Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem mondom
Vérszemet kaptak, a hiénás okosság miatt is csak 20K büntetést kaptak, viszont annál nagyobb hírverést.
Vérszemet kaptak, a hiénás okosság miatt is csak 20K büntetést kaptak, viszont annál nagyobb hírverést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Objektív és semleges? Ennél a résznél ne mond hogy nem nevetted el magad...Realista24 írta:A katalán TV3 újra akcióba lendült.
Tavaly ők ábrázolták hiénának Pepééket, most doku filmet készítenek a Real és Franco kapcsolatáról, ami objektív és semleges lesz, de már a promo szöveg is az, hogy a Real Madrid és Franco, több volt mint barátság, és a címében csak sötét legendának minősítik ezt a korszakot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A katalán TV3 újra akcióba lendült.
Tavaly ők ábrázolták hiénának Pepééket, most doku filmet készítenek a Real és Franco kapcsolatáról, ami objektív és semleges lesz, de már a promo szöveg is az, hogy a Real Madrid és Franco, több volt mint barátság, és a címében csak sötét legendának minősítik ezt a korszakot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Banán írta:A spanyol adósság nagyobb részét a katalánok halmozták fel, emellett nagyok a bevételeik is, függetlenedni úgy akarnak, hogy az adósságuk marad a spanyoloknálRemy írta:Nem vagyok nagyon jártas a témában, de ha minden igaz, akkor katalónia sok pénzt hoz Spanyolországnak. Gondolok itt a gazdasági fejlettségre. DE, ha kilépnek, és függetlenek lesznek, akkor gondolom ez nagy hatással lesz az újdonsült Spanyolországra is. És... ez mennyire lehet majd hatással a focira? Tehát hosszútávon ebből lehet hátránya mondjuk a Realnak? Vagy ettől független az ő helyzetük? Például, mi van akkor, ha Spanyolország államcsődöt jelent (csak tegyük fel)?
igazi katalán mentalitás. le sem tagadhatnák.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A spanyol adósság nagyobb részét a katalánok halmozták fel, emellett nagyok a bevételeik is, függetlenedni úgy akarnak, hogy az adósságuk marad a spanyoloknálRemy írta:Nem vagyok nagyon jártas a témában, de ha minden igaz, akkor katalónia sok pénzt hoz Spanyolországnak. Gondolok itt a gazdasági fejlettségre. DE, ha kilépnek, és függetlenek lesznek, akkor gondolom ez nagy hatással lesz az újdonsült Spanyolországra is. És... ez mennyire lehet majd hatással a focira? Tehát hosszútávon ebből lehet hátránya mondjuk a Realnak? Vagy ettől független az ő helyzetük? Például, mi van akkor, ha Spanyolország államcsődöt jelent (csak tegyük fel)?
- h3x0r
Senki se tudja pontosan, de ha logikusan gondolkodunk, akkor egyertelmu hogy sok ember elveszitheti a munkahalyet vagy csokken a fizetesuk, ergo kevesebben fognak meccsekre jarni, mezeket meg kulonbozo ajandektargyakat vasarolni.Remy írta:Nem vagyok nagyon jártas a témában, de ha minden igaz, akkor katalónia sok pénzt hoz Spanyolországnak. Gondolok itt a gazdasági fejlettségre. DE, ha kilépnek, és függetlenek lesznek, akkor gondolom ez nagy hatással lesz az újdonsült Spanyolországra is. És... ez mennyire lehet majd hatással a focira? Tehát hosszútávon ebből lehet hátránya mondjuk a Realnak? Vagy ettől független az ő helyzetük? Például, mi van akkor, ha Spanyolország államcsődöt jelent (csak tegyük fel)?
Eleg megnezni a beveteleinket az utobbi szezonbol
- stadion: 140M ( 12/13: 145M, 11/12 150M)
- bari meccsek, BL: 72M (12/13: 49M, 11/12 40M)
- TV kozvetitesek: 162M (12/13: 162M, 11/12 159M)
- marketing: 170M (12/13: 160M, 11/12 162M)
Par szazalekos csokkenes is tobb 10 millios bevetelkiesest jelenthet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olyanokat kérdezel, amire senki nem tudja a választ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem vagyok nagyon jártas a témában, de ha minden igaz, akkor katalónia sok pénzt hoz Spanyolországnak. Gondolok itt a gazdasági fejlettségre. DE, ha kilépnek, és függetlenek lesznek, akkor gondolom ez nagy hatással lesz az újdonsült Spanyolországra is. És... ez mennyire lehet majd hatással a focira? Tehát hosszútávon ebből lehet hátránya mondjuk a Realnak? Vagy ettől független az ő helyzetük? Például, mi van akkor, ha Spanyolország államcsődöt jelent (csak tegyük fel)?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Rac1 szerint a Barca hivatalosan is támogatja a katalán függetlenedést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
mire visszavonulnak az még alsóhangon legalább 5 év mindkettőnek. messinek azért, mert csak 27 éves, ronaldonak azért, mert kegyetlen fizikuma van és lehet nem fog végzúgatni egy teljes szezont csere nélkül, de bírni fogja.
5 év alatt pedig bőven kinőhet egy egész új generáció, tajtimatyika szétbombázhatja a bernabeu kapufáját, marcelo levágathatja a haját stb.
én nem féltem egyik csapatot sem, mindig van utánpótlás. lesznek gyengébb idők, kiemelkedőbbek, de egy tradicionális topcsapat az topcsapat marad mindig.... kivéve persze, ha leeds módra ütne be a szar. de az itt nem fog.
5 év alatt pedig bőven kinőhet egy egész új generáció, tajtimatyika szétbombázhatja a bernabeu kapufáját, marcelo levágathatja a haját stb.
