Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wxyz

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 4., csütörtök 9:26

Mondasz valamit lesliejr. Ilyen Lavezzi, Higuain szintű társakkal nem könnyű vbt nyerni

Pogba mániát én sem értem, az általad leírt problémák miatt. Amit én láttam belőle az alapján nem úgy tűnik nekem, hogy tudná hozni védekezésben azt amit itt hiányolnak sokan

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 8:53

Sokat írtok Pogba-ról, mint vmi megmentőről. Én nem hinném, hogy ő lenne a megoldás nektek, nekünk meg pláne nem. Semmi olyat nem láttam tőle, amire azt kéne mondani, hogy aztaaa....Fel van kapva a neve. Nagyon fegyelmezetlenül játszik és szerintem az esze sincs a helyén, viszont jó drága. Nem rá van szükségetek és ha indul a licit háború érte, akkor azt nagy eséllyel a PSG nyeri. Perez védekező emberért nem harcol úgy.
Persze nálatok majd az idény dönti el, kire van szükség. Működik e a csapat. Nálunk is, csak mi nem igazolhatunk. :-D
Varane nem hiszem, hogy elmenne jövőre, csak ha nagyon kevés lehetőséget kap. Pepe öregszik, lassan kell vki aki pótolja, nagy hülyeség lenne kigolyózni pont most az egyik legnagyobb tehetséget.
De tudjuk, Madridban minden megtörténhet. Lehet kell majd a pénz egy újabb támadóra, hogy Perez vágyai kielégítve legyenek.

Messi-nek világbajnokká kellett volna tennie a csapatát? Egyedül? Esetleg megemlíthette volna Higuain-t, aki eldönthette volna már az első félidőben, de amatőr módon viselkedett. Rá lehet szállni a kis argentinre sok minden miatt, de azt ne várják tőle, hogy társak nélkül majd egyedül VB-t nyer. Ezt csak olyanok mondják, akik mindenáron ki akarják kezdeni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 4., csütörtök 8:44

Ricardo Caruso Lombardi: "Úgy gondolod, hogy Martino úgy lett a válogatott edzője, hogy Messi nem hagyta jóvá? Ha ő azt mondta volna, hogy nem, akkor Martino nem lenne itt. Messi határoz meg sok mindent (...)"

Azt is elmondta még, hogy Messinek világbajnokká kellett volna tennie az argentinokat, és ha úgy érzete, hogy a döntő nem elég motiváció neki, akkor menjen inkább golfozni.
:lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 3., szerda 17:10

Realista24 írta:
Ugyebar, a Realban tobb cimbije van mint a PSGben v 2 angol klubban, a MU kilove mert ott mar volt...es meg nalunk van egy Zidane.
Jövőre Karim valószínű távozik, és Varanera is megvan az esély. Zidane megy a süllyesztőbe a Castillával együtt, valamint Pogba közel sem olyan profi, mint Kroos, legalábbis nekem ami lejött róla.

De ha már érvek, akkor a PSG francia csapat, amellett tele vannak lóvéval, és ki tudja mit érnek el idén?
Ha Ibra kidol, akkor nem sok esekyuk lesz....amire meg van az esely.
Mibol gondolod, h Benzi elmegy ? Nem hiszem, h tudnak potolni.
Varane meg kapja a lehetoseget elni fog vele kiszoritja Pepet , jovore szerzodes hosszabitas.
Nem itelnek elsore. Pogba nem biztos, h olyan csoka mint amilyennek beallitjak. Ismeros nota.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 16:53

Ugyebar, a Realban tobb cimbije van mint a PSGben v 2 angol klubban, a MU kilove mert ott mar volt...es meg nalunk van egy Zidane.
Jövőre Karim valószínű távozik, és Varanera is megvan az esély. Zidane megy a süllyesztőbe a Castillával együtt, valamint Pogba közel sem olyan profi, mint Kroos, legalábbis nekem ami lejött róla.

De ha már érvek, akkor a PSG francia csapat, amellett tele vannak lóvéval, és ki tudja mit érnek el idén?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 3., szerda 16:46

torjack írta:
érdekes dolog ez...nálunk perez eleve nem hajlandó védekező játékosért nagy dellát fizetni. kroos se jött volna, ha nem jár le a szerződése jövőre. gondolom pogbánál is hasonló a terv mint a németnél. csak annyi lesz a gond, hogy a nyomott árú pogbáért nem csak mi fogunk sorban állni, hanem a psg, a city, a chelsea meg adott esetben akár a barca is ugyanúgy. a bérversenyt meg alighanem valamelyik olajmilliárdos nyeri meg a franciánál.
Az nem biztos. Kroosnal is sorban alltak, MU es a Chelsea magasabb fizetest biztositott volna, megis minket valasztott. El tudom kepzelni, h minket valaszt masokkal szemben.
Realista24 írta:A PSG-nél elmondták, hogy a Barca több, mint 40 milliót ajánlott Marquinhos, de nem fogadták el, mert csapatot akarnak építeni, nem üzleti alapon gondolkodnak.
Ok azert megtehetik azt is, h egy cserejatekost is ott tartanak magasabb fizuval.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 3., szerda 16:21

Érthetetlen pár lépés, ami ennél a két klubnál megy. Bevétel szempontjából a világ két legerősebb csapata, de ez nem mutatkozik meg az igazolásoknál.
Szerintem kb minden nagy klubnál ez megy...Érdekes dolog ez, mert ahogy nálatok a védőkért, néálunk a középpálya miatt sírt mindenki már évek óta, jönnek le a cikkek mindehol, hogy ezek a gyege pontok, aztán az adott klubnál meg mégsem azt teszik. Érdekes, hogy ennyivel másképp látják belülről a dolgokat.

40 milla meg valóban érdekes lett volna Marquinhosért. :hmmm:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 3., szerda 16:14

Lehet nem ide tartozik, de érdekességképp az elmúlt 3 év (beleértve az idei nyári átigazolási szezont is) mérlege. Elsősorban kíváncsiságból néztem meg, "rövidebb" távlatban hogy állunk, nincs semmi célja.

Real: -60m
Barca: -132m
City: -145-50m
PSG: -266m
MU: -260-70m
Bayern: -90m

Vásárolt játékosok ára mínusz eladott játékosok ára euróban; a transfermarkt & transferleague adataival.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 3., szerda 16:10

Érthetetlen pár lépés, ami ennél a két klubnál megy. Bevétel szempontjából a világ két legerősebb csapata, de ez nem mutatkozik meg az igazolásoknál.
érdekes dolog ez...nálunk perez eleve nem hajlandó védekező játékosért nagy dellát fizetni. kroos se jött volna, ha nem jár le a szerződése jövőre. gondolom pogbánál is hasonló a terv mint a németnél. csak annyi lesz a gond, hogy a nyomott árú pogbáért nem csak mi fogunk sorban állni, hanem a psg, a city, a chelsea meg adott esetben akár a barca is ugyanúgy. a bérversenyt meg alighanem valamelyik olajmilliárdos nyeri meg a franciánál. nálatok is a douglas-mathieu-vermaelen pakk árából jó eséllyel futotta volna hummelsre, aztán van egy normális középső védőtök a sok félmegoldás helyett.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 3., szerda 15:48

lesliejr írta:Én nem is adtam volna 40 milliot egy olyan fiatal védőért, aki nem kezdő a klubjában. Tehetséges, de abból sok van és fele annyiba se kerülnek. Más kérdés, hogy nekünk Mathieu kellett és Vermaelen. Utóbbi még ok, remek képességű, csak fel kell támasztani.
Ezzel együtt nálunk védőposzton megy az a bénázás, ami nálatok a középpályán. Érti tudja mindenki, hogy hol a probléma, de a súlyosabb pénzeket nem oda költik. Alves is lehet akármilyen xar már évek óta, bérelt helye van. Erre kiszúrják a szemünket egy Douglas-sal, akiről eddig azt se tudtuk, hogy létezik. Zubi meg előadja magát, hogy évek óta figyeltük. Jah, mint Keirrisont?
Egyetértek. Védő témához: akkor sokkal inkább Inigo Martinez 40-ért, mint a brazil kölyök.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 3., szerda 15:42

Én nem is adtam volna 40 milliot egy olyan fiatal védőért, aki nem kezdő a klubjában. Tehetséges, de abból sok van és fele annyiba se kerülnek. Más kérdés, hogy nekünk Mathieu kellett és Vermaelen. Utóbbi még ok, remek képességű, csak fel kell támasztani.
Ezzel együtt nálunk védőposzton megy az a bénázás, ami nálatok a középpályán. Érti tudja mindenki, hogy hol a probléma, de a súlyosabb pénzeket nem oda költik. Alves is lehet akármilyen xar már évek óta, bérelt helye van. Erre kiszúrják a szemünket egy Douglas-sal, akiről eddig azt se tudtuk, hogy létezik. Zubi meg előadja magát, hogy évek óta figyeltük. Jah, mint Keirrisont?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 3., szerda 15:18

átigazolási szezon

nagyjából 157-172 millió kiadás, 78-81 millió bevétel.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. szeptember 3., szerda 14:56

de nem fogadták el, mert csapatot akarnak építeni, nem üzleti alapon gondolkodnak.
Ez a sekélyes gondolkozás nálunk sem ártana. Na de majd talán jövőre jön pár labdarúgó is a celebek mellé.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 14:45

A PSG-nél elmondták, hogy a Barca több, mint 40 milliót ajánlott Marquinhos, de nem fogadták el, mert csapatot akarnak építeni, nem üzleti alapon gondolkodnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 2., kedd 11:23

valóban, ezért békéltem meg xavi maradásával, mert úgy látom, hogy valóban a hasznos kiegészítőember szerepkörében fog tevékenykedni, és ez nekem szimpatikus.
egy tehermentesített, kevéssé kizsegerelt xavi jobb napjain és bizonyos meccseken még képes lehet pluszt adni a csapatnak, ugyebár ez már egy folyamatosan játszó, szerda-szombatozó xaviról koránt sem mondható el, azért a 34 év az csak 34 év.

rafinha pedig azért még nem jobb nála.
több élet van a gyerekben, jobb is a szememnek, mert azért thiagoból van benne egy kicsi, de még nem olyan megbízható, néha eltűnik, és kell még neki idő ahhoz, hogy teljesen integrálódjon.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 2., kedd 8:26

Neymar jól mozgott valóban, de a kapu előtt nagyon esetlen volt. Fejben javulnia kell, mert a képességei megvannak. Drukkoljunk Luchonak, hogy ki tudja belőle hozni a maximumot.
Xavi beállásával a többiek mozgása is megváltozott. Ezért lehet nyerő ember az ilyen meccseken. Nem feltétlen kell neki jól játszania, elég ha a többiek játéka feljavul és tudja mindenki hol a helye. A rutinja, az, ahogy lát a pályán, a nyugalma ilyen állásnál aranyat ér. Viszont az első félidőben pár helyzetnél haverral meg is jegyeztük, hogy na ezzel a labdával Xavi visszafordult volna és kezdődhetett volna előről a totyogás. Rakitic és Rafinha pedig azonnal a kaput támadják.
Real Madrid: Számomra érthetetlen amit csináltak itt a végén. Kapkodás, kényszer megoldás. Egy ekkora klub és hagyják a középpályát úgy ahogy van. Érdekes lesz, nem írom le őket, mint sok Real szurkoló. A kezdő 11 nagyon jó lehet, még Khedira-val is. Véleményem szerint kell oda a német, különben átjáróház lesz a csapat közepe és nálatok abban se lehet bízni, hogy majd a támadók szerzik vissza a labdát, mert a letámadást nem használjátok. Ilyen csatárokkal nem is lehet. A nagy meccseken mindennél fontosabb lesz, hogy a Real irányítson és kezdeményezzen. Ennyi támadó szellemű játékossal szerintem mást nem is lehet játszani. Esetleg Ancelotti majd kontrázik, de ahhoz Khedira és Kroos lassúak.
De ezt az olasz jobban tudja nálam. Itt a komoly probléma akkor lehet ha jön egy sérülés hullám és általában minden évben van ilyen időszak, kérdés mikorra esik. Ronaldo-ról se tudni előre mennyire lesz rendben. Ismerve őt előbb pályára fog lépni mint kéne és simán belefuthat egy olyanba mint Messi és rámegy az idénye. Nagyon szűk az a pad és a cserék más szintet képviselnek, velük nem lehet BL-t vagy bajnokságot nyerni.
Perez megint belefutott egy hülyeségbe, nem bírta ki, hogy a VB nagyot futott játékost ne vegye meg. Abból és a Di Maria-ért kapott pénzből olyan középpályát rakhatott volna össze, amilyet akar.
Szándékosan beszélek róla. Látszik, nálatik továbbra is ő ossza be a pénzt, Ancelotti abból dolgozik, amit kap.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 1., hétfő 8:29

Az is érdekes volt, hogy a gólunk előtt tudtuk csak igazán beszorítani őket és ez egybeesett Xavi becserélésével.
döntetlennél az erősebb csapat a végén jobban rákapcsol és a gyengébb csapat méginkább visszahúzódik, ez általában így van.

de ha már mindenképpen a game changert keressük, akkor neymar volt az.
sokat hibázott, de az agilitásával több veszélyhelyzetet eredményezett, és a gólnál is az övé volt az egyik kulcsmozzanat.

ettől függetlenül egyébként xavi beállítása is jót tett most a csapatnak.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 1., hétfő 8:21

Na de csend lett 21 óra után. :-D
Viccet felretéve mindkét csapattal van még bőven munka. A gond az, hogy míg nálunk kötelező volt megújítani a keretet, addig nálatok tök felesleges volt, csak Perez olyat nem ismer, hogy kimarad, visszább húzódik az átigazolási piacról. Nálunk nagyon kell Iniesta játéka középre és Suarez előre. Velük más lesz a csapat. Idő majd eldönti, hogy milyen. Az is érdekes volt, hogy a gólunk előtt tudtuk csak igazán beszorítani őket és ez egybeesett Xavi becserélésével.
Nálatok szűk a keret. "Csak" egy Ronaldo hiányzott és meg lehet nézni azt a cseresort. Mikor olvastam, mint vmi középcsapat, akik a kiesés elöl menekülnek.
De Pereznek nagy port kellett csapni megint. James volt a lényeg, közben ement a legfontosabb játékos Ronaldo után. Di Maria-tól rettegtünk mi is. Ritmust adott a csapatnak, felszántotta a pályát, erre lecseréli Perez erre az egy nyári fecskére. 80 millióért. Monacoban szerintem a mai napig nem értik, hogy csinálhattak ekkora üzletet. Di Maria-tól sajnálta a pénzt, egy idegentől nem. Benzema-tól se, aki a világ legtúlértékeltebb támadója és csak azért van neve, mert Ronaldo mellette vagdossa a gólokat. Néha 1-1 meccsre kijön neki a lépés, de soha nem értettem mit keres Cé mellett.
Xabi Alonso öregedett, de kellett volna meg a csapatba. Jött Kroos, aki előrefelé jó, hátra már nem és kb olyan lassú mint Xabi és Khedira.
Vmikor írtam, talán 2 hete, hogy ki fog itt védekezni. Perez jó úton halad affelé, hogy másodszor is elkövesse ugyanazt a hibát, jóllehet az idei BL győztes csapat nem volt a Zidane féle gárda szintjén.
Persze korai még bárkit is temetni v isteníteni, de az apró hibák látszanak és fel van adva a lecke Ancelottinak, hogy ebből ütőképes csapatot csináljon.
Luchonak meg a Matyi, Piqué, Vermaelen, Bartra négyesből kellene védelmet csinálni. Érdekes lesz az is.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 31., vasárnap 21:06

A meccs egyetlen pozitívuma:Ezzel a teljesítménnyel Matyi remélhetőleg kijátszotta magát a kezdőből.Szeptember közepétől jön Vermaelen.Ő se egy Thiago Silva szint,de a bagósnál biztos jobb.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 31., vasárnap 21:00

Géci írta:Villareal meg vert két kapufát... Egy döntetlen azért kijárna nekik.
mi is rúgtunk két kapufát, ráadásul volt mellé egy zsák helyzet is.
szerintem egy góllal jobbak voltunk összességében.

Vissza: