Ez melyik év volt? A 2011-es? Csak mert 09-ben még a régi rendszer volt tudtommal, szóval a 6 kupára evidens, hogy Leo kapta, 10-ben CR dobogón se volt, 12-ben meg Messi 91 gólt lőtt, úgyhogy kizárásos alapon ez maradt. Arra az évre meg ilyet találtam, gondolom a naptári évet nézi a gólszámban. De akkor szerintem azért Leo kapta, mert CR-el hasonló számban termeltek, de valahogy választani kellett közülük, és a Bl-t mi akkor megnyertük, ráadásul Messi hathatós segítségével - ellenetek is - ez meg felé billentette a mérleg nyelvét.mathers írta: Viszont akkor is volt olyan év mikor CR több rekordot döntött meg gólt lőtt, de Messi még is megkapta mert nyert címet. Most akkor már megint számít a cím. Jah, nem csak az számít ami Messinek kedvez.
Na mindegy, ez csak szemet szúrt hirtelen, igazából én az Aranylabdát túlhypeolt dolognak tartom, nem is értem miért foglalkoztok vele ennyit - tudomtudom, Messinek 4 van, CR-nek 2, de akkor se értem.. -, de hát ez úgy érzem marad már így.
Nálunk pont fordítva van ilyenre precedens a baráti körömben..mathers írta:Nálunk is van egy két kivétel de szerintem a túloldalt sokkal nagyobb és komolyabb a gyűlölet. Pl most mikor a ludogorets vezetett ellenünk facen rám írt egy ismerős hogy szopik a real meg szar ronaldo. Most erre komolyan mi szükség? Én előző nap nem írtam hogy szopik a barca pedig elég mélytorkost kapott... És sajnos ezekből a szurkolókból van több akik azért is megmondják és leírják hogy ők a kemények, mert CR kihagyott egy helyzetet meg a real vesztésre áll.