morzsolt írta: Tiniket meg(mert tudom, h irigy vagy miattuk

) meg úgy tudtok szerezni, hogy nyertek kupákat, bocs nem tudtam kihagyni.
Ezt most nem értem, hogy irígy vagyok a kupákra amik álltal jönnek a tinik? Úgy talán igen,de az igazat megvallva nem sajnálom a barcától, azt a 2009-2011ig tartó időszakot, lesz ilyen nekünk is és volt is ilyen...Valahol örülök, hogy szurkolói létem alatt tényleg mindent de mindent átéltem , amit egy szurkoló át tud élni...Láttam Világot domináló Realt, bl-győzelmet, megalázó vereségeket, hosszú éveket trófeák nélkül,Last minites bajnoki címet, láttam Mourinho-féle Kontra harcos csapatot , meg tanultam ,hogy a fociban nem minden fekete és fehér...2000es évek elején én is csak a joga bonítót értékeltem, 14 év alatt szerintem sikerült a látókörömet kibővítenem, nekem nagyon bejött a Mourinho-féle Madrid, nem volt Joga bonitó ez igaz, de én ugyanúgy értékelem azt amikor egy csapat megdöglik a pályán, minden eszközt bevetve, mint amikor Zizuék hanyag eleganciával alázták meg a ManU-t...
Az a helyzet ,hogy a fociban rengeteg nagy pillanat van, ami felér egy trófeával szerintem...Személy szerint CR ha megkapja az idei Messi labdát, legalább úgy fogok örülni, mintha bl-t nyernénk és nem azért mert akkora CR fan vagyok,hanem mert 5 éve látom minden meccsét ,hogy mennyit melózik és mind ezt elismerés(persze elismerés az van,de az aranylabda akár menyit esett a színvonala 100 év mulva is ott fog virítani az elit egyéni díjak között) nélkül...
Én még mindig úgy vagyok vele, hogy a Real Madrid tele van úgymond "hibákkal", rengeteg pénzt költünk, nagy is az arcunk a sok trófeára,ha kell akkor Ramos eltöri valakinek a lábát a 90ik percben, vagy Cé feldobja magát egy büntetőért...De ezt mind nyíltan felvállalva teszik.
A Barca ugyan úgy drágán igazol(Ibra,Neymar),ugyan úgy nem a saját neveléseiből élt történelme során (Ronaldo,Rivaldo,Figo,Ronaldinho,Neymar), ugyanúgy gerinctelenek ,ha a győzelem a tét (Busquets,Jordi Alba,Dani Alves), ugyan úgy iszonyatosan beképzeltek elég csak elolvasni 1-2 Xavi,Piqué,Dani Alves vagy akár a jó öreg Cruijf(sose tudtam leírni,annyit meg nem ér az ember hogy utána keressek

) nyilatkozatot...Csak ők ugyanekezet,amiket mi is megteszünk, belebugyolálják egy óriási lufiba, és egy tök más képet mutatnak magukról mint amilyenek...Ők tudnak veszíteni? igen láttuk Jordi Alba mennyire tud veszíteni...a gond az ,hogy a ti lufitok addig tart amíg jönnek az eredmények,láthatjuk Messinek is volt egy gyengébb éve, már teljesen rászállt a sajtó...szóval a lufi kifog durrani és azok a szurkolók akik nincsenek tisztában saját klubjukkal, azok fognak hatalmasat pofára esni.Én ismerem a Real Madridot és elfogadtam Perezestül,Khedirástól, tudom ,hogy Bale 90 millába fájt, ti viszont rengeteg információt nem tudtok klubotokról és fájni fog , mondjuk amikor kiderül ,hogy Nemyar többe fájt mint Bale, vagy hogy Messi az argentínai drogkartell vezére (

)...
Szóval nem, egyáltalán nem a ti trófeáitokat irigylem, max a mi elbukott trófeáinkat sajnálom (2004,2012 itt a bl-t be kellett volna húzni , mert mi voltunk a legjobbak)
Csak azért írtam ezt a hosszú regényt, hogy hátha megértitek, hogy mi vagy legalább is én nem azért szurkolok a madridnak mert minden tökéletes, hanem annak ellenére szurkolok a madridnak, hogy látom ,hogy perez mit művel...Látom a fertőt is meg a jó dolgokat is csapatban, ti viszont szinte csak jót kapjátok az arcotokba, és ezáltal zsigerből elutasítjátok(nem csak a szurkolók,a vezetőség és a játékosok is) a Barcára negatívan ható dolgokat, és ezekből olyan pofára esések lesznek mint a Bayern elleni volt.
Szóval röviden, nem, nem irígylem a Barca sikerkorszakát...A helyén kezelem, nem dicsőítem túl nem is húzom le, egy lapon lesz emlegetve a 2000es évek eleji Reallal, a 90es évek Milanjával, vagy a 80as évek Bayern-ével...Messi egy legenda ahogy CR is, de voltak már náluk sokkal nagyobb labdarúgók a statisztikáik ellenére...mindent a helyén kell kezelni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams