OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Chancee9
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. május 30., csütörtök 9:54

Csabi írta:eddig még senki nem számolt be ilyen hibáról. le tudnád pontosabban írni? mikor történik?
nem tudom, hogy erre gondolt-e weeni, de nekem iphone-on olyan az oldal, hogyha ránagyítok vagy kicsinyítek az oldalon belül akkor egy pillanatra bejön ez a sötétkék alapszíne az oldalnak és utána mintha frissülne az adott lap és utána látom rendesen. szóval ez nálam kb 1 másodperc vagy még annyi se

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. május 30., csütörtök 9:53

Csabi írta:eddig még senki nem számolt be ilyen hibáról. le tudnád pontosabban írni? mikor történik?

Leginkabb a főoldalon, de úgy általában mindenhol előfordul, lehet a Safari hibája, nem tudom nem értek hozzá. Betöltésnél is de akkor is jelen van ha csak olvasom a híreket!

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 30., csütörtök 9:20

szerintem annyi sületlenség van benne hogy borzalom.
+1, bár azért van benne egy-két olyan dolog, amibe van egy kis ráció. nicknevekbe nézz be miro, csináltam guti hátteret

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 30., csütörtök 9:16

Ehhez hasonló dolog az úgynevezett "vonzási erő" is. Készült róla egy film, ha A titok címmel. Ezt is meg fogom majd tekinteni, engem nagyon érdekel a téma. (lehet pont ugyan arról szól a film,mint az amit te leírtál)
ez inkább kissé vallásra világít föl,hogy könnyebb az életed ha hiszel valamiben mindig.
szerintem annyi sületlenség van benne hogy borzalom.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

El Flaco
Tiszteletbeli Szerkesztő
Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF

HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. május 30., csütörtök 9:13

Monkey írta:Nekem semmi hasznom nem lesz belőle ha valaki foglalkozik vele. De ezzel be is fejeztem a témát!
Agykontroll.

:-)
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 30., csütörtök 8:22

eddig még senki nem számolt be ilyen hibáról. le tudnád pontosabban írni? mikor történik?

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. május 30., csütörtök 2:20

Sziasztok itt is újra! Pár hónapja ki kellett költöznöm külföldre így lemaradtam a "balhéról" de sikerült most egy iPadet és internetet beszerezni és tájékozódni! Itt el is érkezett a nagy problémám, mégpedig hogy sajnálatos módon, folyamatosan ugrál a kép! Egy pillanatra fehér az egész utána meg visszajön egyből de nagyon idegesítő! Csak nekem van ilyen jellegű problémám vagy más is tapasztalt ilyet?

Szerkesztőségnek további sikeres munkát, próbálok mostmár itt is néha hozzászólni majd :) de olvasni megint öröm a híreket!

Üdv

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 29., szerda 23:54

Már palackoznak „Attila” kólát Romániában

Na, ez igen :D Jól esett egy ilyen hír :smile:
"And my heart will leave you never."

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2013. május 29., szerda 21:31

Monkey írta:Bocs a dupláért csak közbe szedem össze a gondolataimat. Youtubos videókon emberek beszámolnak betegségekről amiket a módszerrel gyógyítottak meg, sokan daganatokat mulasztottak el. Pl az énekesnő Tóth Gabi is ezzel a módszerrel gyógyul. Valamint hosszútávon pozitív irányba befolyásolja az életedet, segít úgymond "sikeressé" válni, fejleszti a hatodik érzéket. Tanultunk módszert amivel akármilyen 100 szót bármikor vissza tudsz mondani, megkönnyíti a nyelvtanulást és a vizsgáraa való készülést. De tényleg inkább olvassatok utána és nézzetek videókat, Ő jobban el tudja mondani nálam! Nem véletlenül nem én tartom az előadásokat :D , csak gondoltam beírom hátha más is fogékony a dologra.
Monkey írta:Na itt vagyok, bocs srácok csak foglalt volt a délutánom.
Írhatnék rengeteg példát, másodpercek alatt sikerült elmúlasztanom fejfájásomat vagy megállítani a vérzést, egy hete sikerült 3 kis angol buldogot meggyógyítani akik már közel voltak a halálhoz... de ezek csak apróságok. Azért nem szívesen írok mást mert hihetetlenül hangzik és jönne a "persze ilyen nincs" ezért inkább ajánlom dr. Domján László kiadványait, Youtubeon van fent jó pár videó olyan emberekről akik eredményeket értek el a módszerrel. Illetve gyakran tart 2 hetes kurzusokat Bp.-en vagy más nagyvárosokban. Az előadásai nagyon élvezhetőek, reggel fél 9 től 6ig tartott de egyáltalán nem volt kimerítő. Számomra is még kicsit hihetetlenek ezek a dolgok, mérnöki végzetségem van, számomra az létezik amit meg tudok fogni de a módszernek tudományos alapjai vannak.
Köszönöm, én utána fogok olvasni/járni a dolognak. :-)
Ehhez hasonló dolog az úgynevezett "vonzási erő" is. Készült róla egy film, ha A titok címmel. Ezt is meg fogom majd tekinteni, engem nagyon érdekel a téma. (lehet pont ugyan arról szól a film,mint az amit te leírtál)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 29., szerda 20:30

Narancssárga színnel szokott valaki írni a fórumba?
"And my heart will leave you never."

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 29., szerda 20:26

Nekem is van olyan ismerősöm aki részt vett ilyeneken és teljes meggyőződéssel mondott el ehhez hasonló dolgokat. Én sem igazán hiszek ilyen dolgokban, de amikor elmesélte nem láttam olyan pontot ahol lehetett volna trükközni és ő sem ilyen idióta akit át lehet baszni. Furcsa dolgok ezek, de én sem tudom elhinni valahogy.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:43

Gondolom ezt a hatalmas tudást az emberiség nevében ingyenesen sajátíthatod el. Eltaláltam?
:mrgreen: Jaja meg tudok vizen is járni!
Kb-ra lesz*om mit gondolsz, nem vitatkozni írtam be. Nekem semmi hasznom nem lesz belőle ha valaki foglalkozik vele. De ezzel be is fejeztem a témát!

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 29., szerda 19:35

Gondolom ezt a hatalmas tudást az emberiség nevében ingyenesen sajátíthatod el. :lol: Eltaláltam? :D

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:34

az orvos lemondott a kutyákról, aztán jöttél, és voálá?
ezt ne.

vagy állatorvos vagy.. és akkor not bad, még viheted is valamire.
Na pont ezekért nem akarok mélyebben belemenni a dolgokba, nem érdekel hogy elhiszed e, akit érdekel körülnéz a témával kapcsolatbans vagy elmegy előadásra aztán eldönti mi igaz belőle

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:30

Bocs a dupláért csak közbe szedem össze a gondolataimat. Youtubos videókon emberek beszámolnak betegségekről amiket a módszerrel gyógyítottak meg, sokan daganatokat mulasztottak el. Pl az énekesnő Tóth Gabi is ezzel a módszerrel gyógyul. Valamint hosszútávon pozitív irányba befolyásolja az életedet, segít úgymond "sikeressé" válni, fejleszti a hatodik érzéket. Tanultunk módszert amivel akármilyen 100 szót bármikor vissza tudsz mondani, megkönnyíti a nyelvtanulást és a vizsgáraa való készülést. De tényleg inkább olvassatok utána és nézzetek videókat, Ő jobban el tudja mondani nálam! Nem véletlenül nem én tartom az előadásokat :D , csak gondoltam beírom hátha más is fogékony a dologra.

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. május 29., szerda 19:29

Monkey írta:egy hete sikerült 3 kis angol buldogot meggyógyítani akik már közel voltak a halálhoz...
az orvos lemondott a kutyákról, aztán jöttél, és voálá? :mrgreen:
ezt ne.

vagy állatorvos vagy.. és akkor not bad, még viheted is valamire. :lol:
tick. tick. tick.

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. május 29., szerda 19:25

Az idegennyelv kis túlzással az egyik legértelmesebb (de szinte biztosan a legjobban hasznosítható) dolog, amit a középiskolában tanítanak neked. Legalábbis szerintem...

Ferencváros írta:Most lehet hülyeséget mondok, sőt, szinte biztos, de ha elvégzem a Sportszervező szakot, akkor utána mehetek sportmenedzser szakra-mesterképzés- ugye?

és sportszervezőhöz, ha nincs nyelvvizsgám, de anélkül is megvan a pont, úgy sincs esély?

egyébként köszi a választ :-)
Az első kérdésre a válaszom: igen. Persze Msc-re is van egy felvételi rendszer, amibe beleszámít a (Bsc) diploma + maga a felvételi, de az a rész nem nagy kunszt.
A másodikkal kapcsolatban nem tudom a jelenlegi szabályozást, gondolom ti ebben tájékozottabbak vagytok.
Szégyen a kukás, de hasznos.

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:16

Na itt vagyok, bocs srácok csak foglalt volt a délutánom.
Írhatnék rengeteg példát, másodpercek alatt sikerült elmúlasztanom fejfájásomat vagy megállítani a vérzést, egy hete sikerült 3 kis angol buldogot meggyógyítani akik már közel voltak a halálhoz... de ezek csak apróságok. Azért nem szívesen írok mást mert hihetetlenül hangzik és jönne a "persze ilyen nincs" ezért inkább ajánlom dr. Domján László kiadványait, Youtubeon van fent jó pár videó olyan emberekről akik eredményeket értek el a módszerrel. Illetve gyakran tart 2 hetes kurzusokat Bp.-en vagy más nagyvárosokban. Az előadásai nagyon élvezhetőek, reggel fél 9 től 6ig tartott de egyáltalán nem volt kimerítő. Számomra is még kicsit hihetetlenek ezek a dolgok, mérnöki végzetségem van, számomra az létezik amit meg tudok fogni de a módszernek tudományos alapjai vannak.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 29., szerda 19:15

pheco írta:A Telc nyelvvizsgát ajánlom. Elméletileg az a legkönnyebb és a gyakorlatban sem volt nehéz. Előtte 2 hétig készülgettem a gyakorló könyvből és simán meg lett, pedig nem vagyok nagy penge angolból.
azt még régebben én is megpróbáltam, 1 éve, meg is buktam. többi ismerősöm mindenki origora ment, és amiket onnan hallottam...hát kb. 0 angoltudással meg lehet csinálni. a telccel amúgy sem szimpatizáltam, hogy saját társaddal kell beszélni, nem a tanárral. mert így ha az egyik tud angolul, a másik nem, simán lehúzhatja. meg maguk a feladatok sem tetszettek.
A hallásomat érzem gyengének, ezért mentem telcre, mert ott 'be lehet tippelni a magnót' még ha nem is hallod tisztán. de mások is mondták, hogy az origo mostanra nagyon könnyű lett. pár éve tényleg nehezen volt, mostanában elég könnyen adogatják a vizsgalapokat.

Október-november földrajz érettségi, utána akarom megcsinálni a télen a nyelvvizsga szóbeli részét. remélem nem csúszik ki a 'szinte mindenkit átengedünk' részből. Fontos lenne a nyelvvizsga, mert edzői képzéshez is kötelező :/

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 29., szerda 19:08

A Telc nyelvvizsgát ajánlom. Elméletileg az a legkönnyebb és a gyakorlatban sem volt nehéz. Előtte 2 hétig készülgettem a gyakorló könyvből és simán meg lett, pedig nem vagyok nagy penge angolból.

Vissza: