James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. május 17., szerda 10:53

numberone1 írta:Szerintem meg jol teszi MPappe,h marad meg egy evet a Monacoban. En is ezt tennem a helyeben.
Mindenképp hozni kell, főleg úgy h két ember úgy néz ki távozik előről. Szükség van egy kis vérfrissítésre.
Azért ha megvesszük 100 misiért nem valószínű, h Moratahoz mérhető szerep jut neki és így remélhetőleg a BBC ből ki tud vkit túrni.
Azért 433 ba neki futni a szezonnak egy BBC+Asensio, LV sorral, 3 fronton.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 17., szerda 10:50

Szerintem mégis mi jártunk vele jobban, nem a manu. Volt is ideje kiteljesedni, ha Mbappe hasonló életutat járna be, szó nélkül aláirnám.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 10:47

füst írta:
Realista24 írta:
Hol máshol, ahol beválik, akkor meg is tudjuk venni? :)
Nem hiszem hogy túl nagy gondot okoz nekünk akár aranylabdások leigazolása. Pláne a jelenlegi vezetésnk. Mint mondtam örülnék ha jönne de abszolút nem tartom prioritásnak, maradtunk már le pogbáról és neymarról, és abszolút nem érzem a hiányukat. Sokkal fontosabbnak tartom Nacho és Isco megtartását és beépítését a kezdőbe, valamint Modric tehermentesítését akár Kovacic-csal akár mással . Mbappe egy kellemes igazolás lenne de mi történne ha mégse jönne? Ugyanúgy versenyképesek maradnánk neki pedig több játékperce lenne a következő szezonban. A kezdőbe kiforrott játékosok kellenek, mert nem Dortmund vagyunk, és jelenleg mögöttük is hosszú a sor, Isco, Assensio, Lucas révén.
Ilyen alapon a ManU nem vette volna meg a pattanásos Céert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 17., szerda 10:46

Realista24 írta:
Nem hiszem hogy túl nagy gondot okoz nekünk akár aranylabdások leigazolása. Pláne a jelenlegi vezetésnk. Mint mondtam örülnék ha jönne de abszolút nem tartom prioritásnak, maradtunk már le pogbáról és neymarról, és abszolút nem érzem a hiányukat. Sokkal fontosabbnak tartom Nacho és Isco megtartását és beépítését a kezdőbe, valamint Modric tehermentesítését akár Kovacic-csal akár mással . Mbappe egy kellemes igazolás lenne de mi történne ha mégse jönne? Ugyanúgy versenyképesek maradnánk neki pedig több játékperce lenne a következő szezonban. A kezdőbe kiforrott játékosok kellenek, mert nem Dortmund vagyunk, és jelenleg mögöttük is hosszú a sor, Isco, Assensio, Lucas révén.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 17., szerda 10:43

Szerintem meg jol teszi MPappe,h marad meg egy evet a Monacoban. En is ezt tennem a helyeben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 17., szerda 10:30

ha bappét más viszi el idén vagy jövőre a vébé után, akkor őt vagy nem látjuk soha realmezben, vagy 26-27 évesen fogjuk tudni kb megvenni 250-ért.

nincs más értelmes csatártehetség a piacon meg amúgy se.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 17., szerda 10:25

wZoLee7 írta:Szerintem ha valaki pár meccsen kiszorítaná Bale-t úgy hogy elvileg játékra alkalmas, ő maga döntene a távozás mellett. Erősen kétlem, hogy mindig beton kezdő lesz, mert bízom a szerkezet váltásban.
James-DDG csere nem fog megvalósulni, de én megkérdezném Navast hogy mit szeretne. Ha igazolunk kapust akkor őszintén meglehet neki mondani, ez a nagy helyzet, szeretne-e angliába igazolni. Jól is kijöhetünk ebből, csak nem kell játszadozni sem Navassal sem a MU-al. Kell James? Ez az ára...megmondják DDG árát és kész, ha megint húzni fogjuk csak magunkkal szúrunk ki
Bale-t soha senki nem fogja kiszorítani a kezdőből és sajnos borítékolható, hogy a szerkezetben sem lesz akkora változás, ha marad. Ezt bizonyítja, hogy Carlonál, Beniteznél és ZZ-nél is így volt már 4 éve folyamatosan és ezért aggódom Isco és Kovacic miatt. Ők rámehetnek jövőre a walesire.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 10:20

füst írta:
Remy írta:Kell a fenének Martial, mikor ott a lehetőség Bappéban. Ezen a nyáron Bappe mindenképpen kell, fontosabb bárkinél.

Eltúlzod. Miért annyira fontos? Gondolom nem egy tinitől várjuk a csodát jövőre. Örülnék ha jönne, de szerintem bőven megvagyunk nélküle is, egyáltalán nem létfontosságú. Pláne nem sürgős, 1-2 évet szerintem imán letolhat máshol.
Kezdő aligha lenne akkor meg inkább arról van szó hogy azért jöjjön hogy másé ne legyen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 17., szerda 10:19

ha elhozzuk neymart, csak ő szoríthatja ki bale-t.
itt nem a teljesítményről van szó, hanem a névről
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 17., szerda 10:17

füst írta:Eltúlzod. Miért annyira fontos? Gondolom nem egy tinitől várjuk a csodát jövőre. Örülnék ha jönne, de szerintem bőven megvagyunk nélküle is, egyáltalán nem létfontosságú. Pláne nem sürgős, 1-2 évet szerintem imán letolhat máshol.
Kezdő aligha lenne akkor meg inkább arról van szó hogy azért jöjjön hogy másé ne legyen.
Ritkán értek egyet Remyvel, ez is egy ilyen alkalom. Ha Mbappét mondjuk leigazolja a PSG vagy a MU, kb soha a rohadt életbe nem fog már nálunk játszani. Vagy még ennél magasabb összegért nekünk adják, de inkább nem. Van pár klub, akik állnak annyira jól pénzügyileg, hogy kb truccból nem adják el nekünk a játékost, mégha ő maga vátlani is akar, De Gea például. Ezt Perezék is tudják, ezért perkálnak a tinikért. Bár ez a Vinicius gyerek szerintem ahtalmas bukta lesz ennyiért, de ne legyen igazam.
Merci Zizou!

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 17., szerda 10:13

Remy írta:Kell a fenének Martial, mikor ott a lehetőség Bappéban. Ezen a nyáron Bappe mindenképpen kell, fontosabb bárkinél.

Eltúlzod. Miért annyira fontos? Gondolom nem egy tinitől várjuk a csodát jövőre. Örülnék ha jönne, de szerintem bőven megvagyunk nélküle is, egyáltalán nem létfontosságú. Pláne nem sürgős, 1-2 évet szerintem imán letolhat máshol.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 17., szerda 10:11

Engem Bale, James és még jó pár játékossal kapcsolatban nekem mindig az jut az eszembe, hogy akit ennek a fórumnak a többsége nem tart nagyra, vagy egyszerűen nem tarjta Real szintnek, az 90%-ban úgy is van, és nem teljesít jól. Hihetetlen, hogy mi láttuk, hogy mondjuk Bale-lel mi a gond, Jamesnál is, Danilonal is, de a klub, az emberek, akik ezért fizetve vannak, vígan hozzák a vinísziuszokat továbbra is horror összegekért. Ez nem megy a fejembe.
Merci Zizou!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 17., szerda 10:08

Szerintem ha valaki pár meccsen kiszorítaná Bale-t úgy hogy elvileg játékra alkalmas, ő maga döntene a távozás mellett. Erősen kétlem, hogy mindig beton kezdő lesz, mert bízom a szerkezet váltásban.
James-DDG csere nem fog megvalósulni, de én megkérdezném Navast hogy mit szeretne. Ha igazolunk kapust akkor őszintén meglehet neki mondani, ez a nagy helyzet, szeretne-e angliába igazolni. Jól is kijöhetünk ebből, csak nem kell játszadozni sem Navassal sem a MU-al. Kell James? Ez az ára...megmondják DDG árát és kész, ha megint húzni fogjuk csak magunkkal szúrunk ki

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 9:57

VanillaSky írta:
De tényleg csak picit. Nálam közelít az összeg.
Detto. Bár ha maradunk ennél és DDG elé nem gördítenek akadályokat akkor rendben. Ha igen, akkor meg taknyosra szopatnám őket! Mind James, mind Bale fiatal még vagy legalábbis jó korban van a játékhoz. A walesit ismerik is, a szigeten kijönnek az erősségei. Igaz kicsit sérülékeny, de ezek nem karrierbefolyásolók voltak (ACL rendben) szóval a rizikót bőven megéri. Így DDG nélkül a mai árakon egy 95+65-70 reális, de mondom jobban örülnék ha a végén gazdagodnák mondjuk 120-al meg DDGvel. (bár őszintén én a Bale elboltolásban egyáltalán nem hiszek)
Tekintve, hogy DDG-t 75 millióra tartják, ezért a 120 + DDG csak egy szép álom, amit szerintem mindannyian aláírnánk.

Bale eladására nincs esély, idén. Ezt szerintem mindenki tudja. James elmegy majd nagyjából Di María áron, aztán kezdődik a huzavona a kapusra.

Balenél nagy kérdés, hogy mi a jó? Eladni csak akkor fogjuk, ha még egy évet flop lesz meg sokat sérült. Előbbi nem jó, mert fix kezdő, teljesítménytől függetlenül, ha pedig jó szériát hoz, akkor maradni fog. Ezzel rövidtávon jól járunk, mert mondjuk hozza a jó teljesítményt, hosszútávon viszont szerintem rosszul, mert nem adjuk el kb. soha.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 17., szerda 9:44

Kell a fenének Martial, mikor ott a lehetőség Bappéban. Ezen a nyáron Bappe mindenképpen kell, fontosabb bárkinél.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. május 17., szerda 9:42

Csabi írta:150 meg még egy huszas bónuszokban és mehetnének is. amit meg kapunk, hozzátolunk még egy 50-et, és azt veszünk akit akarunk.
Idedobják a Martial-De Gea párost, plusz még egy 30-50-et, aztán jók is vagyunk. Ha odaviszi Balet, Jamest meg még Griezmannt is, akkor úgysem kell neki Martial. :D

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 17., szerda 9:13

150 meg még egy huszas bónuszokban és mehetnének is. amit meg kapunk, hozzátolunk még egy 50-et, és azt veszünk akit akarunk.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. május 16., kedd 23:29

De tényleg csak picit. Nálam közelít az összeg.
Detto. Bár ha maradunk ennél és DDG elé nem gördítenek akadályokat akkor rendben. Ha igen, akkor meg taknyosra szopatnám őket! Mind James, mind Bale fiatal még vagy legalábbis jó korban van a játékhoz. A walesit ismerik is, a szigeten kijönnek az erősségei. Igaz kicsit sérülékeny, de ezek nem karrierbefolyásolók voltak (ACL rendben) szóval a rizikót bőven megéri. Így DDG nélkül a mai árakon egy 95+65-70 reális, de mondom jobban örülnék ha a végén gazdagodnák mondjuk 120-al meg DDGvel. (bár őszintén én a Bale elboltolásban egyáltalán nem hiszek)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 23:04

Jester írta:
ez a United már inkább egy hatalmas brand lett az egész világon, mintsem focicsapat.
No offence, de a Real Madrid talán nem? Európa top csapatai szerintem egyre inkább brandek.

Ha idén duplázunk annak az a kulcsa, h ilyen bő volt a keret, h voltak olyan játékosok, mint James és Morata, akikre az ért többnyire lehetett számítani, akár kezdőként és csereként is egyaránt.
Nem lehet minden egyes helyre kezdőcsapat kaliberű játékost hozni. Hány meg hány játékos ment már el innen emiatt...

James-nek remek dolga lesz a United-ben, mert ott talán még valamelyest létezik a posztja, a Real-ban már nem nagyon. Atletikus támadófutball, amibe gyors, technikás szélsők, és jó box-to-box középpályások kellenek elsősorban. Az a klasszikus 10-es, trequartista poszt nem létezik a Real Madridnál már egy jó ideje. Özil is ezért dobbantott.
Nem, a Real nem inkabb brand hanem a világ legjobb csapata, amibe megéri befektetni. A ManU mit mondhat el magáról sportszakmailag ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 16., kedd 22:57

Grizmannrol is megy a pletyka, ha behuzzak mindkettot kivancsi leszekh lesznek a szerepek elosztva. Gondolom egyik sem a padra menne, de egyik sem szeret a szelen jatszani...na meg Pogba sem alajuk jatszani. A kp-juk lehet, h atjaro lesz veluk.... :hmmm:

En azert fogadoknek barkivel, h Jamesnek nem fog bejonni a PL. Neki a Seria A valo.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: