lesliejr írta:Igazad van. Carvajal egyértelműen Montoya fölé nőtt. Miben? Abban, hogy játszik. Aztán ennyi.
Hát azért nem csak abban, hogy játszik, hanem abban is ahogy játszik.. Én kifejezetten irigylem jelenleg a Madridot miatta, nagyon pöpec kis jobbekk a srác. Montoya lehet, hogy hasonló szinten lenne ennyi játékkal, mint amennyit Carvajal kapott, de az is lehet, hogy közel sem - és jelenleg úgy néz ki, hogy sosem fog kiderülni, nálunk legalábbis. De az biztos, hogy Carvajal jelenleg a top jobbhátvédek között van, ezt el kell ismerni.
poronty írta:Meg, ha Montoya olyan nagyon ügyes játékos minek hoztak még egy jobb bekket a nyakára?
Douglas szerintem totál egyértelmű, hogy azért jött, mert jövőre nem igazolhatunk, Alves meg úgy volt, hogy távozik, így kellett valaki Montoya mellé/mögé a következő idényre. De most kitalálták ezek a
-k, hogy Alvessel hosszabbítsunk..
tucsoki írta:Én megértem Montoya helyzetét, pont ezért dobbantanék előbb-utóbb ha nem változik a szitu. Saját nevelés vagyok, olyan korban hogy kell a játékperc, lassan 3 éve kopogtatok hogy bekerüljek a kezdőbe, de még úgy se tudok játszani hogy Dani hétről-hétre alulmúlja önmagát. Ami még rosszabb érzés, hogy konkurenciának kaptam egy brazil tehetséget(?) és még a padra sem férek fel. Így elpocsékolni egy lehetséges zsenit, nem is értem....
Az utolsó mondatot nem tudom, hogy iróniából írtad-e, de lényegtelen igazából, az előtte levő részekkel totál egyetértek. Simán lelépnék a helyében szezon végén, ha nem kap elég lehetőséget - Bartra helyében is -, kijárta a ranglétrát, kivárta a helyét Alves mögött, erre azt a gyökeret játszatják annak ellenére, hogy Oleguer szintjéhez közelít vészesen..
Jövünk itt folyton a "támaszkodunk a saját nevelésekre" szöveggel, aztán a védelembe itt lenne 2 tehetséges fiatal is, de mindegyik csak akkor játszik, ha épp kidőlt mindenki a sorból, vagy ha már 10 meccs óta a keretben se voltak akkor bedobjuk őket, hogy azért úgy tűnjön, hogy számítunk rájuk - és a vicc, hogy ilyenkor is rendre jól teljesítenek, de utána ismét jön a pad/lelátó..