Eduardo Camavinga - 6
Re: Eduardo Camavinga - 12
Nalam amugy egy sima 4231ben thcou es cama lenne rodrygo tkpban, valverde meg jobbon
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Számomra a legjobb ha Kroos pozíciójában játszik.
Nekem a Tchou-Modric/Ceba-Cama-Fede-Vini-Benzema sor a legerősebb.
Nekem a Tchou-Modric/Ceba-Cama-Fede-Vini-Benzema sor a legerősebb.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem rosszul lett használva, túl hátul játszott, miközben Kroos meg Modric lézengett.
Nálam a Camavinga - Kroos - Ceba sor kezdene, Modric 30 perces csodacsere, Csucsu meg majd ha bizonyít valamit.
Nálam a Camavinga - Kroos - Ceba sor kezdene, Modric 30 perces csodacsere, Csucsu meg majd ha bizonyít valamit.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Továbbra is inkább csak látványos a játéka, mintsem hasznos. És ami számomra jelenleg a legnagyobb kérdőjel az a poziciója.
Monduk a tegnapi meccsen 3 ember helyett kellett meloznia a kozeppalyan, a ket oreg kocogo uzemmodban nyomta vegig. Nem csoda, hogy voltak hibai.
Otszor jobb volt ezek ellenere, mint Modric es KroosSierra írta: Rengeteg hibaval jatszott. Csuszott maszott (nem a jo ertelemben), sok veszelyesen eladott labda, foleg hatul. Egyikbol gol is lett. Aztan eladta a sajat 16osanal majd utana meg fel is rugta az ellent, amibol johetett egy veszelyes szabadrugas szitu.
A kepessegeit nem vitatom, de ha kezdo a legtobbszor ez van, dekoncentralt, pontatlan, esik-kel. ez hosszutavon nem fer bele, hiaba szerez sok labdat, ha melle osszehoz 1-2 golt az ellenfelnek…
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Rengeteg hibaval jatszott. Csuszott maszott (nem a jo ertelemben), sok veszelyesen eladott labda, foleg hatul. Egyikbol gol is lett. Aztan eladta a sajat 16osanal majd utana meg fel is rugta az ellent, amibol johetett egy veszelyes szabadrugas szitu.
A kepessegeit nem vitatom, de ha kezdo a legtobbszor ez van, dekoncentralt, pontatlan, esik-kel. ez hosszutavon nem fer bele, hiaba szerez sok labdat, ha melle osszehoz 1-2 golt az ellenfelnek…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egyet értek, hetek óta Ő az akiben van kakao a kp-n, és nálam inkább az a kérdőjel mi a herét műveltek a védők annál a szitunál
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem Cama jol jatszott, sok labdat szerzett, legalabb ketszer utolso emberkent szerelt hatul, amikor kontrazott az ellenfel, de a kozeppalyan is volt egy ket gyonyoru labdaszerzese. Egyszer hibazott, abbol pont golt kaptunk. Ha az nincs, akkor parades meccset hoz es a legjobb jatekosunk lett volna. Azt erzem rajta, hogy meg mindig kicsit szertelen, meg fegyelmezettebbnek kell lennie, hogy ilyen bizonytalansagok, mint a labdaeladasa, ne legyenek. Hatul ilyet nem lehet csinalni, mert azonnal buntet az ellenfel.
Meg kell védjem, kroos, modric mellett ő volt az utolsó ember, plusz neha próbált valamit kezdeni a támadasokkal is. Így kurva nehéz feladata van és jönnek is a hibák néha. A német kb szépen beallt a bal összekötőbe nacho meg vini közé azt csá, modric meg feltűnt mindenhol a pálya szegletében csoda, hogy nem érte vissza sose.
Attól félek carlo ha marad, nem fogja elengedni a két öreg haverját, folyamat kezdők lesznek carvajallal karöltve aki szintén már árnyéka önmagának. Így nem lehet
Attól félek carlo ha marad, nem fogja elengedni a két öreg haverját, folyamat kezdők lesznek carvajallal karöltve aki szintén már árnyéka önmagának. Így nem lehet
Nagyon kaosz a srac, alapbol Ceballosnak kellett volna kezdeni a helyen, de ismet bebizonyitotta hogy kezdokent keves. Egyelore a tokeletes csere (akarcsak Rodrygo).
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ezúttal a megy a meccs topicot csak szemmel követtem. Élvezet volt olvasni 2-0 után (amúgy jogosan), hogy azt se tudja merre van a pályán. A meccs végén pedig Istenként tisztelte mindenki, sőt a legjobbként emlegették Nacho mellett. Le kell győznie ezt a szertelenséget, kitisztul a játéka és tényleg ő lehet az új Seedorf/Makelelé.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azok a megindulasok, testcselek, annyira egyedulalloak, hogy sokszor csak a labdaatvetellel megveri az ellenfelet es letszamfolenyt alakit ki. Tovabba amikor megtolja a labdat es megindul, mindig megbontja az ellenfelet, es terulelet nyit a tobbieknek. Labdaszerzesei kivetel nelkul elmenyszamba mennek. Hatalmas potencial van benne es rengeteget profitalunk mar most a jatekabol. Persze, neha belehibazik, de foleg azert, mert nem az alibit valasztja, hanem az extrat. Pont ezzel a mentalitassal tud hozzatenni a jatekunkhoz. Nagyon kell, a hibakkal egyutt is. Rutinnal jonni fog a letisztultsag es pontossag.Faust írta: Voltak hibai, de sokszor olyan arcatlanul konnyeden oldott meg nagyon nehez helyzeteket, hogy a pofam leszakad. Plusz rettenetes hianycikk a dinamizmusa a csapatban. Mar csak miatta is nagyon kene meg Carlo 1-2 evre meg a nyugdija elott.
Voltak hibai, de sokszor olyan arcatlanul konnyeden oldott meg nagyon nehez helyzeteket, hogy a pofam leszakad. Plusz rettenetes hianycikk a dinamizmusa a csapatban. Mar csak miatta is nagyon kene meg Carlo 1-2 evre meg a nyugdija elott.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Érdekel miért repkednek a dislikeok, attól hogy kurva nagy győzelmet arattunk, a kritika szerintem is jogos egy picit. Továbbra is necces dolgokat vállal be kritikus helyeken. Ebben még van hova fejlődni.Kercsó írta: a mai teljesítményből lehet tanulni, mert sokszor vakon forgolódott rendesen emberünk.
- Kercsó
a mai teljesítményből lehet tanulni, mert sokszor vakon forgolódott rendesen emberünk.
#whatisyourexcuse
- Kercsó
a VB óta szépen beindult a fejlődése.
előtte minden meccs után az volt bennem, hogy kellene egy sportpszichológus, mert fejben még kevés ehhez a szinthez.
aztán Deschampsék valamit ügyesen helyrepakoltak nála. már nem annyira szeleburdi, és a kvalitásaihoz mérten tolja, bárhol is legyen rá szükség
nálam Tücsi előtt van a sorban jelenleg
előtte minden meccs után az volt bennem, hogy kellene egy sportpszichológus, mert fejben még kevés ehhez a szinthez.
aztán Deschampsék valamit ügyesen helyrepakoltak nála. már nem annyira szeleburdi, és a kvalitásaihoz mérten tolja, bárhol is legyen rá szükség
nálam Tücsi előtt van a sorban jelenleg
#whatisyourexcuse
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha ő, Ceballos meg Valverde ilyen jók lesznek és Tchouaméni is fel tud zárkózni, akkor nem fogok tartani Modric és Kroos távozásától.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa