Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 7., kedd 1:14

'shutterisland írta:pedro képességeinek tudatában, és úgy, hogy meh a szezon elejéhez képest csúnyán visszaesett, simán meg lehetne kockáztatni, de szerintem enrique nem fogja.
a padon viszont ott kellene legyen mindenképpen.
Szerintem is csak csere lesz. En mondjuk nem felek tole, inkabb Messitol es Neymartol tartok, ha mar valakitol kell. :) (Plusz Ramos rovidzarlataitol, ami az utobbi jopar meccsen jellemzo ra....)

Es mostmar Victor Valdes sincs akire azert altalaban lehetett szamitani. :-(
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 6., hétfő 23:14

karesz46 írta:
'shutterisland írta:picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
Én egy picit tartanák tőle, mert képes bárhonnan golt verni, meghát a Vb n is csak úgy beesett és háát ... de persze az is benne van h össze vissza futkorászna mint a csőr nélküli csirke. :mrgreen:
nekem is kettős érzéseim vannak.

a mai felhozatalt tekintve az egyik legjobb támadó, klasszisokra jellemző villanásokkal, a cilinderből előhúzhat bármit így is, 1 jó megindulás, jó lövés vagy kiharcolt tizenegyes, és máris nyerőember lehet.
a képességei és (vélhetően) játékra éhes, motivált felfogása miatt ez benne van.

másrészről félő, hogy tényleg nem találná a helyét, és láthatatlan lenne, vagy ami még rosszabb, minusz egy ember, ekkora sanszot pedig nem szabad a madrid kezébe adni, mert így is inkább a barca az underdog.

pedro képességeinek tudatában, és úgy, hogy meh a szezon elejéhez képest csúnyán visszaesett, simán meg lehetne kockáztatni, de szerintem enrique nem fogja.
a padon viszont ott kellene legyen mindenképpen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 6., hétfő 23:09

próbáljon meg Pepébe harapni, utána már csak pépes ételeket fog fogyasztani :lol:

amúgy meg nyilván jobb lenne, ha egy pedro vagy az egyik húdenagyon beharangozott csodaifi játszana helyette. de ha már az első hármasból kiemelnék valakit, az meglepő módon Neymar lenne. mostanában kevesebbet foglalkozik a fetrengéssel és többet a focival.
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 6., hétfő 23:06

Én fosok tőle, kész életveszély a pali.

És kész gólveszély is. :mrgreen:

Viccet félretéve, nem örülnék neki, ha játszana, de hát tökmindegy, egyszer úgyis át kell esnie a tűzkeresztségen. Ha Cé formája kitart odáig, akkor meg teljesen mindegy. :salute:

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. október 6., hétfő 23:03

'shutterisland írta:picit más :
örülnétek neki, ha suarez kezdene a klasszikuson (összeszokottság hiánya, meccshiány) vagy adna egy kis plusz parát ?
Én egy picit tartanák tőle, mert képes bárhonnan golt verni, meghát a Vb n is csak úgy beesett és háát ... de persze az is benne van h össze vissza futkorászna mint a csőr nélküli csirke. :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 6., hétfő 22:58

picit más :

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 6., hétfő 22:12

Nika91127 írta:Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)

Ellenvetés,vélemény? :)

Es Faubert hol marad???? :vivo:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 6., hétfő 19:18

carvajal technikás, rohadtgyors, támadásban is pluszt jelent, tökéletes arra a posztra nekünk.
montoya sosem volt jobb nála, nem véletlen, hogy még most is a kiégett danielalves játszik helyette.
Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 6., hétfő 18:57

lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi. Egy középszerű játékos.
En egyebkent meg is ertem a barcasokat hogy csalodottak Montoya miatt.
Emlekszem tavaly ilyenkor mennyit nevettek azon, hogy leigazoltuk elso szamu JH-nak azt a Carvajalt, aki meg az U21-es EB-t is vegig padozta a barca masodik szamu JH-je mogott. Mi csak annyit mondtuk, hogy majd meglatjuk jovo ilyenkor ki lesz a jobb jatekos. Valami oka csak van annak, hogy Carvajal kezdo hetrol hetre mig Montoya nem. Mert hogy egyik mogott sincs valami hatalmas nagy konkurencia, az is biztos.

Errol eszembe jut, hogy anno hanyszor olvastam azt, hogy Bartra > Varane. :D

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 6., hétfő 18:25

Csabi írta:kiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
Az elkövetkező 10 év legjobb szélsőbekkje :coffee: :mrgreen: Egyébként a vezetőség ad-hoc igazolása Dani Alves helyére, mert minőségi védők nélkül is lehet nyerni kupákat...

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 6., hétfő 18:24

kiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.
utolsó napokban vették, 6 millió euróért Brazíliából, kb. ilyen mindegy-mindegy alapon

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. október 6., hétfő 18:20

Nekem aki az elmúlt 15-20év top jobbhátvédei:
Cafú, Zanetti, Lahm,Maicon(egy rövid ideig),Alves(a Sevilla-s és a Barcában első pár évben)...és fuccs. Én rájuk emlékszem.
Utánuk jönnek: Sagnol/Panucci/Gary Neville/Salgado/Sagna(régebben,a mostani már hát...)

Ellenvetés,vélemény? :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 6., hétfő 18:19

kiezadouglas? én erről teljesen lemaradtam.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 6., hétfő 18:06

Neztem a volt jatekosunkat Fabinhot a Zenit-Monaco meccsen, es szerintem jol tolta. Voltak jo megindulasai, cselei es kemeny belepoi is...es meg csak 21 eves. Azon az egy meccsen amelyen nalunk jatszott azon is eleg igeretesen mozgott.
Felepitese jo, eros es gyors jatekos. A mai felhozatalban meg lehetne belole vmi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 6., hétfő 17:55

Bartrát szerintem most kezdte el LE beépíteni.A hétvégén sokkal jobban telesített azon a poszton mint a Masch-Piké-matyi trió.Majd ha a Klasszikuson leszedi a BBC-t egyszerre a pályáről akkor talán LE végre bízni fog benne. :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 6., hétfő 17:51

lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi.
Hát azért nem csak abban, hogy játszik, hanem abban is ahogy játszik.. Én kifejezetten irigylem jelenleg a Madridot miatta, nagyon pöpec kis jobbekk a srác. Montoya lehet, hogy hasonló szinten lenne ennyi játékkal, mint amennyit Carvajal kapott, de az is lehet, hogy közel sem - és jelenleg úgy néz ki, hogy sosem fog kiderülni, nálunk legalábbis. De az biztos, hogy Carvajal jelenleg a top jobbhátvédek között van, ezt el kell ismerni.
poronty írta:Meg, ha Montoya olyan nagyon ügyes játékos minek hoztak még egy jobb bekket a nyakára?
Douglas szerintem totál egyértelmű, hogy azért jött, mert jövőre nem igazolhatunk, Alves meg úgy volt, hogy távozik, így kellett valaki Montoya mellé/mögé a következő idényre. De most kitalálták ezek a :cens: -k, hogy Alvessel hosszabbítsunk.. :fpalm:
tucsoki írta:Én megértem Montoya helyzetét, pont ezért dobbantanék előbb-utóbb ha nem változik a szitu. Saját nevelés vagyok, olyan korban hogy kell a játékperc, lassan 3 éve kopogtatok hogy bekerüljek a kezdőbe, de még úgy se tudok játszani hogy Dani hétről-hétre alulmúlja önmagát. Ami még rosszabb érzés, hogy konkurenciának kaptam egy brazil tehetséget(?) és még a padra sem férek fel. Így elpocsékolni egy lehetséges zsenit, nem is értem....
Az utolsó mondatot nem tudom, hogy iróniából írtad-e, de lényegtelen igazából, az előtte levő részekkel totál egyetértek. Simán lelépnék a helyében szezon végén, ha nem kap elég lehetőséget - Bartra helyében is -, kijárta a ranglétrát, kivárta a helyét Alves mögött, erre azt a gyökeret játszatják annak ellenére, hogy Oleguer szintjéhez közelít vészesen..

Jövünk itt folyton a "támaszkodunk a saját nevelésekre" szöveggel, aztán a védelembe itt lenne 2 tehetséges fiatal is, de mindegyik csak akkor játszik, ha épp kidőlt mindenki a sorból, vagy ha már 10 meccs óta a keretben se voltak akkor bedobjuk őket, hogy azért úgy tűnjön, hogy számítunk rájuk - és a vicc, hogy ilyenkor is rendre jól teljesítenek, de utána ismét jön a pad/lelátó..

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. október 6., hétfő 17:50

Nem azért mert a mi fiunk de véleményem szerint megváltás mikor ő játszik.

És elnézve nálatok a felhozatalt nem hinném,hogy nem férne be sőt............

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 6., hétfő 17:49

Véleményem szerint Daniel Alves teljesítménye hihetetlen. Szerintem is a világ legjobb jobb hátvédje. Bár tudom, hogy védő nem nagyon érhet oda az aranylabda közelébe, de Realosként elismerem, hogy kijárna neki egy.

:mrgreen:

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 6., hétfő 17:45

Drake írta:Szélső hátvéd poszton jelenleg nagyon gyenge a piac.
Nem is tudom kell-e ezt posztokra bontani, en bloc nagyon gyenge a felhozatal ha egyéniségeket keresünk.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 6., hétfő 17:39

Szélső hátvéd poszton jelenleg nagyon gyenge a piac.Ha meg kéne neveznem egy top 5-ös listát jhv-bhv poszton gondolkoznom kéne rajta.

Carvajal miatt meg tényleg irigylem kissé a Realt.Aprópénzért hozták vissza,szinte egyből beilleszkedett + a borostája is fasza. :mrgreen:

Vissza: