Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 19:52

RealAsensio írta:
Sierra írta:

egyre jobb tényleg. :lol: :lol: siralmas egy világ ez, ha már ennek örülni kell. akkor mi lenne ha gólokat szerezne meg kulcspasszokat osztogatna ki? orgazmus vagy mi :lol:
Remeljuk annak is eljon az ideje :mrgreen:

Viccen kivul, sajnos ennek is orulni kell. Ebben a csapatban nem sok jatekos van, aki nem a visszapasszt vagy a forgolodast valasztja, hanem ha lehetosege van, megprobalja egyedul.
Az a baj, hogy Vini meg a hidegkuti stadion betonfalat is megprobalna atjatszani annyira ostoba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 24., szombat 19:51

RealAsensio írta: Ebben a csapatban nem sok jatekos van, aki nem a visszapasszt vagy a forgolodast valasztja, hanem ha lehetosege van, megprobalja egyedul.
Én értem, de ugyanúgy eredménytelen amit csinál. Azt a semmit. Futni mindenki tud. Sőt, inkább lehúz minket amikor ígéretes helyzetek csúsznak el rajta, mert képzetlen, béna és még buta is hozzá, hogy jó megoldást válasszon. És nyilván nem 1 meccs alapján írom ezt, láttam belőle eleget tavaly, mindig ez volt kb.

Ja és ha már Asensiot muszáj felhozni, akkor sztem benne több foci van, mint Viniben. Más kérdés, hogy ő is egy kolonc.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2020. október 24., szombat 19:53-kor.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 24., szombat 19:51

Asensio-isco alibi faszok, lusta gecik,de szerintem azt nem lehet megkérdőjelezni,hogy helyük van a top futballban mégha nem is feltétlen ezen a szinten,van tehetségük ezt elvitatni nem lehet. Vinidzsível az a baj ,Hogy neki ilyen magas szinten a futballban semmi helye.Az,hogy miért lett idehozva örökké talány lesz de játszatva jelenleg azért van mert az egyetlen erőssége a sebesség jelenleg hiánycikk a keretünkben.

Én azért nem kedvelem mert tipik brazil hülyegyerek.Valaki jól menedzselte és megfogta neki az isten lábád. A neymar generáció szüleménye a tag ,míg neymar simán ellavírozik “világegyiklegjobbjaként” 10 évig fél év konkrét teljesítménnyel csak azért mert tehetséges addig ennél a generációnál már tehetség sem kell,nemhogy teljesítmény... Az első brazil csodagyerek meg uj pelé aki nem tud cselezni.wtf a tag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2020. október 24., szombat 19:54-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 24., szombat 19:46

Sierra írta:
RealAsensio írta: hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek
egyre jobb tényleg. :lol: :lol: siralmas egy világ ez, ha már ennek örülni kell. akkor mi lenne ha gólokat szerezne meg kulcspasszokat osztogatna ki? orgazmus vagy mi :lol:
Remeljuk annak is eljon az ideje :mrgreen:

Viccen kivul, sajnos ennek is orulni kell. Ebben a csapatban nem sok jatekos van, aki nem a visszapasszt vagy a forgolodast valasztja, hanem ha lehetosege van, megprobalja egyedul.
:goat:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 24., szombat 19:43

RealAsensio írta: hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. október 24., szombat 19:41

Faust írta: En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.
A mostani foci nem is az igazi focirol szol. Nem ezen kell keseregni, hanem orulni kell, hogy folyamatosan felvallalja az egyeni akciot, neki ront az ellenfelnek, rendkivul hasznos a csapat szamara ez a mentalitas. Es sokszor csak az utobbin mulik.

Arrol nem is beszelek, hogy meg mindig nagyon fiatal. Sok hibaja van, ami azt is jelenti, hogy sokat tud meg fejlodni. De persze fikazzatok csak, nem hogy orulnetek, hogy nyertunk es egesz jol jatszottunk.
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. október 24., szombat 19:24

Hiaba szemelyeskedtek es rohogtok, tovabbra sem o a problema. Es az hogy van aki minden meccs utan ha golt lo ha nem, ha jo, ha nem idejon es bebofogi h nem real szint szerintem mar unalmas.
3mat rugtunk idegenben es nyertunk egy clasicot. Ezek utan maskor oromunnep van..
Asensio ugy jon ide hogy alibi, labdahoz sem er megis fele ennyi szart nem kap mint vini.
Vegyuk pl a modric gol elottit, egy elveszett labdaert sprintelt a 90.percben, ezert a keretben SENKI nem ment volna. Mindenki megallt volna ahogy korabban egy 20perccel asensio egy hasonlo inditasnal visszafordult, az emberunk sprintben kozlekedik, es kuzdd vegig. Szomoru h ezt is becsulni kell, de tovabbra sem o a problema.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 19:20

Jim írta:
BlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stb

sokan nem ezen nőttünk fel, lásd Raúl Casillas Zidane Figo stb
ott a teljesítmény volt előbb, és utána lettek felkapottak
Nem kell kimenni a közösségi médiába, minden féle reakcióján látszik, hogy egy iq betyár, egy kis bohóc.

DE ezeket mind lenyelné az ember, ha a pályán nem azt látnánk, amit. Dícséretes a küzdeni tudása, de azonkívül mint futballista... rettentően kevés és, ha a Hazard biznisz nem sül be így, valszeg nem enne meg sok sót. Én ma nem láttam benne veszélyt, Kroosnak belőtt területre egy labdát, a végén ment azért a labdáért, ami végül kijött a kapusról, de minden más amit csinált, azt rossz volt nézni. Legalább 3-4 olyan akciónk volt, ami rettentően ígéretes volt, 2szer védőbe lőtte, egyszer odapasszolta a kapusnak. Illetve gyakorlatilag minden megoldása random sikerül, csel, lövés, passz akármi... Dest szerintem 10 perc után levette az egész játékát.

És itt jön Galacticos érve, ami a legszomorúbb az egészben, hogy mindenki más még alulteljesíti ezek ellenére is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 24., szombat 19:17

Faust írta: En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.
sajnos sem esze sem tehetsége nincs hozzá, gyors, ennyit tud, de ez már jó ideje nem titok senkinek sem

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. október 24., szombat 19:16

Irritálóan ostoba. Nem baj maradjon a hype és egy zsíros deal része lesz egy focistáért

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 24., szombat 19:13

En azt nem csipem rajta hogy nem tud focizni.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 24., szombat 19:06

BlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stb

sokan nem ezen nőttünk fel, lásd Raúl Casillas Zidane Figo stb
ott a teljesítmény volt előbb, és utána lettek felkapottak

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. október 24., szombat 18:55

R. Carlos írta: Nagyon nem csipázom a tagot én se. De nincs jobb megoldás mint ő a szélre jelenleg ez vitathatatlan. Ez le is írja a jelenlegi Real Madridot. Nyárig mindenképp ezt kell néznünk, reménykedjünk a fejlődésben.
Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 24., szombat 18:54

Én csípem őt, de tényleg félelmetesen ostoba. :lol: De bármikor őt választanám szemben az Hazard - Asensio - Rodrygo - Lucas fogattal. Jövőre jönnek előre a baszcizó játékosok, bírjuk ki. Addig meg fejlődjön, küzdjön, háátha lesz belőle valami. :coffee:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2020. október 24., szombat 18:50

Az a baj hogy ma pont nem ment el a meccs rajta. Ma nem. De komolyan nem mindig lesz igy hogy belefer hogy passzokat es ziccereket ront, kontra lehetosegeket. Rohadtul felbassza az agyam vele.

Igen vannak pozitivumai. A hajtast sokan alabecsukik de ha Asensio nem fut egybol megy a duma h nem hajt. Erdekes logika.
Remeltem hogy leveszi vegul Zizou, nem tette, ossze is hoztunk vele egy golt plusz vegig csuszott maszott szo szerint a letamadasnal. Az tetszett. Az kellett.

Z.Z jobban tudja ez ma is kiderult.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 24., szombat 18:49

Nagyon nem csipázom a tagot én se. De nincs jobb megoldás mint ő a szélre jelenleg ez vitathatatlan. Ez le is írja a jelenlegi Real Madridot. Nyárig mindenképp ezt kell néznünk, reménykedjünk a fejlődésben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 18:44

KAG írta: gugli --> Real Madrid 2020-21 goal scorers
Köszönöm szépen!

Pont ennyire lehet komolyan venni Vinit is.
K

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 24., szombat 18:43

Túlzásba estek szerintem. Amit elront azt felnagyítjátok, amit jól csinál az meg szóra sem érdemes.

Ugyan ez a helyzet a kölcsönben lévő játékosokkal. A fél fórum Kubot akarja vissza, aki jelenleg a Villareal kezdőjébe nem tudja magát beverekedni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 24., szombat 18:34

gugli --> Real Madrid 2020-21 goal scorers
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 24., szombat 18:31

KAG írta: Az a szomorú, hogy jelenleg a legjobb és legveszélyesebb támadónk.
Ez tény sajnos.
Kérlek határozd meg, hogy a legjobb és legveszélyesebb definíciója nálad
K

Vissza: