OFF
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Re: OFF
RMCF: Az avádon az egy szegedi homár csóka, aki mindig ilyen picsagatyában szokott futni a városban. Hát a sírógörcs jött rám, ha láttam.
Honnan van róla ilyen HD képed?
Honnan van róla ilyen HD képed?
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én most vettem észre, hogy a tippmix betyár véglegessel kivágott amonnan... Nem tetszett neki az aláírásban a madridom.hu
Mindegy is, az oldalt töröltem a könyvjelzőkből, előzményekből, mindenből. Lassan már csak a botok járnak oda...
Gratula pajti, ügyes vagy...
Mindegy is, az oldalt töröltem a könyvjelzőkből, előzményekből, mindenből. Lassan már csak a botok járnak oda...
Gratula pajti, ügyes vagy...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ja....és még valami,ha még nem jöttél volna rá....egy madrid szurkolói oldalon,senki sem fog venni a sérvkötőidből,a fokhagymás tikk-takkból vagy a mamád rád hagyott melltartóiból......nem kell nekünk,és te sem kellesz, mert NEM VAGY KÖZÉNK VALÓ.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Olvastalak.....a fejedtől bűzlik az egész,az olcsó magyarázkodásaidtól a cifra foshás kerülget, igazat mondok,még ha nem is olvasol,onnantól hogy a neved megjelent azon az oldalon,minden,értsd meg magyarul,minden rosszabbul működött. Te nem lehetsz madridista,ha az vagy akkor egy csökevénye ennek a tippelős ratyi rakatnak,amiből élsz......tegyél ki aluljárókba inkább nyerőgépeket a Te arcképeddel,hátha pár szerencsétlen hajléktalan bedobja a napi 30 forintját,és ha nem eleget ad be,akkor majd fenyegesd azokat is Te kis senki,hogy mennyi is egy aluljárói helypénz ......Hargitai-Fehér Gábor
http://www.madridista.hu
Kit érdekel a pénzed,a dumád,te ott csak rosszat hoztál......semmi....semmi jót.
Az az oldal RÓLUNK SZÓLT ....nem rólad.
Ha olvasod(kétlem mert szarsz ránk) akkor állok elébe.....megtalálsz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
hehe te is megosztottad a Madridom fészbúkos játékát? A nyeremény egy dedikált fotó Özilről. (megérne egy bundát, hogy te nyerd )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Lenne egy kérdésem srácok!
Facebook-on be lehet valahol állítani, hogy mások ne lássák, hogy mobilról mikor jelentkeztem be utoljára? Illetve azt be lehet-e, hogy én ne lássam, hogy más mikor jelentkezett be? Google-ben próbáltam finomítani a keresést, de semmit nem találtam erről. Remélem tudja valaki!
Facebook-on be lehet valahol állítani, hogy mások ne lássák, hogy mobilról mikor jelentkeztem be utoljára? Illetve azt be lehet-e, hogy én ne lássam, hogy más mikor jelentkezett be? Google-ben próbáltam finomítani a keresést, de semmit nem találtam erről. Remélem tudja valaki!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én a nagy össznépi ivászatot meghagyom inkább a jövő hétvégére, a szerenádon nagyon rádurvultunk, 2 kocsmányi távolságot 2 óra alatt tettünk meg egyik srác eltűnt és kiderült, hogy az árok partján aludt reggelig és onnan jött iskolába
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szóbelin megérteném, szép kis stand-up comedyk jöhetnének létre. De írásbeli előtt? Komolyan? Szerintem nem jó ötlet.Mi már megbeszéltük páran, hogy egy(-két) felessel indítunk hétfőn, hátha az kihozza belőlünk a tudást.
Hajrá mindenkinek.
Amúgy sok sikert mindenkinek!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mi már megbeszéltük páran, hogy egy(-két) felessel indítunk hétfőn, hátha az kihozza belőlünk a tudást.Marky írta:sok szerencsét kívánok minden sorstársamnak, hétfőtől ránk tör a halál addig is igyatok ti is, a napon könnyebb bebaszni.
Hajrá mindenkinek.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem is úgy állítják be a műsort, hogy csak Bear meg egy operatőr futkározik fel-le. Volt olyan rész is ahol megmutatták, hogy hányan és miket csinálnak. Nem azért kell nézni, mert igazi. Hanem azért, mert lehet belőle tanulni és érdekes.Kercsó írta:de ettől még ugyanolyan megrendezett szar marad.Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
az, hogy bemennek egy őserdőben és ott forgatnak, majd megmar egy kígyó, nem jelenti azt, hogy az egész valóság.
pont úgy engem is megmarhat olyan helyen egy fenevad.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ez jogos..Kercsó írta:de ettől még ugyanolyan megrendezett szar marad.Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
az, hogy bemennek egy őserdőben és ott forgatnak, majd megmar egy kígyó, nem jelenti azt, hogy az egész valóság.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
de ettől még ugyanolyan megrendezett szar marad.Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon durva..Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
+18
https://twitter.com/BearGrylls/status/3 ... 52/photo/1
műtét után
https://twitter.com/steve_rankin/status ... 55/photo/1
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
+18
műtét után
+18
műtét után
2013.05.28
11.45
11.45
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Amikor beirod, hogy madr akkor kiadja alul egy legördülőben a lehetőségeket. Fölé viszed a kurzort és nyomsz egy delete-et. Remélem érthetően mondtamHiguain írta:hogy tudnék letörölni egy oldalt a böngészőmből, hogy ne adja ki ajánlásba?
Konkrétan véletlenül mindig a madradistára megyek a madridom helyett.
Előzményeket nem tudom mind kiválogatni és kitörlni
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Budán is kirajzottak a szemetek, tegnap este kiültem az erkélyre, két perc alatt majdnem halálra csíptek...___Samy___ írta:csak mifelénk van annyi szúnyog, hogy este fél 7 után már nem lehet kint meglenni tőlük? nem akarnak ezekkel vmit csinálni?
Mondjuk most a vihar jót tett nekik.