én nem féltem egyik csapatot sem, mindig van utánpótlás. lesznek gyengébb idők, kiemelkedőbbek, de egy tradicionális topcsapat az topcsapat marad mindig.... kivéve persze, ha leeds módra ütne be a szar. de az itt nem fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Szerintem CR is, és Messi is akkora űrt fog maga után hagyni, hogy azt csak csapatszinten lehet pótolni... Iniesta viszont... elképesztő játékos, nagyon sajnálom, hogy nem kapott aranylabdát. Őt szerintem nehezebb lesz pótolni csapatszinten, mert a ő a "csapatban" nyomott rendkívülit, olyan fogaskerék a gépezetben, ami nagyon-nagyon ritka...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lesz majd aki pótolja és vállára veszi a csapatot. Inkább a mentalitása és a mindenekfeletti győzniakarása fog hiányozni. Ha CR befejezi itt, akkor nyilván átalakul a csapaton belüli hierarchia,a szerkezet,a taktika,minden. Ezt meg lehet,ezt meg KELL oldani,akár kiegészítve egy új vezéregyéniséggel,de ilyen nem sok van manapság.most néztem meg a PSG-Barca bővített összefoglalóját. Nem volt gyenge Messi teljesitménye.
Neymar meg 1-2 éven belül váltani tudja Messit a Barcába mint vezér és nála jobban érzem azt, hogy elbírja majd azt a terhet, amit Messi hagy maga után.
Na már most itt a Madridnál CR ha lelép, Bale de szerintem James se fogja bírni azt a terhet, amit CR hagy maga után.
A mentalitása és stílusa,személysége fog nagyon hiányozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Ha a foci tovább halad azon az úton, amelyen elindult, és a korábbinál sokkal többet fog számítani a fizikum, az erőnlét, a taktika... Akkor valóban nem. De ebbe inkább bele sem akarok gondolni.R.M.C.F írta:Nem fognak.
Pár éve még elég volt ha technikailag több volt valaki,ma és a jövőben ez már kevés lesz....szerintem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha a foci tovább halad azon az úton, amelyen elindult, és a korábbinál sokkal többet fog számítani a fizikum, az erőnlét, a taktika... Akkor valóban nem. De ebbe inkább bele sem akarok gondolni.R.M.C.F írta:Nem fognak.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem fognak.jönnek majd olyan játékosok a semmiből, akik hasonlóan nagy hatást fognak gyakorolni a futballra és a szurkolókra is
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez így van sajnos, idén eddig egyértelműen gyengébb korábbi önmagához képest, habár még mindig vannak egészen fantasztikus megoldásai. Azért remélem, pár jó év még van benne. Aztán ha ő is visszavonul, akkor egy - számomra - csodálatos korszak fog véget érni. Ronaldinho, Ronaldo, Zidane, Xavi, Iniesta... Csak remélni tudom, hogy idővel jönnek majd olyan játékosok a semmiből, akik hasonlóan nagy hatást fognak gyakorolni a futballra és a szurkolókra is.R.M.C.F írta:Múlt idő. Igen. Mert egyre kevesebb ő is. Már nem lesz a régi,ahogy xavi sem...
-
'shutterisland írta:az első pár méteren igen, de egyébként nem gyors játékos.
egyébként te is múlt időben beszélsz róla, szóval ha koke, ha nem, kell majd lassan neki is az utódja.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!isco.
A kpán az a döntő szempont,az a fránya első pár méter,ott nem kell kell lóversenyezned. Utód persze kell,csak nehogy azt higgye bárki is,hogy majd hipp hopp pótolva lesz.
Múlt idő. Igen. Mert egyre kevesebb ő is. Már nem lesz a régi,ahogy xavi sem...és ez lesz messi is idővel. Ez egy ilyen móka. Ezek 3an nagy mulattatók voltak,de az idő rajtuk is fogott......az csak clint eastwoodon nem fogott.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az első pár méteren igen, de egyébként nem gyors játékos.
egyébként te is múlt időben beszélsz róla, szóval ha koke, ha nem, kell majd lassan neki is az utódja.
-
'shutterisland írta:lehet, hogy a szó szoros értelmében véve koke nem lesz iniesta magasságaiban, mint futballista, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne majd olyan hasznos ha mondjuk pár év múlva őt hozzuk andrés helyett.
iniesta nem gyors, nem erős, nem munkagép, nincsenek távoli bombái, csak hát a magas játékintelligenciával és technikai képzettséggel ezt bőven kompenzálta.
ellenben azért lassan ő is megy kifele, és ahogy a foci egyre jobban a fizikumra, sebességre alapul, úgy ezzel párhuzamosan még nehezebb dolga lesz.
Iniesta rendkívül gyors volt,az indulósebességében,és ehhez társult a kitűnő ütemérzéke amivel eltudott indítani egy egyvsegyet.....kokét összehasonlítani vele,kb olyan,mint a fehér cápát a csukához,mindkettő végül is harap....mindkettő ragadozó....csak ugye na.....némi költői különbséggel.
Iniesta egy művész volt,aki nem csak fújta a hangszert hanem dalokat csikart ki belőle,koke egy jó húsban lévő,vidéki par***sztgyerek,aki hajt,erőszakos és egy számára megfelelő koncepcióban dolgozott az elmúlt években.
A barca ha arra megy rá(felesleges mert nem fog menni) hogy újra olyan sikeres legyen mint 2006-2011 között,akkor koke rossz út,ha az akar lenni a barca ami mindig is volt 100 éven át,akkor lehet nem rossz bolt....de akkor majd 20 évente esik le egy bl.