OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

Re: OFF

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. június 3., hétfő 21:16

2008as eb döntő, egész meccs kivolt vetitve, kibaszott nagy élmény volt, főleg mikor torres berúgta.
2010es vb, kocsmában néztük mivel egy táborba voltunk és csak ott volt tv :mrgreen: ájjjj iniesta góljánál mind megbolondultunk, szinte megkönnyeztem. :'( :mrgreen:
2006os vb, kis taknyos voltam, faterral néztük és háth mindent megért, úgyis h csak nem sok mindenre emlékszek, na ez volt ám a szép idő. remélem 2014be megtudjuk ezt faterral ismételni csak már sörrel karöltve :cheers: :mrgreen:
és persze a kupa döntő ronaldo fejesével mindent megért B-)

előben nem sikerült még megtekinteni real meccset, de a jövőben mindenképp szeretnék eljutni egyre :-)
és persze egy bl döntő amit megnyernénk, na azt megkönnyezném :mrgreen:
carvajal.bale.vidal.jesé

zolus
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 3., hétfő 20:23

- a 3 holanddal felálló Milan, mikor szétalázták a világot
- Roberto Baggio kihagyott 11-ese
- Raul gólja a Valencia ellen a bl döntőben
- Roberto Carlos csodagólja a kis vb-n
- Zizou leverkusen elleni gólja a bl döntőben
- ÉS a tavalyi Real Madrid- Deportivo meccs élőben a Bernabeuban :D :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 3., hétfő 20:01

nem sorrendben, és persze a teljesség igénye nélkül.

- 5:0 'n' 2:6 :shutup:
- belletti gólja az arsenal elleni bl döntőben.
- messi maradonás gólja.
- holland - portugál meccs, olyan paprikás meccset azóta nem láttam azt hiszem.
- koplárovics gólja az mu ellen.
- iniesta last minute gólja a chelsea ellen.
- guardiola búcsúztató ünnepsége a camp nouban. :'(
- amikor ronaldinhot kénytelen volt megtapsolni a madridi publikum. :salute:
- békéscsaba - videoton, életem első mb1-es meccse. :mrgreen:

talán ezeket tudnám kiemelni hirtelen, de biztos van még jópár, ami most nem ugrik be az elmúlt 15 évből. :-)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 3., hétfő 19:11

Hu hát... Kronológiai sorrend:

1. 2000, holland-olasz elődöntő. Kb. az a meccs indította el rajongásomat a foci és a holland válogatott iránt.
2. 2004-es eb úgy teljesen, azt követtem márt teljes egészében
3. 2008 török-horvát meccs, az igen
4. A 2009 őszi 2-1-re megnyert clasico, tűkön ültem a meccs alatt, hatalmas volt.
5. Iniesta Chelsea elleni gólja, nem kell több kommentár
6. Az Arsenal győzelme a tavalyi szezonban a Chelsea ellen

Különdíjas a Mol-liga idei kiírásában az utolsó alapszakaszbeli Sportclub - Dab meccs :D Valami extázis volt számomra.
"And my heart will leave you never."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 3., hétfő 18:08

Ferencváros írta:mivel nem találtam jobb topikot, azon gondolkoztam,hogy kinek mi a Top 5/10 sportélménye/meccs? Lehet itt akár élőben megtekintett, tv-n keresztül, olimpia, cselgáncs, BL, VB, bármi. kíváncsi vagyok :mrgreen:
Nálam sincs sorrend, talán az első, ami tényleg első:

2005-ös Real-Barca 4-2, Zidane csukafejes, szegény, hogy neki szállt utána a kapufának. :mrgreen:
2006-2007-es bajnoki címünk
2008-as EB döntő
2010-es VB döntő
2011-es spanyol kupadöntő
2011-es szuperkupa
2012-es Bayern elleni elődöntő, még ha ki is estünk, régen voltam akkora eksztázisban, mint az egész visszavágó alatt
2012-es szuperkupa

nagyjából ennyi. :D

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. június 3., hétfő 17:40

- 2003, lett-magyar eb selejtező, élőben. láttam volna, ha a rendőrök nem visznek el a himnuszok után :lol: az egész estét egy omladozó fogdában töltöttem, ahol merev részegen szerelmet vallottam az összes női rendőr tisztnek az őrsön.

- 2003, kézi vb horvátországban élőben. sajnos elbuktuk, meccs után ültem ott totál magamba roskadva a kiürült csarnokban, aztán egyszercsak lehuppant mellém valaki :D egykori példaképem, cecile leganger volt az, ő állt neki vigasztalni (szakkomentátor volt a döntőn), kb fél órát beszélgettünk. az egy oriasi flash volt :D élőben találkozni és bezélgetni azzal a sportolóval akire egész életedben felnéztél (ti. kézilabdáztam)

- 2010, ÚJPEST-ftc 6-0. felejthetetlen és örök élmény.

sok más is van, régen sokat jártam külföldre válogatott meccsekre, sok-sok felejthetelen emlék (pl a lengyel tura hatalmas volt, 4 napos blackout :lol: )

már annyira nem vonzanak a dolgok, azért még élek két dologra vágyom.

- egy olimpia, de ugy h megyek amire tudok. simán nekiállnék egy ijász versenyen görögtüzezni :lol:
- és amiről kb 15 éve álmodozok egy, eljutni egy fenerbahce-galatasaray-ra. gondolom senkinek nem kell magyarázni :D
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 3., hétfő 17:18

-a Getafe elleni győzelem amikor Pepe taposott. Akkor kaptam olyan netet amin tudtan streamelni, azelőtt 3 évig csak BL-be láttam a csapatot. Higuain mikor emberhátrányból, utolsó percben felvágta olyat ordítottam, hogy az ősök futtak a szobám fele.
-City elleni győzelem. Kocsmában voltam és volt egy csomó nyomorék barcás, 1-2-nél már temették a Realt és kárörvendtek , Ronaldo gólja után felugrottam és ordítottam, hogy "Na mi van baaaazzzmeeeg?", szerencsére haverokkal voltam, hanem lehet ráfáztam volna. :mrgreen:
- Kimi VB győzelme, az egyetlen Ferrari vb győzelem mostanig amit láttam. Schumi korszak kimaradt, de amúgy se kedveltem annyira mivel német. Akkoriban engem is jobban érdekelt a száguldó cirkusz, most az a cél, hogy minél jobban szétcsaljuk vettelnek meg a redbullnak, és idegesít, hogy egy ilyen középszerű pilóta utoléhette Sennát.
-2011-es kupagyőzelem: Az nagyon jól esett akkor a sok barca cumi után. Ínséges idők voltak, olyankor egy kupa is nagy öröm. Egyedül voltam otthon és futottam körbe a lakásban mint egy őrült.
-és a végére a legjobb: Az összes döntő amit a Csíkszeredai Sportclub jégkorong játszott hazai pályán. Ezeknek kb. 70%-át élőben láttam, 1999 óta minden szezonban voltam kint meccsekre. Az a hangulat semmihez sem fogható, főleg ha a B középbe kap helyet az ember. B-) :lilasalas:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 3., hétfő 16:57

1. 2004 Frad-loki
2. 2013 Fradi-újpest
3. 2002 Fradi-dunaferr
4. 2003 Fradi-loki(kupadöntő)
5.2003 Frad-újpest

Mind élőben,mennyi emlék! :'(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 3., hétfő 16:24

Tovább gondolva, még az előzőhöz.

- Schumi 3. VB győzelme
- Schumi élőben a Hungaroringen
- Schumi dobogója a visszatérése után. (könnyes szemek az örömtől)

Galacticos írta:magyar-izland kézilabda meccsről. mikor fazekas megfogta a hetest, lerohantuk őket és egál, aztán hosszabbítás és win.
Ezt még pont láttam, aztán a hosszabbításról már lemaradtam, ami a TV-t illeti, mert épp utazni indultunk, így a rádión kellett tovább "nézni" hallgatni a meccset. Bár így is nagy élmény volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 3., hétfő 16:13

először is nem tudok top 5öt összeállítani.
kezdem a bónusszal, az idei city elleni meccs. totál vert helyzet, mint mindig pontrúgásból beszoptuk a 84.percben aztán jött benz és céer, aztán mourinho csúszása öltönyben..nagy pillanat volt.
- a 2002es vb döntő. élőben láttam voltam 6éves. úgyhogy sokat nem értettem a játékhoz -magaslabdát nem adok, úgyhogy tudom most se. :mrgreen: - csak azt tudtam hogy az m1(?)es kommentátor 100x elmondta a meccsen hogy aki meg akarja verni a németeket annak oli kahnt kell legyőznie. aztán ott volt egy kopasz fazon, nevetséges hajjal, ő volt az akit apámtól egész nap hallgatnom kellett hogy ő mekkora, ő milyen jó, ő az isten. és kétszer becsicskította kahnt. :mrgreen: talán emiatt is szimpatizálok a mai napig a brazilokkal, mert már akkor kis szarosként apám miatt vb-n állandóan néznem kellett őket. de inkább most már hálás vagyok ezért.
- mou első kupája, amit cr fejesével nyertünk az nagy pillanat volt
- a capello féle bajnoki cím. nem kell kommentálni.
- 2010es vb-n iniesta győztes gólja
- az egész 2008as eb spanyol meccsei
ez is plusz. a rohadt lustaságomnak köszönhetően tavaly nyáron lemaradtam a magyar-izland kézilabda meccsről. mikor fazekas megfogta a hetest, lerohantuk őket és egál, aztán hosszabbítás és win. nagyon utálom magam azért mert felkeltem, benyomtam a tv-ét és láttam hogy az egész magyar válogatott ott tombol, és örül. persze akkor már vége volt a meccsnek. ez tuti ott lenne.
- a másik plusz alonso első vb címe. kint is voltunk a hungaroringen a szabadedzések alatt...akkor még nagyon odavoltam az f1ért, most már annyira nem köt le mint akkor.

de ha már top 5 jó. akkor top 5rossz:
- 2006os vb döntő
- 5-0
- 2-6
- spanyol-korea 2002es vb-n amikor azok a :cens: :cens: ellen lőttek a spanyolok vagy 3mat de az a :cens: nem adta meg egyiket se. :lol: :lol:
- ötödiket most nem tudok. de ha kicsit megeröltetném magam, akkor tutit tudnék. :-)

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2013. június 3., hétfő 16:03

-2002.brazil-kína,nem sporttöténelmi meccs,de akkor szerettem bele Roby Carlos játékába :D
-2012 Honvéd-Anzsi Roby carlos magyarországon és én élőben láttam,még ha nem is játszott :-)
-2003 Monaco-Depor azt a 8-3-as meccset sose fogom elfelejteni Prso 4góljával
-2002 Vb döntő,szeritnem nem kell ecsetelni :D
-2003 Real-Bilbao azóta voltam Real szurkoló és bajnokok lettünk,tuti nem véletlen :mrgreen:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 3., hétfő 16:01

Rengeteg van. A döntők többsége is a kedvenceim közé tartozik. De a 2010-es VB-n is a Ghána-Usa vagy akár a Bayern-Inter amit Pandev az utolsó percben döntött el. Rengeteg van. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 3., hétfő 15:52

- 2000 EB-n a Francia-Portugál.. ott még hogy utáltam Zidanet te atya ég.
- 2002 BL döntő
- 2002 VB döntő
- 2004(?) Bayern-ETO barátságos meccs, először láttam élőben csurig stadiont
- ETO-Vfb Stuttgart UEFA kupa meccs, igazából sok mindenre nem emlékszem, mert úgy voltam nyomva, mint a rajzszög. Csak arra, hogy még a Vfb gólnak is örültem és hülyén nézett rám minden ETO drukker
- a 06/07 Real bajnoki cím, ne kelljen ecsetelnem.
- magyar utánpótlás válogatott a VB-n. Ott nagyokat szurkoltunk a koliban :D

Ja hogy ez már 7 lett. Nem baj, fuck the system. :mrgreen:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 3., hétfő 15:46

-a 06/07-es bajnoki arany.Szenzációs volt! :-)
-10/11 kupadöntő..végig izgultam a meccset,a győztes gólnál meg futottam egy kört a szobába. :D
-2006 vb döntő..én hülye eldöntöttem még a vb elött,hogy az olaszoknak fogok szurkolni... :mrgreen:
- vb 2010

-meg fiatalabb koromba kint voltam egy magyar kupadöntőn...a Vasas és a Vidi játszott..3-3 aztán tizik..:D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 3., hétfő 15:35

Hát azok amik az én agyamba örökre bevésődtek, azok a 2002-es vb-ről a brazilok meccsei, meg a spanyol - korea, a sydney olimpián a kézis lányaink döntője, a Real - Bayern párharcok (Capelloval és Mourinhoval az élen egyaránt... az a mennyből pokolba érzés egy pillanat alatt, mikor Ramos belőtte a továbbjutást érő gólt, aztán nem adták meg(jogosan) kezezés miatt, és ki is estünk, aztán Mourinho hőstettét sem fogom soha elfelejteni... :( Capello 2. bajnoki címe is szenzációs volt, meg az ünneplés Mourinho bajnoki címe után... meg a vizilabdásaink olimpiai címei. :salute:
Azt hiszem nagyjából ennyi, bocsi hogy nem írtam sorszámokat. :-) És remélem nem gond, hogy nem mind feltétlenül pozitív élmény. :(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 3., hétfő 15:33

Ferencváros írta:mivel nem találtam jobb topikot, azon gondolkoztam,hogy kinek mi a Top 5/10 sportélménye/meccs? Lehet itt akár élőben megtekintett, tv-n keresztül, olimpia, cselgáncs, BL, VB, bármi. kíváncsi vagyok :mrgreen:
na erre piszok nehéz válaszolni, de azért megpróbálom
1. zizu bl gólja a 2002-es bl döntőn. TV-n keresztül néztem élőben, óriási élmény volt számomra.
2. a 2002-es VB döntő. Ezt is láttam ugyanúgy élőben a tv-ben, Ronaldo duplája, többit szerintem nem kell részletezni.
3. a 2000-es MU-Real meccs (2-3, Redondo sarkazása többek között). Már nem emlékszem, hogy ez a meccs is élő volt-e, vagy vmi ismétlésben láttam, de igazából ekkorra tenném a csapattal való szimpatizálásom kezdetét.
4. a 02/03-as BL idényben szintúgy az MU elleni meccsek, azt hiszem ez sem szorul részletezésre.
5. a 10/11-es Királyi Kupa döntő, sajnos ezt nem élőben láttam, de óriási meccs volt számomra.

Van még sok szép emlék, de talán ezeket mondanám a top 5-be.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 3., hétfő 15:20

Nincs különösebb sorrend:

- 2006 VB -- Francia - Brazil
- 2012 BL -- Real Madrid - Bayern (igaz kiestünk, de haverral néztük egy kocsmába, és hatalmas élmény volt.)
- 2010 VB döntő
- Pekingi Olimpia --> 100, 200, 400, 800, 1500, 5000, és 10000 méter + vízilabda döntő
- Amikor a Real nyer valamilyen kupát.

Hirtelen ennyi :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. június 3., hétfő 15:10

mivel nem találtam jobb topikot, azon gondolkoztam,hogy kinek mi a Top 5/10 sportélménye/meccs? Lehet itt akár élőben megtekintett, tv-n keresztül, olimpia, cselgáncs, BL, VB, bármi. kíváncsi vagyok :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 18:41

Valahonnan majd le tudom tölteni a meccset?
Ma 01:15Manchester United - Real Madrid
Jótékonysági barátságos labdarúgó-mérkőzés

Holnap
19:45Manchester United - Real Madrid
Jótékonysági barátságos labdarúgó-mérkőzés

Sportklub
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 2., vasárnap 18:34

De la Red-ért tényleg nagyon kár :(

Valahonnan majd le tudom tölteni a meccset? Mert lemaradtam róla sajnos.És szeretném viszontlátni a tanárokat.

Azért remélem,hogy Özil nem fog ilyen mérkőzésen a Realba játszani,és nem boldogít minket még ezzel a játékával :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: