Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Politika
Ha csak egyet lehet írni, akkor az első nekem is egyértelműen a propaganda. A tartalma és a volumene egyaránt. A közbeszéd lezüllesztése, az állandó ellenségképek, az uszítás, a gyűlöletkeltés, az arrogancia, a képmutatás. Mindez megafonnal beleüvöltve mindenkinek az arcába.
Ezen kívül még a jogállam tönkretétele, az ország szétosztása a haveri körnek, a korrupció, a ruszománia.
Az olyan nyilvánvaló dolgokat, mint az egészségügy vagy az oktatás lerohasztását, hadd ne emeljem ki...
Ezen kívül még a jogállam tönkretétele, az ország szétosztása a haveri körnek, a korrupció, a ruszománia.
Az olyan nyilvánvaló dolgokat, mint az egészségügy vagy az oktatás lerohasztását, hadd ne emeljem ki...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt mire alapozod? Azt még Varga Judit is elismerte, hogy állandóan Petőfi versekkel udvarolt neki MP.Blanco88 írta:Amúgy Magyar Péter jól rájött arra, hogy neki is le kell önteni a politikáját a nemzeti mázzal. (persze komolyan ő sem gondolja.....)kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Legfőképp ezekért. Ehhez jön a mérhetetlen arrogancia, gátlástalanság és felsőbbrendűség. Gyűlöletkeltésről és az ellenségképekről ne is beszéljünk. Ezek így egybe gyúrva, ez a Fidesz. Úgyhogy végülis egyet írtam
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Fidesz legnagyobb bűne, hogy kicsinálták a valódi jobboldalt és csak egy ilyen ideológiai öszvér maradt, ami nemzeti mázzal van nyakon öntve.kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Az ellenzéket meg azért utálom még ennél is jobban, mert ők még ezt a nemzeti mázot sem képesek tolerálni annyira gyűlölnek mindent, ami kicsit is magyar. (mélymagyar, nemzethy stb)
Tehát mindkét oldalt csak egy dolog érdekli: A haszon, az aktuális haverok helyzetbe hozása.
A különbség köztük, hogy az egyik legalább megpróbálja elbábozni mennyire magyar, a másik oldal még a megvetését sem képes palástolni. (az szdsz szelleme, ami kísérti a liberális/baloldali pártokat....)
Amúgy Magyar Péter jól rájött arra, hogy neki is le kell önteni a politikáját a nemzeti mázzal. (persze komolyan ő sem gondolja.....)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
1madridista példája jól mutatja...ne legyenek illúzióitok a magyar társadalommal kapcsolatban.
26-ban még fidesz győzelem lesz. Higyjétek el, hiába nem találkoztok nagy számban fidesz hívőkkel, azt gondolod, a környezeted alapján, hogy több a kritikus ember...nem így van. Mi vagyunk kevesebben.
Leghamarabb 30-ban lehet változás, de én túl optimista nem vagyok. Hiába a fiatalok most úgy tűnik nem fideszesek, a butuló társadalom, az oktatás lezüllesztése nekik kedvez.
Hát aki egy egyszerű berúgást mellé rak Besehez, meg Szájerhez, csak mert MP is keresztény és bibliát olvas...hát bazdmeg! Ennél mélyebbre már ne menjünk légyszi...
26-ban még fidesz győzelem lesz. Higyjétek el, hiába nem találkoztok nagy számban fidesz hívőkkel, azt gondolod, a környezeted alapján, hogy több a kritikus ember...nem így van. Mi vagyunk kevesebben.
Leghamarabb 30-ban lehet változás, de én túl optimista nem vagyok. Hiába a fiatalok most úgy tűnik nem fideszesek, a butuló társadalom, az oktatás lezüllesztése nekik kedvez.
Hát aki egy egyszerű berúgást mellé rak Besehez, meg Szájerhez, csak mert MP is keresztény és bibliát olvas...hát bazdmeg! Ennél mélyebbre már ne menjünk légyszi...
-
A vita érdekében javaslom, hogy hagyd abba ezt a trollkodást, ne játszd a hülyét, senkinek sem a meleg partykkal vagy a meleg fideszesekkel van gondja, hanem azzal, hogy ugyanez a politikai közösség hatalomból, állami eszközökkel és forrásokkal gyártott le politikai terméket, játszott az emberek félelmeire, keltett gyűlöletet ezen kisebbség kárára.1madridista írta: Te ilyen elfogado vagy nem? Tehat mi a baj egy melegpartyval? Miben mas mint egy hetero party?
Újabb demagóg ostobaság. Melyik az a politikai erő, amelyik beengedné őket Magyarországon?es nekem az is tetszik hogy nem engedi be a drag queeneket az ovodaba
Ha valaki azt mondja, hogy Orbán, szállj már le a melegekről, a csahos kutyáiddel együtt, mert ők is magyarok, adófizetők, ugyanolyan jogokkal, az nem akarja a drag queeneket az ovisok közé engedni. Bicskanyitogató a kormány ezen komunikációja, és ahogy látom, bizonyos IQ alatt hatásos is.
Ami MP-t illeti, személy szerint nem vagyok fan, de nem hatalomból teszi, amit tesz. Nem adófizetők pénzéből, nem parancsol erőszakszervezeteknek, stb., úgyhogy az ő felelőssége egyelőre még csak fasorban sincs a narancskomcsikéhoz képest. Egyenlőségjelet tenni a kettő közé újabb demagógia, és csak arra szolgál, hogy elterelje a vitát a Fidesz válallhatatlan dolgairól, meg hogy hova juttatták az országot, a társadalmat, úgy általában a magyar államot és a demokráciát 14 év teljhatalom után.
Akkor gondolom, az sem tetszett, mikor a magyar állam ellenőrizetlen migránsok tízezreit utaztatta át az országon 2015-ben, vagy mikor legutóbb a magyargzűlölő Ficot segítették ki pár száz migráns Szlovákiába küldésével.ELLENORIZETLEN
Annyira beszopják az emberek a propagandát, hogy hihetetlen.
Én 18-ban (amikor először szavaztam btw) még rájuk szavaztam, részben szülői nyomásra, akik a mai napig vérfideszesek. Világ életemben ebben lettem felnevelve, hogy a "Fidesz lyó, baloldal rósz"kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Nagyon nehéz egyetlen dolgot kiemelni, mert nyilván ez fokozatosan megy végbe az emberben, illetve a Fidesz is fokozatosan lett egyre rosszabb
Ha nagyon ki kéne dolgot emelni, ami a fordulópont volt, az a pandémia kezelése, ami alatt nálunk halt meg azt hiszem a második legtöbb ember a világon népességarányosan, plusz erre rárakódik az ebből fakadó gazdasági válság katasztrofális kezelése.
Kb. 2020-ig még el lehetett mondani, hogy a gazdaságunk egy felfele ívelő pályán van, ezért úgy voltam vele, hogy bár zavar a propaganda, meg morális aggályok, meg miegymás, a gazdasági növekedést nem érdemes kockáztatni azzal, hogy lecseréljük a Fideszt egy ismeretlenre.
Persze így az idő távlatából már könnyű belátni, hogy a 2020-ig tartó pozitív gazdasági mutatóink nem a Fidesznek köszönhetőek, hanem annak, hogy akkor a világgazdaság is a csúcson pörgött, az országra pedig ömlöttek az EU-s pénzek. Amikor pedig jött egy válság, az EU-s pénzcsap pedig el lett zárva, látszik, hogy önerőből lassan az állam alapvető működtetését is képtelenek ellátni.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
A reszegen tantorgassal kapcsolatban nem nyert meg semmilyen pert video van rola hazt se tudja merre all. nem azt irtam h zaklatott vagy utott azt hogy hullareszegen tantorgott...swfan írta:Ha MP-re célzol, az ugye megvan, hogy a bulis "botránya" kapcsán sorra nyeri a helyreigazítási pereket a NER-média ellen, szám szerint már 30-nál tart1madridista írta:
kepmutatas, demagogia, hazudozas...
mint ahogy hullareszegen tantorogsz haza a bulibol majd 1 hettel kesobb a Bibliabol idezel a facebookodon egy a dumadhoz eppen jol illo igeverset...
hiaba nem esik messze az alma a fajatol...
Komolyan, hogy a rákba lehet egyenlőségjelet tenni egy normál bulizás, és aközött, amit a Szájer- vagy Bese-félék (meg ki tudja mások még) művelnek
Btw arra nem sikerült válaszolni, hogy Orbánnak mik azok a "hasznos munkái"...
Te ilyen elfogado vagy nem? Tehat mi a baj egy melegpartyval? Miben mas mint egy hetero party?
Amugy meg ha szigoruan a Biblia alapjan nezed a lereszegedes meg a buziskodas kozt nincs kulonbseg mindketto bun... csak akkor ne idezz a facebookon Bibliabol az aktualis dumadhoz jol illo kontextusbol kiragadott igeverseket mintha kereszteny lennel, hogy a vallasosak rad szavazzanak... ugyanugy bort iszik es vizet predikal mint szajer/bese... ha egy pap jonne ki hullareszegen a diszkobol az tetszene?
Orban hasznos dolgai? 1998-2002, ill 2010-2014es ciklusban sok volt. Bevandorlaspolitika csaladtamogatasok, es nekem az is tetszik hogy nem engedi be a drag queeneket az ovodaba es probalja elkerulni a blokkosodast... tudom h sokszor beszopjuk miatta de szamold meg a tortenelemben hanyszor dobtak oda a szovetseges nagyhatalmak pufferkent masok ele...
Csak ne lenne korrupcio es hazudozas
Meg mielott leirjatok h hozzak be a kulfoldi vendegmunkasokat LESZAROM nekem az ELLENORIZETLEN bevandorlassal van bajom amugy befogado vagyok
Legalabb nem keselnek itthon ilyen hazug szelsojobbos panelek mint nemetben...
-
Választási törvény megerőszakolása, így a magyar demokrácia meghackelése, na és persze a szöveg, amit mellé toltak, teljesen hülyének nézték az embereket, és ez azóta sem változott.kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
2010 előtt Fidesz-szimpatizáns voltam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miert, elkapod egy kezfogassal?'shutterisland írta:ez egyebkent wtf statisztika szamomra.Pusztan statisztika alapjan se meglepo, mert valami 10% a melegek aranya a nepessegben.
lassan vigyazni kell, kivel es hogy fogsz kezet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Most hirtelen ezt talaltam csak, de itt egy kalap ala vesznek minden "alternativ" szexualis beallitottsagot es az atlag 9%-ra jon ki. Szepen latszik is egy mintazat, hogy a nyitott tarsadalmakban 10%, vagy afolotti aranyt mertek, mig a konzervativabb, vagy elnyomobb tarsadalmakban ez alacsonyabb.'shutterisland írta:ez egyebkent wtf statisztika szamomra.Pusztan statisztika alapjan se meglepo, mert valami 10% a melegek aranya a nepessegben.
tegyuk fel, hogy nagyjabol 200 palival kotsz ismerettseget eleted soran (volt osztalytars, kollega, csapattars, szomszed, etc) abbol 20 (tobbsegeben titokban) meleg amugy.
Egyebkent nem lehet csak ugy beskatulyazni az emberek szexualis iranyultsagat, mert mindenki a szeles spektrum valamelyik pontjan helyezkedik el. Rengetegen a biszexualis ember, akik lehet belul erdeklodnek a sajat nemuk irant is, de a tarsadalmi berendezkedes miatt ez a vagyuk csak platoi marad, vagy egy egyszeri kalandozas.
A masik, ami miatt nehez ezt merni, hogy kell egy bizonyos foku onismeret, hogy az ember kimondja, hogy nem kizarolag az ellenkezo nemuek irant erdeklodik. A belso, tudattalan elnyomas irtozatos frusztraciokat szul, ami lathato mindenhol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vajon ki lesz az elso, aki oszinten le meri irni, hogy azert mert nem fer oda a mezesbodonhoz?kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Propaganda (avagy az emberek hülyének nézése és folyamatos manipulációja).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah Bocsi, a lényege annyi hogy érdeklődött egy hölgy hogy tenyleg igaz-e hogy egyik rendezvény alatt a ket tulaj (ferfi) megerőszakolt egy másik férfit, akit kórházba kellett szállítani de belehalt a sérüléseibe. Aztan alatta irtak, hogy igen de nem ez volt az első eset. Csak erről sehol nem írnak.swfan írta:Nekem mobilról valami esküvős fb csoport linkje nyílik meg, hogy lépjek berashidm írta: https://www.facebook.com/share/p/ad53vh ... tid=xfxF2i
Azert ez is kemény, ha már volt korábban téma a fityiszekről, nem lennék meglepve ha közük lenne ehhez, mert eleggè el lett tussolva.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez egyebkent wtf statisztika szamomra.Pusztan statisztika alapjan se meglepo, mert valami 10% a melegek aranya a nepessegben.
tegyuk fel, hogy nagyjabol 200 palival kotsz ismerettseget eleted soran (volt osztalytars, kollega, csapattars, szomszed, etc) abbol 20 (tobbsegeben titokban) meleg amugy.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Végtelenül szomorú leszek, ha ezt 2026-ra nem fogja fel a többség. Az agymosott, 80 iq alattiakra sajnos egyáltalán nem lehet számítani (hozzáteszem, ők nagyrészt a rendszer áldozatai), de annyira nem halt még ki a józan ész, hogy belássák, ez az egyetlen út, majd átszavazzanak. Ha másért nem, legalább a politikai váltógazdaságért.swfan írta:Ha MP-re célzol, az ugye megvan, hogy a bulis "botránya" kapcsán sorra nyeri a helyreigazítási pereket a NER-média ellen, szám szerint már 30-nál tart1madridista írta:
mint ahogy hullareszegen tantorogsz haza a bulibol majd 1 hettel kesobb a Bibliabol idezel a facebookodon egy a dumadhoz eppen jol illo igeverset...
Komolyan, hogy a rákba lehet egyenlőségjelet tenni egy normál bulizás, és aközött, amit a Szájer- vagy Bese-félék (meg ki tudja mások még) művelnek
Másrészt ott vannak a Hont és Konok féle Facebook-posztok, ezek sokszor szétoszlatják a reményemet. Agyrák az a két ember és társaik.
A beszámíthatatlansághoz még annyit, hogy nemrég szétnéztem a Nemzeti Választási Iroda honlapján, megkerestem a leginkább cigány lakta településeket, igazi aranybánya volt...
Borsod, Csenyéte: 224 szavazat - Fidesz,
2 - MSZP-DK-Párbeszéd, 1-1 Memo és Jobbik.
Nagybetűs beszarás, és ez csak egy a sok közül.
Természetesen nem a rasszistálkodni szeretnék, csak a befolyásolhatóság miatt mondom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ha MP-re célzol, az ugye megvan, hogy a bulis "botránya" kapcsán sorra nyeri a helyreigazítási pereket a NER-média ellen, szám szerint már 30-nál tart1madridista írta:
tehat te is ketledBencze írta:En ferfiaknal 5%-ot, noknel 9et hallottamgutihaz14 írta:
ezt mondjuk erosen ketlem de ha vannak ra meresek, cikkek, akkor szivesen fogadom
valamelyik univerzumban: