erről írtál egy ódát (mielőtt félreértenél semmi bajom a terjedelemmel), arról,, hogy tulajdonképpen mennyivel különbek vagytok.
Hidd el én is átéltem egyet s mást '97 óta. Tudom milyen volt a Gaspart vagy a Nunez éra, milyenek voltunk Van Gaal alatt, de ez minden nagyobb klubnál megvan.

Arról, hogy ki mennyire nem tudja elviselni a vereséget sokáig vitatkozhatnánk, mindkét oldalon lennének pro és kontra érvek. Egyik klub se tökéletes, Pereznek is voltak/vannak szép dolgai. Rosell nekem sem a szívem csücske, és akkor még finom voltam, de Neymart bárki is igazolta volna le, mindenképp egy bonyolult, szurkolók számára átláthatatlan dolog lett volna. Nem akarom részletezni, de ha utánaolvasol elfogulatlanul te is láthatod. Attól hogy Perez azt mondta, több mint 100 millió én nem veszem szentírásnak. De például nálatok is azt hiszem 25 milliónak kommunikálta le, viszont ott volt mellette még egy 5+6 milliós záradék.

Az aktuális sztárcsapatokat mindig nagyítóval lesi a média és hidd el nem csak a pozitív dolgokat, mivel ez az érdekük. Az pedig, hogy minket mindig is nyalt a média már megbocsáss, de baromság. Olyan szalagcímek jelentek meg mondjuk a "hollandosítás" alatt, hogy a bicska kinyílt az ember zsebében.
A Galaktikus időszak alatt pedig titeket nyaltak fényesre, ahogy kezdtek elmaradni az eredmények jött az ellenkezője. Ez így volt a MU-nál is, mikor BL-t nyertek. Még fél év múlva is az folyt a csapból, hogy milyen fantasztikus és rettenthetlen játékosok, hogy nem adták fel és fordítani tudtak.
Az meg, hogy ki mit mond, divatszurkolók nagyban köszönhető az Internet előretörésének. Manapság bárki szót kaphat arc nélkül. A Ti ezredfordulós aranykorszakotokban szerinted nem lett volna nálatok ennyi divatszurkoló, aki nyomta volna a nagyobbnál-nagyobb hülyeségeket? Dehogynem.

Bocs a litániáért, be is fejezem, kkicsit eltértem a témától , esetleg egy modi átpakolhatná a megfelelő topicba.

Illetve még egy dolog: A spanyol rendőrség közleményben cáfolta, hogy bármi alapja lenne a híresztelésnek, és jelezte, semmilyen hasonló nyomozás nem zajlik Jorge Horacio Messi kapcsán.

A hatóságok jelezték, valóban szó van arról, hogy a drogkereskedő koncertek és más események belépőinek értékesítésével mostak volna tisztára piszkos pénzeket, és négy személyt őrizetbe is vettek, de Messi édesapjánek felelőssége nem merült fel.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 17., kedd 15:28

morzsolt írta: Tiniket meg(mert tudom, h irigy vagy miattuk :) ) meg úgy tudtok szerezni, hogy nyertek kupákat, bocs nem tudtam kihagyni.:)
Ezt most nem értem, hogy irígy vagyok a kupákra amik álltal jönnek a tinik? Úgy talán igen,de az igazat megvallva nem sajnálom a barcától, azt a 2009-2011ig tartó időszakot, lesz ilyen nekünk is és volt is ilyen...Valahol örülök, hogy szurkolói létem alatt tényleg mindent de mindent átéltem , amit egy szurkoló át tud élni...Láttam Világot domináló Realt, bl-győzelmet, megalázó vereségeket, hosszú éveket trófeák nélkül,Last minites bajnoki címet, láttam Mourinho-féle Kontra harcos csapatot , meg tanultam ,hogy a fociban nem minden fekete és fehér...2000es évek elején én is csak a joga bonítót értékeltem, 14 év alatt szerintem sikerült a látókörömet kibővítenem, nekem nagyon bejött a Mourinho-féle Madrid, nem volt Joga bonitó ez igaz, de én ugyanúgy értékelem azt amikor egy csapat megdöglik a pályán, minden eszközt bevetve, mint amikor Zizuék hanyag eleganciával alázták meg a ManU-t...

Az a helyzet ,hogy a fociban rengeteg nagy pillanat van, ami felér egy trófeával szerintem...Személy szerint CR ha megkapja az idei Messi labdát, legalább úgy fogok örülni, mintha bl-t nyernénk és nem azért mert akkora CR fan vagyok,hanem mert 5 éve látom minden meccsét ,hogy mennyit melózik és mind ezt elismerés(persze elismerés az van,de az aranylabda akár menyit esett a színvonala 100 év mulva is ott fog virítani az elit egyéni díjak között) nélkül...

Én még mindig úgy vagyok vele, hogy a Real Madrid tele van úgymond "hibákkal", rengeteg pénzt költünk, nagy is az arcunk a sok trófeára,ha kell akkor Ramos eltöri valakinek a lábát a 90ik percben, vagy Cé feldobja magát egy büntetőért...De ezt mind nyíltan felvállalva teszik.

A Barca ugyan úgy drágán igazol(Ibra,Neymar),ugyan úgy nem a saját neveléseiből élt történelme során (Ronaldo,Rivaldo,Figo,Ronaldinho,Neymar), ugyanúgy gerinctelenek ,ha a győzelem a tét (Busquets,Jordi Alba,Dani Alves), ugyan úgy iszonyatosan beképzeltek elég csak elolvasni 1-2 Xavi,Piqué,Dani Alves vagy akár a jó öreg Cruijf(sose tudtam leírni,annyit meg nem ér az ember hogy utána keressek :mrgreen: ) nyilatkozatot...Csak ők ugyanekezet,amiket mi is megteszünk, belebugyolálják egy óriási lufiba, és egy tök más képet mutatnak magukról mint amilyenek...Ők tudnak veszíteni? igen láttuk Jordi Alba mennyire tud veszíteni...a gond az ,hogy a ti lufitok addig tart amíg jönnek az eredmények,láthatjuk Messinek is volt egy gyengébb éve, már teljesen rászállt a sajtó...szóval a lufi kifog durrani és azok a szurkolók akik nincsenek tisztában saját klubjukkal, azok fognak hatalmasat pofára esni.Én ismerem a Real Madridot és elfogadtam Perezestül,Khedirástól, tudom ,hogy Bale 90 millába fájt, ti viszont rengeteg információt nem tudtok klubotokról és fájni fog , mondjuk amikor kiderül ,hogy Nemyar többe fájt mint Bale, vagy hogy Messi az argentínai drogkartell vezére ( :mrgreen: )...

Szóval nem, egyáltalán nem a ti trófeáitokat irigylem, max a mi elbukott trófeáinkat sajnálom (2004,2012 itt a bl-t be kellett volna húzni , mert mi voltunk a legjobbak)

Csak azért írtam ezt a hosszú regényt, hogy hátha megértitek, hogy mi vagy legalább is én nem azért szurkolok a madridnak mert minden tökéletes, hanem annak ellenére szurkolok a madridnak, hogy látom ,hogy perez mit művel...Látom a fertőt is meg a jó dolgokat is csapatban, ti viszont szinte csak jót kapjátok az arcotokba, és ezáltal zsigerből elutasítjátok(nem csak a szurkolók,a vezetőség és a játékosok is) a Barcára negatívan ható dolgokat, és ezekből olyan pofára esések lesznek mint a Bayern elleni volt.

Szóval röviden, nem, nem irígylem a Barca sikerkorszakát...A helyén kezelem, nem dicsőítem túl nem is húzom le, egy lapon lesz emlegetve a 2000es évek eleji Reallal, a 90es évek Milanjával, vagy a 80as évek Bayern-ével...Messi egy legenda ahogy CR is, de voltak már náluk sokkal nagyobb labdarúgók a statisztikáik ellenére...mindent a helyén kell kezelni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 17., kedd 14:18

teljesen mind1 ki kit kap, ha betolnak nekünk egy Lyon-t aki ellen mindig bajos a győzelem, vagy a Barcának is van pár olyan csapat akikkel nagyon meg kell küzdeniük, hol ott abszolút nem egy erős csapatról beszélünk
aki BL-t akar nyerni, az győzzön le mindenkit akit a sors vagy az UEFA :D elé sodor

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 17., kedd 13:41

Amúgy mostanában nekünk kedvez a sors, de pl volt egy olyan időszak, amikor a Barca ilyen Celtic, Leverkusen stb féle csapatokat kapott. Mi meg rendre beszoptuk, de már ez a CSOPORTRA idén is igaznak tűnt, de hamar kijött, hogy ki az úr. Tavaly dettó... Ráadásul tavaly gyilkos BL szezonunk volt. Most szerencsére a Barca került a fallosz rossz végére. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 12:26

'shutterisland írta:
ki-ki döntse el, mi a jobb, mindenesetre azért jó, hogy ezt így levezetted, mert eloszlat talán egy tévhitet, mert : [/color]
Addig nem ér sajna semmit az egész, amíg nem hoz kupát. És mivel nekünk nem hozott, így sokra nem mentünk a könnyebb ellenfelek ellen. Tavaly kijöhetett volna a lépés, ha nincs az az első meccs az elődöntőben. Ha ott nem rontjuk el, bármi lehetett volna...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 17., kedd 12:24

A csoportkorben egyertelmuen mi kapjuk a nehezebb ellenfeleket, amiket konnyebben behuzunk mint a barca a gyengebb ellenfelek ellen.
A nyolcaddontoket egalra mondanam (MU, CSKA - Arsenal, City), a negyeddontokben viszont tenyleg erosebb csapatokat kapnak mint mi (Tottenham - Milan, PSG).

Osszessegeben valamivel szerencsesebbek vagyunk a sorsolasokkal, viszont nem annyival mint azt sok barcas beallitja.
ez így van, a csoportban mi, az egyenes kieséses rendszerben pedig valamivel ti jártok jobban.

ki-ki döntse el, mi a jobb, mindenesetre azért jó, hogy ezt így levezetted, mert eloszlat talán egy tévhitet, mert :
Osszessegeben valamivel szerencsesebbek vagyunk a sorsolasokkal, viszont nem annyival mint azt sok barcas beallitja.
pont úgy látom, hogy ez fordítva van, most is előre ideadták páran az olympiakost, mert a barca úgyis mindig a könnyűt kapja.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 12:09

Géci írta:Gondolom nagy megerőltetés volt minden évben elsőként zárni a nagyon erős csoportokat, ha már itt tartunk...
Ebben az a vicces, hogy meg a gyengebb csoportok ellenere se voltak vegig olyan magabiztosak.

Viszont megneztem a kesobbi sorsolasokat is:

Nyolcaddontok az utobbi 4 evben
Real: Lyon, CSKA, MU, Schalke
Barca: Arsenal, Leverkusen, Milan, City

10-11: az Arsenal azert erosebb mint a Lyon
11-12: mindketten gyenge csapatokat kaptunk, a Leverkusenrol mindent elarul hogy egy meccsen 5 golt kaptak csak Messitol, a CSKA valamivel erosebb csapat foleg az orosz tel miatt.
12-13: Az MU-t nem kell magyarazni, egy baromi eros csapat, viszont annak ellenere, hogy a milan 2-0ra behuzta az elso meccset, majd jott az otthoni kotelezo gyozelem amikor elokerultek az "ismet mi vagyunk a vilag legjobbjai", "ha akarunk mindenkit szarra verunk" szovegek. (jah, Bayern 7-0)
13-14: ez is sima City

Negyeddontok:
Real: Tottenham, Apoel, Galata
Barca: Shakhtar, Milan, PSG

A csoportkorben egyertelmuen mi kapjuk a nehezebb ellenfeleket, amiket konnyebben behuzunk mint a barca a gyengebb ellenfelek ellen.
A nyolcaddontoket egalra mondanam (MU, CSKA - Arsenal, City), a negyeddontokben viszont tenyleg erosebb csapatokat kapnak mint mi (Tottenham - Milan, PSG).

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 17., kedd 11:27

Remy írta:Galata és a Juve is alulmúlták magukat.
Meg néztem volna őket a Juve ellen ettől független... :coffee:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 17., kedd 11:23

Géci írta:
Gondolom nagy megerőltetés volt minden évben elsőként zárni a nagyon erős csoportokat, ha már itt tartunk...
Ja, az már mellékes, hogy tavaly egy brutális halálcsoportban voltunk, és azért idén sem panaszkodhattunk, bár tény, hogy nem a nevükhöz méltóan szerepeltek a csapatok. Galata és a Juve is alulmúlták magukat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 17., kedd 11:20

morzsolt írta:Tiniket meg(mert tudom, h irigy vagy miattuk :) ) meg úgy tudtok szerezni, hogy nyertek kupákat,
Gondolom Ő is ebbe a csoportba tartozott, és azért vette ezt zokon szegény... :coffee:
morzsolt írta:ja és ugye mi mindig megkapjuk a szokásos könnyű ellenfelet, Ti meg a nehezet...ha már a szurkolók hülyeségér9l beszélünk.
Gondolom nagy megerőltetés volt minden évben elsőként zárni a nagyon erős csoportokat, ha már itt tartunk...

Közben Pellegrini meg Martinó kóstolgatják egymást :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 10:37

'shutterisland írta:ettől elvonatkoztatva (még ha vicceltél is) egyébként a madridista közhangulatot nézve (most ez nem csak a fórumra vonatkozik) mondhatni jobban örül a nép annak, hogy a barca belehúzott a cityvel, mint annak, hogy a real kellemes ellenfelet kapott.
Attol fuggetlenul hogy most barcas vagy realos az illeto, elmondhatjuk hogy az emberek nagy resze jobban orul az ellenfele, vagyis inkabb ellensege sikertelensegenek, balszerencsejenek mint a sajat maga szerencsejenek. Es ez nem olyan dolog, hogy en magamban eldontom, hogy jobban szurkolok azert, hogy ti kiessetek mint azert hogy mi tovabbjussunk, hanem egyszeruen ez igy jon magatol.

(mondjuk ha megnezem a ket forumot, akkor itt meg mindig joval kisebb az ellenfel iranti gyulolet, vagy legalabbis itt nincsenek olyanok, akik minden egyes hirbol kihozzak, hogy a masik mekkora egy gusztustalan csapat)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 17., kedd 9:51

Ilyenkor a szövetség részéről az lenne a legszebb és legtisztább, ha a kedden BL-t játszó csapat előző meccsét péntekre rakná, a rákövetkezőt pedig szombatra vagy vasárnapra.

Ha meg valaki szerdán játszik a BL-ben ,akkor az előtte lévő meccset szombaton nyomják le, az utána következőt pedig vasárnap.

Értelemszerűen vonatkozna ez a Realra, a Barcára vagy éppen az Atleticora.

A negyeddöntők időpontjai egyébként: április 1. és 2., illetve 8. és 9..

Olyan sorozatunk lenne - ha nem néztem el semmit -, hogy Vallecano(o), BL negyeddöntő odavágó, Sociedad(i), BL negyeddöntő visszavágó, Almería(o).
Barcának: Espanyol(i), BL negyeddöntő odavágó, Betis(o), BL negyeddöntő visszavágó, Granada(i).
Atleticonak: Bilbao(i), BL negyeddöntő odavágó, Villarreal(o), BL negyeddöntő visszavágó, Getafe(i).

Az elődöntőket még nem nézem, annyira nem szaladok előre. :mrgreen:

Vissza: